Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Egyszerűen kezdem azt érezni, hogy mindenki most játszik, boldog-boldogtalan. Csak T1-el tudok nyerni, a többi tankomat mindig a leosztás alsó harmadába teszi, jóval erősebbek közé. Ott hiába osztok sebzéseket, többiek bújkálnak, nem támogatnak, hiába lövök ki Tier 8-asok között is a Jumboval kettőt is, olyan szinten vesztünk, hogy fáj. De T-28-al, és Hetzerrel ugyanez... Mennek össze vissza, egyedül bóklásznak, nekimennek 4 tanknak is, egyedül, fedezék nélkül.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz munnergep #1408 üzenetére
Sajnos nekem 1000 csata sincs még meg, de keveset játszok mostanában. Ez érződik is, a +25-30-as win rate most -4-5 körül van... Ha sokat hagyok ki, és sokat újítok, általában romlik a teljesítményem, azzal a tankkal is, amivel eddig jó voltam.
Linket esetleg tud-e adni valaki, melyik pályán, hol érdemes támadni, és hasonló tippek-trükkök gyűjtőházát, főként magyarul?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz munnergep #1435 üzenetére
Nekem sokszor be kell írnom, mert azért először érdemesebb szedegetni ki az ellenfeleket, nem foglalni. Mert, mire a nehéz és közepes tankok odaérnek, a TD-k és a könnyű tankok már szépen el is hullottak, és 2-3 ölés hátrány minimum van, nem beszélve arról, hogy sokszor eléggé könnyű célpontként közelítik meg a bázist sokan, nem pedig lassan, fedezékeket használva.
-
bartucc
addikt
akosf: arról nem is beszélve, hogy a foglalás bónuszt ad, egy elpusztított tank meg maximum pár pontot, ha abból indulok ki, hogy sokszor már sebzett is. Foglalásból biztos kapok pontot, elpusztításából nem biztos, valamint a foglalás a biztos győzelem, egy tank is nyerhet, valóban.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
A tapasztaltabb játékosoktól kérnék tanácsot, melyik az a mod pack, amit érdemes feltenni, és kerüli a csalás fogalmát? (esetleg lehet több is, de minél kevesebb, annál jobb!)
-
bartucc
addikt
válasz atis123 #2922 üzenetére
Nekem is ez a gond, kipróbáltam sok ágat, és a végén elveszik az igazi gyakorlat, ahogy tankról-tankra megy az ember... Orosz ágat is pihentetem, nekem túl pontatlan, angolt is, túl lassúak. Maradt egy heavy és egy közép amcsiknál, és egy TD és egy közép a németeknél, a két ág eléggé hasonló, így nincs annyira gond már. (pontos, aránylag gyenge ágyúk, oroszokhoz képest, de van sebesség, szemben az angolokkal). Francia ág ránézésre se tetszett meg, kínai se, majd egyszer.
Mostanában, mióta sógor módjára én is 3 tankkal csatázok sokszor egyszerre, iszonyat lement a statisztika.
A modoknak meg magam utánanézek, és úgy biztosabb, hogy ráakadok arra, ami igazán kell.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Moleman #2930 üzenetére
Most mentem a Hetzerrel egy három lövés - három kill kört, csak megerősíteni tudom. Ritkán tüzel, de akkor hatásos.
Most csak a duplákat ráhúzom a német tankokra, de az amerikai ágat próbálom fejleszteni, főként az M6 nagy ágyúja a cél
+SoulRiever-: Sógorral főleg Arty-val vagyunk nagyon jók, vagy ketten heavy-vel, általában ketten lehozzuk az ölések 40-50%-át, és nyer a csapat. Szakaszban az igazi, ha már nem klánban játszik az ember!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Chris0321 #3395 üzenetére
Sokszor láttam már, de mindig elfelejtem megkérdezni, melyik az a mod, ami abban segít, hogy itt ezen a fülön a pontosság, és az okozott sebzés megjelenjen? Sajnos eddig nem akadtam még rá.
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
válasz echterion #3517 üzenetére
Máig nekem is ilyen csatáim voltak, és vannak is, hiába szerzek 1600 sebzést az ellennek a Jumbo-val, vesztünk. De most már csak az amerikai ággal játszom, kezdett kikészíteni az ágak közötti ugrálás. Most talán alakul, már 50% felett vagyok napi szinten, de még gyakorolni kell, még jobbnak lenni, ha már a többiek lámák.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz jano_77 #3550 üzenetére
Nálam most mindenképp T29, ha már az a következő. Múlt héten is így lett meg féláron az M6
Moleman: nálam a T1-en nagyon jól jött a töltésgyorsító
polgi803: ventit, de azért lehet meggondolnám, hogy ne a KV-1S-re rakjam-e először ezeket, 1-1-et raktam az 5-ös tankokra is, de 3-at szerintem ott nem éri meg, ahol annyi a kiegészítő, mint maga a tank. Pedig eléggé maximalista vagyok, inkább lassabban fejlődök, de jobban használható tankjaim legyenek, ezáltal jobb win rate.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz jano_77 #3553 üzenetére
Hát, amitől félsz, valahol jogos, de valljuk be, elég nagy botorság az alapján szavazni. A T34-1 pedig nem rossz tank, legalábbis ellenfélként sem a Jumboval, sem az M6-al nem szívesen állok ki ellene nyílt harcban.
polgi803: Jogos! Nekem is megvan a 300 jelszóváltoztatásért, de inkább elrakom, amikor a garázs féláras lesz, egy olyan akcióra. Ezüstöt sokat lehet keresni egy délután alatt is, aranyat már kevésbé.
Esetleg valakinek van kedve szakaszozni? Tier 4-6 környékén vagyok még, de jöhet Tier 7 is.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz jano_77 #3553 üzenetére
Hát, a Type 58-ra azért tudok véleményt mondani, mert ugye Tier 6-os tankokkal megyek, és aránylag sokat látom őket a harcmezőn, így Tier 7-8 körül is sokszor berakja, szerintem. (legalább minden második csatában kb látok egyet, gyakoriságát tekintve)
nyunyu: nekem a 38t volt ilyen kis tank, az kapott minden jót, de nyertem is vele, szinte mindig, 3 kill teljesen átlagos volt vele, a 100-as legénységgel.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Általában alapvetően azt lövöm, akin a legtöbbet tudok sebezni, aki legnagyobb fenyegetést jelent, és akit jó eséllyel ki is tudok azonnal lőni. Ez a három szempont játszik nálam, ha arty-val vagyok.
-
bartucc
addikt
Szép eredmény minden esetre!
Ma két meccset is úgy hoztam a csapatnak, hogy a Jumbo-val spot-oltam. Erre nagyon jó vas, az erős páncélzat miatt, és azért M1A2-vel még egy-egy sunyi sebzést is ki lehet osztani. Hellcat inkább oldalba támadós gépnek való, a gyorsasága, és erős ágyúja miatt.
-
bartucc
addikt
válasz Enzolord #3818 üzenetére
Sokszor még a Jumbo-val sem elég, ha 1100-at sebzek, egy Tigrissel már legalább 2500-3000 kell ahhoz, hogy azt mondjam, hoztad kissé a menetet. De minimum annyit el kell érni, mint a saját életerőd, ha 0-ra akarsz csak kijönni.
-
bartucc
addikt
Lenne egy arty-s kérdésem, bár gondolom a nerfekere mindenki rákérdez, ahogy jött a hír. Most M7-em van, amit visszaaraknak III-as szintűnek, és az M37, ami eddig az volt, lesz Tier IV-es.... magyarán, újra vehetem meg, és képezheztem át rá a legénységet?!
Feltéve, ha addig nem jön össze az M41.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz Account1995 #4230 üzenetére
5-ös szintű tankot gyorsan el lehet érni, arra nem pazarolnék el aranyat. Másra se, de ez más kérdés. Vegyél inkább garázshelyet, ahogy a kolléga is mondja, a 300 aranyamat én is arra költöm, máris kettővel több lesz. Neked meg az 1000-ből kijön 6 még pluszba, hétvégén féláron lesz a garázs.
-
bartucc
addikt
válasz bartucc #4248 üzenetére
Jumboval is megy a játék, már a másodijára kapom meg vele ezt az medált, a win rate is már a -30-ból +2-3-as
Dryman: most nézem csak, nagyon ötletes!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Egyik barátom most regisztrálna, van-e most valami invite kód akció, vagy én tudok-e adni neki esetleg?
-
bartucc
addikt
Volt szavazás, milyen tank/tankok kapjanak bónuszt vagy féláras akciót, és ott eléggé vezetett a T29... Érdemes rá várnom, vagy inkább vegyem meg most? Nem tudom 7-es szinten mennyire költséges már egy tank feltuningolása, csak a 90mm-es van meg az M6-ról, a többi cuccot még ki kellene fejlesztenem, ill. megvennem.
-
bartucc
addikt
Szerintem, ahhoz képest, papíron mennyi, korrekt. Arról nem beszélve, hogy gyors, szóval mozgásban kell tartani, annyi a trükkje, leginkább. Ha nem találnak el, nem fáj.
-
-
bartucc
addikt
válasz bughead123 #4553 üzenetére
Hát, mindig érdemes, amit csak lehet, azt az előző, már jó legénységgel ellátott, és felszerelt tankkal, mert a T29 alap állapotban azért még sok XP-t igényel, ahol csak lehet, jobb megkönnyíteni a folyamatot.
-
bartucc
addikt
-
bartucc
addikt
válasz GrooveHero #4560 üzenetére
Megy egy megkésett válasz!
nyunyu: csak vicc volt, magamnak ellensége azért nem vagyok
M3 Lee nekem pedig bejött, egyik legjobb statom azzal a tankkal van, 1200 csata után. Rá kell érezni, és nagyon igényli a 80% feletti legénységet.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz munnergep #4598 üzenetére
Valahogy a Löwe is olyan tank, mint a Tiger bármelyik változata, attól félnek, vagy kihívásnak érzik kilőni... legalábbis bennem kicsit mindig ott van, hogy jó az ilyeneket levadászni, gondolom másnál is így működik. Tapasztalat is az, ha egy ilyet felfedezek, azonnal olyan tűzzáport kapnak, mint Szodoma a Bibliában.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz munnergep #4603 üzenetére
Spot után bárkit kilőnek, ha rászállnak 4-5-en, szóval szerintem alaptalan, bár idegesítő, ha egy prém tankos játékos nagyon nem tudja, hol az előle, meg a hátra, mert van 20 csatája egy Löwével.
Kelvin: ez viszont teljes mértékben igaz!
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Felderítés felsőfokon?
-
bartucc
addikt
válasz AlexWolf #4719 üzenetére
Egy idő után menni fog, ha ráérez az ember... csak figyelembe kell venni a távolságot, és az adott tank mozgását. A másik, amivel meglepően jól el lehet játszani, pl bázisfoglalásnál, ha van fedezék a körön belül, annak a széleit eltalálva sokszor lehet kellemetlen pillanatokat okozni
-
bartucc
addikt
válasz aDamker #4724 üzenetére
Jól megfogtad a lényeget, én is inkább oldalba támadom az ellenséget sokszor, példának okáért, kockáztatva ezzel azt, hogy kilőnek, azzal szemben, hogy az ellennel farkasszemet nézve kempelek... de a csapat így gyorsan tud nyerni, mert elvonom a figyelmet, összezavarom az ellent, és nem kis sebzéseket lehet így oldalt, a sérülékeny pontokra kiosztani.
-
bartucc
addikt
Azért 1-2 arty elég sokat be tud segíteni a csapatnak, ha csökkentik a képességeiket, akkor is hasznosak, de így kb alig tudnak többet sebezni, és kárt okozni, mint egy adott csatán belüli scout tank.
-
bartucc
addikt
Na, nem akarom nyolcmilliárszor újra feltenni a kérdést, de akkor legyen haszna is a posztnak:
Mit érdemes venni, kiegészítők közül:
- Könnyű tankra
- Közepes tankra
- Nehéz tankra
- Páncélvadászra
- Önjáró lövegre
?
Aki mindre tud választ adni, az írja már le sorban, és akkor mindenki vissza tudja a válasz alapján keresni.
-
bartucc
addikt
válasz #92888064 #4827 üzenetére
Oda bőven játszható szintet fog produkálni, volt itt is valaki, aki 3870k-val játszott, elmondása szerint megelégedéssel, emelt beállításokkal.
Enzolord: 4-es arty-m van jelenleg, azért azzal pl. nagyon szenvedős, ha 3-as és 4-es, gyors tankok közé rak be. Igaz, egy lövés - egy tank, de eltalálni nem könnyű őket. A +2 szint, és két arty, az ami egészséges, és kényelmes felállás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest