Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- ALZA vagy eMAG?
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz ß3NC33 #20983 üzenetére
Ha azt nézzük én is, Körmend és Szentgotthárd között lakom de általában Szhelyen tekerem a gépet.
(#20989) ---Lasali---: Nekem csak a 4. túrám lesz, de már jeleztem hogy segíteni szeretnék és el is fogadta a főnök. 200km szerintem nem olyan sok, viszont így megterhelő hogy 12-13 órát kell tekerni a gépet és a végére semmi kedve nem marad az embernek már. -
nagyúr
Ha nem mész vele terepre, túrázni is megfelel természetesen.
A két kinézett gép közül melyik, milyen évjárat? Csak, mert felszereltségben és árban lehet eltérés az egyes évjáratú gépek között. Acél vázzal egyébként semmi gond nincs. A kormányváltó alatt markolatváltót értesz?Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Gyufaaa
veterán
válasz imyourfriend #20982 üzenetére
Én is leszek, bár csak a 85km-en, mert hozom asszonyt meg ismerősöket és nem vállalták be a 200km-t.
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
D.Orion
veterán
Valószínűleg tényleg feltörhetetlen lakat. Kérdés, hogy az erővágót és a gyémántporos fűrészlapot hogyan bírja.
Persze, hogy ha az U rész mondjuk egy 10mm átmérőjű saválló( rúd, akkor azt kb. semmi nem viszi a lézer és vízsugaras vágón kívül. Persze akkor 2kg felett vagyunk súlyban.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz ---Lasali--- #20989 üzenetére
Mi van benne a nevezési díjba? Ebéd/vacsora? Mennyi időközönként, távonként van megálló? Kulacs töltés hogyan lehet megoldani. 1200 ember baromi sok, milyen biztosítás szokott lenni? Lezárják a forgalmat ha megyünk át kereszteződésben?
Én szivesen részt vennék, csak sokallom a 6000Ftos nevezési díjat.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
imyourfriend
őstag
válasz Gyufaaa #21004 üzenetére
85km se gyenge táv amúgy, bár én inkább a kihívás miatt szeretem ezt a balatonkört. 210km és a végén már alig tudsz a bringán ülni.
[link] Van pár hasznos infó a túráról, igen ez egy vezetett túra melyen jónéhány helyen megállunk. Biztosítva van a közlekedés és az átkelés ha kell rendőri erőkkel is hisz sokan vagyunk, ~18-20km/h-s sebességgel halad a túra és kellemes a hangulat minden éven
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Most akkor meg akarta mutatni, hogy mekkora nyeregcső van benne vagy ezzel akarja elriasztani a vevőket.
(#21011) XmoD: apro.bikemag, mai hirdetés asszem. Egyébként a Mondraker hirdetések nagyon jók. Nem családi házat vennék heteken belül, akkor az egyik mtb-re ugranék is. Szfvárról költözök ki Pákozdra, majd kell egy komolyabb mtb. Csak először a házra kell rádobni ~3 millát.
[ Szerkesztve ]
-
Mewryck
tag
válasz dewil666 #20998 üzenetére
ha lenne egy saját kép a hátsó agyról,közelebb lennénk
menetes acél agyaknál egyébként előfordul ilyen probléma az előállítás technológiájából adódóan,leginkább a hajtás oldali részen (3 alkatrész összepréseléséből állítják össze)-lehet vele kókánykodni,de csak vészmegoldás rövid időre,állapotától függően
alu menetes agyaknál is előfordulhat ilyen probléma,de nem jellemző...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Mewryck
tag
válasz Blabcsi #20956 üzenetére
bringaboltokat körbejárni,nemhasznált-bontott-kidobásra szánt agyváltókat összeszedni és próbálkozni, vagy beviszed a tengelyt egy csavarboltba megméritek a menetemelkedést és hátha tudnak segíteni-agyváltós agyaknál más menetemelkedésű tengelyt és anyát használnak
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Ez a fajta hátsó autós kerékpártartó szabályos? Megvág a yard emiatt?
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz Mewryck #21012 üzenetére
Sajnos képet nem tudok készíteni mert már elbiciklizett vele. De úgy van ahogy írtad! A meghajtás felől van az agy az alu és ugye a kosár acél. De ahogy elnéztem a legolcsóbb alkatrészekből van összerakva. Én is javasoktam a hátsó agy cserét és az is lesz. Megcsinálon az átfűzést és a centrírozást legalább ennyit is spórol.
Köszi a segitséget!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
nagyúr
válasz bigdady #21019 üzenetére
Az én autóm ötajtós, így a felpakolt bringák nem takarják a rendszámot (csak a kilátást), ilyet használok egyébként: Thule Clipon. De nagyjából ugyanazt tudják ezek is féláron: Menabo Biki.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Mewryck
tag
válasz dewil666 #21017 üzenetére
menetes agyaknál csak idő kérdése,hogy mikor fog előjönni ez a probléma
agycsere megoldást jelent,ha kazettásra váltesetleg ha van jó esztergályos szaki-ráérős ismerős,lehet hozzá keríteni "ipari csapágyat",gyárilag belesajtolt csészét ki, méretezés, tengelykészítés...időigényes dolog,de kb örökélet+1 nap
bigdady:ha takarja a rendszámtáblát és a fényjelző berendezéseket(lámpákat),akkor szabálytalan
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz D.Orion #21006 üzenetére
Szerintem ebben semmi extra nincs a videó alapján. Oké, nagyon biztonságosnak tűnik a zár része, de amennyire tudom, a jelenlegi zárak 90%-ánál meg se próbálnak a lakathoz nyúlni, mert egyszerűbb átvágni az U alakú részt. Ellenben így jó macerás használni, illetve mivel az egyik végén rögzítve van az U szár, ezért sokkal nehezebb hozzálakatolni dolgokhoz.
Szóval összeségében ez semmivel se ér többet, mint bármelyik másik U lakat szerintem.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz belaazallat #21007 üzenetére
A weblapon megtaláljátok az infok nagytöbbségét.
Pl.: Frissítőpontok nyitva tartása
Ezeken szokott frissítés lenni, van egy csomó kocsi, azért oda lehet hozzájuk férni, meg van egy két közkút is, meg boltok.
Szoktak inni, meg kaját adni, pizzaszelet, banán, pogácsa. Nem érdeklődtem meg most pontosan mit tudtak szerezni, a előbb kérdezitek akkor rákérdeztem volna az illetékeseknél. Meg estére szoktak főzni babgulyást.
Forgalmat pár rendező el szokta torlaszolni, meg annyian vagyunk a túrán, hogy igazából ha elindúl a tömeg, ott a forgalom megáll egy fél órára az tuti.Előnevezni kellett volna, úgy 3500. A 6 ezer tényleg sok. Mióta a vuelta csinálja a pénzügyi hátterét azóta ez van, míg a siófoki brigád csinálta addig nullszaldósra volt kiszámolva teljesen csak az az idő már bizonyos okok miatt elmúlt..
Egy kis eső vagy szél miatt nem fogják lefújni. Csak veszély esetén.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Akik Strava-znak, egy hatalmas kis applikációt dobtak ki hozzá!!
A saját, vagy bárki activity-jét be tudod másolni és lejátssza újra az útvonalat! Hatalmas! Egész nap el tudnám nézegetni!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Zola007
veterán
válasz barisj #21000 üzenetére
5khz-es, működik bármelyik másik hasonló pánttal.
Nézz szét, hátha van olyan hirdetés, ahol az óra sérült/eltűnt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Gyufaaa
veterán
válasz bigdady #21016 üzenetére
Én a vonóhorogra szerelhető két bicaj szállítására alkalmas Thule 970-et használom. Csináltattam rá egy Másolat - Copy feliratú rendszámtáblát. Nem bűntettek meg, pedig cipelem vele a bringákat. A régi motorosok tanácsolták a rendszámtáblát, ha pedig már 3 bringa van, akkor kell a kiegészítő is hozzá. Thule 976. Ez univerzális és minden tartóhoz tudod használni. Persze ez a vonóhorgos történet.
-
anorche1
őstag
Holnap bicós cuccok lidliben, el ne felejtsétek
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Zola007
veterán
Debreceniek, ha valakit érdekel, akkor eladó egy bontatlan Topeak Modula Cage EX állítható Kulacstartó
Kettőt vettem, de nagy flakonnal nem férne be 2 a vázháromszögbe. Egyébként nagyon patent, jól tart.
akit érdekel, keressen megMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
fpeter07
veterán
válasz stracker06 #20978 üzenetére
Szerencsére az enyémet nem vitték el.
Rajtot (vagy a befutót) megnéztem volna, csak rossz időben volt sajnos. -
razzorr
őstag
Én a Menabo Steel Bike verziót néztem ki. 2 bringát vinnénk vele.
http://www.menabocsomagtarto.hu/termek/28/menabo_steel_bike
(bocs a linkért,mobilról vagyok)
Ezt ismered esetleg? Vagy valaki más?
Mennyire tartja stabilan a kerókat?Kompatibilis a verdával is,meg lehet a jövőbeli verdával is jó lenne#21032 zola007: a linkelt termékleírásban az a szöveg "üveges sör biztonságos célba juttatására!" majd kiesek az ágyból a röhögéstől
Egyébként jó kis cucc, ha nem lenne nekem is egy jó tartóm,megvenném.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Canyon Urban Concept <- Nem tudom hova tenni.
-
gergo5991
őstag
a franc egye meg, kellet beszélni fentebb a vádli görcsröl, ma keményen gyalogoltam, most meg este spicc-re álltam azt begörcsölt a vádlim, ököl nagyságu csomó volt benne, még most is fáj 20 perc után
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy felfújom a gumikat 3,5 barra, néhány óra alatt leenged 2,2,-2,4 környékére, és ott viszont hetekig megmarad? Ahogy a benzinkútnál fújom, s elengedem gombot, a kompresszoron a nyomásmérőn máris esni kezd a nyomás.
Az egyik belső egy noname valami, a másik pedig egy Conti belső, a külső pedig két új CST C1383.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
törölt tag
Május 9-12. környékén lesz pár 23-622-es Conti Supersport Plus gumi 6 ezerért, ill. 8 ezerért Continental Grand Prix PolyXBreaker, drótperemesek, ha valakit érdekel írjon
-
Zola007
veterán
válasz barisj #21040 üzenetére
30mp alatt ennyit találtam
[link]
link
[link]
[link]
az órát bármelyikből eladod karóraként valakinek 1500-ért vagy megtartod tartaléknak, ha később az óra halna megegyébként bármennyire is úgy tűnik, hogy az "csak" egy öv, a precízebb technika abban van, nem az órában
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz lorcsi #21038 üzenetére
Ezeken a tartókon a konzolok nagyjából 90 fokos szöget zárnak be az autóra felfekvő résszel. Ha mondjuk egy kombi kivitelű, vagy egyterű autóra teszed fel, amiknek hozzávetőlegesen függőleges a hátsó részük, és mivel a bringatartó konzolok 90 fokos szöget zárnak be, ezért nagyjából egyenesen hátrafelé fognak állni a bringák, így jó eséllyel takarni fogják a lámpákat, rendszámot. Ha egy ötajtós autóra teszed fel, akkor a tartó a hátsó szélvédőre fekszik fel, ami mondjuk 45 fokos, így a konzolok a bringákat nem vízszintesen tartják majd, hanem kb. 45 fokban felfelé. Ezáltal a bringák nem takarják el a lámpákat, rendszámot, mert felettük vannak. Ez persze függ a hátsó szélvédő szögétől nyilván, de nálam pont kiadja szépen.
A fényezést lesz*rom, az egész autó nem ér annyit, mint a Polarom.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Tibee86
nagyúr
Sziasztok!
Bicikli vásárlás előtt állok, leginkább munkába járásra használnám, de természetesen másra is. Ezt a biciklit néztem ki, illetve teleszkóppal felszerelt Evado 3.0 is szimpatikus. Esetleg ezekkel a típusokkal, illetve a márkával kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg tudtok javasolni hasonló árban "jobb" bicikliket?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest