Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#38851) Bingisz


Bingisz
addikt

Még hogy a lengyelek a legrosszabb játékosok:

Természetesen teleokádták a chatet mindenféle trágársággal.... :W
És egész nap ilyen "Stronk Hungarian Playerekkel" futottam össze.... :U :W

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#38852) nyunyu válasza ddt500hu (#38845) üzenetére


nyunyu
félisten

T6-ban a 200mm-es páncél nagyon durva és az ágyúja egészen kiváló.

Hajadra kenheted az agyudat, mivel semerre sem tudja forgatni.
Se fel, se le, balra-jobbra is csak 7 fokban.

Ugyanolyan korlatozottan tud loni, mint a Churchillek, amint ugrik a lanctalp, maris bena kacsa.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#38853) Patrick76496 válasza dfsz34 (#38770) üzenetére


Patrick76496
őstag

Egyáltalán nem OP a СУ-122-44, rengeteg hátránya van annak a tanknak. Kezdjük ott, hogy a látótávját egy T4-es szintű medium is lepipálja, ez még úgy ahogy vállalható. Orosz medium tank alváza ellenére csak 47,5 km/h a max sebessége, amikor az ember 55-öt (legalább 50-et) várna, de még ezzel is együtt lehet élni.

Viszont a gun depression, a célzásidő és a pontosság valami ritka szánalmas. Sniperkedni nem lehet vele az előbb elmített 0,41-es pontosság miatt, no meg szemből T8-tól felfele már sok mindent csak golddal lő be szemből (valamit még azzal sem). Közelharc megint csak kiesik az átütés miatt plusz mivel tornya sincs, ez is csak hátrány. És akkor még be sem céloztunk, mire odaszűkül valamire ez a szar, addig az ellenség 2x elmegy fedezékbe, mielőtt még lő is.

Rendkívül megutáltam ezt a tankot mostanában, még szerencse, hogy ott a Type. Hiába volt must have annyira, plusz az első héten amikor megvettem még a játék legjobb gépének is tartottam. Az első 70 körnél még 2000 körül volt vele az átlagsebzésem, szóval nem nálam keresendő a hiba. Bár a 2-es átlagkill megmaradt, az átlagsebzés azóta rengeteget esett, most még 1800. Még.

Ez a baj a T6-7 122-es csővel rendelkező gépekkel (+ az IS-3-mal), hogy csak a nagy alfa sebzés miatt kapnak kritikán aluli látóhatárt, nagyon hosszú célzásidőt és hulladék pontosságot. Ezek lennének OP-k?

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#38854) vhw válasza Patrick76496 (#38853) üzenetére


vhw
addikt

7es TD, 2k volt vele az átlagod ~70 körig és nem OP? :))

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#38855) Bingisz válasza vhw (#38854) üzenetére


Bingisz
addikt

Áááá dehogy... :U :DDD

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#38856) CHaooSS


CHaooSS
őstag

Ehhhhh

E4 meg a 704 valami vicc volt.. és egyik se volt piros...hát nem tudom mit csináltak
De az a 2 BatChat se érdemes dicséretet...

A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone

(#38857) dfsz34 válasza Patrick76496 (#38853) üzenetére


dfsz34
őstag

Sniperkedni a SU-val? Nem arra tervezték...

Egyébként lehet vele azt is, csak előre kell gondolkodni, hogy hol lesz az ellenfél 3-5 másodperc múlva, hogy teljesen beszűkült célkereszt várja.

Ha kicsit nyugisabb csatára vágyok és kell a kredit is, akkor simán lehet vele sniperkedni, persze kell gyakorlat hozzá, de az elvárt sebzést meglövöm vele úgy is, de olyankor kell türelem és ha nem célzott be teljesen, akkor nem lövök (mint a francia ágyúknál is tenni kell), inkább követem az ellenfelet.

Én rádobtam a bino-t plusz parancsnoknak látásjavítást és így már kb 420m-ig ellát. Optikát azért nem raktam rá, mert ahogy írod kicsi az alap látótáv és csak a bino javít rajta érdemben. Már sok csatát eldöntött, hogy én láttam az ellenfelet és ők meg csak nagyjából sejtették, hogy hol vagyok.

Nyilván van sok hátránya, pl a kitérítés, de azért harci TD, tessék vele belemászni az ellenfél oldalába meg hátába, de nagyon közelről mehet az ellenfél első gyenge pontjának lövése is. Az eleje meglepően jól pattint, csak riszálni kell töltés közben vagy ha van valami domb féleség akkor bedönteni szögbe, de ha csak simán kiáll az ember akkor is sokan a löveget akarják lőni és pont ott pattint a legjobban.

Nem ide tartozik, de sosem értem ezt állandó löveg lövési őrületet. Minden noob meg nem noob az összes tankomon állandóan a lövegpajzsot akarja belőni. Van amelyiken lehet, de van amelyiken csak nagy szerencsével tudják a löveget kiütni egyáltalán, amit kijavítok és kapja a puszit, de akkor is lövik. Szerintem az autoaim viszi oda lövést, nagyjából középre, másra nem tudok gondolni, mert sokszor egy baromság azt lőni.

Nagyon durván fo.sa a kreditet a su, csak tényleg ami érzékelhető hátránya, hogy drága a lőszer. Csak és kizárólag ez az oka, hogy a nettó kredithozam általában alacsonyabb kicsit, mint pl az e25 esetében.

Megkockáztatom, hogy jobb TD, mint a jpanther, de a su152-nél egészen biztosan, azaz a hetes tier legjobban használható, leguniverzálisabb TD-je, pont érdekes dolog, hogy prém tank.

Tényleg érdemes megtanulni használni, nem mondanám, ha nem így lenne. Ha sz.r egy tank, akkor megmondom, hogy sz.r, de ez nem az, sőt egy egészen kíváló, univerzális és egészen elképesztően jó csatákat mentem vele. A top xp-m 2676 is ezzel volt, amikor sikerült az ellenfelet szinte egyedül ledarálni vele. Amkor voltak az akciók, hogy legyen a három legtöbbet sebző között vagy legyen 3k és 3 kill, akkor úgy f.sta a kreditet a su, hogy öröm volt nézni. Egész nap toltam és milliószám jött a kredit, de azt is jelenti, hogy ezzel lehet 3k-t sebezni és még nagyon pronak sem kell lenni hozzá.

Egy a lényeg, jó tank, érdemes megtanulni használni.

(#38858) lnk válasza Departed (#38836) üzenetére


lnk
aktív tag

Neked ez a proci milyen konfigban van benne?

(#38859) Angel1981 válasza Atlantis (#38785) üzenetére


Angel1981
veterán

Az is beszédes, hogy wot wiki-n máig erősen hiányos az oldala! :)

[ Szerkesztve ]

(#38860) #43783936 válasza nyunyu (#38852) üzenetére


#43783936
törölt tag

Meg lehet szeretni.
Majd 600 csatát nyomtam le vele.
Szerintem a legkellemesebb angol TD.
Ha leesik a lánctalp, akkor az összes torony nélküli járgány gondban van. :)

(#38861) olcsii


olcsii
aktív tag

Küldetés teljesítve!!!:)
Jutalmam:IS-6 juhuuuu:D vége a tier 6 csatáknak:D

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#38862) gilfoyle


gilfoyle
őstag

Végre meg tudtam venni a Pz III-at, hááát csalódtam benne... Még a Panzer Generalból ez volt az egyik kedvenc tankom :)
Nagyon gyenge szerkezet lett, jelenleg az 5cm-es ágyú van rajta, de pl. egy KV1-el semmit sem tudok kezdeni, max lelövöldözgetem a láncát. Aztán ha vki nem segít előbb-utóbb úgyis kilő. Tegnap este szinte minden csatában belefutottam egy kávéba és általában csúnya vége lett.
Milyen ágyút érdemes rátenni? Vagy hagyni kell a fenébe ( az ágat is)?

(#38863) olcsii válasza gilfoyle (#38862) üzenetére


olcsii
aktív tag

Hát nem egy sulycsoport a kettő, a háborúban sem voltak ellenfelek.
inkább kerüld a kv ha lehetséges esetleg a seggébe kerülj.
a tornyát oldalról sem lövöd át a testét, talán de csak ott ahol csak sima lemez van( nincs lánc vagy ilyesmi)
Ha gondolod mehetunk pár kört együtt délután.

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#38864) Flickering válasza olcsii (#38861) üzenetére


Flickering
aktív tag

gratu, szuper :D

(#38865) vhw válasza gilfoyle (#38862) üzenetére


vhw
addikt

A Pz III inkább hasonlít egy felderítő tankra (mozgékonyság/fegyverzet alapján), persze ha motorikusan (+lánc) ki van fejlesztve minden. Ágyúnak jó az 50-es (L/60), a 75-ös nem igazán működik.

Ha nagyobbak közé kerülsz ezzel valóban tudsz felderíteni, bár kezdőként ez nem megy könnyen...

De a lényeg, hogy ne olyan útvonalat válassz abban az esetben, ha tele van a meccs nehézfiúkkal, ahol szembetalálkozhatsz velük. Olyan hely felé vedd az irányt, ahol van mozgástered, meg tudod kerülni az ellenséget, ahol úgy tudsz felderíteni, hogy a társak tudják lőni az ellent. Vagy ha a csapatodban van több magasabb szintű gyors tank, akkor segíthetsz nekik kulcspozíciókat elfoglalni.
Semmiképp nem a face-to-face harc az elsődleges feladatod.

Az őt követő III/IV már lényegesen jobban fog állni tűzerő terén. Jó célzással már a KV-kal is lehet foglalkozni.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#38866) kmarci25 válasza Antonius1978 (#38775) üzenetére


kmarci25
veterán

Óhhh, ha én arra emlékeznék. De kb. akkoriban lehetett (80-as évek vége, 90-es évek eleje). Akkoriban voltam kiskamasz és úgy rémlik, hogy már akkor is használtuk. (Budapesti vagyok.)

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#38867) Rellind


Rellind
senior tag

Nincs ma iskola? :W

(#38868) Plasticbomb válasza dfsz34 (#38857) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Azt a SU-152-őt ne írd le. Trolgun goldammo, és mehet az élvezkedés. Máig azzal van a legtöbb alap xp-m. 2500! Azóta kb 4k-6k csatát letoltam, mióta eladtam azt a gépet, de egyikkel sem tudtam megdönteni azt a XP-t.

Kis tierben is lehet ám tolni a wn6-7-et. Tegnap olyan 20-30 csatát toltam tier2-3ban, vadásztam az új tankokat, amik hiányoznak a Master Tanker medálhoz. olyan 1700 wn6al zártam a napot, amikor már nagyon beleuntam. (pz1cvel olyan rushokat toltam, öröm volt nézni! T5 csata, megláttam, hogy túloldalt van egy gép, amit ki kell lőjek. Bementem érte és kilőttem! Utána még 2 artyt is kinyírtam vele, és élve kijöttem vele! Sajnos, mikor visszamentem, hogy folytatás következik, az M4 már nem adta meg magát, hátulról nem tudtam kidarálni...:( ) A kis t2es Cruiser Mk IIIal kell valamit csinálnom, még mindig nem adja annyira az élvezetet. Vagy be kell szereznem helyette egy pz1c féle t2es szörnyeteget.

Hja igen. Ha engem lőnek pz1c és társai sorozatlövő kis mocskok, olyan szinten beszaggatok, hogy a gépem csak akkor tér magához, amikor már ki vagyok lőve. Elegem van belőle, valamit csinálni kéne vele, de nincs ötletem mit. 50/20as net, 50 ping, min graf átlag 35fps fut a játék, de ilyen esetekben gyak tehetetlen vagyok.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#38869) szallasi007


szallasi007
őstag

Proci limites a játék most már tudom innen, csak nem értem :F Van egy X3 720 BE-m egy minimális húzás rajta 2.8-ról 3.2-re. Tegnap az 5770-et kicseréltem egy R9 270x-re (ASUS féle top OC).
Minden maxon és az fps mutató 40-en áll és nem mozdul el onnan. V-Sync-et kikapcsoltam, de 40-ről gyakorlatilag egyszer esett le 38-ra és akkor meg azon állt. Ez a limit téma nem egyértelmű a 10 iq-mnak.

Szóval most akkor ha lenne egy 8 magos amd-m akkor lenne atom fps-em fixem(60+) vagy kell egy proci ami 4 GHz-en megy és kész passz?

[ Szerkesztve ]

(#38870) Drenadar válasza szallasi007 (#38869) üzenetére


Drenadar
veterán

elég durva lenne, ha csak 40Mhz-es lenne a monitorod... vagy nem tudod mi az a vsync?

Diegho óta tudjuk hogy a játék intel CPU-n megy jobban... húzzad magasabbra az órajelet és nézd meg elmozdul e az fps, valamint az első magról tiltsd le a játékot....

nekem sokkal gagyibb VGA-val (HD7770) és 2,6Ghz-en járatott Q9450-el simán több fpsem van mint 40, de tény hogy néha van kevesebb is, bla bla bla...

jah és az árnyékokat kapcsold ki, minden más mehet fullba...

8magos AMD: a játék egy magot használ! lehet 64 magos szerveren is játszani, akkor sem lesz több fpsed egy dekával se...

[ Szerkesztve ]

(#38871) diegho válasza szallasi007 (#38869) üzenetére


diegho
nagyúr

Kell egy intel proci, ami 1 szálon brutális teljesítményre képes, azt felhúzod 4ghz fölé és akkor talán van fix 60 minden esetben, bár az sem biztos.

(#38872) Drenadar válasza diegho (#38871) üzenetére


Drenadar
veterán

lehet ezt a motort úgy írták meg, hogy ne nagyon akarjon elérni 65fpst...

ki kéne próbálni mégjobban túlhajtott cpuval és szárazjéggel :D hívjuk Bacsist... :)

(#38873) belaazallat válasza Drenadar (#38870) üzenetére


belaazallat
addikt

Üdv!

Az első magról hogy tiltod le a játékot?

3900MHz-s szaladgál a hasonló procim, 5850-nell Vsync on, 50-60FPS átlagban

[ Szerkesztve ]

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#38874) Drenadar válasza belaazallat (#38873) üzenetére


Drenadar
veterán

Win7 : Task manager > wot.exe jobb klick> set affinity> és ott kiveszed a pipát a 0. cpu-ról.

de sztem win 8-on is ugyanúgy kell...

de persze minden wot indításkor el kell ezt játszani...

[ Szerkesztve ]

(#38875) belaazallat válasza Drenadar (#38874) üzenetére


belaazallat
addikt

Üdv!

W7 ról van szó. Köszi!

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#38876) szallasi007 válasza Drenadar (#38870) üzenetére


szallasi007
őstag

Bebaxna ha 40 hertzes lenne a monitorom :)

nekem sokkal gagyibb VGA-val (HD7770) és 2,6Ghz-en járatott Q9450-el simán több fpsem van mint 40, de tény hogy néha van kevesebb is, bla bla bla... - az érdekes, és tényleg minden grafikai beállítás fullon van 1920*1200-ba? Na majd a csoda új motorral meglássuk hátha Serbiék is használni fogják a Mantle API-t

Diegho - láttam talán 1 hónapja hogy vettél te is 270-et te is de nem vált be neked. Vettél valami mást vagy visszaraktad az előző kártyádat? És ha nem titok milyen konfiggal nyomod akkor ide írnád (átlag fps is érdekelne)?

(#38877) Departed válasza lnk (#38858) üzenetére


Departed
őstag

Ha a nevemre kattintasz, ott van a konfigom. ;)
Egyébként az Asrock 970 Extreme4-embe raktam az FX-6300-at 8GB ram és Asus HD6950 mellé, így már szépen fut a WoT mindig. :K

(#38878) Jolet válasza Drenadar (#38874) üzenetére


Jolet
őstag

8.1-en nem találtam ilyet
meglett...csak a részletek fül alatt lehet elérni

[ Szerkesztve ]

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#38879) diegho válasza szallasi007 (#38876) üzenetére


diegho
nagyúr

A 270x bevált, de mivel a játék procilimites, ezért semmi változást nem hozott, 6870-el ugyanazokat az értékeket kaptam. A konfig ott az adatlapomon és 40-60 között van az fps minden maximumon 1-2 dolog kikapcsolva, amik zavarnak (blur, sniper módban effect-ek) 1680x1050-ben.

Jolet elindítod a wot-ot, ctrl+alt+del, feladatkezelő, ott a world of tanks, jobb klikk, részletek megjelenítése, ott lesz a wot.exe, jobb klikk, affinitás beállítása

[ Szerkesztve ]

(#38880) unravel


unravel
őstag

Ha tizenketten mennek ugyanarra a helyre, csatlakozol hozzájuk? :))

¯\_(ツ)_/¯

(#38881) Drenadar válasza szallasi007 (#38876) üzenetére


Drenadar
veterán

nem 1920*1200-ban, mert nekem csúnya gagyi monitorom van ami csak 1080p-t tud...
de igen, tudtommal árnyék kikapcsolva minden más fullra beállítva.

a 40mhz-es monitort azért írtam, mert azt hitted ha kilövöd a vsyncet jobb lesz... és nyilván te is tudod mi az a vsync így most nem írom le... csak furcsálltam az összefüggést.

(#38882) diegho válasza unravel (#38880) üzenetére


diegho
nagyúr

Igen. Mivel egyedül úgyis elbuksz, ha mind egy helyre mentek, akkor meg simán daráltok és lehet visszamenni a másik oldalra védeni stb.

(#38883) #43783936 válasza unravel (#38880) üzenetére


#43783936
törölt tag

Én biztosan.
A noobhenger mindent legyűr!!!!! :D

(#38884) unravel válasza diegho (#38882) üzenetére


unravel
őstag

Én másik irányba megyek, de csak ésszel. Ott többet tudok sebezni.

A képen egy ügyes scoutolás és végük van.

¯\_(ツ)_/¯

(#38885) Bingisz válasza unravel (#38884) üzenetére


Bingisz
addikt

Mert te egyedül a másik oldalon, szinte biztosan spot nélkül, nagyon sok mindent tudsz csinálni....

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#38886) unravel válasza Bingisz (#38885) üzenetére


unravel
őstag

Nem egyedül, ott egy Cromwell.

Akkor ez végtelenségig tartó vitának tűnik. Nincs értelme.:) A lényeg hogy nem szeretek tizenharmadiknak beállni a tömegbe lökdösődni és zavarni egymást a célzásban.

¯\_(ツ)_/¯

(#38887) Angel1981 válasza unravel (#38880) üzenetére


Angel1981
veterán

Igen.
Még mindig "értelmesebb", mint tök egyedül elmenni a másik irányba.

(#38888) szallasi007 válasza diegho (#38879) üzenetére


szallasi007
őstag

Köszi a választ :)

Drenadar: neked is, de akkor árnyékot kiszedem és meglássuk mi lesz :R
csúnya monitor csak 1080p :DDD

(#38889) Bingisz válasza unravel (#38886) üzenetére


Bingisz
addikt

Nézd. Általában a több tank le tudja gyűrni a kevesebbet. Ezzel nagyjából elmondtam mindent, ami a te taktikád eredménytelenségéhez vezet.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#38890) Zeratul válasza diegho (#38871) üzenetére


Zeratul
addikt

Tegnap azon dühöngtem hogy rendszeresen leesett 19-20 fpsre egy 7850 és phenom II @3.8 GHz mellett a lagométer meg stroboszkópot játszott.

(#38891) KisApám


KisApám
addikt

Kár, hogy amikor reggel tudok játszani, tele van lengyelekkel... siemka...
Beállnak mögém sokszor, és aztán próbálhatok elmozdulni, hogy ki ne lőjenek (Pz.Sfl. IVc-vel voltam, beállt mögém egy lengyel Tiger I-el...).
Megint néznem kell a neveket, illetve a statisztikát, főleg azokét, akikkel egy oldalon mozgok a pályán.
Megjegyzendő.

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#38892) Jolet válasza diegho (#38879) üzenetére


Jolet
őstag

az az érdekes az egészben hogy amikor erőforrásfigyelővel nézem a magok terhelését a következőt látom:

1 bármelyik mag kijelölve: 100%
2 mag kijelölve: mindkettő 80-90%
3 mag kijelölve: 2 mag 40-50% a harmadik 80%
a 0-ás mag is bekapcsolva: az összes mag 50% környéke

a tesztet úgy végeztem, hogy ment a háttérben a csata nem lecsukott ablakkal és közben kapcsolgattam le-fel a magokat

egyszóval nekem ez nem azt mutatja, hogy csak egy magot használ vagy a hyperthreathing (vagy mi) miatt elosztja az i3 2120

vagy valamit rosszul csináltam?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#38893) unravel válasza Bingisz (#38889) üzenetére


unravel
őstag

Statisztikád van róla róla hogy mik a végeredmények tömeges kempelés esetén és anélkül? :)

A több tankot sokkal egyszerűbb bekeríteni.

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯

(#38894) Angel1981 válasza unravel (#38893) üzenetére


Angel1981
veterán

Igen, ha kezdetektől fogva tudja ezt az ellenség, és rákészül.
Randomban viszont 95%-os eséllyel az lesz, hogy jönnek 2-3-as klikkekben több irányból, és szépen felőrlitek őket.
Mondjuk az artyra komolyabban kell figyelni, mert az tényleg tud károkat okozni, ha nagyon sűrűn helyezkedik el 10-12 ember.

Én az Assault módot ezért kapcsoltam ki kb. a 20. alkalommal, mert agykukit kaptam tőle, hogy védésnél a sok marha a szélrózsa minden irányába kirohan vadászni az ellenségere, amikor az tálcán kínálja magát, csak be kéne várni a bázisnál!
Ha így cselekedne mindenki, akkor az Assault védést 90%-os eséllyel nyerni lehetne.

[ Szerkesztve ]

(#38895) KisApám


KisApám
addikt

TÉRKÉP MOD:

szeretném látni a saját tankjaink hol hullottak el a térképen.
Ezt hogy lehetne?

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#38896) Bingisz válasza unravel (#38893) üzenetére


Bingisz
addikt

Na de akkor most tömeges kempelésről beszélünk, vagy arról, hogy mindenki egy oldalra megy?
Mert a kettő messze nem ugyan az.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#38897) Jolet válasza KisApám (#38895) üzenetére


Jolet
őstag

az XVM-ben benne van

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#38898) Drenadar válasza Jolet (#38892) üzenetére


Drenadar
veterán

ne foglalkozz vele... az a lényeg, hogy a 0-ás magon ne fusson a wot, mivel a nullás magot használja a rendszer mindenre...

nálam az 1-es mag majdnem 90%ot jelez a többi 20%-ot... ebből kár levonni olyan következtetést, hogy mégis csak használ ez több magot is.

(#38899) unravel válasza KisApám (#38895) üzenetére


unravel
őstag

Ha nem akarsz vele szenvedni akkor OMC Modpack

Ha xvm configot akarsz szerkeszteni akkor google -> xvm dead tanks marker

¯\_(ツ)_/¯

(#38900) kjancsik


kjancsik
csendes tag

Érdekes ez az fps dolog. Nekem Amd fx 4130-as procin, ami 3,9Ghz-en fut HD 6670-es kártyával fejlesztett, közepes grafikán van 20-50 fps. De inkább a 20fps fele húz. Max 1-2 mappon van 30+.
Ez a mag beállítás mennyi fps növekedést eredményez? sac/kb

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.