Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#197151) lacibacsi válasza zodo (#197147) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ez most hogy is van? Látom, hogy kettő elemet aktiváltál, de azt is látom, hogy a goldcoin-od meg nulla lett. A négy elemhez tehát ténylegesen el kell költeni 1200 coin-t. Na most a játékban ettől még nem fog lecsökkenni a megszerzett coin mennyiség, ugye? Mert az elég "érdekes" lenne...
Ráadásul ha jól gondolom, akkor a tankokat is ebből a coin mennyiségből kell megvásárolni. Vagyis, ha szükséged van a 4 legénységi tagra, akkor 1900 coint kell vásárolnod, hogy a maradék 600-at kiegészítsd egy tank árára... Ügyes... :O
(Vagy rosszul látom, amit látok?)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197152) Papooo válasza Zolee11 (#197138) üzenetére


Papooo
senior tag

Érdekes mód, a játékosok többségének, csak akkor tűnik fel, hogy "csal a játék", amikor ő van a cumi érkezési oldalán.
Amikor papír járgánnyal pattint valami tuti átütő lövést, vagy levesz egy oneshotra való skúlót lánccal, esetleg kap egy "utolsó esélyt", azt szerencsének nevezi.

Tudom, hogy én csak egy rutinos vérpisti vagyok, a magam bő 61k csatájával, 51,5 wr-rel, és 1600wn8-cal, de én szeretem ezt a fajta csalást.

Mellesleg, a valóságban is van szóráskép.

Az rng leginkább a lőszer gyártási hibáját (egyenetlenség, rosszabb vagy kevesebb lőpor, esetleg kotottabb ágyúcső, légköri viszonyok (elvégre a páratatalom és a szél is befolyásoló tényező a lövésnél, és akkor még az esetlegesen hasmenéses töltő vagy a másnapos parancsnok, vagy épp a huppanónál optikát lefejelő irányzó szóba se került.

Láttam már nem egy tuti győztes csatát elbukni, mert a jó és unikum játékosokkal megrakott csapatot szétszórta a félbot piroskák agyatlan viselkedése.

Így legalább nehezebb ráunni a játékra. :)

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#197153) galervin93 válasza Zolee11 (#197138) üzenetére


galervin93
őstag

Felvetettél egy problémakört, én pedig próbálok kicsit tapogatózni, hátha tényleg van alapja a mondanivalótoknak. Normális hangnemben indult a beszélgetés, azért is mentem bele, mert kulturált hangnemben hajlandó vagyok vitázni.
"Te most mit is vársz tőlem?" - bizonyítékot, ami alátámasztja az állításod. Mert ahhoz, hogy egy állítást igaznak vélhessünk, kell valami alátámasztás.* (Bár nem tartozott a topik a témáhájoz, de te magad hoztad fel, gondolom nyomatékosítani a mondanivalód, idézlek, "megfigyelek, elemzek, és ebben nem vagyok rossz, más területen sem..." Ebből gondolom, hogy valamiféle statisztikai, elemző vagy ahhoz hasonló munkaköröd is van, ha pedig már így felhozod, akkor tényleg illene valami szilárdnak mondható bizonyítékkal alátámasztani a mondandód.)
Én baromi nyitott vagyok a konteók irányába abból a szempontból, hogy én is látom, nem csak az egyénen múlik önmaga teljesítménye, hanem ilyen-olyan tényezők igen komolyan befolyásolják azt. Ugyanakkor ezek a tényezők megmagyarázhatók az ismert játéktechnikai elemekkel, ld. RNG, hosszútávon 50%-ra törekvés a MM részéről stb. De ezek mind le vannak írva, el lehet őket olvasni, ezek így működnek, és szépen meg is magyarázzák a látottakat. Miért kellene belevennünk még olyan ismeretlen elemeket, amelyeket még csak bizonyítani sem tudunk? A labda a ti térfeleteken pattog, nektek kellene olyan adatokat hozni, ami alátámasztja a konteós elméleteket.

*természettudományos végzettségem és eleve ilyen, racionális világszemléletem van, pontosan azért, mert csak így lehet esélyünk(!) kiszűrni a fals információkat a nagyvilágban, legyen az gyíkember, chemtrail, Hitler Hold-bázisa vagy bármi más.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#197154) zodo válasza Stauffenberg (#197149) üzenetére


zodo
nagyúr

Igen, kb. csak napi szinten le kell ülni és pár csatát menni az apróságokért.
e-newsee szerint nem nagy cucc egy 100% BIA-s legénység míg nekem az mert 800/1000 gold egy alap 100% -as sor netán több a legénység számától függően.
Álcák pedig csak hab a tortán.
Nyeremény tankok nem vonzanak mert nem szeretek td-vel játszani pláne fix tornyossal míg a Kínai Bulldog sem az esetem.
Shop-ban lévők közül az LT-432: Metal-t venném de pont nem régiben vettem meg a sima verziót. Ha lenne arany kompenzáció akkor talán megvenném így a csomagban lévő 600 érmével , jelenleg meg is lenne egy 4 fős brigád és 4 álca a tankon lévő Metál-al.
Ezek után már csak két nap és teljes lenne a megszerezhető álca csomag plusz ugye a képzési füzetek.
Ami még érdekes lehet hogy az álca és legénység mellé kapott 5x + pl. a LT-432 -el kapott 5x szorzó + prém fiók kiosztható 3x + valamelyik személyes boost összeadódik vagy sem.

Panther/M10-el még nem mentem de tervbe van, köszi a véleményt!

(#197155) zodo válasza lacibacsi (#197151) üzenetére


zodo
nagyúr

Játékon belül az alvó macska 1800-as küldetésnél nem vonja le a weboldalon történt vásárlás értékét de jól tetszik számolni ha kell a tank akkor sajna nem lehet más csomagot venni + költeni is kell a shopban.

Tank 2500 érme amihez jár legénység de csak 1800 érme szerezhető.
4 vagy 5 álca + legénység az 1200 vagy 1500 érme.
Azaz ha csak tank kell akkor - 700 érme míg álcákkal kiegészítve -1900 vagy -2200 érme amit meg kell vásárolni de akkor lesz egy 4 fős "felesleges" személyzet.

[ Szerkesztve ]

(#197156) Stauffenberg válasza zodo (#197154) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Szerintem mindig jól jön egy 100% BIA-s alap legénység, ha nyitom a T-44-ből az Obj.430-at, már pakolom is rá.

A Panther/M10 meg a Cromwell/Comet stílusára emlékeztet kicsit, talán csak kevésbé mozgékony, de preferált MM van, nem kap Tier 8-nál nagyobb ellenfeleket (a löveg miatt nem is csoda).

(#197157) palfitom válasza Papooo (#197152) üzenetére


palfitom
félisten

Ezt jól leírtad. :K

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#197158) zodo válasza Stauffenberg (#197156) üzenetére


zodo
nagyúr

T-44 volt az első tankom amibe kampány küldetés csajait tettem és végig húztam őket az ág végéig úgy hogy T-54-be sokat ültek mert mindkét ág végi tízest kihúztam.

Panther/M10 tier limites, ezért is szerettem volna mindenképp megszerezni. :)

Más:

lady_angel már két csővel nyomja a twicset.

[ Szerkesztve ]

(#197159) BÁ Nutrition válasza Stauffenberg (#197156) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

panther m10 eleg lomha szerintem. a cromwellek meg kifejezetten mozgekonyak

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#197160) e-newsee válasza zodo (#197154) üzenetére


e-newsee
addikt

Ezért is írtam, hogy nekem nem sokat számít, mert jelenleg annyi ág van, amit húzok/huznék, hogy azzal a napi pár csatával, amit tudok menni, nem fogom mostanában elérni a celomat. Pontosabban mondva, májusig nem tudnám hova tenni őket értelmesen (addig lehet őket toborozni). Feleslegesen meg nem teszem bele őket olyan tankba, amivel nem fogok játszani. Elvileg 3 tagot ki tudok venni az álcapakkon kívül. Őket beleteszem az Elc zümibe, a karácsonyi csajok pedig jó eséllyel mennek majd a 430U-ba, esetleg a 9-es olaszba. De ott is még csak a 8-asnál tartok, viszont jó eséllyel megtartós lesz mind a 3 táras.
A duplacsövűhöz meg már van több skilles csapat a KV-3-ban. Egyelőre ezeket húzom aktívabban, plusz vacsi közben arty. ;]
Nem mondom, hogy nem tudnám őket elrakni, csak nincs sok értelme, mert nincs időm több tankkal játszani, ezekkel viszont szeretek menni, így ezekre koncentrálok.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#197161) BÁ Nutrition válasza zodo (#197147) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ez milyen kuldi?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#197162) zodo válasza e-newsee (#197160) üzenetére


zodo
nagyúr

Az igaz, mindenképp a fő célt kell követni de május vége azért messze van max. elveszik a lehetőség. A 430U jó gép míg az Olaszok is kivéve a 8-ast, igaz nekem megvan a prém progi de szerintem a 7-es jobban használható a 8-hoz képest. Viszont 9 -es is egy szintén jó de talán a 10 is használható de nem sok csatám van vele ezért még nem éreztem rá.

BÁ Nutrition

Kínai-s
Itt a weboldal ahol be lehet váltani az érméket.

[ Szerkesztve ]

(#197163) Macka


Macka
veterán

Meg tudja mondani valaki, hogy az IS 2 II moduljainak fejlesztése mennyi TP-t igényel? :R

(#197164) ooloo válasza Gyuri27 (#197141) üzenetére


ooloo
őstag

A WG feltétlen hívei lapozzanak !! ( ne olvassák tovább)

Ennek a kilengésnek is fontos szerepe van abban , hogy a játékban eltöltött idődet elnyújtsa . Időről időre "elhiteti" veled , hogy milyen faxa játékos vagy , ami akár igaz is lehet . Egy ilyen frankó széria után könnyebb elviselni , hogy a földbe döngöl . Aztán minden kezdődik elölről ... mint egy mókuskerék . Újra és újra és újra és újra .... az idők végezetéig , vagy addig amíg nem találsz szórakoztatóbb "mókuskereket" .
Az meg milyen már , hogy aki nem hisz a szent wg szavainak az "boszorkány" és ki kell rekeszteni , elhallgattatni , elüldözni a fórumról . ;]

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#197165) Stauffenberg válasza zodo (#197158) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Sokat nem érzel a Tier limitből, mivel Tier 6-os löveg van rajta és a páncélzata sem az igazi. A tornya legfeljebb Tier 6-os ellenfelek ellen tud aránylag sokat pattintani, felette már lutri. Érzésre inkább ez egy Tier 6-os tank, ami Tier 7-ben fut, de limites matchmaking mellett.

--

(#197159) BÁ Nutrition: Igen ezt írtam is, nem olyan mozgékony, mint a Cromwell/Comet, de hasonló szerepet tölt be, kicsit csíp, de azt sokszor és főleg oldalról támogat, tornya pedig jobb, hull down pozícióban érdemes használni. Nekem eddig bejön (jobban érzem, mint a Super Hellcat-et, amivel valahogy nem lettünk barátok, pedig az alap Hellcat az egyik kedvenc tankom a játékban).

(#197166) galervin93


galervin93
őstag

Innen a topikból össze kellene szedni 15-15 embert, egyensúlyba rakni őket (pl. wn8 alapján), majd azonos tankokkal bemenni gyakorlóba és letolni jó pár meccset. Lenne ám megrökönyödés, hogy egyszer egyik, egyszer másik csapat nyer, néha akár egész nagy arányban. :) Persze a gyengébbek hátul kempelnének, jajnehogykikapjunkamásikpéhásoktól". De hát végül is az is egyfajta válasz lenne a kérdésekre... :))

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#197167) Gyuri27 válasza ooloo (#197164) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nem képzelődöm. Látom a számokat és azokat meg is tudom különböztetni.
Ezt a wn8 vs wr példát se a cumisüvegből szoptam ki.
Arról nem is beszélve, hogy a stat szintén megmutatja milyen tierben játszol és milyen tierbe rak az mm.

Minap 9 tierrel nyomtam. 5 meccs. 5 t10. 5 vereség. De olyan megalózó 15-1-15-3.
Nyilván véletlen.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#197168) ooloo válasza Papooo (#197152) üzenetére


ooloo
őstag

Az , hogy csal , a példádból (is) kiderül "Érdekes mód, a játékosok többségének, csak akkor tűnik fel, hogy "csal a játék", amikor ő van a cumi érkezési oldalán.
Amikor papír járgánnyal pattint valami tuti átütő lövést, vagy levesz egy oneshotra való skúlót lánccal, esetleg kap egy "utolsó esélyt", azt szerencsének nevezi" .

Szóráskép ? A valóságban tényleg van , amit jó pár külső tényező befolyásol , befolyásolhat . Ebben a játékban nincsenek lemodellezve olyan befolyásoló tényezők , amiről Te beszélsz . Kvázi nem szóráskép , hanem szabad kéz a WG-nek arra , hogy a célzókörön belül oda tehesse a lőszer becsapódását , ahová akarja .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#197169) zodo válasza Macka (#197163) üzenetére


zodo
nagyúr

Itt van a két csövű sor KV-3-al kezdve hátha az is érdekel valakit, nekem nincs meg ez az ág így nem tudom mi a hozadék az előbbi tankokról.

és az alap összehasonlításuk:

(#197170) lacibacsi válasza zodo (#197155) üzenetére


lacibacsi
addikt

Köszönöm a részletes választ! Maradok a játékban megszerezhető érméknél és lesz belőlük legénység+álca. Az elmúlt december után nem szeretnék többet ölni a játékba... (Karácsonyig biztosan nem... :B )

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197171) jano_77 válasza lacibacsi (#197170) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én is így vagyok vele. Már csak azért is, mert mindkét tank megvan. :B
Álca jöhet mindig, legénység mondjuk nem tudom hová tegyem, de majd tálalok nekik helyet. Max vissza veszek pár régi kedvelt vasat. :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#197172) Papooo válasza ooloo (#197168) üzenetére


Papooo
senior tag

Egy szerveren bent van pár tízezer játékos, ami elég komoly számítási kapacitást igényelne, ha még egy szopófaktort is rá kellene számolnia.
Egyszerűbb a szóráskép minden pontjához számot rendelni, majd a lövés pillanatában random generátorral megállapítani, hogy hol csapódik be.

Értem én, hogy jól esik túlkombinálni a dolgokat, de ha visszanézel itt a topicban, kevés valóban megmagyarázhatatlan helyzetet tettek fel. Általában sikerült megtalálni az okot, hogy miért ütött át vagy pattant a lövés.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#197173) Macka válasza zodo (#197169) üzenetére


Macka
veterán

Köszönöm! :) :R

(#197174) Thrawn válasza xAttilax (#197139) üzenetére


Thrawn
félisten

Az ingame neve Zol_83

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#197175) lacibacsi válasza Thrawn (#197174) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ahhoz képest, hogy a "kolléga" milyen komoly tapasztalatokról számol be, nem semmi....

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197176) galervin93 válasza lacibacsi (#197175) üzenetére


galervin93
őstag

Jaj ne viccelj már, hisz "a statisztika nem tükrözi ténylegesen a játékosok játékbeli tudásának a különbségeit csak nagyon nagy vonalakban , ami nem igazán mérvadó". Akár lila is lehet, de minimum kék, csak ugye a Big Brother tekergeti a kapcsolót.

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#197177) ollie válasza zodo (#197154) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Van arany kompenzáció, nincs külön "metal" kamós LT-432, ugyanúgy a rendes vna a csomagban, csak kapsz hozzá egy kamót is, amit vagy használsz, vagy nem.

***

(#197178) e-newsee válasza galervin93 (#197176) üzenetére


e-newsee
addikt

Enyém sem acélosabb, csak van egy elhanyagolható különbség: én tudom (és elfogadom), hogy nagyrészt magamnak köszönhető. :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#197179) e-newsee válasza zodo (#197162) üzenetére


e-newsee
addikt

Nekem a 8-as Pantera nagyon bejön. És épp pár hete írtam, hogy jobban is megy vele, mint a prém Progival. Szerintem valahogy a karakterisztikája pont annyival másabb, hogy nekem jobban fekszik.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#197180) Papooo válasza Thrawn (#197174) üzenetére


Papooo
senior tag

Nekem 54000-rel több csata után 0,2%-al alacsonyabb a wr-em, holott 750-nel több a wn8-am.
Ezek szerint nekem több okom lenne sírni és konteózni.
Biztos én vagyok a tudatlan, amiért nem teszem. :DDD

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#197181) lacibacsi válasza galervin93 (#197176) üzenetére


lacibacsi
addikt

Igazad van! Most jöttem rá, hogy én tulajdonképpen vagyok olyan jó (ha nem jobb), mint Skill, csak engem folyamatosan szívat a WG és a statisztikáim nem mutatják a valós képességeimet. Érzésre úgy háromszorosnak érzem a szívatás faktort, tehát nekem az igazi (nem manipulált) WN8-am kb. 3500 lenne és ehhez 153%-os WR kapcsolódna... :K

(#197180) Papooo: Tényleg tudatlan vagy! Rájöhettél volna, hogy te a WR tekintetében szopóágra vagy pakolva, a WN8-ban viszont a WG-bérenceknek járó kiemelt támogatást kapod.

Egyszerű ez! Én örülök, hogy Zoli, meg az a sok nullás gyerek ráébresztett erre!

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197182) xAttilax válasza lacibacsi (#197181) üzenetére


xAttilax
senior tag

nem így van lacibácsi!!

hanem:
"Legyen az gyenge , avagy erős játékos . Ebből a szempontból előnyben vannak , akik a kezdetektől játszanak , mert a "hőskorban" még nem létezett a totális kontroll . Kvázi , sokkal egyszerűbb volt feltornázni a statisztikát . A játékon belül véges a szétosztható HP mennyisége , és ezért nem engedheti meg , hogy abból mindenki az érdemei szerint meríthessen . Az igazi vesztesei ennek a helyzetnek a középmezőny . Ahhoz , hogy ezek a játékosok fejlődjenek + HP kell . Ezt a HP-t honnan vegye el a játék ? A jobb játékosoktól ? Az általa felállított rendszer miatt sem tudná . A gyengébb játékosoktól? Mit vegyen el tőlük , amúgy is le vannak szedálva . Ha úgy tetszik ez egy piramis játék . Minél magasabban vagy , annál többet adnak (HP-t) az alattad lévők . Ennek a kivitelezéséhez kellékek is kellenek .... szóráskép , amivel hivatalosan belenyúlhat , hogy hová csapódjon a lövedék . A +/-25% RNG ... ezzel legyengíti a játékost , hogy adott esetben áldozat lehessen . A 0-15-ös csaták szereposztását meg sem említem. Ma már nincs friss hús (HP), amivel etetni lehetne a feltörekvő játékosok telhetetlen bendőjét . Szó volt az alacsonyabb tier-ben a HP emelésről .. ez egy járható út lenne , hogy aki jobb , az fejlődhessen . Ezzel együtt vannak jó és rossz játékosok , de a manipulációk miatt a statisztika nem tükrözi ténylegesen a játékosok játékbeli tudásának a különbségeit csak nagyon nagy vonalakban , ami nem igazán mérvadó"

Szóval:
korai acc + gyenge játékos= gyenge játékos
korai acc + erős játékos=gyenge játékos
késői acc + gyenge játékos = erős játékos
késői acc + erős játékos = ilyen nem létezik

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#197183) zodo válasza ollie (#197177) üzenetére


zodo
nagyúr

Köszi akkor ezt még átgondolom.

e-newsee

Végül is ha megnézem az Olaszok statjait akkor nem rossz egyik sem de valamiért úgy rémlett hogy valamiért nem úgy adta.
Az meg egy másik történet hogy kinek melyik tank fekszik és ezért ajánlott fenntartásokkal kezelni a kapott válaszokat. :)

(#197184) lacibacsi válasza xAttilax (#197182) üzenetére


lacibacsi
addikt

Most megzavartál, pedig már azt hittem megétettem... :W
;)

ON:
Van egy csomó tervrajz töredékem. A francia kerekes ágon meddig menjek el tervrajzokkal? Melyik tank az, amivel már élvezetesen lehet játszani?
(Mondjuk nem tudom, hogy fogok-e tudni élvezettel játszani, mert ellenfélként csak utálattal tudok gondolni az összes kerekes sz@rra...)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197185) notika77 válasza xAttilax (#197182) üzenetére


notika77
senior tag

Én sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, mert nem tudom mit takar az "erős játékos" kifejezés! Bár gyanítom valahogy a wn8 besorolás alapján történik ez a kategorizálás is.


(#197184) lacibacsi: Szerintem a T8-as Lynx-et már lehet néha élvezni, de azt sem érdemes összehasonlítani a prém kerekessel, illetve a T9-is egy nagy minőségbeli ugrás lesz hozzá képest.

[ Szerkesztve ]

(#197186) lacibacsi válasza notika77 (#197185) üzenetére


lacibacsi
addikt

Köszi! Sejtettem, hogy a 6-7 felejtős... A prém kerekesről meg nincs tapasztalatom, mert azt nem szereztem annakidején (sem ingyen, sem pénzért)

(#197187) xAttilax: Sokat nem költenék rá, hiszen van egy csomó töredékem, amit nem nagyon tervezek másra elkölteni. Még gondolkodom...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197187) xAttilax válasza lacibacsi (#197184) üzenetére


xAttilax
senior tag

Szerintem nem kell rá költeni, 6os jó, 7es nagyon jó, 8as is simán használható (most fejeztem be) 9es light tank meg nem hiszem, hogy lehet rossz :)

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#197188) Papooo válasza lacibacsi (#197184) üzenetére


Papooo
senior tag

Szeri tem arra éri meg elhasználni, hogy a külences tankokból mielőbb kihúzhasd a tizest.
Ott egy tervrajzdarab, ami 12 univerzális + 4 nemzeti töredékből készül, simán kiválthat 10-12k xp-

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#197189) zodo válasza lacibacsi (#197186) üzenetére


zodo
nagyúr

Arra tessék figyelni hogy a közbenső fejlesztéseket nem lehet kiváltani töredékekkel azaz kell majd rá free xp ha ugrani kíván.

(#197190) galervin93 válasza e-newsee (#197178) üzenetére


galervin93
őstag

Nem az a baj, ki milyen szinten van. Amúgy ti ketten pont tökéletes példa vagytok - hasonló tudású játékosok, mégis van aki minden másban keresi a hibát csak magában nem, a másik meg reálisan fel tudja mérni, mennyi az annyi.

Ezt a képet meg a hívőknek (is) küldöm. Mit bizonyít? Luphaszt. Egyszer fent, egyszer lent. Oszt megyek tovább, kit érdekel? De mutatok még jobbat! Simán látszik a törés, de összességében mégis felfelé megy az a mocsok érték, pedig időnként szopok mint a torkos.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#197191) lacibacsi válasza Papooo (#197188) üzenetére


lacibacsi
addikt

Értem és igazat adok neked. Viszont nekem van vagy 600 db univerzális, meg vagy 80 db francia töredékem, a két nagy kerekeshez meg van 2-2 db tervrajzom. A sok univerzális nem akarom tartogatni, hiszen kerül fordul potyognak és szaporodnak, a franciák közül meg leginkább a kerekes vonal érdekelne (bár van még mit fejleszteni az AMX 30B és az AMX 50B felé is).

