Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#197051) e-newsee válasza ooloo (#197046) üzenetére


e-newsee
addikt

Azért azt remélem te sem hiszed el, hogy ha egy gyengébb képességű legénységed van egy tankban, és azzal mégis jobban teljesítesz, akkor az a legénység miatt van. Inkább az lehet, hogy akkor jobban adta (vagy Iván feljebb tekert valamit ;] )

Az írásod második fele pedig pont az, amit Scheff is kiemelt a végén többször is, hogy aki meggyőződéses konteós, azt ez a próba sem fogja kitéríteni ebből a hitéből.
Azért az akkor is elgondolkodtató, amit az első embernek a T44-ével csinált, hogy gyakorlatilag hozott egy unikum szintet. Ott már felszerelés ide, skillek oda, kijön, hogy aki tud játszani, az eredményes lesz, aki meg nem, az meg nem.
Az is nagyon jól látszott, hogy mennyit számít a tank ismerete. Az E75 TS-sel például az első 2 próbálkozása elég béna lett. Látszott, hogy nem ismeri a tankot, és fogalma sem volt, hogyan lehet kihasználni a jó tulajdonságait. (Hozzáteszem, én sem szoktam összeszarni magam az ellen a tank ellen sárga-alsó létemre, szóval nem egy ópé cucc)
Az meg, hogy ő 3 csatával próbált bizonyítani valamit, amit nehéz, pont annyira semmilyen, mint amikor ti hoztok ide 3-5 csatás etapokat, hogy szopat a játék. Kb. ugyanaz. Akkor az miért bizonyíték, és ez miért nem az? Hidd el, ha ment volna minden tankkal 100 csatát, behúzta volna rájuk minimum a 2 GM-ot. Az már elég bizonyíték lenne?
Személy szerint nekem az jött le az egészből, amit eddig is sejtettem (és amit vártam előzetesen), hogy nyilván nem minden csatában, de a nagy részükben megmutatta, hogy nem az accounttól függ, hogy valaki jó kört megy-e, vagy sem, hanem nagyrészt a játékostól, kisebb részt a setuptól, és még kisebb (de inkább semekkora részben) a WG szándékaitól.
De tudom, biztos lesz olyan, aki szerint azért ment jobban Scheffnek, mert a "magical script" az IP-t is nézi.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#197052) ooloo válasza Stauffenberg (#197049) üzenetére


ooloo
őstag

Miben nem értesz egyet a wz-vel kapcsolatban ? Mennyi és milyen leosztású képességet pakoltál fel a WZ legényekre mostanáig ? Hol állsz most átlagsebzésben ? Mennyi a wn8-ad a wz-vel jelenleg ? Nyomhatnál fel képeket , csakhogy alátámaszd a mondandódat. Sokszor egy kép többet mond ezer szónál ... neked magyarázzam ! (?) Egyben biztos vagyok ... nem kell szégyellned a teljesítményedet . Akkor meg ?

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#197053) ooloo válasza e-newsee (#197051) üzenetére


ooloo
őstag

Szóval jobban adja ... hmm. Akkor nem te szerzed meg a jobb teljesítményt , hanem adják ? Nana... kettőt pislogsz és Te is a konteosok táborát erősítés !!! ;]

Szakács Tibor egy jó játékos ... nagyon jó! Ezt szögezzük le . Viszont , messzemenő következtetést nem lehet levinni pár csatából . A nézettségnek biztosan jót tett , de nem magyarázott meg semmit hitelt érdemlően . Aki azt várta , hogy ugyan azokat a mutatókat hozza Tibor , mint az acc-ot kölcsönadó , az nem teljesen komplett . Az tényleg menthetetlen .

Éppen itt a fórumon hangoztatják sokan , hogy pár csatából nem lehet következtetni semmire .

[ Szerkesztve ]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#197054) peterson79 válasza ooloo (#197053) üzenetére


peterson79
őstag

Még nem láttam a teljes videót, valószínű nem is fogom megnézni sosem, de mivel élőben számtalanszor láttam már, ezért neki (Scheff) elhiszem amit mond és csinál...engem a pár csatás eredmény is meggyőz, mert Ő csinálja. Nem kell több, Unikum szint - átlagban - mindig unikum szintet fog hozni, egy megrögzött Piroska meg - átlagban - mindig pirosat...
Ezt kellene felismerni, hogy van aki hajlandó tanulni és tud is fejlődni és van aki nem, csak Kazsuál játékos, nyomjad neki a wééét, meg a bal klikket apaaa, majd lesz valami.
Szerény személyem is lehetne példa, első 4000 párszáz csatámat eléggé kezdő és nem teljesen odafigyelő játékosként kezdtem. Azóta lepörgött még 3-szor annyi és másfélszer több lett a WG által adott értéken, most 6725 körül táncolok, valószínű kezdem elérni a szintemet, innen elég nehéz lesz feljebb tornázni magam, de ez abból is adódik, hogy nem feltétlen statpadder tankokkal megyek, hanem ami éppen kell a küldetésekhez és ezért van, hogy 0-ás sebzéssel hozok le egy Jg.pze100 kört, szégyen nem szégyen...WN8 annyira nem érdekel, átlagos játékos vagyok, nem hajtok GM-et sosem..

(#197055) jr1994 válasza Stauffenberg (#197049) üzenetére


jr1994
addikt

Szerintem gyakran a 3 képesség is kevés, de szerencsére a csajok nagyon gyorsan fejlődnek a boosterekkel.

Például itt az Udes 15/16. Nemrég húztam ki, elég jó tank. Bia alap (női legénység), javítás alap, nálam az álca is az egy medre. Szeretnék helyzetfelismerést, pontosság skilleket. De pótkaját is használok (még), viszont sajnos ég, mint a fáklya. Így, hogy már nincs kötvényes tűzoltó, elkezdtem tűzoltás skillt fejleszteni néhány tankomon, van ahol megelőző karbantartást is adtam a sofőrnek. És máris ott tartunk, hogy 5 skill kéne.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#197056) e-newsee válasza ooloo (#197053) üzenetére


e-newsee
addikt

Ezt továbbra is így gondolom, hogy pár csatából nem lehet levonni messzemenő következtetést. Csak nála a 3 csata mellé ott vannak az eddigi eredményei, plusz az, ahogy végig magyarázta a csatákban, hogy mit miért csinál, mikor érdemes használni a prém skulót, és mikor lesz elég a normál, mikor érdemes rámenni az ellenfélre, mert a minimap alapján erre, vagy arra lehet számítani, stb-stb. És amit mondott, azt általában kivitelezte, és bejött. Szóval van hitele annak, amit mond, és csinál, amivel megalapozza azt, hogy akár a 3 csatás etap is sokkal több igazságtartalommal rendelkezik, mint ha ezt egy "avg_player_78" adja elő a maga 1000 wn8-ával.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi lenne az általános vélemény akkor a 3 csatáról, hogyha jól benullázza mindegyiket, és alig tudott volna jobbat felmutatni, mint amit a tulajdonosok. Akkor rögtön előjönne az összes konteós, hogy ugye megmondtam, hogy ha el van átkozva az account, akkor mindegy, ki játszik vele. Akkor nem számítana, hogy csak 3 csata.

De a félreértések elkerülése végett azt le kell szögeznem, hogy nem, nem vagyok elvakult Scheff rajongó, vannak néha olyan dolgai, amik nagyon nem szimpatikusak. De az tény, hogy jó játékos, érdemes elgondolkozni azon, amit mond.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#197057) ollie válasza jr1994 (#197055) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Igen, ha a parancsnok a rádiós egyben, akkor minimum 5 teljes skill kell a parancsnoknak.

Ebben a játékban muszáj, hogy jó látótáv legyen, aztán a kamó a második legfontosabb (kivéve heavy-nél).

***

(#197058) Stauffenberg válasza ooloo (#197052) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Csak egy tipp: Hanyagold ezt a hisztérikus stílust, mert amúgy marhára bicskanyitogató tudsz lenni. Ez egy fórum, ahol nem mindenki ért egyet, neked sem kell velem. Megértem, hogy sokan miért nem szeretnek erre a fórumra WN8-at és hasonló statisztikákat berakni, elmegy az ember angol nyelvű Redditre és értelmes, egymást segítő társalgás zajlik, nem ez a mutasd a farokméreted, megmondom ki vagy stílus. Egyszerűen vannak toxikus fórumozók. Ha nem inged, ne vedd magadra.

Nem tartok a WZ-vel még 100 csatánál sem (kb 70), így nem tudom mégis mit akarsz, mit bizonyítsak. Talán azt, hogy nem szopat az RNG? De szopat, szombaton akadtam ki, tegnap meg éppen ellenkezőleg, sorra adott be olyan pontos lövéseket, hogy pislogtam, mindkettőt visszaolvashatod. Vagy bizonyítsam, hogy már mestere vagyok a tanknak? Nem vagyok, eleve a nem forgótornyos TD a legelhanyagoltabb stílus amit eddig toltam a játékban, majd lesz jobb ez is (+ 2,5 év kihagyás után egy hónapja jöttem vissza a játékba). Vagy azt bizonyítsam a WN8-al, hogy a skillek/felszerelések tényleg érnek valamit? Te is ki tudod számolni kockás füzetben, vagy csak nézd meg a játékon belüli tank összehasonlítóban, hogy ilyen vagy olyan legénységi skillekkel, felszerelésekkel, hogyan változnak a tank értékei (DPM, töltésidő, célzási idő, látótávolság, stb).

Mennyi is az alap töltésidő a WZ-vel? 10 másodperc körül? Megfelelő legénységgel (BIA) és felszereléssel (töltésgyorsító, fokozott szellőzés) ez lemegy 8 másodpercre. Nem számít semmit? Lehet.

Mennyi is az alap látótávolság? 380 méter? Csak a BIA és a szellőzés együttes hatása 418-ra tolja ki, egy optikával már 456 méter. Nem számít semmit? Lehet.

Lehetne folytatni egy csomó más paraméterrel.

Én nem a mellem döngetem, hogy mekkora tank ász vagyok, csak azt magyarázom, hogy nem értek egyet a skillek hasztalanságáról alkotott véleményeddel. Ez a sok kis 3-5-10% bónusz összeadódik. Vannak amik egymás hatásár erősítik, vannak amik nem. Döntsd el milyen irányba fejlesztesz és ha a videóban látott módon például camo-t teszel egy heavy tankra, ami halottnak a csók kategória, vagy két legénységi tagnak adsz olyan skillt párhuzamosan, amik nem adódnak össze, akkor nem értem miért állsz le azon prüttyögni, hogy márpedig az egész rendszer amúgy sem ér semmit.

---

(#197055) jr1994: Én sem azt mondtam, hogy 3 skillnél meg kell állni, csak a legtöbb (de nem összes) tanknál ami sokat dob a használhatóságon, az az első három, esetleg négy jól elhelyezett skill (mondjuk ahol kevés a legénységi tag és egyszerre több posztot is betöltenek, ott tényleg több skill megy egy emberre, hogy ugyanazt a hatást érje el, mint a nagyobb személyzettel szolgáló tankoknál). A többi már csak a ráadás. Én gyulladós tankra az automata tűzoltót viszem, oké 20k kredit, de életet ment.

[ Szerkesztve ]

(#197059) Greentea


Greentea
senior tag

Srácok, mi most a number 1 ág, amit feltétlen érdemes kihúzni az "új" nemzetek közül? :D (cseh, lengyel, svéd, olasz)

(#197060) peterson79 válasza jr1994 (#197055) üzenetére


peterson79
őstag

Naná, amikor egy legény 2 dolgot is csinál, pl parancsnok és rádiós, akkor nem lesz elég a 3 skill, ez logikus.:)
Skill mester is csinált már videót erről, hogy szerinte melyik képesség fontos és mérvadó és érezhető különbség van vele és nélküle. Nemrég megint be lett linkelve, ha jól emlékszem.
Nála például fontosabb a töltőnél az Adrenalin rush..vagy mi..szóval amikor 10% alatt vagy életerövel és meggyorsítja a löveg töltést. Ezen elgondolkodtam, sosem használtam még, a Megérzést szoktam berakni. Sokszor kerülök pedig ilyen helyzetbe és ez ugye mindig aktív, amint kevés hp-d van, míg a másik vagy beadja vagy nem...jg.pze100-nál volt, hogy beadta, de nem sokat és mondjuk a 20 mp töltésnél azért nem lenne baj ha beadná:) míg a HP-m gyakran megy le 220 alá:)

(#197061) jano_77 válasza Greentea (#197059) üzenetére


jano_77
nagyúr

olasz med vagy cseh medek

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197062) Macka válasza Greentea (#197059) üzenetére


Macka
veterán

Amelyik szimpatikusabb. Cseh T9-T10-ben jó, addig szenvedés. Olasz szerintem már T7-től is élvezhető, de T8-tól kánaán.A tárasok adják nekem a legnagyobb játékélményt. Svéd med ugyancsak jó, T9-től pattint is szépen.
Lengyelt én nem ismerem.

[ Szerkesztve ]

(#197063) ollie válasza Greentea (#197059) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Olasz.

***

(#197064) ollie válasza zodo (#197031) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Köszi! Kipróbáltam, olyan kódot adott, ami nem volt érvényes. Neked működött?

***

(#197065) Greentea válasza jano_77 (#197061) üzenetére


Greentea
senior tag

+ (#197062) Macka és (#197063) ollie
köszi! Olaszt el is kezdem :C

(#197066) ollie válasza ooloo (#197043) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Amúgy ezek a számok mit jelentenek, és mennyi csatára levetítve?

49% (gondolom winrate)
3927
1423
1431

***

(#197067) jano_77 válasza ollie (#197066) üzenetére


jano_77
nagyúr

az alsó kettő: saját átlag és alatta az elvárt átlag
a 3927 csata szám

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197068) jano_77 válasza jano_77 (#197067) üzenetére


jano_77
nagyúr

ebből számomra az jön le, hogy ugyan rengeteg csatája van a Scorpion G-el, de mégsem ismeri eléggé és "nem tud vele játszani". :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197069) Atti777 válasza ollie (#197064) üzenetére


Atti777
senior tag

Nem zodo vagyok, de nekem elfogadta a kódot, hogy működött-e tényleg, azt csak este tudom megnézni

Путин, иди нахуй!

(#197070) adrian360 válasza ollie (#197064) üzenetére


adrian360
őstag

gondolom ez is olyan kód, amilyenek az alienware-en szoktak lenni. azokat egy accounton csak egyszer lehet felhasználni, ha már korábban aktiváltál egy alienware-st, akkor már nem fog mégegyszer müködni

(#197071) jr1994 válasza Stauffenberg (#197058) üzenetére


jr1994
addikt

Nem szoktam tűzoltókészüléket használni, szinte minden tankomat ellátmánnyal viszem. Csak némelyik fájdalmasan sokszor gyullad :))

(#197060) peterson79: pár hete kipróbáltam magam az 1v1 bajnokságban és Murovankára az STB-1-et választottam. Az ellenfél szintén, és amikor összetalálkoztunk, ő lőtt először. Már elkönyveltem a vereséget, aztán talán még a másik srácnál is jobban meglepődtem, mikor az utolsó lövésnél én töltöttem be hamarabb. Bekapcsolt az adrenalin roham, pedig nem is tudtam hogy megvan a perk :DDD

Mellesleg nem lenne rossz ez az 1v1, de arra várni 15 perceket, hogy technikai győzelemmel menjek tovább, mert az ellenfél elfelejtett belépni, hát annyi időm sajnos nincs.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#197072) Macka válasza jr1994 (#197071) üzenetére


Macka
veterán

Azért egy OBJ 430-hoz nem árt. :DDD Ha már sárgult az üzemanyagtartály, a következő találatra általában meg is gyullad.

(#197073) ollie válasza jano_77 (#197067) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Szóval akkor így alakult:
1. 3927 csata: 1423 átlag = 5 588 121‬ össz sebzés
2. 4024 csata: 1428 átlag = ‭5 746 272‬ össz sebzés (1630 átlag ebben a 97 csatában)
3. 4267 csata: 1439 átlag = 6 140 213 össz sebzés (1621 átlag ebben a 243 csatában)

Azt kéne tudni, hogy a 3927. csata előtti 100-300 csatában mennyi volt az átlag sebzés, mert abból lehetne csak következtetni bármire is. Gyanítom, hogy ott is 1600+ körül lehetett. Így túl kicsit a mintavétel, hogy bármire is következtessünk.

***

(#197074) Macka


Macka
veterán

Akik szerint egyenes a föld, és a WG-t a gyíkemberek irányítják.
Nekem is vannak erősen negatív szériáim, csinálhatok bármit, nem talál semmi, vagy ha talál is, nem üti be, gyenge csapatleosztás, stb.
De ha a saját statjaimból indulok ki, akkor nagyjából fele-fele a nyert, és vesztett csaták aránya. Van, hogy én is azt érzem, hogy direkt szívat a játék, de kb ugyanannyit vissza is ad, amikor semmi nem üt be engem, és még a kapáslövéseim is találnak, átütnek.

Itt a WN8 görbém. Igyekszem fejlődni, ésszel játszani, azt hiszem haladok is vele.

[ Szerkesztve ]

(#197075) zodo válasza ollie (#197064) üzenetére


zodo
nagyúr

Nincs mit, többieknek is szívesen!
Tegnap bukkantam rá a kódra, aktiváltam a wg oldalán amire jött a szokásos "thank you"
Eközben futott a játék de nem történt semmi viszont ma délelőtt ez fogadott.

(#197076) peterson79 válasza jr1994 (#197071) üzenetére


peterson79
őstag

Nem hülye a csávó, lejátszott már pár csatát, ezért adok a szavára Én is. Anno elköltöttem kb 10 milliót arra, hogy minden tankomon rendben legyenek a felszerelések és még egyéb dolgok...de lehet keveset mondtam. Lehet ezekből 5-el, ha fogok játszani, de a lényeg megvan:)
Pár napja is írtam, hogy szerintem obj430u-t nem jól használom, álca van rajta...de majd pihen amig nem lesz legénységi átképzés olcsón.

(#197077) jano_77 válasza Macka (#197074) üzenetére


jano_77
nagyúr

Mondjuk 35% WR nehezen magyarázol meg ilyen képernyőmentésekkel! Mert a legújabb WZ-131G FT-el sajnos ennyi a WR-ám és hidd el nem azért, mert én balfasz vagyok, mert 99%-ban az első vagy legrosszabb esetben is az első 3-ban vagyok de annyi hülyével rak össze a játék, hogy azt semmivel nem lehet kompenzálni! Nem az van, hogy 3 vereség és egy győzelem, hanem folyamatos szívás! Pedig az átlag sebzésem az a játékosok 99,51%-nál jobb: 1155! :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197078) Macka válasza jano_77 (#197077) üzenetére


Macka
veterán

Nem is az volt a célom, de hosszú távon - mondjuk 100 csata - kiegyenlítődik.
Én az STRV 103-mal voltam így, az első kb 30 csatámban szintén 30% WR-em volt vele, aztán a 62. csatáig feljött 53%-ra.

A Leo-val összesen 78 csatám volt, míg kihúztam a nyolcast, ez alatt 39% a WR-em vele, 1669 WN8 mellett.

[ Szerkesztve ]

(#197079) jano_77 válasza Macka (#197078) üzenetére


jano_77
nagyúr

Már elértem a következőt! Szal most azért kell még menjek ezzel, hogy kicsit kozmetikázzam ezt a remek WR. :O

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197080) jr1994 válasza Macka (#197072) üzenetére


jr1994
addikt

Meg is szoktam javítani, ha csak sárga :D

Mindenki: szerintetek amúgy hasznos a megelőző karbantartás perk? Az E75 TS legénységén megvan, de nem játszottam vele annyit, hogy következtetéseket tudjak levonni belőle.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#197081) Macka válasza jano_77 (#197079) üzenetére


Macka
veterán

Vagy lesz@rod, és nyomod a következőt. Nekem ugyanez volt a Leo-val.
A legtöbb csatám a Skorpion G-vel van, 1201 csata, 51% WR.
Nekem az a véleményem, hogy a legtöbb játékosnak az összesített WR-je 48-52% között mozog.
De kíváncsi vagyok a Ti eredményeitekre is.
Szóval kinek mennyi az össz. WR-je?

[ Szerkesztve ]

(#197082) ooloo válasza Stauffenberg (#197058) üzenetére


ooloo
őstag

Fénykép-ész úr !

Nem is olyan régen szóváltásba keveredtünk nem éppen baráti hangvételben .... én hanyagoltam a veled való beszélgetést , eléggé egyértelmű okokból kifolyólag . Azt hittem veszed a lapot és te is így teszel . Tévedtem . ;]

Amúgy meg , ha fikázni mer bárki -itt a fórumon- a statisztikád miatt - mert ugye ezért nem osztod meg velünk - ,annak én rúgom szilánkosra a virtuális bokályát . Az egyéni teljesítmény tabu itt a fórumon . Ennek ellenére én időről időre megkapom , hogy milyen szar játékos vagyok . Oda se neki ... :DDD

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#197083) jano_77 válasza Macka (#197081) üzenetére


jano_77
nagyúr

54,25%, de volt 55% felett is jóval. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197084) e-newsee válasza jano_77 (#197079) üzenetére


e-newsee
addikt

Nyugi, ha tartod ezt a teljesítményt (ami igen jó ezzel a tankkal), akkor előbb-utóbb a wr is helyreáll. Márpedig szerintem érdemes a megtartásra a tank, mert fun kis gép.
Ja, és készülj fel, hogy a 7-es korántsem nyújtja ezt a fun faktort. Az nekem olyan száraz grindelés volt, míg a 6-os szórakozás.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#197085) Atti777 válasza jr1994 (#197080) üzenetére


Atti777
senior tag

A WoT wiki szerint: "The Preventive Maintenance Perk enables the Driver to reduce by 25% the chance of engine fire by preventing gas or oil leakage in the engine compartment."

Szóval ez csak a motor kigyulladásra van hatással, az üzemanyagtartály gyulladásra nem.

Путин, иди нахуй!

(#197086) Macka válasza jano_77 (#197083) üzenetére


Macka
veterán

Jó érték, szerintem ebbe belefér, hogy szivat bizonyos tankokkal. Persze idegesítő, engem is idegesítene.

De én még mindig azt mondom, hogy ha szívat is, akkor egy idő után pozitívan ad is. Ha és amennyiben belenyúl(na) a WG a csaták kimenetelébe, akkor csak azon a szinten, hogy a kiugróan jó és rossz értéket kiegyensúlyozza.

(#197087) po1son válasza ollie (#197064) üzenetére


po1son
addikt

Lehet a közelmúltban már aktiváltál ilyen kódot? Nekem sem engedte most. :N

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#197088) nanus válasza Macka (#197081) üzenetére


nanus
senior tag

(#197089) galervin93 válasza jano_77 (#197077) üzenetére


galervin93
őstag


26%.
Szar vagyok vele, de már magam sem tudom az ok-okozatot, hogy vajon azért értékelhetetlen a wr mert gyenge vagyok vele, vagy a szar wr miatt nem tudok jobb lenni (kemény 1700 wn8, kb. a hp-mat lövöm meg ugyanennyi szpot, ha jól rémlik). Minap majdnem eladtam idegből, de sejte, hogy nem (csak) nálam van a hiba, ha egyszer beindul a win-széria, akkor jönni fog az xp (csak a T100 érdekel), szóval egyelőre marad.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#197090) jano_77 válasza e-newsee (#197084) üzenetére


jano_77
nagyúr

Mindenesetre az látszik, hogy sokan nem játszanak vele az uniqmok közül, mert a 100%-hoz kell 1260 kombinált. Nekem most van 1440! :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197091) jano_77 válasza jano_77 (#197090) üzenetére


jano_77
nagyúr

Hány csata kell minimálisan ahhoz, hogy a 65%-os értéknél megadja a 65%-ot vagy akár a 85%-ot?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197092) ooloo válasza jano_77 (#197091) üzenetére


ooloo
őstag

A 65%-ot ? Pont 65%-nál ... ;]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#197093) Bobyjack válasza jano_77 (#197091) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Attól függ mennyivel vagy jobb az elvárt értéknél. Vannak, akik 50 csata alatt is rá tudnak tenni kisebb szintű tankokra három csillagot.

(#197094) szalai56 válasza Macka (#197081) üzenetére


szalai56
senior tag

[link] (nagyon lefelé tart :O )

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#197095) ollie válasza jano_77 (#197090) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Circonflexes pár hónapja markolta a WZ-131G FT-t, 58 csata kellett neki hozzá, a 95%-hoz 1459 kellett neki. Nem tudom mennyi a minimum a 65%-hoz, szerintem 10-20 csata között lehet, a 85%-höz meg 20-30. Ezt abból gondolom, hogy skill4ltu és Circon is 3 markolt már tankot 40 csata körül.
Az 1440 kombinált valszeg nem lesz elég a 3 markhoz.

[ Szerkesztve ]

***

(#197096) inferno88 válasza Macka (#197081) üzenetére


inferno88
őstag

54.07%

Semper fi!

(#197097) jano_77 válasza ollie (#197095) üzenetére


jano_77
nagyúr

1160 kombináltat ír a 95%-hoz. Ennyire fel fog menni akkor!? :F :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197098) ollie válasza jano_77 (#197097) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Igen. Ne legyél már ennyire értetlen, egyszer már kitárgyaltuk, hogy nem annyi kell, amennyit a mod ír. Csak akkor lesz viszonylag pontos, ha 90% környékén vagy. A mod nem tudja mennyi kell a markokhoz, csak megbecsüli. Minél közelebb vagy a 95%-hoz, annál pontosabban tudja megbecsülni. De remélem, hogy nem kell ezt harmadszorra is leírnom.

Egyébként nagyon egyszerű kiszámolni a 3 mark követelményeket.

Tier 5: 1000
Tier 6: 1500
Tier 7: 2000
Tier 8: 2500
Tier 9: 3000
Tier 10: 3500

Ez nagy átlagban igaz, a jobb, népszerűbb, OP tankoknál feljebb megy az átlag, akár 50%-ot is (pl T67-hez 1400-1500 átlag kell), a rosszabb tankoknál meg lejjebb megy valamennyivel (10-20%).

[ Szerkesztve ]

***

(#197099) Stauffenberg válasza ooloo (#197082) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az én hangvételemben semmi anti-baráti nem volt. Talán kezeld helyén a fórumot, mint műfajt, hogy itt az embereknek önálló véleménye van, ami nem mindig egyezik és nem az ellenséged senki, csak mert nem ért veled egyet. Olyat meg nem láttam, hogy téged itt leszaroztak volna. Ez már az előrehaladott paranoia jele.

Hovatovább: A skillekről alkotott véleményedre reagáltam, de te a skillekről alkotott (ellen)véleményemre már második hozzászólás óta nem reagálsz, csak mellébeszélsz.

Szerintem is jobb, ha kerüljük egymást, mert amit te a múltkor is "nem éppen baráti hangvételű szóváltásnak" érzékeltél, az legfeljebb annak volt köszönhető, hogy ködösítés, oda nem illő, összefüggéstelen dolgok belerángatása helyett én egy vitában maradnék a téma mellett.

(#197100) jr1994 válasza Atti777 (#197085) üzenetére


jr1994
addikt

Ezt még én is tudom :D azt nem tudom, hogy melyik tank milyen arányban gyullad motor, illetve üzemanyag tartály miatt, illetve hogy egyáltalán melyik tankon hol vannak ezek a modulok. Melyik tank gyullad szemből (obj 430-on kívül :D ), stb. Visszarakjam-e valamelyik tankba az ellátmány helyett a tűzoltót? Eléggé foglalkoztat mostanában ez a téma.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.