Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#36643) vhw


vhw
addikt

Srácok komolyan... arról a cégről feltételiztek, hogy képes ilyen ügyes manipulálásra, ~3 éve "észrevétlenül"? Akik hatalmas anyagi forrásaik ellenére képtelenek;
- modern motort pakolni a játék alá
- összhangba hozni az ünnepi akciók híreit, azzal amit valóban akarnak, és amit a gyakorlatban is megkapsz
- szembetűnő, köztudott kiegyenlítetlen tankokat, pályákat rendberakni, sőt újabb ilyeneket gyarapítják a meglévők sorát
- akik holmi stalin feliratokat nem tudnak nagyvonalúan kezelni, hogy a nyomorult "fejőstehenek" kedvébe járjanak (akik miatt állítólag még titkos csaló programot is képesek a háttérben futtatni?)

Az elmúlt évek alatt láthattunk már számos kiszivárogtatott dolgot, hónapokkal előre tankokat, térképeket, játékmechanikai változtatásokat. Bundázott regionális bajnokságokról olvashattunk nevekkel, nick-ekkel... stb.
Miért pont az egyik legmeghatározóbb, legalantasabb dologról nem jön ki semmi elsöprő erejű leleplezés?
Nincs egyetlen tisztességes ember a WG-nél aki kitálal? Vagy olyan akit alaposan leanyáztak Minskből/kirúgták a munkája minősége miatt? (szolgáltak rá elégen elég alkalmat azt hiszem).

3 év alatt 1-2 alkalommal meg kellett volna újúlnia még ennek a kis aljas válogató programnak, finomodnia, hacsak azt nézzük mennyivel nőtt a játéksok száma, mennyivel nőtt a játékosok tapaszlatai közötti különbség. Ilyen "frissülések" alkalmával szükségszerű, hogy valamit elbaltázzanak, emlékezzünk melyik cégről van szó.

De mégis, ebben a tekintetben baki nélkül megy a WG-nek minden, azoknak akiknél nem telik el hónap, hogy valami marhasággal ne kavarjanak szarvihart valamelyik regió játékosai körében.

Végére egy kis fejtörő;
Mindenki ugyanazon manipulátor folyamat keretei között játszik, mindenki csatáit befolyásolja, mindig, mindenkor, bármilyen tankkal. Tapasztalatok alapján az se nagyon számít, ha van az illetőnek aktív prem fiókja vagy nincs, ha tele van a garázs prem tankokkal, ha nincs (gondoljunk véristvanékra; 4-5 t8 prem tank a garázsban, max t4-5 normál tank kifejlesztve, win rate ~40%).
Ugye az se igazán számít, hogy jó vagy, vagy sem, mert még a lilák is buknak csatát. (pedighát a paradicsomok tengerében épp velük kellene a titokzatos mm-nek okosan gazdálkodnia, ezzel bebiztosítva a kedvezményezett csapat győzelmét... mégse mindig így történik... piros csapatok olykor nyernek, lila platoonok buknak...

Ez a tapasztalat?

Mert ez semmi mást nem jelent, csak azt, hogy a rendszer mindenkit ott szívat ahol tud, ha fizet ha nem, ha tud játszani, ha nem. Kvázi ugyanazt kapja mindenki.
Mondhatni... kiegyenlítődnek a dolgok...

Most kell ehhez csalni bármilyen programnak?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.