- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Vitiris #93885 üzenetére
Köszönöm a munkásságodat. Amolyan nomád felhasználó vagyok, tehát semmilyen modot nem használok ( ha rajtam múlna be is tiltanám mindet ) viszont nagyon hiányolom a játékból a "daily stat panel " -t. Emiatt szoktam felrakni csak a napi stat modot. Sajnos a 2 vagy 3 soros tankelhelyezés már beágyazott mod. Régen volt külön is. Azt is szerettem mert 33 tankot néha elég görgeti jobbra-balra
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
Vitiris #91840 üzenetére
Megnéztem két visszajátszást, amiben eltűnt a kilőtt gránát és azt kell mondjam, hogy nem eltűnt csak annyira elkerülte a célt, hogy a beszűkült látásommal észre sem vettem. A visszajátszás során is azt hittem hullócsillagot látok, pedig csak a holdról pattant vissza a lövésem.
Mondjuk ilyen sem nagyon volt korábban. Szóval, az eltűnő gránátokat mintha szóba sem hoztam volna.Autoaimből tudsz olyat linkelni, ami a weakspotokat lövi?
Most nem akarok feltenni olyan autoaimet, ami könnyíti a bekapcsolást és csalásnak érzek, szóval a gyárival próbálkoznék, de nem megy. Vagy lehet már senki sem használja a gyárit, esetleg mindig ilyen szar volt? Végül is talán nem is használtam autoaimet, mielőtt ez a mod felbukkant volna és használhatóvá tette. -
Kakumix
senior tag
válasz
Vitiris #91833 üzenetére
Nektek nincs olyan a 9.7 óta, hogy lőtök és csak újratölt és nincs sehol a kilőtt gránát? Nem bokor mögül. Ráadásul ez a himbi-limbi is teljesen kiborít, időnként majd kiesek a fotelből, úgy billeg a tank.
Eddig szerintem egy valóban csalásnak minősíthető modot használtam, azt ami megkönnyíti az autoaim bekapcsolását. Ezt most nem telepítettem, de a gyári meg hol bekapcsol, hol nem. Még álló helyzetben is másodperceket vesztek, hogy bekapcsoljam, mert első 1-2 próbálkozásra nem működik. Menet közben eddig is esélytelen voltam a gyári autoaimmel, hogy a terepviszonyok miatt abban a tizedmásodpercben nyomjak rá a jobb egérgombra, amikor a célkereszt éppen a célzott tankon van - itt érzem csalásnak az előbb említett, ezt könnyítő modot -, de most a 9.7-ben meg csak szívok vele, hogy megpróbálom bekapcsolni, miközben körbe-körbe száguldozok lighttal, esetleg meddel.Szóval a kérdéseim:
1. Kilőtt, de be nem csapódó gránát másnál is gond-e?
2. Tank billegése csak extra effekt és kikapcsolható-e valahol vagy vegyek be tengeribetegség ellen valami tablettát és szokjak hozzá?
3. Auto aim másnál is bugos?
+1. Korábban is előfordult néha, valahová beragadt tankkal, hogy megpördül, de az utóbbi napokban legalább négyet láttam a nyílt terepen pörögni, másnak is gyakori?ui.: ezt nem pont neked szántam Vitiris
-
rlazol
veterán
válasz
Vitiris #91786 üzenetére
akkora várakozással néztek az AW elé, hogy ebből csak óriási csalódás lehet...
nem néztem meg, csak tippelem, h sokkal kevesebb térkép, sokkal kevesebb tankvonal, sokkal kevesebb mod... És egyáltalán, mindenben a fejlesztés korábbi szakasza. Azzal együtt, h persze lehet, h ami viszont megvan az jobban meg lesz csinálva, mint a WoT (mondjuk nem is nehéz). De bug abban is lesz kismillió., főleg az elején.
Milyen nemzetiségű a kiadó cég? -
jr1994
addikt
válasz
Vitiris #91770 üzenetére
Szia Vitiris! Mivel te eléggé értesz a modokhoz, megkérdezném, hogy ismersz-e olyan arty modot ami rajzol a pályára egy csíkot a járműből indulva, hogy jobbra-balra meddig lehet kitéríteni a löveget? Az aslain-beli jelző nem működik megfelelően (akárhogy zoomolva fix, ha kell lövök képet) és amúgy is nem olyanra gondolok. És szerinted milyen nehéz egy ilyen modot megcsinálni?
-
emre
veterán
válasz
Vitiris #91775 üzenetére
Köszi!
Majd megnézem.mod: Ez a medium2-es panel vagy a 3-as nagy?
(#91774) .mf
Ezért nem szeretek a wotinfóról letölteni. Van hogy simán átcímkézik a fájlt, de ugyan azt szedi le az ember, mint az előző alkalommal. A wothungary legalább kiírja, hogy a modolás előtt célszerű biztonsági mentést csinálni, illetve mindig csak az aktuális már jó mod-ok kerülnek ki az oldalra, egy előző verziót még véletlenül sem lehet onnét leszedni. Elég csak megnézni hogy Jacktor modpack-jából hányadik verzió lesz a végleges.
-
emre
veterán
válasz
Vitiris #91770 üzenetére
Szia!
Ezt próbáltam, de szerintem nem működik, de az is lehet hogy valamit eltoltam. Az egész extrafieldsleft és right sorokat átettem abba playerspanel azon részébe ami használni szeretnék.
Egyébként nálam ez az alap xvm amiből kiindulok. A 2-es változatnál a hpcsík helye megvan, de üresen, a 3-as változatnál ablak sincs ahova az értéket kiírja. Mintha valahol azt olvastam volna hogy valami pyton script-et hiányol a cucc. De majd a wtcc időmérő után megint megnézem. Egyébként nem tudom miért szedték ki, mert a 9.5-ben még a legtöbb xvm tudta.
(#91771) .mf
Ne basztasd. Leszedtél egy magyar nyelvű mod-ot, és a fordító a hülye mert neked angol kell?
Gondolkozzunk már el kicsit. -
.mf
veterán
válasz
Vitiris #91769 üzenetére
"50 iIQ felett" igazán rá lehetne jönni, hogy az emberek nem szeretik, ha egy bizonyos célra feltesznek valamit, akkor ahelyett olyan más "fícsörök" vannak benne, amit nem kértek és nem is akartak, és nincs is benne semmi opció kikapcsolására, legalább egy txt file, hogy hogyan lehet tőlük megszabadulni, vagy minimum annyi (bár ez a wotinfo sara is), hogy előre figyelmeztet, hogy ezeket mind átállítja. Főleg, hogy egyes dolgok olyan szinten hardwire vannak benne, hogy a launcher beállításait is felülbírálják. "50 iIQ felett"
Olyan, mintha vennél egy kocsit, hogy hétvégén kikapcsolódásnak elmenj kirándulni, erre folyamatosan kikapcsolhatatlanul bömböl belőle valami alja-tüctüc. Ezen te nem húznád fel magad? -
csaba17
senior tag
válasz
Vitiris #89277 üzenetére
leszedtem az utolsó xvm-et amit linkeltel, úgy sem indult, töröltem minden modot.
visszatettem az új xvm-et és bele a saját konfigomat, de nincs 3 soros garázs pedig a row-nál 3 van.
miért nem 3 soros?szerk: ja semmi, nem volt a config előtt a sima xvm fájl ami a mappára mutat. most okés.
később felmoddolom a gémet újra. -
vhw
addikt
válasz
Vitiris #37337 üzenetére
Az lenne a tény, ha linkelnéd 60-70 fps-es videót amire képes az emlegetett amd konfig. Mert nyomban szaladnék fel apróra levadászni egy phenomot.
Nem kell a rizsa a szerverekről, konzolgyártókról etc.
Győzz meg, hogy inkább megéri egy használt phenom (~15-20k), mint egy 1150-es pentium (bolti ár ~15k) "Mert nem éri meg a befektetést"Csak wot-ról beszélünk, semmi más játékról, alkalmázásról.
Tiéd a szó.
-
-
Pete55555
addikt
-
diegho
nagyúr
válasz
Vitiris #37323 üzenetére
Több, mint 10 gépen játszottam wot-ot. Bármilyen gépet meg tudok venni és letesztelni rajta, meg is tettem. AMD-ből nincs olyan proci, ami képes lenne fix 60fps-t adni, intelből van. Senkit nem érdekel az FPU teszt, sem pedig semmilyen nem valós alkalmazás. Ez a játék 1 szálat igényel minden optimalizálás nélkül, itt az amd egy rakás szar, ez van. Mivel csak wotot játszok, ha létezne olyan amd proci, amin jobban fut, mint a mostani procimon, akkor már megvettem volna, de nem létezik. Haswell-re is azért nem váltok, mert meg akarom várni a több szálas optimalizációt, ha akkor menni fog egy fx6300-on a fix 60 fps, akkor azt veszem - bár kétlem. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy jelenleg a játék egy kicsit erősebb haswell pentium-on jobban fut, mint a legerősebb amd-n és ez nem kitaláció, hanem tény. Teszteltem én is és többen mások is, igaz én csak ivy pentiumon. Én elhiszem, hogy amd fan vagy, de amit írsz az bizony csak fun...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Vitiris #37323 üzenetére
Hajadra kenheted a szintetikus teszteket, mert azok csak virtuális farokméregetésre jók. Fogni kell a játékot és futtatni, az igazság akkor és ott dől el, az adott programban, nem 20 másikban...
Nekem is vannak olyan játékaim, amik hasonló beállítások mellett 100 FPS-sel mennek, mégsem lesz tőle jobb a WoT.
-
diegho
nagyúr
válasz
Vitiris #37299 üzenetére
Ez ilyen újévi vicc ugye? Ehhez a játékhoz csak proci kell, mivel egy szálon fut az egész. Az AMD-sek jobban járnak? Látom, nagyon jó nekik.
Ehhez a játékhoz egy haswell a tökéletes, de azt is húzni kell a fix 60fps-hez, amd-vel ezt nem tudod megcsinálni. Nézzél körül a fórumon (a hivataloson) első szabály, ha 60fps-t akarsz, akkor intelt vegyél.
VGA kellene neki? Kipróbáltam minden minimumon és minden maximumon ugyanannyi a minimum fps-em... tényleg vga függő aha...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Vitiris #37299 üzenetére
Azt felejted el, hogy a VGA-t mind a CPU eteti. A CPU mozgatja a textúrákat és az összes adatot.
Emellett elfelejted, hogy az elérhető legkomolyabb vasakon is botrányosan fut a játék, ha a teljesítményt és az ezért kapott látványt összevetjük. Elvégre, ha mindent a szerver számol, nem kéne jobban futnia az így nyert plusz teljesítménytől?
A next-gen konzolgyártók pedig APU-t választottak. Azért lett AMD, mert ők az egyetlenek, akik időben tudtak életképes modelleket szállítani. Gyanítom a WoT-ot érzékenyen érintené, ha egy szem APU-n kéne futnia, tekintve, hogy a bennük levő proci C2C gyengébb még a Phenom-oknál is, ugyanis a hiányzó CPU-erőt a beletolt GPGPU hivatott többszörösen pótolni.
-
Enzolord
addikt
válasz
Vitiris #35946 üzenetére
Köszönjük Maestro, hogy dolgozol ezeken!!!
Maxi Ripszekt...(#35948) Zolee_70 Dieghonak van egy stílusa, ne a stílussal foglalkozz, fogadd meg a tanácsát, ha ad, és fejlődni akarsz, és ennyi... Nem diplomatikus, de amit ír az WOTban szinte szentírás, szóval így állj hozzá...
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Vitiris #35892 üzenetére
OmegaIce fele latotav szamolo ugy nez ki, hogy rendesen szamolja a tavolsagot, es bele is irja a tankrange.xc-be a pillanatnyi erteket.
Viszont az XVM changelogjaban irjak, hogy megvaltozott a tank nevek formatuma, igy ez kavarhat be, mert a mod a tankok regi neveivel irja a tankrange.xc-t.
-
-
joergie
őstag
válasz
Vitiris #34278 üzenetére
Dejó hogy itt vagy, akartam kérdezni. van ez a damage panel, ami wotinfo-n van, és a te kezed munkája, és nagyon pazar is, sokat segít. Viszont az a rohadt félméteres szám még mindig feljön ha meglövök egy kínai tankot, pedig te azt mondtad, hogy olyat te nem csináltál, pedig de. van ehhez valami javítás?
-
válasz
Vitiris #32238 üzenetére
Esetleg nem tudod melyik mod csinálj azt, hogy első betöltésnél kifagy, de aztán minden megy rendben?
Napok óta ezt üldözöm, de még nem sikerült izolálni melyik az.
(igaziból annyire nem zavar, mert tudok róla és első betöltésnél is beérek időben, csak a tudat, hogy "nem tökéletes")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged