Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#42385) dfsz34 válasza Kean_Sorbo (#42376) üzenetére


dfsz34
őstag

Egyetértek, a legrosszabb kilences TD, amivel eddig dolgom volt (nekem ezek voltak eddig meg: obj704,su122-54, JT és WT auf PZ4). Ahogy látom csatában a Tortoise kicsi ügyeskedéssel nagyon jó, a T30 hull down és nagy alfás ágyú,szintén jó, a T95 egy brutális dög, speciális technikával és brutális ágyúval úgyhogy igen a Foch a lista alján van.

Én sem bírtam ki, belenyomtam szabad xp-t tegnap, mert már elég volt belőle. Ász megvan rá, nem is kínlódtam tovább vele. Azóta az AT15-t húzom és 250-300-al magasabb a napi wn7-em, mint amikor a foch-al mentem.

A Foch ágyúja nagyon gyenge, kicsi alfa és sok a mellé lövés. A frontpáncélja rázva jó lenne, de ennyi aranyat még nem lőttek rám, mint amikor ezzel mentem. Ha egy lövés pattant a következő már garantáltan arany volt. Mikor gold nooboztam, többen írták is, hogy a pattanó után aranyat töltenek. Szóval a páncél sem ér sokat arany ellen, azt már nagyon nehéz pattintani. A sebesség meg nem tudom, igaz nincs még kuplung égetőm, de egy type simán körbeforgott, ami azért gáz. Az orosz gyors TD-ket próbálja meg a type körbefutni, még a hetes su122-44 is leforogja.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.