Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#38853) Patrick76496 válasza dfsz34 (#38770) üzenetére


Patrick76496
őstag

Egyáltalán nem OP a СУ-122-44, rengeteg hátránya van annak a tanknak. Kezdjük ott, hogy a látótávját egy T4-es szintű medium is lepipálja, ez még úgy ahogy vállalható. Orosz medium tank alváza ellenére csak 47,5 km/h a max sebessége, amikor az ember 55-öt (legalább 50-et) várna, de még ezzel is együtt lehet élni.

Viszont a gun depression, a célzásidő és a pontosság valami ritka szánalmas. Sniperkedni nem lehet vele az előbb elmített 0,41-es pontosság miatt, no meg szemből T8-tól felfele már sok mindent csak golddal lő be szemből (valamit még azzal sem). Közelharc megint csak kiesik az átütés miatt plusz mivel tornya sincs, ez is csak hátrány. És akkor még be sem céloztunk, mire odaszűkül valamire ez a szar, addig az ellenség 2x elmegy fedezékbe, mielőtt még lő is.

Rendkívül megutáltam ezt a tankot mostanában, még szerencse, hogy ott a Type. Hiába volt must have annyira, plusz az első héten amikor megvettem még a játék legjobb gépének is tartottam. Az első 70 körnél még 2000 körül volt vele az átlagsebzésem, szóval nem nálam keresendő a hiba. Bár a 2-es átlagkill megmaradt, az átlagsebzés azóta rengeteget esett, most még 1800. Még.

Ez a baj a T6-7 122-es csővel rendelkező gépekkel (+ az IS-3-mal), hogy csak a nagy alfa sebzés miatt kapnak kritikán aluli látóhatárt, nagyon hosszú célzásidőt és hulladék pontosságot. Ezek lennének OP-k?

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.