Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64299) Diarmand válasza dfsz34 (#64293) üzenetére


Diarmand
senior tag

Már ne haragudj, de neked van 1200 meccsed T49-cel. Ha mész, akkor csak közelre lősz, de főként helyváltoztatásból mozog az ember T49-cel, nem azért, hogy menet közben sniperkedjen. Ha lősz, akkor meg maradj láthatatlan. Ezért nem értem a sok arty kilövésed. Ez nem egy KV1, hogy mindig szem előtt legyen és nem is lassú, hogy könnyű legyen elkapni.

de egy tomato arty, skill nélkül. Ez nem fog előre célozni, hanem húzza a célzót és lő és kicsit mellé ment, de így is sebez.

Ez csak feltételezés, amit nem tudunk komolyan venni. Ez kb olyan, minthogy az arty engem mindig úgy lő ki, hogy nem is szűkül be. Honnan tudod te azt hogyan játszik a másik? Jaa, mert ha piros, akkor minden bizonnyal így kell játszani :U

pl EJ 8e wn8 fölött megy a leopard-al meg 10e wn8 felett a chaffe-val.
A leopard meg a chafee, két érdekes tank, amikben óriási potenciál van, csak ki kell csalogatni a vadállatot belőlük.

Értsd: EJ hatalmas WN8-at tud ezekkel menni, ezért nekem is kellenek ezek a tankok, hogy még több WN8-am legyen, ahogy Pinkman_Jessetől is elleste a statpadder tankját.
Durván nyomod a stathuszárkodást kedved dfsz34. Vagy a véletlen műve, hogy az unicumokat követed figyelemmel és a legjobb WN8-at produkáló tankjaikat akarod te is kifejleszteni a második accodon és növelni vele az értékeidet? :U

Angel1981 folyamatosan gondolkodni kell magán az egész csatán

Ez melyik tankkal nem így van?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.