Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#81449) dfsz34 válasza Jolet (#81446) üzenetére


dfsz34
őstag

Az tuti, egyetértek. Most azt próbálgatom, hogy mennyi aranyat vigyek magammal, amivel le is tudom hozni a csatákat, mert borzalom a WR vele.

Most 6 aranyam van benne és a korábban említett körben, amikor seggel jött a kv5 és arannyal tudtam csak belőni (szégyen ide, szégyen oda, mondjuk srégen is állt, majd megnézem milyen páncélja van ott és hol kell a seggét lőni, nem egy tipikus helyzet). Ebben a körben elhasználtam a 6 aranyat és a végén szembe jött egy arany köpő is6, amit nem bírtam normál lőszerrel egyszerűen belőni. Rángatta a tankot és nem tudtam a gyenge pontjait elől meglőni, ő meg arannyal belőtt simán. Mondjuk kicsit benne volt az is, hogy próbálgatom a határait a tanknak, mert ha rámegyek akkor szerintem közvetlen közelről nem lő be, illetve HE-vel ki tudtam volna simán szedni, alacsony hp-n volt.

E75, STI, béla, ezekre nem érdemes a lőszert pazarolni ha bevágják magukat srégen szemből. Mondjuk nem ezzel, hanem hasonló karakterisztikájú ágyúval az is2-vel egyszer belőttem az E75 parancsnoki belépőjét, néztem is, hogy mi van :F ez most hogy sikerült.

Annyi mellette szól, ha bele tudok mászni az arcukba, akkor nem nagyon tudnak sebezni, igaz én sem őket, patt helyzet, de ha segít a csapat, akkor van esély. Illetve menekülés és flank, nem egy gazella ez a tank, de nem is SP, az szegényem nagyon lassú az ilyenhez, de a wz111 már éppen annyira mozgékony, hogy meg lehet próbálni a manővert.

Illetve hát a 250-es átütésű arany lőszer, azzal beviszi a keményeket, E75. béla. Az STI alja elől elég gyenge, hiába forgatja, ha nem rejti el, ott meglőhető, ha az rng is hagyja persze, csak azért nem kellemes közben kapni tőle a pofonokat. Nekem eddig ezzel a három tankkal gyűlt meg a bajom, csak akkor lehet ezeket kiszedni, ha hibázik az ellenfél vagy ha falkában tudunk támadni.

Az a csata, ahol felhasználtam a 6 aranyat, 36e nettó kreditet adott a végén, szóval mehet bele arany, bár rohamosan olvad a nettó kredit akkor, de beleférhet pár lövés csatánként.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.