Hirdetés
- [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alfa, inkább omega az...
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Rottweiler89 #27180 üzenetére
Én egyébként a testsúlyomhoz ajánlottnál kicsit alacsonyabb nyomásra szoktam fújni amikor terepen használom, amikor meg aszfalton akkor kicsit többet fújok bele.
Átlag felhasználás mellett évente legalább egy karbantartást érdemes csinálni vagy csináltatni, ha nagyon sokat használod, esetleg sáros körülmények között is használtad akkor évente akár több karbantartás is szükséges lehet. Ez azért fontos, mert ha nem lesz kitisztítva időnként akkor elkopik belülről és kotyogós lehet, meg nem fog szépen mozogni. Illetve kopik a becsúszó. Egyébként új villáknál érdemes az első szervizt kicsit hamarább elvégezni, mert sok esetben nincs benne elegendő kenőanyag a szimmeringen. Nekem most lett szétszedve az x-fusion, 650km-t mentem vele és már volt benne kosz, meg nem is volt elegendő kenése. Most érezhetően szebben mozog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest