- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Eagle16 #25081 üzenetére
Azt nem tudom hogy miért 1750-et ír csak a lehetséges szerzettnél.
Ott a teged ert lovesek atlagos ertekeit osszegzi.
Ha pattintasz tizszer egy T29-et, akkor 10x300=3000 lesz, kozben serultel nullat.Hasznos olvasnivalo: Battle mechanics
-
janimilan
csendes tag
válasz
Eagle16 #25081 üzenetére
Köszönöm az infot ezt nem tudtam.
Még egy kérdés : Ez is tegnap volt a Sand River mapon. 200 méterről 3x átlőttem egy Jagdtigert oldalról mind a három lövés láthatóan átment rajta de se sebzés se lepattanó lövés ilyet se láttam még ,bár hozzá teszem a tegnapi napom volt a legrosszabb az elmult két hónapban.(#25082) nyunyu
Köszi neked is.
(#25084) Fel
Látszik,hogy kezdő vagyok,hogy ilyeneket nem tudok. -
forras2
őstag
válasz
Eagle16 #15194 üzenetére
és hungarösinül
Korlátozás:
Csak normál (random) csata
Feltételek:
Érd el a legtöbb alap XP pontot a vesztes csapatban (prémium nem számít). A szerzett XP-nek nagyobbnak kell lennie a következő értékeknél: Tier I-III: 170 XP; Tier IV-VI: 350 XP; Tier VII-VIII: 460 XP; Tier IX-X: 500 XP
Díj:
+50% XP és kredit a csatábanKüldetés II: Losing is the Only Way
Korlátozás:
Feltételek:
Érd el a legtöbb alap XP pontot a győztes csapatban (prémium nem számít). A szerzett XP-nek nagyobbnak kell lennie a következő értékeknél: Tier I-III: 340 XP; Tier IV-VI: 700 XP; Tier VII-VIII: 920 XP; Tier IX-X: 1.000 XP
Díj:
3x-os legénységi XP a csatábanKüldetés III: Credits for Colours
Korlátozás:
Feltételek:
Szerezd meg az alábbi kitüntetések valamelyikét: Top Gun, Őrjárat, Kritikus együttműködés
Díj:
Dupla kredithozam a csatában -
GrooveHero
addikt
válasz
Eagle16 #15194 üzenetére
wááá, most olvasom csak, hogy egész hónapban, OMG, hétfőtől két hét leállás
Tenkjú WGsit7 a T34 ágyújáról beszélünk, ugye? 240 pen, 400 dmg, 12,65 sec töltés, pontosságot és célzási időt nem tudok. De ha nem olyan nagy gikszer neked kifarmolni a 60k xp-t, akkor nem látom indokoltnak a "kisebb" ágyú használatát.
Hogy miért? Egy kis összehasonlítás:
a nyers számok is azt tükrözik. Na meg hát egy 9-es és egy 10-es ágyúról beszélünk.
-
Angel1981
veterán
válasz
Eagle16 #15095 üzenetére
Huhh, de hamar kikerült!
Ez komoly event, kár, hogy időhiány miatt megint alig tudom használni....Mit gondoltok, aki pont aug. 2-án regisztrál, az is megkapja az ajándék prémtankot?
(Unokaöcsémnek pont akkor, vagyis péntek este készülök feltenni, és elmagyarázni a játékot). -
-
HungAryan
tag
válasz
Eagle16 #14697 üzenetére
Nyomorék egy banda. Akkor értem már, hogy miért nem kaptam semmit. Egész nap elit tankokkal nyomtam, bekapcsolt gyorsított képzéssel. Nem az az 1 nap prémium hiányzik, mert van még bőven, hanem az böki a csőrőm, hogy ezt elfelejtették berakni a hírbe. Mégis mennyi tehetség kell ahhoz, hogy ezt nem tudták megoldani normálisan?
-
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Eagle16 #13458 üzenetére
Nem is a Cromwell-hez viszonyítva volt lassú, hanem amúgy is. A med tank sebességet alig érte el, 40-ről nehézkesen gyorsult fel 50-ig, egyáltalán nem érződött rajta a 20 hp/t. De azóta már sokkal jobb, így fullosan fürgébben mozog.
Egy képet tudnál rakni a legénységedről? Új még ez a játékstílus, nem minden tagnál tudom eldönteni, mit rakjak. Előre is köszönöm!
-
Patrick76496
őstag
válasz
Eagle16 #13429 üzenetére
Arra számítottam, hogy lassabb lesz a Comet, mint a Cromwell, de hogy ennyire, azt nem. Úgy fordul, mint az IS-2-m, és alig gyorsul fel 40-re magától, pedig még olaj is van benne. Megnéztem a 2 lánctalp talajellenállása nem sokkal különb, szóval nem kell sokat várnom tőle. És akkor teljesen felszerelve még a fajlagos teljesítmény is kisebb.
Azért lepett meg, mert úgy emlékeztem, hogy ez a Comet egy fürge kis gép, legalábbis annak idején a teszten az volt.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Eagle16 #13205 üzenetére
Grat! Érezd magad irigyelve, én még csak a Cromwell-nél tartok.
Nem mintha annyira rossz lenne, csak várom már a végső célom, a 7/1-est. Te melyik löveggel fogod használni? A 83-massal vagy a 120-assal? Szvsz inkább a kisebb löveg, mivel pontosabb menet közben, gyosrabban céloz, jobb a DPM-je és azzal kiváló track-elve tartó tank. Innen van az ötlet. Itt egy kis ízelítő a teszt szerverről.
(#13186) Dobi 562: Az ilyeneknek azt kell mondani, hogy "How terrible...", aztán ha olvas For the Record-t talán meg is érti a célzásod.
(#13290) CHaooSS: Ez milyen pálya skin? Egész jól néz ki.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Eagle16 #13207 üzenetére
Köszi a leírást! Gondolkodom rajta, hogy belevágok egyszer abba az ágba is, csak annyi fejleszteni való van még (amcsi forgó tornyos TD ág, szovjet med ág, amcsi med ág).
Papíron jónak tűnnek a brit medek, mégis keveset látni belőlük, ezért voltam kételyeim, de eloszlottak.
-
scyllarus
veterán
válasz
Eagle16 #13143 üzenetére
Az kötőjel volt, nem mínuszjel
Tehát tankok-TD-k kapják a bónuszt, az SPG-k nem, úgy értettem.
pws: soha nem lépek ki csatából, amíg élek. Az xvm-et rég leszedtem, ne idegesítsen. Amúgy meg nem tudhatod soha. Ma egy kört mentem eddig, most kezdem csak a játékot majd. Ott a remek mm úgy osztotta a lapokat, hogy az ellenfélnél 14 T7-es jármű, meg egy T5 arty, nálunk 10 T7-es, 3 T6-os (köztük én a VK30.01H-val), két T5-ös (egyik arty).
Az elején a túloldalon röhögtek, nálunk sírtak. A végén 15-10-re nyertünk, jó meccs volt, 1200+ sebzéssel, 3 killel zártam, 857 xp, első osztályú badge, 21.000+ kredit jött, találatot sem kaptam. (29 csatánál tartok, ismerkedünk még). Nem egy nagy szám, de ahhoz képest, hogy minek látszott elsőre, kifejezetten jó lett. És az az érzés, amikor a 3. lövéssel kiszedtem a KV-3-at, miközben kétségbeesetten keresi, honnan lövik.... -
Enzolord
addikt
válasz
Eagle16 #13126 üzenetére
Én is gyúrok a T62a-ra, még 100k tp, de a batchat sose lesz meg, max ha lesz rengeteg freem..
a Lorryról nem hallok sok jót, és az amxek sem fekszenek..
A Heavy vonal jobban megy, bár egy kicsit keveslem a top ágyú 4es tárát, de hát ez van..(#13127) pws az a baj, hogy ezzel a hozzáállással a többiek játékát cseszed el.. Igen, rengeteg a noob, én mégis megpróbálom végigtolni, anyázva küszködve, de megadva a tiszteletet a nooboknak, a játéknak, a csapatnak.. Akkor is, ha jópáran nem érdemlik meg..
-
AlexWolf
senior tag
válasz
Eagle16 #13126 üzenetére
T110E4-re ne sajnáld a pénzt, baromi jó átütés, jó kemény az arca, !!!forog a tornya!!! (180° bőven elég), nagyot lő.
Van pár tier 10-es tankom, ami csak a garázsban porosodik, mert 1 éve nem mentem velük, de a T110E4-gyel ultrafun a játék. Amikor azzal megyek majdnem mindig a demage lista tetején vagyok.(#13127) pws
Ha látom, hogy sok a birka inkább kilépek és kezdek újat.
Na az ilyenért rövid úton bannolják az embert -
Quan-Chi
őstag
válasz
Eagle16 #12826 üzenetére
történelmi hűség ? akkor a francia ág 90%-át törölhetnék meg a végtelen nemlétező esetleg csak rajzon létező tankot . 870HP motor 1általán nem is volt 610-640 majd 700 lóerősek voltak amiket a nagyokba használtak . az ágyúk terén is káosz van ! ( tiger I L/71-essel ? tiger II 105mm-es ágyúval ? Panther L/100-assal ? ) az egész mögött semmi nem áll csak, hogy még inkább megnöveljék az orosz és német tankok közti szakadékot !
-
aginor
veterán
válasz
Eagle16 #12589 üzenetére
Ha így nézzük akkor igen, de nekem a legjobb köreim ezzel -és az M48-al is- amikor jóformán csak lőni állok meg. Most, amikor már szinte mindenki használ gold ammot, a páncélzatra alapozni a védettséget én nem merném. Én sokkal fontosabbnak tartom a kialakítást és mozgékonyságot helyette, de az is igaz, hogy elég agresszív a játékstílusom és alacsony a túlélési arányom.
-
-
törölt tag
válasz
Eagle16 #11813 üzenetére
Valóban encounter csatáknál találkoztam ezzel, de szerintem eddig jóval rövidebb ideig kellett foglalni. Mondjuk ma még nem kellett foglalással eldönteni egyik csatát sem. Azonban nagy unatkozás lesz, ha csak egy-két tank marad a végére és az ellenfél meghúzza magát...
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Eagle16 #9993 üzenetére
az, hogy 1 lövés a mezőny fele csak 1 dolog, cserébe 0.55 -ös pontossággal 100méteren belül használható csak és még ott is van hogy mellé lő ! ha összetesz T6-al (amik már jó eséllyel pattintották a régi 150mm pen-es KUM lőszert ) azoknak én vagyok 1 lövés 350-400 méterről, úgy hogy én csak 280ig látok és kb 100m-ről lövök ! szerintem minden ágon van legalább 1 "imba" egység ! a német AT-k közt a Hetzer volt ilyen, most már az se ...
Erőssége pont abban rejlett hogy a többi AT-val ellentétben mindig közvetlen közelről támadt , egy egész másik játékstílus kellett hozzá mint pl az előtte lévő Marder-hez vagy az utána következő Stug-hoz , így színesebbé és változatosabbá tette az amúgy elég egyhangú játékmenetet ! nem utolsó sorban a lassú töltési idő miatt ha egy gyorsan mozgó light tanknak az ember 1x mellé lőtt akkor annyi , mellé illetve mögé tudott fordulni és a 20 illetve 8mm-es páncél már nem akadály ...szbalogh az összes álcámat fél áron vettem, annyit bőven megért ! csak kár hogy nem lehet hasonló szintűre átrakni vagy valahol felhasználni ...
-
Bingisz
addikt
válasz
Eagle16 #9979 üzenetére
Minden esetre most be lehet ott lőni. Mondjuk randomban szerintem még soha nem kaptam ott lövést, ezért nem emlékszem rá, hogy sebzett-e, vagy sem...
(#9982) GrooveHero: Eddig is bent volt. A gyakorlóban. Érdemes megnézni, sok minden lett még egy pár patchel ezelőtt változtatva rajta.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Eagle16 #9896 üzenetére
Aki esetleg uninstallálta már a játékot, hogy a korábban linkelt (zip) csomaggal frissítse, az most indíthatja belőle a telepítőt. A launcher mikor indul abból ki kell lépni, majd az updates mappába másolva a .patch fájlokat (előtte lehet üríteni) és a launchert újraindítva már az új verziót telepíti, nem szedi le a 0.8.5-öt.
Lehet, hogy a telepítő a kitömörített könyvtárból is képes kivenni a .patch fájlokat nem kell az updates-ba másolni, én bemásoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged