Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#70851) vhw válasza ddt500hu (#70847) üzenetére


vhw
addikt

No offense...
De ha tudnád, akkor nem ~20 méterre állnál a bokor mögött, ami konkrétan a te látómeződ blokkolja; mert nem látsz át rajta.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#70852) dfsz34 válasza ddt500hu (#70845) üzenetére


dfsz34
őstag

Itten van leírva, hogyan működik

Ha jól értem a leírást, a segged nem view pont/észlelő pont álló helyzetben, mozgás közben sem. Szóval például ezért nem kell seggel kijönni valahonnan, ahogyan nem te, de sok núbiai teszi.

Ha kilóg a segged egy darabja és az ellen jön feléd, akkor felspotolhat, akár úgy is, hogy te meg észre sem veszed, ennyi a nagy történet.

Én már többször tapasztaltam, ha csak a tank hátsó része lógott ki, akkor nem spotolt fel engem, de lehet, hogy fel kéne spotoljon, nem biztos, hogy mindent jól értek, de ilyennel már talákoztam, de őszintén szólva én nem szoktam még azt is nézegetni, hogy most melyik ponton van az ellenfélnek a view pontja, hanem belelövök egy kövéret, ha kidugja a seggét, aztán fedezékbe. Utána meg mondja meg valaki, hogy a lövés miatt spotoltak vagy amúgy is felspotolt volna az ellenfél. Sokat nem is érdekel. Ha meg belém lőnek így, hogy a seggem dugtam ki, akkor csak komoly elemzés után lehetne azt megmondani, hogy most mi is volt, lehet hogy messze volt a tank, dupla bokor takarta stb.

Más, ennek a huncut batmobilnak nagyon ügyes a tornya, számtalan lövést pattintott eddig én is csak néztem. Közvetlen közelről E100 belém vág egyet és akkor lepattanó volt, hogy a holdig nem állt meg, szerintem.

Egy szakmai kérdés, a batmobil mennyire érzékeny az ammo rackr-re? Egy obj140 he-vel belém vágott és azonnal ammo rack, néztem bután, hogy most mivan. Kb 20 csatát mentem eddig vele és ez volt az egyetlen ilyen eset. Illetve még egyszer sem gyulladtam ki, bár lehet, hogy azért, mert pl arty eltörölt a föld színéről egy lövéssel.

Szóval érdemes skillel (biztonságos elhelyezés) ammo-ra gyúrni, illetve tűz: megelőző karbantartás? Most lesz nemsokára 100% -os a második skill sor és gondolkodom, hogy mit tegyek rá, érdemes-e ezt a kettőt?

[ Szerkesztve ]

(#70853) Angel1981 válasza dfsz34 (#70852) üzenetére


Angel1981
veterán

"Ha jól értem a leírást, a segged nem view pont/észlelő pont álló helyzetben, mozgás közben sem. Szóval például ezért nem kell seggel kijönni valahonnan, ahogyan nem te, de sok núbiai teszi.

Ha kilóg a segged egy darabja és az ellen jön feléd, akkor felspotolhat, akár úgy is, hogy te meg észre sem veszed, ennyi a nagy történet."

Így van! :K

[ Szerkesztve ]

(#70854) Jolet


Jolet
őstag

Na túl vagyok a rallyn, nem volt egyszerű számomra.
Ma még hiányzott 13 csatám, gondoltam lenyomom. Az első 2 órában 2 győzelem volt a többit buktuk a hülyék miatt, de nem adtam fel és lám az MM jóságos istene megkönyörült rajtam. Sikerült letudni úgy hogy szinte folyamatosan nyertünk. Gondoltam kihúzom a legényeket 98%-ról 100-ra és még játszottam párat, mondanom se kell, most hogy már nem volt tét folyamatosan nyertünk és összejött a legjobb köröm is...

Ime:

Persze hibáztam egy csomót, de izgalmas volt a vége. Hiába van repeszpáncél nem éltem túl a rammolást. Viszont most találkoztam először égő csefivel

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#70855) ddt500hu válasza vhw (#70851) üzenetére


ddt500hu
veterán

Azt nem tudtam, hogy a két Rhm hová gurult+az artyjuk még fel sem volt spottolva ezért nem mozdultam. Kb. 20mp-re volt a csapatom többi része gondoltam addig nem merészkednek elő.
Utólag nyilván jobban jártam volna ha beállok a bokorba de oda lehet el sem jutottam volna.

(#70856) Bingisz válasza ddt500hu (#70850) üzenetére


Bingisz
addikt

Tessék. A pirosan jelölt helyről mozdultál el, ott volt eredetileg a tank feneke:

Remélem ez segít megérteni a dolgokat.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70857) Warton válasza Mardel (#70795) üzenetére


Warton
őstag

Viszont elég jó a páncélja (T-14-nek), így tovább életben tud maradni. Egy kis gold használat azért nem borítja annyira a bevételt. A KV-1-ek és keményebb hatosok ellen persze nem úszható meg a gold használat, de még így is pozitív nettó bevétel realizálható. De mintahogy korábban mondtam a T5 és T6 szintű prém tankok nem valók kredittermelésre.

(#70858) ddt500hu válasza Bingisz (#70856) üzenetére


ddt500hu
veterán

A piros vonalad átmegy a fa lombján is ergo annak takarnia kellett volna mivel ő feljebb volt. A bokor meg a fa lombja közt gyak. nincs is rés. Szar ez az egész.

(#70859) Bingisz válasza ddt500hu (#70858) üzenetére


Bingisz
addikt

Jó akkor gondold azt, hogy sz@r az egész, és cserébe még azt is kívánom neked, hogy minden egyes nap kiszopassanak ezzel. A múltkor pont ugyan ezt nyaltad be a WT E100 ellen, akkor is elmagyaráztam, de csak ignoráltad az írásomat és sírtál tovább.

Szerk.: Ja meg még annyi, hogy le fogják nerfelni a retkes TD-itek látótávját, szóval legalább annyi problémád se lesz, hogy egy másik TD 300 mérteren kívül meglát. Igaz te is sz*pni fogsz vele, de nekem jó lesz az bizti. :o

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70860) Szepi1979


Szepi1979
senior tag

Az egész spot rendszer legnagyobb baja a ritka mintavételezés. Gondolom az adatforgalom csökkentése ezzel a cél, de ez sok bosszúságot okoz. A sziluett és tank eltűnéseket én folyamatos elhalványulással oldanám meg. Dekoratívabb lenne illetve egy három másodperces elhalványulással lehetne tudni hogy a spot el fog tűnni.

“ nem kell mindig nyerni “

(#70861) dfsz34 válasza ddt500hu (#70858) üzenetére


dfsz34
őstag

Most kipróbáltam a batmobillal, aminek elég csinos látótávja van. Kitoltam a seggem, vissza, nem spotoltam fel az ellenfelet. Kimentem előre, felspotoltam.

Ez így működik, emiatt lehetnek ilyen meglepetések. Figyelni kell, hogy ne lógjon ki a tank segge, a parancsnoki kupola az első észlelő pont, ha a tank hátuljától nézed, szóval csak óvatosan a seggével. Mondjuk ilyen nyitott tankoknál nem tudom, hogy hol van, szerintem ott a nyilás elején, de csak tippelek.

(#70862) Bad Pritt válasza Szepi1979 (#70860) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Talán ebből fakad, talán másból, de engem a hatalmas spot delay zavar. Jó példa erre Himmelsdorf, tegyük fel átolják a hegyet, valszeg jönnek le, én az alsó úton várom, hogy bejöjjenek elém keresztben, de még egy E 100 is olyan sebességgel robog lefelé, hogy már az utca közepén, mire spotolom és lőni tudnék. Onnan még ugyea saját reakcióidőm, a parancs késleltetése, szerver oldali késleltetés, egy 40-nél gyorsabban zúgó tankot nem lehet nagyjából eltalálni.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#70863) Bingisz


Bingisz
addikt

Itt van szemléltetve a dolog egy IS-en:


"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70864) ddt500hu válasza Bingisz (#70859) üzenetére


ddt500hu
veterán

Cserébe anyádnak kívánjál rosszat jó?

(#70865) Habib[HUN] válasza Warton (#70857) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Személy szerint nagyon szeretem a T-14-et. Tény és való, hogy kis mértékben igényli az aranyat. Viszont jó a tűzgyorsaság, a páncélja az kellemes. Egy dolog viszont lényeges. Nem pénzkeresésre való. Persze az tény, hogy lehet azért vele szép nyereségeket produkálni. Viszont ennek a tanknak a feladata szerintem, a legénység képzés. Arra igen kiváló vas. Nem kezdőknek való, avatott kézben viszont hálás jármű. 140 csatám van vele, 61%-os WR pillanatnyilag. Az Excelsiornál jobban szeretem. Akciósan vettem anno, úgy megérte nagyon.

(#70866) Bingisz válasza ddt500hu (#70864) üzenetére


Bingisz
addikt

azzigen...

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70867) ddt500hu válasza Bingisz (#70866) üzenetére


ddt500hu
veterán

Mi a baj? Vagy meg kéne köszönnöm a jókívánságaidat inkább?

[ Szerkesztve ]

(#70868) Szepi1979 válasza Bad Pritt (#70862) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Azt írták bizonyos távolság felett 2 másodpercenként pásztáznak azok a bizonyos sugarak. Ennyi idő alatt bőven átjut egy tank egyik fedezékből egy másikba, vagy lejön a Himmelsdorfi út harmadáig. Ha a mintavételezés mindenhol tized másodperc lenne nyílván nem lennének ilyen anomáliák csak venniük kellene még egy szervert, meg a magas pingesek szívnának.

“ nem kell mindig nyerni “

(#70869) Drenadar válasza ddt500hu (#70798) üzenetére


Drenadar
veterán

WOT és a spotrendszer... meg az, hogy bizonyos távolságnál 6 másodpercenként frissíti a spotot...

hát nem tudom miért játszunk még ezzel a szánalommal

(#70870) Bingisz válasza Drenadar (#70869) üzenetére


Bingisz
addikt

Rate of Visibility Checks

You will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:

within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec

Itt nincs 6 másodperc sehol sem.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70871) ddt500hu válasza Drenadar (#70869) üzenetére


ddt500hu
veterán

Olyan mint régen a BF2 volt. Olyan jó lehetne....
Amúgy én szeretek fejlesztgetni. A top ágyúnak jobban örülök mint egy tank ásznak.
Csak az a tudat tart itt, hogy az ellenség ugyan azt kapja.

(#70872) lnk


lnk
aktív tag

Sziasztok

Ha tartaléknál rányomok hogy használni szeretném akkor azonnal aktiválódik ugye?

Ígérem senki anyját nem veszem a számra ha válaszol

(#70873) PR0JECTNR56 válasza Drenadar (#70869) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Mert a rendszer számos nyilvánvaló/bosszantó/ostoba hibája ellenére még mindig egy jó játék.

ddt500hu: Remélem most nem kell megint új monitort venned. :D

(#70874) Bingisz válasza lnk (#70872) üzenetére


Bingisz
addikt

Ha le van már gyártva akkor igen.

Más. T28 proto:

Tier 7 premium TD
Hitpoints: 900
Engine: 960 hp
Weight: 70 tons
Power-to-weight: 13,71 hp/t
Maximum speed: 29 km/h
Hull traverse: 18 deg/s
Armor: 203/101/50
Gun: 105mm T5
Damage: 320/320/420
Penetration: 181/224/53
ROF: 6,74
Accuracy: 0,4
Aimtime: 2,1s
Viewrange: 370
Radiorange: 570

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70875) lnk válasza Bingisz (#70874) üzenetére


lnk
aktív tag

Kössz

(#70876) PR0JECTNR56 válasza Bingisz (#70874) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Szerk.: Semmi, megjavult. De ha már itt vagyok, szép nagy weakspot-ok vannak a páncéltesten, az oldalsó profil is jó nagynak tűnik, viszont a löveg horizontális kitéríthetősége elég jónak néz ki. Mindenesetre nem az én "esetem" ez a TD.

[ Szerkesztve ]

(#70877) Bingisz válasza Bingisz (#70874) üzenetére


Bingisz
addikt

A linkek valamiért nem működnek rendesen, de cserébe linkelem a T-55 statját is:

NDK T55
T28 concept

(#70876) SHiZUOKA: Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70878) jano_77


jano_77
nagyúr

Másnál is laggol a játék? (baromira) vagy csak nálam van vmi gebasz? :F
Már a bejelentkező ablak is alig akar bejönni! Majd azt mutatja a ping jelző, hogy a szokásos 25 - 35 és mikor belépek a csatába, akkor rosszabb mint egy diavetítés. :O
A hang is kb percet késve jelentkezik a login ablaknál, ilyen nem szokott lenni!? :F

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#70879) Angel1981 válasza Bingisz (#70870) üzenetére


Angel1981
veterán

Jól emlékszem, hogy korábban nyilatkoztak valami olyasmit, hogy a láthatósági rendszer átdolgozásával (pl. 500x500 méteres négyzet helyett 565 méteres kör) a spottolási rendszert is fejlesztik, többek között azzal, hogy gyakrabban fogja a szerver csekkolni a potenciális láthatóságot?

(#70880) PR0JECTNR56 válasza Bingisz (#70877) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

+ még valami, M4A3E8 "Fury" statjai és képek erre.

(#70878) jano_77: Én nem észleltem ilyet, nálam minden rendesen működik.

(#70879) Angel1981: Jól emlékszel, de ez is majd akkor jön, amikor a Havok, E-10 stb. :D

[ Szerkesztve ]

(#70881) jano_77 válasza PR0JECTNR56 (#70880) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszi, úgy néz ki a géppel volt vmi, mert újra indítottam és most jónak tűnik.
Tud nekem vki linket adni, ahol WOT-os egeret, egérpadot, stb lehet venni?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#70882) PR0JECTNR56 válasza jano_77 (#70881) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Razer Deathadder WoT egér
Razer Goliathus Speed WoT egérpad

A Deathadder egeret esetleg még nézd meg az Aqua kínálatában ott olcsóbb, csak most nálam nem jön be az oldaluk. Ezenkívül még a Steelseries-nek vannak WoT-os termékei, de azok legjobb emlékeim szerint még nincsenek benne a hazai kínálatban.

(#70883) ddt500hu válasza PR0JECTNR56 (#70873) üzenetére


ddt500hu
veterán

Neeeem. Másképpen vezetem le a dühömet. Így: [link]

(#70884) Bingisz válasza ddt500hu (#70883) üzenetére


Bingisz
addikt

Úgy, hogy saját magadat sebzed HESH-el?

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70885) Szepi1979 válasza ddt500hu (#70883) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Egy ilyen Hungaroringes körrel én is sok feszültségtől megszabadulnék.

“ nem kell mindig nyerni “

(#70886) ddt500hu válasza Bingisz (#70884) üzenetére


ddt500hu
veterán

Juj megint milyen okosat mondtál. Üljél már magasabb lóra légyszíves ahol már nem hallod a hangom. :C
Te mit tettél volna?

70885) Szepi1979 Alakul. :U Még 4mp és kész vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#70887) Bingisz válasza ddt500hu (#70886) üzenetére


Bingisz
addikt

Tolattam volna, hogy ne sérüljek. :U

(#70888) Diarmand: Hagyd mááár, ő itt a császár aki mindent eldönt, csak néha SerB kiszúr vele. :DDD

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70888) Diarmand válasza ddt500hu (#70883) üzenetére


Diarmand
senior tag

Gyönyörű. Kiszeded az E75-öt, aztán tekeregsz egy olyan helyen (3-4 ellenféllel szemben...), ahol ezzel a nulla csőlehajlású td-vel semmi keresnivalód mert nem bírsz kimenni lőni, majd mikor meglő az arty még le is idiótázod. Eztán Nem hogy elmennél az IS8 mögött vagy akár kicsit is hagyod hagy szenvedjen rajtad, úgy is továbbáll hamar, még kilövöd és még te is sebződsz. Ez minimum Triple Fail :U

(#70889) ddt500hu válasza Bingisz (#70887) üzenetére


ddt500hu
veterán

Tolattam. Meguntam. Nem fogok percekig kergetőzni vele.

70888) Diarmand Egy csomó killem van onnan. Főleg ha a fentiek tolnak és a szemben lévők odafordítják a tornyukat.

ui. Egyébként lehoztuk. :DDD

Császár nem vagyok de nekem aztán lökheted a hülyeségeidet. :DD

[ Szerkesztve ]

(#70890) h1mpi válasza jano_77 (#70881) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Tessék itt az összhang :))

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#70891) Cseri0058


Cseri0058
őstag

mai napom csak az e100-al: [link]

imádom!!! :DD

(#70892) Diarmand válasza ddt500hu (#70889) üzenetére


Diarmand
senior tag

Semmi nem csípi a szemed? Hisz széllel szemben hugyozol, max túl hülye vagy és makacs vagy hogy észrevedd. :U

(#70893) ddt500hu válasza Diarmand (#70892) üzenetére


ddt500hu
veterán

Most, hogy mondod te eléggé csíped de hát ez egy szabad ország. És nem vagytok szél. :N

(#70894) sith7 válasza Cseri0058 (#70891) üzenetére


sith7
nagyúr

Ugye, hogy ugye ? :))

(#70895) Diarmand válasza ddt500hu (#70893) üzenetére


Diarmand
senior tag

És te vagy kétgyermekes apuka? Akkor ezért romlik mindig az új generáció...

(#70896) Bad Pritt válasza PR0JECTNR56 (#70880) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ez a Fury mi lesz tulajdonképp? Minden Easy Eight úgy fog kinézni, mint a filmben (kapnak egy új skint), vagy ez valami speckó tank lesz, vagy mi?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#70897) Bingisz válasza Bad Pritt (#70896) üzenetére


Bingisz
addikt

Speckó tank.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#70898) ddt500hu válasza Diarmand (#70895) üzenetére


ddt500hu
veterán

Jó lenne ha leállítanád magad. :)

(#70899) Szepi1979


Szepi1979
senior tag

Srácok a személyeskedés meg keménykedés nem a wot topikra tartozik. Intézzétek kérlek privátban.

Hogy legyen a témához is hozzászólásom, új legjobban utált pályám van, az új Murovanka. Nem találom rajta a helyem.

“ nem kell mindig nyerni “

(#70900) #43783936 válasza Szepi1979 (#70899) üzenetére


#43783936
törölt tag

Én imádom
A varázserdő még varázslatosabb lett, hála a tereprendezésnek. :D
Kempfeszt helyett fogócska.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.