Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#197153) galervin93 válasza Zolee11 (#197138) üzenetére


galervin93
őstag

Felvetettél egy problémakört, én pedig próbálok kicsit tapogatózni, hátha tényleg van alapja a mondanivalótoknak. Normális hangnemben indult a beszélgetés, azért is mentem bele, mert kulturált hangnemben hajlandó vagyok vitázni.
"Te most mit is vársz tőlem?" - bizonyítékot, ami alátámasztja az állításod. Mert ahhoz, hogy egy állítást igaznak vélhessünk, kell valami alátámasztás.* (Bár nem tartozott a topik a témáhájoz, de te magad hoztad fel, gondolom nyomatékosítani a mondanivalód, idézlek, "megfigyelek, elemzek, és ebben nem vagyok rossz, más területen sem..." Ebből gondolom, hogy valamiféle statisztikai, elemző vagy ahhoz hasonló munkaköröd is van, ha pedig már így felhozod, akkor tényleg illene valami szilárdnak mondható bizonyítékkal alátámasztani a mondandód.)
Én baromi nyitott vagyok a konteók irányába abból a szempontból, hogy én is látom, nem csak az egyénen múlik önmaga teljesítménye, hanem ilyen-olyan tényezők igen komolyan befolyásolják azt. Ugyanakkor ezek a tényezők megmagyarázhatók az ismert játéktechnikai elemekkel, ld. RNG, hosszútávon 50%-ra törekvés a MM részéről stb. De ezek mind le vannak írva, el lehet őket olvasni, ezek így működnek, és szépen meg is magyarázzák a látottakat. Miért kellene belevennünk még olyan ismeretlen elemeket, amelyeket még csak bizonyítani sem tudunk? A labda a ti térfeleteken pattog, nektek kellene olyan adatokat hozni, ami alátámasztja a konteós elméleteket.

*természettudományos végzettségem és eleve ilyen, racionális világszemléletem van, pontosan azért, mert csak így lehet esélyünk(!) kiszűrni a fals információkat a nagyvilágban, legyen az gyíkember, chemtrail, Hitler Hold-bázisa vagy bármi más.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.