Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#196901) nomic


nomic
aktív tag

Teszt szerveren is lehet ám dolgozni. :DD Sajnos normál szerveren csak Pz 3/4-nél tartok, hosszú idő lesz mire ott is Leoparddal tolhatom.

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#196902) e-newsee válasza Stauffenberg (#196899) üzenetére


e-newsee
addikt

Na ez egy +1! Nagyjából így lehetne jól összefoglalni a dolgot.
Aki játszott bármilyen kártyajátékot, az tudja, hogy mennyiszer előfordul akár egymás után is jó, vagy rossz leosztás.
Anno asszonynak azért nem tanítottunk meg semmilyen szerencsén (is) alapuló játékot, mert halomra vert bennünket. Megtanult pókerezni, hetekig vezette a haverok közötti ranglistát, mert rohadt nagy makker volt. Amikor megtanult römizni, ott dettó. Kanasztázni már félve álltunk neki, és lám, csodák csodája, ott is hetekig vert mindenkit. Pedig aztán ott nem volt mögötte egy cég, aki megnézhetné, milyen lapokat kap. Aztán később leáldozott a csillaga, kapta ő is sorban a rosszabbnál rosszabb osztást, és egy év után már teljesen esetleges volt, hogy ki kap több jokert a paklijába. Voltak napok, mikor nekem ment fölényesen, aztán másnak. A rekordom 4 olyan römi játszma volt egymás után, ahol nálam volt 3 joker a kezdő pakliban. És nem a keverés volt rossz, mert nem egymás után jöttek, hanem össze-vissza, de belekerült 3. Igaz, hogy ebből egy játszmában nem tudtam kihasználni, mert a többi lapom viszont annyira kuka volt, és össze-vissza, hogy nem lehetett belőle sok jót kihozni.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196903) ollie válasza Stauffenberg (#196899) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mi most abból indultunk ki, hogy a WG-nek nem áll érdekében csalni. Értem én a te mondandód, és tudom, hogy pont azért van az RNG a játékban, hogy kisebb legyen a különbség a jó meg rossz játékosok között. Viszont az okfejtésedből a laposföld hívők annyit fognak kihámozni, hogy ugye, hogy a WG csal. Úgyhogy én inkább nem szólok hozzá a témához, nincs értelme ha már te is adod alájuk a lovat.

***

(#196904) Stauffenberg válasza e-newsee (#196902) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Én nézek néha híres és jól is játszó streamereket (na nem élőben, ennyi időm nincs). Egyik sem nyafog, ha az RNG szívatja őket, ahogy a jó pókerjátékos sem csinálja ezt, mert tudja, hogy hosszútávú mérlege szerint igenis jól játszik és elfogadják azt, hogy az RNG is csak egy faktor a sok közül. Skillnél is bőven vannak olyan videók, ahol orrba-szájba szívatva van és az egészet csak zseniális humorral elintézi.

Bár ilyen higgadt tudnék lenni én is. Sokat dob a teljesítményen, ha nem már eleve az előző kör felb*szott hangulatával mész a következőbe. :D

Btw ha már családi sztorik: Az exem nagymamája volt aki családi összejöveteleken mindig kártyázni akart és mindenben elvert mindenkit. Az öreglány egy élő hazugságvizsgáló volt, még azt is levette a testbeszédedből, hogy mit ebédeltél tegnapelőtt és úgy észben tudta tartani, hogy milyen lapok mentek ki és mik lehetnek még a pakliban, hogy az félelmetes. :D

Erről szól ez az egész: Kiismerni az ellenfeled, tudni mikor blöfföl és a játék milyen lapokat tartogathat még neked és megpróbáld maximalizálni az esélyeidet. Nem mindig jön be, de ha többször igen, mint nem, az azt jelenti valamit jól csinálsz.

---

(#196903) ollie: Adja a fene a lovat alájuk, ezt maximum csak az nem érti, aki funkcionális analfabéta vagy soha nem próbálta még a pókert. Egyébként javaslom sokaknak, hogy legalább Youtube tutorial videók szintjén ismerkedjen meg a pókerrel, sokkal teljesebb képet kap majd arról, hogy az RNG mit is jelent a teljes játékmechanizmusban (még kevesebbet is, mint ott a lapjárás).

[ Szerkesztve ]

(#196905) nanus válasza Stauffenberg (#196899) üzenetére


nanus
senior tag

Írásod csak ezen részével nem értek egyet:
"A sakk ezzel szemben kizárja a szerencse faktort, csak és kizárólag az egyéni képességek számítanak és a jobb játékos mindig el fogja verni a rosszabbat."

Nem mindíg feltéve ha nem vér profi és ha 10/10 nyert valaki ellen akkor sem becsüli le az ellenfelet.
Életemben egyszer nyertem sakk versenyt még koleszban,olyan 3 embert győztem le egymás után akiktől 10/10 kikaptam ha csak úgy leültünk játszani szórakozásból.Tehát a szerencse faktor ott is játszik,már ha szerencse volt hogy lebecsültek.

(#196906) Stauffenberg válasza nanus (#196905) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az ellenfél alábecslése a legamatőrebb hiba és nem sok köze van a szerencséhez. A sakkban az első pár lépésed alapján egy jó játékosnak már képe lesz arról, hogy milyen irányba akarod vinni a játékot és ha még ezen a ponton is alábecsüli a képességeid, akkor nem is biztos, hogy annyira jó, vagy olyan nagy a különbség köztetek.

De oké, igazat adok. Ha két átlagos képességű sakkjátékosról beszélünk, nincs köztük egy szakadéknyi különbség, akkor valóban nem áll a megállapítás, hogy a jobbik mindig elveri majd a kicsit gyengébbet. De ez akkor sem a szerencséről fog szólni, hanem arról, hogy a gyengébb felismeri-e a jobbik játékos hibáit és ki tudja-e azokat használni.

[ Szerkesztve ]

(#196907) kchryss válasza e-newsee (#196874) üzenetére


kchryss
addikt

(#196908) nanus válasza Stauffenberg (#196906) üzenetére


nanus
senior tag

:R

(#196909) popey37 válasza e-newsee (#196902) üzenetére


popey37
addikt

hű, ne is mond, elég jó pokerjátékosnak tartom magam, sokat járok pokerezni élő versenyekre meg készpénzes asztalokhoz. van hogy egy ótáig csak tologatom a vakot, mert nem jön lap.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#196910) BsReiki válasza ollie (#196903) üzenetére


BsReiki
csendes tag

Már ne haragudj de Te (is) kérted többször, hogy magyarázzak már meg, hogy WG miért is "manipulálná" a játékot, most Stauffenberg kolléga leírta nagyon szuperül (köszönet érte neki :R ), hogy mi is lehet az oka.

"Úgyhogy én inkább nem szólok hozzá a témához, nincs értelme ha már te is adod alájuk a lovat. "

Írod, ahelyett, hogy azt mondanád, Igen lehet, hogy így van, inkább szapulod azokat akik másképp látják, bár nekik sincs bizonyítéka a dologra, de neked sincs az ellenkezőjére :W

[ Szerkesztve ]

(#196911) gurubefree


gurubefree
senior tag

Nem tudom miert de egyre roszabbul megy a 430u-val :((( Valamiert ( magam sem ertem) az 430-al sokkal bevalalosabb vagyok mit a 430u-val . Tegnap mar habzott a szam amikor 30 csata utan 750 volt a wn8 .

Oreg vagyok en mar ehez :((

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

(#196912) kchryss


kchryss
addikt

Skill Lemmingrush-sal szakaszozik, egész jó a hangulat. :D
[link]

(#196913) ollie válasza BsReiki (#196910) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na látod, erről beszélek, hogy pont azt írta le Stauffenberg, hogy a WG nem manipulálja a játékot.

***

(#196914) e-newsee válasza kchryss (#196907) üzenetére


e-newsee
addikt

Pont nemrég láttam ezt a képet, azért is ez lett a hasonlatom.:D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196915) Flash Gordon válasza ollie (#196903) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Érdekében áll csalni, ha többlet bevételt okoz, pl. a low roll kapcsán kimutatható hogy az átlag alatti sebzések gyakoribbak, mint az átlag felettiek, egy Protanki nevű modder gyártott hozzá statisztika modot, amit lehet publikussá tesz valamikor. Miért okoz ez többlet bevételt? Mert több ideig van a játékos a meccsben, több lőszer fogy, stb. Elég sok rejtett paraméter van a játékban, amivel lehet trükközni...

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#196916) Gyuri27 válasza ollie (#196913) üzenetére


Gyuri27
félisten

Csak kicsit.
Azért a nagy átlagnak szopóroller a folyamat +1 tier.
Ma nekem pl 1.2 volt.
És hiába irsz a wg-nek. Kapsz egy sablon szart hogy ez nem számít és nézd meg az mm-ról szóló cikket.
Csak abba meg nem kellene olyanokat hazudni hogy top, mid, bot fog váltakozni.
Mert marhára nem.
És lehet is magyarázkodni meg a wg-t mosdatni.
Egy: mert valami le van irva és nem úgy van.
Kettő: azért egy algoritmust 2 év alatt már lelehetett volna programozni, hogy jól müködjön.
Azaz vagy nem akarják javitani a hibát vagy direkt ilyenre van irva.
Hiszem, hogy az átlagos játékos statján meglátszana ha a játszott tier egálban lenne az átlagos tierrel.
Mert marha jó stock tankkal stock legényekkel folyamat 1+2 tierben tolni.

Amd - Radeon - Ryzen

(#196917) ollie válasza Flash Gordon (#196915) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Aha, és akkor a jó játékosoknak pozitívan csal? Mert abból indult ki az egész. Vannak a laposföldhívők, akiknek direkt rossz irányba befolyásolja a játék az RNG-t, és vannak a jó játékosok, akiknek meg jó irányba.

***

(#196918) jano_77


jano_77
nagyúr

Hogy lehet egy ilyen játékos - totál lila stat - és Manheim vonalon elment a medes oldalra É-ról indulva, holott két heavy volt csak, egy piroska Emil és egy narancs Obj.257! Kánaán lett volna számára, mert egyedül letolhatta volna a heavy kanyont, de Ő elment 9-ed magával a medes oldalra, ahol elbuktak, míg én az AMX30-al mellettem - látszik milyen sokat segített - fogtam a heavy részt, ahonnan igaz csak 3 tank jött - light, M46 Patton és az Obj.257, de sajnos egy idő után át kellett pozicionálni a medes rész felé, mert ott is nyert az enemy, hiába voltunk fölényben. Csak létszám fölény volt. :U
Szal egy ilyen unikum vagy mifene, hogy lehet ekkora balfasz?!? :Y :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#196919) Flash Gordon válasza ollie (#196917) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Persze hogy nem, minek szarakodna a wg azzal hogy egyénekre szabja a manipulációt, értelmetlen és semmi haszna belőle.

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#196920) Argh! válasza jano_77 (#196918) üzenetére


Argh!
aktív tag

Én sem mindig arra megyek amerre "megszokott" vagy "kellene". Szerintem mindenki arra megy amerre akar.
Honnan tudod nem volt e valami küldetése hogy sebezzen med tankokba vagy TD-be?
Vagy csak egyszerűen arra volt kedve menni. :D

(#196921) inferno88 válasza jano_77 (#196918) üzenetére


inferno88
őstag

Mindenkinek lehet rossz köre. Ez pont egy ilyen volt. Én is szoktam néha agyhalott "ha ez bejön, akkor nagyon durva lesz" játékot játszani és van, hogy garázs, de van, hogy epic carry lesz belőle.

Semper fi!

(#196922) jano_77 válasza jano_77 (#196918) üzenetére


jano_77
nagyúr

Jaaa...most nézem, hogy a képet lefelejtettem:

Jó sok lövésre futotta a majomnak olyan helyen, ahol azért viszonylag védve is voltak. :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#196923) Barret001 válasza kchryss (#196912) üzenetére


Barret001
addikt

Belenéztem skill szakaszozásába Orzanellel. Két kedvencem. Skill direkt játszott rosszul? Vélemény?

(#196924) Stauffenberg válasza Flash Gordon (#196915) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Miért okoz ez többlet bevételt? Mert több ideig van a játékos a meccsben, több lőszer fogy, stb. Elég sok rejtett paraméter van a játékban, amivel lehet trükközni..."

Én ezt már fejtegettem korábban is, mikor arról volt szó, hogy a WoT egyre inkább megy a "pay-to-win" irányába, de kérdés, hogy ez önmagában csalás-e, hiszen mindenkit egyformán szopat a rendszer.

A "pay-to-win" pedig nem véletlenül van idézőjelben, mert ezt sokan szó szerint vették, inkább arról van szó, hogy a játékon belüli gazdasági modell egyre jobban nyomja a játékost abba az irányba, hogy költsön prémium előfizetésre és vegyen prémium tankokat. De attól még a csalást nem látom benne, akkor lenne az, ha az egyik játékost szisztematikusan szívatná, míg a másikat meg szisztematikusan segítené.