Amúgy a maradék (fel nem használható) nemzeti töredékeket nem lehet beváltani univerzálisra? Van egy csomó cseh meg lengyel töredékem, amik a jelenlegi helyzetben semmire sem jók (tekintve, hogy ezek a nemzetek ki vannak nálam fullozva)...

(#197189) zodo: Világos! Eszi a free XP-t is rendesen...
("Arra tessék vigyázni..:" Bakker, a dokinál az asszisztens kislány szólt így nekem minap... Öregedtem vagy két évet miatta... :O )

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197192) e-newsee válasza galervin93 (#197190) üzenetére


e-newsee
addikt

Eeeeennyi! :R

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#197193) ollie válasza zodo (#197183) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Tier 8-tól jók, de onnantól nagyon. Előtte csak átlagosak (nem rosszak, de nem is jók).

***

(#197194) ollie válasza lacibacsi (#197184) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Tier 6-7 nagyon jók, csak persze nem játszhatsz úgy velük, mint egy lighttal, hanem brawlerként kell játszani, kihasználva a gyorsaságot. Aktív spotolni persze mindegyik tier-en lehet velük, de csak nagyon okosan a kis látótáv miatt. Egyre oda kell figyelned, soha ne vedd el normál light tank elől a passzív spot helyeket (sok retardált kerekes játékos csinálja), mert te nem tudsz passzívan spotolni (ritka kivételektől eltekintve). A tier 8 a legrosszabb (tier for tier), a tier 9 és 10 meg a legjobbak. De nem ajánlom az ágat, ugyanazért, mint ahogy az artyt sem ajánlom, egyszerűen rosszabbá teszik a játékot mindenki számára. A tier 10 annyira OP, hogy csak azt használják klánharcokban lightként a top klánok is, gyakorlatilag nincs esélye ellene egyetlen más light tanknak sem. Hiba volt betenni a játékba, még az artyknál is nagyobb hiba.

***

(#197195) zodo válasza ollie (#197193) üzenetére


zodo
nagyúr

Nekem meg vannak az Olaszok csak öregszem mint lacibácsi és rosszul emlékeztem.

(#197196) lacibacsi válasza ollie (#197194) üzenetére


lacibacsi
addikt

Köszönöm! Nos, igen. Mint írtam korábban, ellenfélként én is nagyon utálom őket. Lehet, hogy éppen ezért dolgozik bennem a kisördög, hogy kipróbáljam őket... ;]
Mondjuk miattam nem lesz fejfájása az ellenfélnek, mert alapból nem vagyok pro játékos, ráadásul a lightokkal megy legkevésbé a játék... Legalább lesz nekik egy kis könnyű préda...

(#197195) zodo: Még egy ilyen megjegyzés és a sarokba térdepeltetlek, kukoricára! :K

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#197197) po1son


po1son
addikt

Top of the Tree Jövő hónapban:

Február 5– Február 20 - T110E3 (tier II-V 50%, tier VI-X 30%)
Február 20- Március 5 - Kranvagn (tier II-V 50%, tier VI-X 30%)

[ Szerkesztve ]

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#197198) ollie válasza po1son (#197197) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ennek a 2 hetes periódusnak nem tudom mi az értelme, mert így kevésbé tudja kihúzni az ember a tankot.

***

(#197199) inferno88 válasza po1son (#197197) üzenetére


inferno88
őstag

Örülök ennek. Amúgy is terveztem a T95 visszavételét és az Emil I beszerzését.

Semper fi!

(#197200) xAttilax válasza lacibacsi (#197196) üzenetére


xAttilax
senior tag

Ha gondolod oda tudom adni az accom, most vagyok a 8 as végen és kitudod próbálni, meg van bőven kredit igy a kisebbeket is vissza lehet venni

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.