Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#196701) ollie válasza jano_77 (#196689) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Igen, a 3 mark mod így működik, folyamatosan nő az érték, ahogy közeledsz a 95%-hoz. Ez azért van, mert a mod csak annyit tud, hogy neked jelenleg hány százalékon van a teljesítményed, és ahhoz képest próbálja megbecsülni, hogy mennyinél van a 95%. Ezért csak 90% felett lesz elég pontos, de még ott is ugrálhat, hiszen mások teljesítménye is befolyásolja.

Egyébként ha pontosabb értéket akarsz egy tankra, keress rá skill4ltu-ra a játékban, neki szó szerint kb 5 tankon kívül minden(!) le van 3 markolva, és így elég pontos értéket látsz. Persze, ha régebben játszott az adott tankkal, akkor az sem biztos, hogy pontos.

[ Szerkesztve ]

***

(#196702) ollie válasza jano_77 (#196696) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Igen, nálam is meghalt a játék mindkét nap, egyszer- egyszer.

***

(#196703) e-newsee válasza Barret001 (#196700) üzenetére


e-newsee
addikt

Ehhez múltkor nem is kellett nekem szerver lag. :) Elég volt egy Malinovka encounter mód, 1-es bázis (jobb oldali). Én a Foch 155-tel voltam, megfűszerezve 2 artyval és pár lighttal. Az ellenfél Patton-ja pikk-pakk átrobogott E7-be kukucskálni a partról. Én meg csak lestem a csata elején, hogy akkor most hová? Biztos láma vagyok, de full tanácstalanság. Ez tipikusan az az eset volt, amikor látszott, hogy azzal a tankkal nekem nem terem babér. Ahhoz lassú, hogy a használható TD pozíciókat elfoglaljam vele időben. Ha mégis, akkor sem vagyok még betöltve, mire az ellenfél spotterei észrevesznek. Ha elindulok a dombra, ahhoz nincs elég lövegsüllyedésem, hogy hasznomat vegyék, plusz a 3 lövés után nulla fedezék mellett kellene 48mp-ig észrevétlen maradnom. Ha lefelé indulok, akkor meg a pocsolya környékén járőröző lightok (vagy jelen esetben a Patton) spotol fel, mire pozícióba érnék.
És innentől nem tudom biztosan, mi történt, mert felpörögtek az események. Kb úgy éreztem magam, mint a Ryan közlegény megmentése filmben, amikor szépen csendben odaeveznek a parthoz a csapatszállító csónakokkal (vagy mik azok), azt hiszik észrevétlenek, aztán amint lenyitják a karámajtót, a csata végéig kb. csak a fejedet kapkodod, hogy wattafak.
Ha jól sejtem, az első hibát ott követtük el, hogy amint középen a faluban felspotoltak valami ellenfelet, az összes dombra igyekvő heavynk megállt, és elkezdett sniperkedni a túloldalra ahelyett, hogy nem törődve a spottal, mentek volna tovább fel a malomhoz, hogy feltartsák az ellent. Aztán onnantól már meg volt pecsételve a sorsunk.
Asszem 15:2 lett, vagy valami ilyesmi.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196704) galervin93 válasza e-newsee (#196703) üzenetére


galervin93
őstag

"amint (...) felspotoltak valami ellenfelet, az összes [csapattárs] megállt, és elkezdett sniperkedni..."
Olyan tipikus hiba... Lövik az első ellenfelet (ami mostanában persze kerekes, amit az istenért nem lehet eltalálni), a kulcspozíciók elfoglalására így meg már csak egy-két értelmesebb tag jut, akiket vagy ledarál az ellenfél, vagy magától visszavonul - így vagy úgy, de bukó a pozíció. (A kedvencem az, amikor az ellenfél is balf*sz, ők is nyitva hagyják ugyanazt az oldalt, aztán ha élelmes az ember, simán át lehet sunnyogni.)

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#196705) peterson79 válasza zodo (#196695) üzenetére


peterson79
őstag

Van akit zavarhat, ez ember válogatja. Nekem hasznos, de csak annyi, hogy rá pillantok, na most okés vagyok vagy sem.
Tegnap például mentem olyan kört Obj430u-val, hogy csak lestem. Bekerültem egy olyan szituba, hogy 4 tank esett rám, abból az elsőt még úgy ahogy ki tudtam lőni, de a többi bekerített, az volt a szerencsém, hogy a csapat pár tagja ott volt a hátam mögött és lötték öket mint állat. Fél perc ha lehetett az egész esemény, de kb éveknek tűnt, lett 2000 sebzésem és több, mint 4000 spot assistom...és maradt kb 80 HP-m:D ez a meccs első 2 percében történt, szal jól kezdődött.

(#196706) BÁ Nutrition válasza kchryss (#196698) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

nekem is az a legmotivalobb ha kivalosagi jelet huzok. nem vagyok annyira passziv es a meccs masodik feleben is sokkal inkabb hajtom a sebzest meg a spotot, valszeg sokkal hasznosabb is vagyok a csapatnak

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#196707) Stauffenberg válasza zodo (#196699) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Köszi a válaszokat! Így már jobban értem mire jó a több account eltérő régiókban. Mondjuk nekem nem érne ennyi vesződséget, hogy a nulláról kezdjek új accountot és tengernyi grindet tegyek új ágak kihúzásába.

Jelenleg a főbb nemzeteknél amúgy is megvannak azok a tankok kifejlesztve, ahonnan át lehet térni más/újonnan érkező ágakra. Az orosz duplacsövűek is ilyenek lesznek.

(#196708) e-newsee válasza peterson79 (#196705) üzenetére


e-newsee
addikt

Nem igazán van köze a te esetedhez, csak arról jutott eszembe.
Karácsony körül belenéztem egy skill streambe. Már meg nem mondom, milyen tankkal ment, de Himmelsdorfra került, felment a várhoz, és azt alulról akarta kerülni. Nagyjából egyedül volt, ráestek vagy 4-en. Az egyiket kiszedte, a többiek pedig átrohantak a háta mögé, hogy jól seggbe lőjék. Ő meg nem elkezdett forgolódni, hanem átmenekült az egyik elhullott tank mögé (gyakorlatilag helyet cseréltek), így már volt fedezéke. Beforgatta a roncsot úgy, hogy nem fértek át mellette, így már nem tudtak újra a hátába kerülni. A fedezék mögül pedig szépen kiszedegette őket. És az ilyeneket úgy csinálja, hogy közben lazán beszélget a mikrofonba, és bólogat a háttérzenére. Persze volt mákja is, amikor egyszer-egyszer lepattantak róla, de neki is volt nem sebző lövése, szóval a játék adott, és elvett. A különbség köztünk, és közte csupán annyi, hogy ő maximálisan kihasználta azt, amit a játék adott, ezzel kompenzálni tudta, amit elvett. Én meg csak lestem a helyzetfelismerésen. :Y
Nem kell neki streamer RNG, megteremti ő magának. Hihetetlen a csávó.
Mondanám, hogy belinkelem, de szerintem nem találnám már meg, mert arra sem nagyon emlékszem, melyik nap volt. De ha esetleg kchryss épp látta, és emlékszik, azt megköszönném, mert megnézném még egyszer a helyzetet.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196709) zodo válasza Stauffenberg (#196707) üzenetére


zodo
nagyúr

Nem vesződség, nem játszom rajta rendszeresen.
Közel 3 év de még 1k csatám sincs.
Választottam egy szimpatikus meghívókódot, bekapcsoltam a kampány küldetéseket, elkezdtem a kiképző küldetéseket és ezeket jól kihasználva a kiválasztott ágakon igen szépen lehet haladni mondjuk tier 5 esetleg 6-ig.
Nálam a T67 megszerzése és Szovjet közepes vonalon haladás a prioritás.
Ingyen tankokat mint wg szülinap, karácsony vagy mini küldetések tankjait megtartóm és csak akkor megyek ha épp kedvem van esetleg értelmes a heti küldetés.
Ingyen csajokat plusz idén a mikulást is behúztam a díszítésből.
Igaz kétszer is meg kell gondolni hova teszed a kevés free xp-t vagy kreditet ill. milyen felszerelést teszel a tankokra vagy mikor képzel át legénységet.
Sajna idén nem volt akció tankvásárlás pedig az Obj 430 már a kapuban van.
Tier 6-8 -ba megpróbálok fejlődni mert nem vagyok jó játékos, hátha ragad még rám valami.
9-10 úgy is mínuszt termel pláne free fiókkal de néha jól esik a nagy vassal menni.

(#196710) Met


Met
nagyúr

Úgy szeretem amikor okoskodnak miután meghaltak.
Tegnap én Rhm-el, az okoskodó Object 263-al, tier 10-be.
Live oaks, én E2, okoskodó talán D1.
Miután meghalt beírta hogy blind rhm, vissza írtam neki hogy érdekes hogy halál után mindenki olyan okos lesz, magyarul mert sejtettem hogy magyar.
Az ellenség már volt B4 és K1-ben is. Igazából vesztettünk, már csak páran maradtunk.
Csata után ráírtam hogy mi a gond de nem válaszolt. Annyit még írtam neki hogy legközelebb próbáljon a 102-nél kicsit többet sebezni (4 lövéséből 1 talált).

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#196711) Thrawn válasza e-newsee (#196708) üzenetére


Thrawn
félisten

Nem erre gondoltál?

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#196712) e-newsee válasza Thrawn (#196711) üzenetére


e-newsee
addikt

Nem, hanem erre. Közben megtaláltam. Ugyan nem emlékeztem mindenre pontosan, de a lényegre igen.
skill on Himmelsdorf

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196713) palfitom válasza e-newsee (#196712) üzenetére


palfitom
félisten

Ügyes volt, nem vitás.

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#196714) jano_77 válasza e-newsee (#196712) üzenetére


jano_77
nagyúr

Bitang jó a csóka, de itt mondjuk elég pro géppel is volt. Ettől függetlenül valszeg lehozta volna mással is. :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#196715) peterson79 válasza e-newsee (#196708) üzenetére


peterson79
őstag

Ha nem felejtem el felrakom este youtube-ra a Replay videót.
Amúgy tök más lesz a végeredmény, mert nem emlékszem a pontos számokra, de a lényeg, hogy izgi helyzet volt:)

És igen, erről beszéltem pár napja-hete a konteosoknak is. Itt nem Streamer RNG, meg szopatós RNG van, hanem rossz, jó és kiváló játékos. Neki is van rossz köre, nem egy, nem kettőt láttam már tőle, én is nézem rendszeresen. Van, hogy nulla sebzéssel ölik meg, de ez ritka, mint a fehér holló, akkor vállat von, azt mondja az Én hibám volt, oké, elfogadom, gyerünk tovább...de legtöbbször olyan dolgokat csinál, hogy beszarsz...és simán, kisujjbol oldja meg. De láttam már mástól is, Ilyoushin is ilyen, bár nála több a kiabálás :DDD de nem is csodálom, idióta csapattársak vannak néha nála is:)
Nála az tetszik mikor lepattan valamiről és vágja a fejet, hogy ezt most hogy, meg Why??:)

(#196716) Jokerdapro


Jokerdapro
senior tag

Nemrég téma volt a lapos föld, konteo, Szergej tekergeti, streamer rng, és még sorolhatnám. Itt hagynèk egy szösszenetet séf tv Facebook bejegyzésèből.

"...Ugyanitt lehet jelezni, ha úgy érzed, hogy a játék manipulálja a csatáidat, szándékosan rossz leosztásba tesz és így tovább, ugyanis a napokban szeretnék megejteni egy olyan élő adást, ami remélhetőleg rácáfol erre. :)...
...Ha hiszel az összeesküvés-elméletekben, hiszel abban, hogy a WG szándékosan hátráltatja az accountodat, akkor dobj ide egy üzenetet, és a napokban élő adásban játszok az accountodon. :)
U.I: Senki se dobálja be ide a felhasználói fiókjának jelszavát, hogy tessék Scheff, játssz csak rajta. :D"
(Pontozott rész nem ide vág, vagy épp stream link és nem szeretném ha az lenne hogy reklám. :U )

Lesz elég tök a vérben? Valaki bevállalja? A lehetőség adott... Én szóltam ne mondjátok hogy nem. ;] ;] ;]

A képet még csak úgy ideteszem. ;]

[ Szerkesztve ]

(#196717) nomic


nomic
aktív tag

Azt hiszem ez életem meccse. Szerencse kellett ugyan, főleg a végén, de 160-as pulzussal csak összejött. :DD

Ha ez ilyen jó, milyen lesz a 430U?

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#196718) Macka válasza nomic (#196717) üzenetére


Macka
veterán

10K dmg? ;] :C :C :C :Y

(#196719) po1son válasza nomic (#196717) üzenetére


po1son
addikt

Az szép, esetleg replay-t dobsz fel? :)

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#196720) palfitom válasza nomic (#196717) üzenetére


palfitom
félisten

Húúú, ez igen! :C

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#196721) nomic


nomic
aktív tag

http://wotreplays.eu/site/5195816#overlord-radeon270-object_430

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#196722) Warton válasza Jokerdapro (#196716) üzenetére


Warton
őstag

Simán, ha kipörgeti rajta a 260-at. :DDD

(#196723) Jokerdapro válasza nomic (#196717) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Wow az kemény, gratulálok! :C

Warton: feltételezem hogy igen. ;]

(#196724) e-newsee válasza nomic (#196717) üzenetére


e-newsee
addikt

Eeeez szép kör! Mondtam, hogy megéri az a tank. Amúgy épp most mondta Scheff a streamben, hogy mostanában nem csinált beküldött replayből videót. Küldd be neki, hátha!

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196725) peterson79


peterson79
őstag

Akkor ahogy ígértem:

[Youtube link]

és

[Replay]

így másodjára már nem egy nagy durranás, főleg előző replayhez képest amit kolléga nyomott :D
Azért annyit lehet belőle látni, hogy a 430U elcseszett egy páncéllal rendelkezik, szemből kevés dolog tudja sebezni, főleg facehug-ba.

(#196726) Thrawn


Thrawn
félisten

Friss KV-2 tulajdonosként hamar megszerettem ezt a jószágot. A Panther/M10 annyira nem szerette ha jól sejtem :D

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#196727) ollie


ollie
MODERÁTOR

Ez vajon mi lesz? [link]

***

(#196728) kchryss válasza nomic (#196717) üzenetére


kchryss
addikt

Az szép eredmény, grat!

(#196716) Jokerdapro
Iyoixin rendszeresen játszik a nézői accountján, jellemzően ugyanolyan teljesítménnyel mint a sajátján.
Szép dolog Schefftől hogy próbálkozik, de tapasztalatom szerint semmi értelme megpróbálni meggyőzni a konteósokat a te álláspontodról. Egyszerűen ők máshogy látják a világot, ugyanazt az egzakt dolgot is máshogy értelmezik attól függően, hogy hogyan illeszkedhet jobban a kitalált elméletükbe. Gondolom sokat nem fog játszani fiókonként így két eset lehetséges:
1) Pont peches lesz és kevés csata, kevés minta pont rossz csatákkal -> "Na látod, mondtam hogy szopat a wg, nekem volt igazam."
2) Hozza az unikum szintet -> "Persze hogy jó csatákat mész, mert pont most kapcsolták be a plusszos rng-t nálam, most én is lila köröket mennék, amúgy is streamelsz és minden streamert segít a wg, különben is figyelik az ip címet és látják, hogy te játszol az acc-omon."

(#196712) e-newsee
Az a nagy dolog, hogy a minimapot folyamatosan nézi és tudja honnan hány tank jön, hol hány tank van, így itt például egyértelmű volt, hogy előre kell menni méghozzá gyorsan mielőtt körbe érnek a flankelő ellenfelek. Én az ilyen szitukban amikor előrefelé harcolok, nagy százalékban észre sem veszem, hogy épp jönnek a hátamba így eszembe sem juthat, hogy előre kéne menekülni.

(#196727) ollie
2020 a patkány éve a kínaiaknál. Valamilyen kínai akció lesz szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#196729) Thrawn válasza ollie (#196727) üzenetére


Thrawn
félisten

Jön a kínai arty line? ;]

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#196730) Atti777 válasza Thrawn (#196729) üzenetére


Atti777
senior tag

Vagy bejön a német 2 ágyús ág, és a Ratte lesz a tier X :D

[ Szerkesztve ]

Путин, иди нахуй!

(#196731) zodo


zodo
nagyúr

Nem tudom mire vagy hogy EU-n is várható-e mint korábban de RU-n kaptam egy vesztes csata után -30% kupont ami 1-14 napos prém fiókra és összes nem akciós tankra lehet felhasználni.

Ez meg az ehhez hasonlóak sehogy nem férnek a fejembe hogy egy ilyen játékos (O-I) miként hall meg a csata első percében, talán még a mederbe sem ért le.

Szerk:
Simán kisétáltak a td-k elé, ment vele a KV-2 is. :(

[ Szerkesztve ]

(#196732) e-newsee válasza zodo (#196731) üzenetére


e-newsee
addikt

Nem írta be véletlenül csata elején, hogy "Kapjátok be gyíkok, én leléptem!"? Lehet, hogy szándékosan dezertált ilyen módon, mert úgy látta, bukó lesz a csata. Nem lennék meglepve.
A kupon pedig szerintem a szokásos "Epikus medálért epikus ajánlat" kupon. Néha van ilyen kampány.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196733) zodo válasza e-newsee (#196732) üzenetére


zodo
nagyúr

Nem írt semmit, mentek a heavy mederbe de túl tolták mikor még senki nem volt spoton és már kapták is az áldást.
Igazad lehet, végül is medált azt kaptam amire adhatták.

(#196734) e-newsee


e-newsee
addikt

Tegnap becseréltem a Jagdtiger 8.8-at a Löwere, és az Ac4 Experimentalt az Elc zümire. Utóbbi cserét nyilván nem kell megmagyarázni. :)
A JT8.8-cal viszont úgy voltam, hogy a referral programból húztam ki, és amikor kipróbáltam, hát nem voltam elájulva tőle, pedig nagyrészt 3 skilles legénység van benne két kezdőt leszámítva. Max kihúzom újra, ha mégis kedvet kapok hozzá. Mivel a német TD ágat nem tervezem mostanában húzni (még csak a Stug III G-nél járok, de szerintem 2 éve nem vettem elő), így gondoltam a Löwének több hasznát veszem. Na nem mintha a német Heavykkel annyira haladnék, de az úgy önmagában is érdekes lehet. Tavaly kipróbáltam az 5 csatás bérléssel, és ugyan elég gáz statot hoztam össze vele, de hát 0 skilles legénységem volt lámpás nélkül. Most viszont felhúztam őket másfélre a tankönyvekkel, így már azért remélem jobban adja.
Ami a kérdésem, hogy jelenleg Venti, Töltésgyorsító, és Vertstab van rajta. Az utolsó helyett vacilláltam még a Célzórendszeren, nem tudom, melyik lenne a hatékonyabb.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196735) Eugene Roe válasza kchryss (#196728) üzenetére


Eugene Roe
őstag

Ami biztosan van a játékban, az egy imba hőkövetős roll a lövésen. 2-5%-ban mindegy, hogy hova célzol, esetleg 40* belefér-e az ellenség a célzókörbe, akkor is eltalálod.

(orosz tanknál, lehet, hogy 2-5% helyett 4-10%)

Ha ez rendes rng-ként működik, akkor ez összehozhatja azt, hogy egyik csapat ~minden első lövése betalál, másiknak meg megy össze vissza. Ugyanilyen roll lehet a shell-dunkra is. És hát igen, ha 2000hp-val te bekapsz egy 700-as sebzést, neked meg a bc25 motorháztetőről ricochet a 330mm pen, akkor a játék kb. le is zárult a mostani lemmintrain meccseken.

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#196736) gurubefree


gurubefree
senior tag

Abba is ha gyom mara ... amig igy nez ki ! Ritka az ilyen :D

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

(#196737) xAttilax válasza gurubefree (#196736) üzenetére


xAttilax
őstag

Miért van a neved satírozva? :F

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#196738) gurubefree válasza xAttilax (#196737) üzenetére


gurubefree
senior tag

Nem hianyoznak epes megjegyzesek ... sem itt , sem online .

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

(#196739) Bobyjack válasza gurubefree (#196738) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Pedig 1600+ WN8 már jó teljesítmény, sokan vannak akiket "nem hagy nyerni" a játék, és csak álmodnak ilyen pontszámról.

(#196740) e-newsee válasza gurubefree (#196738) üzenetére


e-newsee
addikt

Te tudod, de ez a csoport nem a facebook. Itt még nem láttam olyat, hogy valakit a statja miatt ekéztek volna. Pedig aztán van itt pirostól liláig mindenki. Pár embert kezdő korától nevelünk, amikor még az is kérdés volt, hogy hogyan kell lőszert váltani.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196741) gurubefree válasza e-newsee (#196740) üzenetére


gurubefree
senior tag

tobb mint egy evig nem is jatszottam ... lenni mit meselnem ! Rosszak a tapasztaltaim ... nem kimondottan itt . Ide csak be szoktam nezni , rikan irok .

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

(#196742) Papooo válasza e-newsee (#196740) üzenetére


Papooo
senior tag

A stat miatt valóban nem megy a macera,, de amikor idatéved valami félbot emberke, és úgy érzi, hogy az ő fenekéből süt a nap, ezért elkezdi osztani az észt, no az kapni szokott rendesen. ;]

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#196743) e-newsee válasza Papooo (#196742) üzenetére


e-newsee
addikt

Ha unikum, akkor is! A jó statisztika nem legitimálja a bunkóságot. :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#196744) gurubefree válasza xAttilax (#196737) üzenetére


gurubefree
senior tag

Igazmondo_Juhasz .... ha valaki szeretne kozos csatakat :U

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

(#196745) palfitom válasza nomic (#196721) üzenetére


palfitom
félisten

Izgalmas volt, a vége főleg. Gratula!

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#196746) lacibacsi válasza gurubefree (#196741) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ebben a közösségben többet ér az az ember, aki névvel vállalja az esetlegesen gyenge statját, mint az aki név nélkül okoskodik folyamatosan.

Szerk.: Ezzel a tudással meg azt hiszem igazán nincs mit titkolnod... :K

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#196747) xAttilax válasza gurubefree (#196744) üzenetére


xAttilax
őstag

Így tényleg nem értem... Egy jó stat és 1 év kihagyás után még a 30 nap is jó. Mikor nem játszok 3 hónapot sokkal rosszabban szokott menni az első hetekben :D

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#196748) gurubefree válasza lacibacsi (#196746) üzenetére


gurubefree
senior tag

A tudas az egy dolog .... sokszor volt vitatema regebben a wr szint ami szereny velemenyem szerint nem tukrozi egy jatekos tudasat .
Az en teljesitmenyem is hullamzo ... valamikor 35%-40% wr ( 50 csata ) nem eri el az 1200-as wn8-at.

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

(#196749) gurubefree válasza xAttilax (#196747) üzenetére


gurubefree
senior tag

Van bohockodos accountom is ... ha nagyon sz***ul all a szena ott kiduhongom magam !

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

(#196750) gurubefree


gurubefree
senior tag

Tenyleg az utolso mara ...

[wot-replay]

Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.