Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Amúgy még délután kettőig lehet nevezni valami WoT, WoWp alapuló játékba, ami a fórum Contest szekciójában van.
-
joergie
őstag
Én nem tudom most mi van, elvileg nem jött email, be vagyok lépve wargaming accal a wows.eu oldalára, és van letöltőlink a főoldalon
Szóval most leszedem, és meglátjuk mi lesz
Megnéztem bejelentkezés nélkül nincs letöltőlink, szóval lehet be tudok lépni?! Ha nem, lehet igényt tartanék az invite codera
-
KaLeun
senior tag
Egy jó nehéz feladványon (még tegnapról) is nyertem egy kódot. Akinek kell az írjon és elküldöm neki pm-ben.
-
KaLeun
senior tag
Akkor úgy látszik ez is olyan WG-s dolog... Mert nekem már az első nap sem jutott hely, mivel elfogyott a szabad hely és már nem fogadnak több jelentkezőt. Azért próba szerencse alapon naponta tettem egy-két próbát, de továbbra is ugyanez az üzenet fogadott és csak ma, a kóddal engedett be. Egészben az a legjobb, hogy a második alpha körben jelentkeztem és ígéretet kaptunk, hogy automatikusan benne leszünk a következő körökben.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
psycroptic #41 üzenetére
Hogy sikerül? A WoWs-oldalon katt és kész?
-
psycroptic
őstag
Ehh... ma dolgozom utoljára idén lesz időm tolni a bétát hétvégén
Invite kód nélkül is sikerült a bejutás.
-
KaLeun
senior tag
Most szereztem egy működő kódot, itt: [link]. Csak egy 3 kérdéses kis kvízt kell kitölteni.
-
fsb1000
nagyúr
Nem olvastam el az EULA-t vagy mi az izét.
Ebben a béta szakaszban, már lehet nyilvánosan írni a bugokról vagy a játékról?
Nem feltétlen erre a fórumra gondolok, hanem aholk a játékbéli acc-al írunk. -
Bingisz
addikt
-
Enzolord
addikt
Én is úgy tippelem, hogy nem szimulátor lesz, hanem arcade inkább.. És biztos, hogy lassabb lesz a játékmenet, főleg magas tierben, valami olyasmi, mintha csak MAUS, meg T95 lenne a csatában... De gondolom itt is lesz olyan, mint a WOTban a lőszerrekesz pukk, és egy lövés temetés.. Úgy látom, tengeralattjárók nem lesznek benne..
-
fsb1000
nagyúr
Én nem várok nagy hasonlóságot.
Egy jól játszható csatahajós játékot szeretnék.
Ahol dominál az egyéni taktika, és a reflexek kevésbé. Remélem lassúbb lesz a játékmenet, lesz idő átgondolni merre hogyan. A WoT sem túl gyors (mint pl. a CoD), de néha már automatán csinálok dolgokat, és fáraszt ha koncentrálni kell.
Valamennyire számítana az élethűség is, de nyilván nem lesznek azonnal elsüllyeszthetőek a hajók. -
Enzolord
addikt
Nagyon várom már, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz hasonló, és mennyiben fog eltérni a wottól..
Meg a pályákra is kíváncsi vagyok, mert ugye a hajók alá víz kell, és a víz meg ugye csak nagy viharban hepehupás szóval a térképkészítőknek nem lesz sok dolguk...Vagy lesznek poszt apokaliptikus városokat elöntő vízben lévő csaták... esetleg szigetek, félszigetek... Holnap kiderül..
-
joergie
őstag
Ha ez számít, wotnál asszem ugyanígy kezdődött az alpha, béta január 27-től, release április12. HA jól emlékszem. Nem túl jó a memóriám ilyen szempontból.
-
Enzolord
addikt
válasz
banánocska #26 üzenetére
Ez még csak pre béta, szóval még szerintem jó pár hónap/1 év..
-
KaLeun
senior tag
válasz
banánocska #21 üzenetére
Néhány portál kapott kódokat, de pillanatok alatt elkapkodták. A EU fórumon talán még lesz ilyen "találd ki milyen hajó" játék...
-
joergie
őstag
Mekkora a letöltő file, és a telepített játék? Mi van az emailben? Csak a letöltő link?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
banánocska #21 üzenetére
Azt mondják a srácok kulcs nélkül is sikeres a regisztráció.
Többeknek nem sikerült, nem tudom mitől függ.
ebay-en 7 USD. -
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Ha valakinek van felesleges bétakulcsa a hétvégi teszthez az kérem küldje el privátba nekem. Vagy tu bármi módot hogy szerezzek. Köszönöm
-
fsb1000
nagyúr
Invite kód nélkül ez az eredmény: [link]
-
fsb1000
nagyúr
Üdv! Szerencsére rátaláltam a topicra, mielőtt újat nyitottam volna.
Indul a BÉTA! [link]
Én már benn vagyok egy invite coddal! -
atis123
tag
Van zárt alfa. Szerintetek lesz még idén béta? Szerintem már csak jövőre.
-
Micsurin
nagyúr
Na tudni már róla valamit ?
-
forras2
őstag
És valami hír nincs még róla, mikor lesznek meghívók? Mikor lesz esetleg nyílt béta? Mikor lesz esetleg belőle játék?
-
zolaas
senior tag
Most kaptam meghívót a béta tesztre. Ha jól tudom decemberben már mentek az alfa tesztek.
-
forras2
őstag
Van valami hír a játékról, mikor lesz béta teszt, vagy valami?
-
D.Orion
veterán
Érdemes csatlakozni a FB oldalukhoz, mert oda kerülnek fel először az új infók és képek.
-
Cooper911
senior tag
Az E3-on egy újabb teasert mutattak be: [link]
Szép szép de jó lenne már a játékból is látni valamit. -
stark4
tag
infókat pls. már van!
-
RaZroX
addikt
Ez még kicsit soká lesz sajnos
-
Cooper911
senior tag
A GamesCom-on megkaptuk az első trailert is. Nem sokat mutat, csak húzza a mézesmadzagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A20s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest