- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
Simi37 #121825 üzenetére
Ismerem. Ez (volt) a fő kredittermelő tankom. Ennyiért nekem sem kellene, de én is óccóé vettem, mint (#121808) nwa5000 kolléga...
(Meg vettem 20k goldot is, összesen 9k HUF-ért... Az vót ám a jó bót!
)
-
kchryss
veterán
válasz
Simi37 #121329 üzenetére
Akkor nagyon szopóágra lehettél rakva.
Nekem is ma lett meg. Nem a tank hanem az helyette kapott kredit. Nálam napi 1,5-2 óra körüli játékkal lettek meg a küldetések alap fiókkal, de hol 50 hol 100%-os személyes tartalékot aktiválva.
2 napom volt amikor 2 óra után még a felénél jártam csak, de azon a 2 napon ki is hagytam annyira reménytelen volt.
Grat a tankhoz, használd ügyesen! -
nyunyu
félisten
válasz
Simi37 #120666 üzenetére
3. voltam dmgben de nem kerültem az xp top10be...
Top TDvel 500m-ről kempelést nem díjazza a rendszer, tetszett volna 300 méteren belülről lőni a saját tierbeli tankokat.
Na meg a 2 perces csaták... ez van a dmaxért meg kell szenvedni
Nehogy már olyan bonyolult legyen a napi ~20 kör, ami kell a 20k XP összevakarásához.
-
h1mpi
félisten
válasz
Simi37 #116898 üzenetére
Napi 5-6 kört szoktam menni ha van időm, általában a kedvenc tanokkal és 1-2-vel amit húzok. Szinte minden nap 2-3K wn8-at csinálok tegnap előtt viszont 3-4 kör után 900-on áltam. Minden pattant, minden critical volt stb.. Tegnap már megint minden okè volt 3K+ wn8-at mentem. Vannak ilyen napok...
-
galervin93
addikt
válasz
Simi37 #116898 üzenetére
Nekem tegnap "mindegy mibe' ülök arty csap ki" napom volt. Cromwell B, CDC, Borsig, mindegy mivel mentem, mindegy hány nehéztank volt felszpottolva még mellettem, én voltam a célpont. Aztán átléptem asszonypajti accjába, és kicsit csiszolgattam a KV-1-et - ki akarom fullozni neki, ezzel akarom megtanítani az alapokat neki. :-)
-
vhw
addikt
válasz
Simi37 #116896 üzenetére
Húú lett egy hullámvölgy egy statisztikában, ez tök abszurd...
Ez a "elfelejtettem játszani", mintha minden egyes alkalommal, minden adott szituációra "átlagosan" tudna reagálni az ember.
Na bumm becsúszott pár előnytelen helyzet egy pár csatás/pár órás játékidő alatt - menjünk kukákat borogatni a WG székház elé? -
Enzolord
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
Simi37 #113855 üzenetére
XVM-ben és PMOD-ban is benne van.
xvm-nél playersPanel.xc-ben:
// Start panels mode. Possible values: "none", "short", "medium", "medium2", "large".
"startMode": "large",Ha PMOD-ot is használsz akkor 0.9.14/scripts/client/gui/mods/mod_pmod/
battleGui.json-ban
"enable": true,
// Players panel state when counting up the fight.
// Possible values - noen, short, medium, medium2, large.
// If you use XVM change the setting "startMode" in the file "playersPanel.xc"
"playersPanelState": "large", -
lacibacsi
addikt
válasz
Simi37 #99700 üzenetére
Ha tényleg AFK a tag, akkor egyetértek veled. De még az utolsó siemka is tehet csodákat. Volt olyan csata Sand River-en védekezésben, ahol a két enemynek már nem volt ideje befoglalni, a mi utolsó emberünk - egy szürke noob - gyakorlatilag a hegyre menekült (mert más esélye amúgy sem lett volna) és végül győztünk, mert nem találták meg. Nyilván ez tízezerből egyszer történik így, de előfordul. Meg kell adni az esélyt neki.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simi37 #93001 üzenetére
Akkor felteszem még1x, kicsi módosítással, hátha így már könnyebb lesz és látható lesz, mire is kérdeztem rá! Besárgítottam azoknak, akik nem látták eddig. Szal hogyan is lehet az, hogy a legényen azt látom, hogy 99%-on áll az álca SKILL, de ha bele megyek a személyes tulajdonságokba, akkor ott azt írja, hogy X csata kell a 96%-hoz!?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Simi37 #89682 üzenetére
''Vedik az arty-t.''
''Vedik a bazist'.''
''Nem erdekli oket a stat. Elvezik a jatekot.''
Ha valaki atjut (veletlenul) a T-34-en, azt ok kilovik.
Nektek kellett volna megnyomni az eszaki utvonalat medekkel.
Ha veletlenul szova teszed, nem biztos jo otlet ott kempelni, akkor:
-noob vagy, mert nem erted ezt a kifinomult taktikat
-ha jobb a statod is ezek mellett, akkor nincs eleted (''no life player'', ''get life'')
-ha lila a statod (esetleg sotetkek), akkor ezeken felul meg: ''statpadder'', ''hacker'', ''cheater'' is vagy.Regen meg megprobaltam kerni oket, hogy hagyjak a kempelest, jojjenek harcolni. Manapsag mar be sem kapcsolom a chat-et, nincs ertelme.
-
xAttilax
őstag
válasz
Simi37 #89022 üzenetére
a 10 perces csata 8 percében fel is soptoltak 6kill és 3600 dmg után..., de nem akartam belekötni a csatádba, mert te azt csináltad amit egy RHM-nek a dolga és elég szépen, csak én személy szerint pont ezért utálom azt a tankot, de ilyen a t67 és a ilyen volt a hellcat is
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Simi37 #86602 üzenetére
A probléma a netkapcsolat. Ugyanis a célkör szétesésének mértéke nem az elmozdulás mértékével, hanem annak sebességével arányosan nő. Nem mindegy, hogy a szerver azt látja, hogy tized másodpercenként haladod az elmozdulás tizedeit, vagy egy másodperc elteltével egyből ott vagy.
Nekem sima célkereszttel is van olyan, hogy egyenletesen húzva beszűkülve marad, de ha álló helyből mozdítok egy hangyányit, akkor szétugrik. Bár ebbe az egér is belejátszik persze...
-
Chris0321
veterán
válasz
Simi37 #86495 üzenetére
Én is felraktam régen az Aslain-al a szerver oldali célkeresztet és én is észrevettem, hogy a szerver oldali le van maradva a normál célkereszthez képest. Lassabban is szűkül össze nem csak jobban szétesik. Ez elég sok mindent megmagyarázza az eddigi mellélövések nagy részét.
-
Pete55555
addikt
válasz
Simi37 #84060 üzenetére
Te mivel használod? Van már vele 33k XP-m, kifejlesztettem a 105-öst is, de úgy érzem, felesleges volt, a DCA45 talán jobb egy fokkal. De pontatlan fos mindkettő, rühellem ezt a tankot. Ráadásul bármi jön szembe, belövi, mert puha a tornya.
Egyedüli érdeme, hogy ma meglett vele a rammelős küldetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged