Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216657) kchryss válasza ollie (#216650) üzenetére


kchryss
addikt

Jobb is ha 404-et dob a linkem. Korben retardált képe lett volna a link mögött. :)
Épp ezért kérdeztem a kollégát hogy ha már előhozta akkor biztos utána nézett a forrásnak hogy pontosan mit mondtak és mi volt a probléma.

Én sem tudom pontosan mik történtek csak olvasgatom a google által lefordított ruszki kommenteket a ruszki közösségi oldalon (VK) az eseménnyel kapcsolatban.
Amit kihámoztam az alapján teljesen felesleges összehasonlítani az EU eventtel. Ott ez nem csak egy egyszerű játékos verseny volt hanem vérre ment. Nagyon komolyan vették és hű lenyomata lett az orosz társadalmat feszítő ellentéteknek.
Ha jól értem volt itt kampányolás, politika, csalás, vesztegetés, fenyegetés, internetes zaklatás, rendőrségi feljelentések, sárdobálás. Ők ezt nem versenynek vették hanem háborúnak. Ráadásul jó szoros lett a vége egy hajszálon múlott hogy nem érte be a második páros az elsőt.

#216652 Geller72
Az orosz eseményekkel kapcsolatban itt csak annyit fejtenek ki hogy nincs mit kifejteni mert nem tudnak oroszul. :)
Pug fórumtárs is nyilván ebből a wotinfo-s hírből másolta ide az idézetet. De ez a két mondat így önmagában nem ér sokat. Gondolom egy hosszabb orosz forrásból lett egy ilyen rövid angol amit átvett a wotinfo, de konkrétum így nem derül ki belőle semmi.
Ugye nem mindegy hogy mi volt a problémája az eventtel kapcsolatban a 2 streamernek. Ha a versenykiírással kapcsolatban nem tetszett nekik valami akkor jogosan idézte őket a fórumtárs és ki lehetne elemezni hogy igazuk van-e azzal kapcsolatban amit kifogásolnak, de ha például a sárdobálás/csalás/közösségi háború miatt nem indulnának jövőre akkor tök felesleges volt előhozni őket az én hozzászólásomra reagálva, mert ez orosz specifikus probléma, minket nem érint mert itt nyugisan zajlott a verseny.

#216654 Pug
Na ha tudod mi volt a konkrét problémájuk akkor írd le, mert én nem találtam meg.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.