Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64293) dfsz34 válasza Angel1981 (#64291) üzenetére


dfsz34
őstag

Szerinted? Ha nerfelik, akkor visszamenőlegesen kap egy wn8 emelést :) hiszen egy nerf után csökken az átlag sebzés és a wn8 a teljesen, visszamenőlegesen nézi a statisztikát.

De most tekintsünk el a wn8 stattól, csak azért írtam, hogy lásd, mennyire összetett soxor a hatás mechanizmus, nem lehet egy fél bővített mondatban mindent leírni. Amúgy ahogyan beszéltük korábban a nagy massza egyáltalán nem tud a T49-el játszani, borzalmas a statisztika vele. Csak tapasztalt kezekben lehet vele tartósan jó átlagot hozni, abból meg kevés van. A 9.3 nerf csomagból ki is vették és nem lepődnék meg, ha véglegesen ejtenék a nerfet vagy csak valami minimálisat kapna. Érted, ez olyan dolog, mint pl EJ 8e wn8 fölött megy a leopard-al meg 10e wn8 felett a chaffe-val. Most akkor adjunk nekik nerfet mert túl jól lehet vele menni? Ja csak legyél EJ, máshogy nem megy egy nerfel meg a sok átlagos játékost sz.vatná halálra a WG :)

Ha tönkre teszik a T49-tés már nem lehet vele jó és érdekes csatákat menni, akkor majd keresek másik tankot, amit érdemes alaposan megtanulni. Főleg EJ-t figyelem, mert tetszik a stílusa és úgy lehet menni érdekes csatákat, nem a kempfeszt jellegű baromságokat csinálja. A leopard meg a chafee, két érdekes tank, amikben óriási potenciál van, csak ki kell csalogatni a vadállatot belőlük. Fejlesztés alatt mindkettő.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.