(#196925) kchryss válasza Barret001 (#196923) üzenetére


kchryss
addikt

Azt már nem láttam. Majd később visszanézem így nincs véleményem. De amúgy miért játszana valaki direkt rosszul? :U

(#196926) BsReiki válasza ollie (#196913) üzenetére


BsReiki
csendes tag

"Na látod, erről beszélek, hogy pont azt írta le Stauffenberg, hogy a WG nem manipulálja a játékot."

Igen azt is leírta, meg azt is, hogyha mégis megtenné, tehát manipulálna akkor azt miért tenné! Csak Te ezt már nem vagy hajlandó értelmezni, mert teljesen biztos vagy benne, hogy nem csal a WG.
Mivel se pro se kontra nincs bizonyíték ezért nem tudjuk, hogy mi a helyzet, most is csak azért írtam, mert már annyiszor kérted, hogy indokolják meg, hogy miért csalna a WG?
Most egy értelmes, érthető magyarázatot kaphattál volna, ha tényleg érdekelne is a válasz, de téged igazából nem érdekel a válasz, mert TE tudod, hogy NEM csal a WG.
Szerintem, egy jó választ kaptál erre a kérdésedre, de úgyse tudjuk meg, hogy mit miért tesznek :)

(#196927) Argh!


Argh!
aktív tag

Nem értem ezt a vitát arról hogy a WG manipulálja a játékot. És ha igen akkor mi van?
Mit tudsz tenni ellene? :U
Megszoksz vagy megszöksz.

(#196928) e-newsee válasza BsReiki (#196926) üzenetére


e-newsee
addikt

Abban a posztban én nem látom a Miért?-re adott választ. Idézd be légyszi! Komolyan mondom!
Abban csak azt írja le Stauffenberg, hogy miért van az RNG a játékban. Egy szóval nem utal arra, hogy ezt csalásra használná/használhatná a WG. Nem kell ezt manipulálni, az ekkora RNG alapból is elvégzi azt, amit a kolléga leírt, hogy közelebb hozza a jó és a rossz játékosokat.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196929) jr1994 válasza jano_77 (#196922) üzenetére


jr1994
addikt

Minek tolja le a "heavy oldalt", ha 2 arty és 4 TD várja a másik végén? Ha sikerül, akkor sem lehet miattuk tovább menni.

Bár ahogy elnézem, a szarevők így is megtalálták szerencsétlent. És szvsz nem szerencsés lemajmozni valakit egy csata alapján, ahol nem is láttad mit csinált, csak mert nem arra ment, amerre szerinted kellett volna neki.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#196930) e-newsee válasza Flash Gordon (#196915) üzenetére


e-newsee
addikt

És az a mod csak azokat a lövéseket számolja, amik nem ölték meg a tankot, ugye? Mert ha kilősz 390-es alfával 2-3db 200 HP-s tankot, az igencsak elviszi a rollt negatív irányba.
Amúgy, ha már a low rollal akarnának csalni sokkal egyszerűbb lenne az átütésnél alkalmazni. Az sokkal nehezebben bizonyítható, mert több paramétertől függ. A sebzést könnyű mérni, arra csak egy szabály van, a +/-25% egyenlően elosztva. Legalábbis AP-nál.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196931) ollie válasza BsReiki (#196926) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

De arról volt szó, hogy valakiknek pozitívan, valakiknek meg negatívan csal a WG. Na ennek nincs semmi értelme, semmi logikus és racionális alapja, legfeljebb a konteók közé sorolható. Azt meg azért nem hiszem, hogy tényleg csalna mindenki kárára, mert annyi az RNG a játékban, hogy felesleges lenne.

***

(#196932) notika77 válasza e-newsee (#196930) üzenetére


notika77
senior tag

Szerintem az sem elég, ha kiveszi a killeket, mert ha van 400-as alfád egy 400 HP-s tank ellen akkor a 300 és 399 közti low roll benne lesz a statisztikában, de a 401 és 500 közötti high roll kiesik és máris több lesz a statisztikában a low roll.

ui.: nem vagyok statisztikus

(#196933) Barret001 válasza ollie (#196931) üzenetére


Barret001
addikt

Semmit nem csinálok,orrba-szájba nyerek.Most mi van? :D Majd lesz böjtje. Mint mindenki másnak.Gyorsan megyek pár kört,és lerontom! Mert még a végén konteó áldozata leszek...

(#196934) Argh! válasza Barret001 (#196933) üzenetére


Argh!
aktív tag

Renegade meg IS-M

Ahha, szoval miattad nem nyerek! :U

(#196935) CirrMee válasza ollie (#196931) üzenetére


CirrMee
addikt

Na ennek nincs semmi értelme, semmi logikus és racionális alapja, legfeljebb a konteók közé sorolható.

Minap SkorpiGéza és S130 húzás volt nálam, kredit farm. Undorító eredmények, a vége egy csinos alt+F4 lett, meccs alatt. Nem a 70% bukás zavart, mert bukva is lehet farmolni ezekkel.
Később az asszony is nekiállt, ő is kredit farm, csak a SkorpiG. Mindjárt az első meccs alatt ment a gyerek, elráncigálta, szólt, hogy fejezzem be a meccsét. Egyedül taroltam a meccsen, pedig afk volt a gép egy percig. Gondoltam próbálok pár meccsen kreditet szerezni, jobbnál jobb meccsek voltak.
Rewards miatt akartam még menni a saját profilommal, beléptem újra, próbából SkorpiG, megint tömegével undorító meccsek.

Tudom, konteó az egész...

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#196936) Stauffenberg válasza BsReiki (#196926) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Igen azt is leírta, meg azt is, hogyha mégis megtenné, tehát manipulálna akkor azt miért tenné!"

Ilyet nem írtam. Én logikát sem látok abban, hogy a játékosok kipécézésének és a játékuk szándékos elrontásának mégis mi értelme lenne. Az ő pénzük nem kell a WG-nek? Sosem titkoltam, hogy ennek a megvadult RNG-nek nem vagyok nagy híve, ma is egész nap a WZ-120-1G FT-vel mentem, teljesen megnyugodott célzókör mellett is aránylag sok lövést küldött mellé, miközben több mozgás közben leadott lövésem meg elképesztően halálpontos volt, amiket egy +25%-os RNG szorzó is megdobott. Nem gondolom, hogy ez így rendjén van, nem azért mert csalás, hanem mert csak egyszerűen retardált dolog.

(#196937) kchryss


kchryss
addikt

Tundrán mostanában elég sokszor megpróbáltam az északi oldalról felmászni a hegyre, de nekem valahogy sosem sikerül, mindig lecsúszok. Daki meg állandóan megcsinálja elsőre minden tankkal: [Tundra boost]

Bónusz klip, valaki írta múltkor, hogy milyen nyugis mostanában Daki és nem rage-el: [link]
;]

[ Szerkesztve ]

(#196938) Pug válasza CirrMee (#196935) üzenetére


Pug
veterán

Ti tenyleg annyira retardban nyomjatok, hogy nem megy annak a megertese, hogy a tank, a palya, a tier leosztas mellett meg ott van 29 masik valtozo, ami meccsrol meccsre elter???
Plusz meg minden egyes leadott es elszenvedett lovesnel az RNG, mit olyan bonyolult ezen felfogni?

Eladó Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB titánlila - 3 év gyártói garancia - extrákkal

(#196939) zodo


zodo
nagyúr

Nem tudom nálunk mi volt a múltkori szerver leállások oka de RU-n elismerték hogy több szerverüket is DDoS támadták.
Kompenzálásként 24. 09 órától 30. 09 óráig belépve 3 nap prémet írnak jóvá.

Odaát a Patkány éve történet pedig a WZ-111 Alpine Tiger és M41D tankok, szokásos 3-as csomagban vásárlási lehetőségét rejti.
Valamint egy spéci álcafestés is vehető.
Holdújév kapcsán pedig legénységi akciók vannak 24-től 27-ig.

(#196940) BsReiki válasza Stauffenberg (#196936) üzenetére


BsReiki
csendes tag

Igen, reggel frissen olvasva láttam, hogy tévedtem :) tényleg azt írod, hogy az RNG tehet róla azt meg nem lehet manipulálni :)
Igazából DVlad kolléga pókeres magyarázata az ami nekem tetszett, leírt egy sztorit ahol senkinek sem volt érdeke csalni, mégis megtörtént.
Szerintem senki nem gondolja, hogy személyre szabot scriptet írna a WG, de a WG-ben kétkedők eltudják képzelni, hogy manipulál a játék, néha nagyon durván.
Oka minél tovább maradj a játékban, és ha már a játékban vagy akkor előbb utóbb fizetni is fogsz, a sok játékos meg még több játékost vonz, senki sem akar játszani azzal a játékkal ahol kevés játékos van.

(#196941) xAttilax válasza BsReiki (#196940) üzenetére


xAttilax
senior tag

de ha mindenkinek manipulált akkor egyenlő esélyek vannak, szóval az olyan mintha senkinek....
minél tovább maradjak játékban? ezt nem értem. Tovább mint a csata tartana? vagy lassabb fejleszteni egy tankot és többet kell játszani? (ha valaki ezt mondja akkor sírok).
Szerintem most a srácok olyan jól levezették, hogy el kéne engedni ezeket a gagyi dumákat .. Aki így nem tudta megérteni az már nem is akarja..

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#196942) galervin93 válasza notika77 (#196932) üzenetére


galervin93
őstag

Pár éve már volt szó erről, rlazol kolléga foglalkozott ezzel (is; hiányzik a ő türelmes, precíz hozzáállása - és a legjobb az egészben, hogy egy abszolút átlagos pléjer volt, mégsem kereste másban a hibát, hanem racionálisan, józan ésszel és matematikával állított/cáfolt dolgokat). Röviden - az olyan tankokra leadott lövéseket kell ilyenkor figyelembe venni, amik legalább a saját alfád+25% hp-val rendelkeznek. Példa: T57 alfa = 400 hp, 400*1.25 = 500, azaz a minimum 500 hp-s ellenfelekre leadott, átütő lövéseket lehet figyelembe venni, valamint ki kell zárni azokat, amelyek lőszerrekesz-robbanást okoztak.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#196943) BloodRay válasza Barret001 (#196923) üzenetére


BloodRay
veterán

Én is néztem és szerintem igen. Amikor így szakaszozik valami másik streamerrel úgy vettem észre nagyon fun-ra veszi a dolgot. Tehát nem direkte rosszul akar játszani, csak olyan beleszarósan nyomja. :)

[ Szerkesztve ]

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#196944) Sprq


Sprq
aktív tag

Lunar New Year Event

Do you hear the voices, too?

(#196945) popey37


popey37
addikt

igen tele a hócsukám az artykkal: a hatos arty 476 hp-t lesebzett, bakker ennyit a kilencessel nem sebzek, pláne nem egy is-3-ba.
a legutolsó 4 csatámban csak atry sebzett és lőtt ki

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#196946) peterson79 válasza Sprq (#196944) üzenetére


peterson79
őstag

Ez mi? Megint valami gyűjtögetős event?

(#196947) popey37 válasza peterson79 (#196946) üzenetére


popey37
addikt

az, de egyenlőre csak az első felét értem: 1800 kupont kell gyüjteni: napi 150-et ad. majd valamiféle gold dolgot ir amit már nem értek.

közben rájöttem, jó nagy lehuzás megint, 1800 kupont tudsz csak gyüjteni, a tank meg 2500-ba kerül. ha kell a járgány akkor kell venned 700 kupont a shopban. jól kitalálták megint.

[ Szerkesztve ]

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#196948) peterson79 válasza Pug (#196938) üzenetére


peterson79
őstag

A válasz rövid és egyszerű: igen...

Most gondold el mennyivel egyszerűbb a másikat hibáztatni majdnem mindenért :) Még az RNG is az ellenfél miatt lett -25%...ja nem azt a WG csinálja...vagy mivan? :DDD :DDD :DDD

(#196949) peterson79 válasza popey37 (#196947) üzenetére


peterson79
őstag

Gold Coin-t kell, de a lényeg a gyűjtés. Elég baba kis ajándékok vannak. Legalábbis így elsőre.

(#196950) ollie válasza Sprq (#196944) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ingyen lehet tier 8 prémium tankokat szerezni? Betegek a WG-nél? :Y

mod: majdnem, kell venni 700 gold coint hozzá

Így viszont már messze nem fogja megérni, mert legalább a tank felét ki kell majd fizetni.

Viszont ha úgy vesszük, kapunk "ingyen" kamót, BIA legénységet és boostereket a gold coinokért cserébe.

[ Szerkesztve ]

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.