- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Jarod1 #247632 üzenetére
200k+ játékos miatt
alábecsülte a WG a karácsonyi igényeket, jó szokásuk szerint. Most mindenki tolja, meg előszedik az alvó másod, harmad sokadik accokat is népek bár az csak a napi csata számot tolja meg nem az egy időben bejelentkezett játékosok számát, de többet tolja mindenki.
-
popey37
addikt
válasz
Jarod1 #232452 üzenetére
basszus bele, százalékban irja, hogy mennyi az esély és egy kis piros célkeresztet mozgat, megtalálja a pontot és lő. elsőre el sem hittem. ahogy utána olvasgattam kicsit, vannak ennél jóval komolyabb csaló modok is, persze nem kevés pénzért és ott a veszély, hogy bukta a vége.
szóval nem éri meg kockáztatni. -
Moleman
addikt
-
galervin93
addikt
válasz
Jarod1 #113210 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a mérete változott-e, de tegnap rendesen megszívatott egy Prokhorovkán. Felső bázisról indultam IS-3-mal középre a kis házikóhoz. Rögtön az elején volt egy lövésem a torony oldalába, utána viszont később lerohant engem, nem tudtam felmenni hozzá, hanem én csak a domb alján tudtam már vele kardozni, hát beszoptam, mert felülről nézett rám, az én páncélom effektíve csökkent, az övé nőtt, ő 3-ból 3-szor beütött golddal simán, én meg egyszer sem AP-val, és nem tornyot lőttem neki...
Lehet egyszer megveszem majd, ruszki legényekből úgysem elég sose, kemény is, tier limites, így a 175 mm-es átütés sem annyira zavaró talán (IS-ben ülve sem érzem magam teljesen elveszve T9-ben).
Ja de legalább T-10 kifejlesztve. Csak egy kis kredit hiányzik, de azt ma-holnap összeszedem. Jupí. :-)
szerk.: tegnap ritka jó napom volt IS-3-mal, 13 meccs 11! győzelem! Az átlagsebzés sem lehetett rossz, arról sajna nincs pontos infóm, csak annyi kb. hogy tegnap mentem még 5 meccset a G.W Tiger P-vel, és a 18 meccsnek összesen lett lila átlaga, pedig nem mentem kiemelkedő köröket a artyval.
Kezdek ráérezni az IS-3-ra, és nagyon-nagyon tetszik. Biztos hogy nem adom el. Csak honnan lesz legénységem a T-10-be... (Na jó, már ezt is kiötlöttem, kiveszem az ST-I-ből őket, csak akkor meg onnan hiányozna, bár mostanában azzal nem mentem. Sz*r hogy mindig a legénység miatt vagyok gondban, gépem lehetne sok, de ember nincs bele...) -
-
lacibacsi
addikt
-
zodo
nagyúr
válasz
Jarod1 #112697 üzenetére
Mikor ezt a kérdést tetted fel mentem fel a szerverre igaz 1 percig forgott a "kapcsolódás" aztán hiba üzi "EU1 szerver hiba, nem tudta fogadni az adataimat" várjak az átirányításra ami újabb fél perc de beengedett.
(#112692) popey37
Be van állítva a központba.
Több mint 2k csata alatt szinte 1 % belül mozgok ami ~ az összes csatám 2/3-a.
Lent a grafikon de minden más nő ezért nem is annyira érdekel.Más:
Stug IV kampány TD-15 küldire van valami tipp?
Elsődleges: 3k sebzés
Másodlagos: 1 ellenséges tank megsemmisítése168 csatám van a JP-el, kifejlesztettem rajta mindent plusz a JPII is csak a vásárlásra vár.
Kétszer már voltam egy-egy lövésre de ha megszakadok se tudok 3k -t sebezni.
Félő hogy a nagy tesóval se az első időszakban mert ugyanezt a löveget kapja és újabb 63k fejlesztési költség a X-es löveg.
Képen egy jobb köröm, nem tudom hol rontom el pedig igyekszek résen lenni. -
Sanya
nagyúr
válasz
Jarod1 #109087 üzenetére
Jók ezek a kamerás fényképek, nekem sokkal jobban bejönnek, mintha a printscreen gombot nyomkondád, és a wot screenshoots mappájából raknád ide azokat a nyomorék, alacsony felbontású, vaku-artefactumtól mentes képeket, meg akkor mondjuk átlagosnak néznél ki, így meg pro-nak
-
-
Angel1981
veterán
válasz
Jarod1 #41967 üzenetére
Őőőőőő..............gondolom, még nincs sok csata hátad mögött, ugye?
Vannak a normál tankok, és vannak a prémium tankok.
Normál tankot akkor tudsz venni, ha
1. az elődjével összegyűjtötted a kifejlesztéséhez szükséges XP-t
2. kifizeted a creditet (ezüstöt), amibe kerül.
Minél magasabb szintű tank, annál drágább, és annál több XP kell a kifejlesztéséhez.Prémium tankot csak aranyért tudsz venni, viszont nem kell hozzá XP.
(Azok a tankok azonban sok mindenben jelentősen eltérnek a hagyományosaktól.) -
bullseye
addikt
válasz
Jarod1 #41967 üzenetére
Nem akarsz egy kis alapozót olvasni, talán a fórum elején van 1-2 link (mintha a játékban is lenne már tutorial). No offense, de mindenkinek jobb lenne.
Amúgy XP-ért a "tervet" veszed meg, utána megveheted creditért a tankot. Vagy vehetsz aranyért egyből tankot, ami nem a legjobb ötlet, amíg nem ismered valamennyire a játékot.
-
bullseye
addikt
válasz
Jarod1 #41151 üzenetére
Ozt legénység meg lőszer van benne?
Amilyen tank már áll a garázsodban, azzal mehetsz, ha fel van "töltve", és kijavítottad egy korábbi csata után (ami beállítható automatikusra szerencsére)
Neked nincs szinted a játékban. Olyan tankot vehetsz, amit kikutattál az egyik előzőből. Vagy prémiumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged