Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#216451) e-newsee válasza peterson79 (#216449) üzenetére


e-newsee
addikt

Ez inkább a tipikus "egy hülye százat csinál esete" lehetett. Akár az is lehet, hogy miatta ment el a csata. Elindult, hogy az egy szem védőt lenyomják, és áttörjék azt az oldalt. A többi meg követte anélkül, hogy foglalkoztak volna a Leoval, az ebr-rel, a két klikkerrel, és az (akkor még valószínűleg spotolatlan) FV-vel. Aztán így ez az egy lelkes TVP szépen magával húzta a halálba a többit, holott azon az oldalon egyértelműen fölényben voltak, ráadásul egy vár (és árok) takarásában, ami elég jól véd a középső tankok ellen is, és a klikkerek ellen is. Ha a többiek hagyják meghalni a TVP-t, és kicsit kivárnak, amíg a klikkereik leamortizálják a léghajónál lévőket, akkor lehet, hogytöbbre mentek volna. De persze nem tudom a csata lefolyását, ez még eléggé az eleje, de azt megfigyeltem, hogy ha a vár megvan, és nem rontanak ki Zrínyi módjára, akkor meg lehet nyerni a csatát arról az oldalról.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#216452) Geller72 válasza tasiadam (#216450) üzenetére


Geller72
veterán

A winrate alapján nem lenne ugyanúgy reális, ha az MM az alapján rakná össze a cspatokat. Van úgy, hogy a zéró agyú semmit nem tesz hozzá a csatához, mégis jó a winrate-je, és van, aki odateszi magát és mégis sorozatban nyer. Viszont ha az alapján tenne be, hogy azzal a tankkal, amivel neveztél a csatára, a user milyen stattal rendelkezik, az reálisabb lenne. Plusz nézné az all statodat is. A baj az, hogy lehet hogy most is így van kb, de láttunk már sokszor olyat, hogy a lila gamer közelében sem volt éppen tudásban az épp folyó csatában, mint egy másik olyan játékos, akinek a statjai meg xarok. Nem beszélve azokról a játékosokról, akik ugye éppen egy küldit csinálnak és a küldi feltételeinek akarnak megfelelni, amik a csata megnyeréséhez nem biztos hogy hozzájárulnak. Ha az a küldid, hogy sebezz x-et lightokba, akkor egy nehéz lehet, hogy nem az enemy nehezeit keresi, hanem a lightokat. Vagy ha pattintós küldi van, akkor nem mész előre úgy, mintha csak a dmg-re mennél, hanem keresed a lehetőséget, hogy lőjenek, de ne sérülj, de nem annyira érdeked, hogy az aki csak lő, de nem sebez, kinyiffanjon. Ilyeneken simán elmehet egy alapból nyerő csata és egy "kívülálló" nem érti, hogy a csapattárs miafszrt nem azt csinálja, amit ilyenkor kellene. Mondjuk supportolni téged, vagy csak szimplán helyváltoztatással segítséget nyújtani. De nem fog, mert neki a küldi fontosabb, mint az adott csata kimenetele. Pl.

(#216453) K_Gabor válasza kchryss (#216425) üzenetére


K_Gabor
tag

Az az ugrás hatalmas volt. Szakadtam rajtuk amit műveltek néha. :D
Köszi a linkeket. Én Orzy szemszögéből néztem meg és azt a 277-es fight-ot nem is figyeltem annyira. :R
#Brlrlrlrlrlrl xD

Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei

(#216454) tasiadam válasza Geller72 (#216452) üzenetére


tasiadam
veterán

Volt amikor átnéztem a "szereplőket". 15 emberből 4-en voltunk 50% winrate fölött, többi mind 45% plusz minusz 1%. Az a 4 ember annyit sebzett, mint a többi 10 összesen. Nem nagy különbség, de ezen a szinten elégg. Ja és mindenki 12k csata alatt volt.

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#216455) Geller72 válasza tasiadam (#216454) üzenetére


Geller72
veterán

Vannak olyan napok, amikor 12% a winrate-m, de 50-et az utóbbi 3 hétben egyik nap sem értem el. A vesztes csatákban szinte mindig a top3-ban végzek, tehát azt sem lehet mondani, hogy azért xar a winrate-m, mert rosszul játszom. Volt olyan meccs, amit úgy hoztunk le nyerőre, hogy a szakaszban bejött két Emil Afk volt a base-n, mert mikor meglátták az összeállítást, úgy gondolták, alapból vesztes a meccs és elballagtak. Nélkülük hoztuk le neyrőre a csatát. Mégis az lesz a statjukban, hogy win. Pedig semmit nem tettek hozzá a meccshez. A winrate egy nulla stat szerintem. Ha ennyire érdekelne, már rég a kardomba dőltem volna az elmúlt hetek eredményei láttán. Egy 2:15-ös csatánál, ahol azt a kettőt is én lövöm ki, ugyanúgy rontja a win statomat, pedig mindent megtettem és nem játszottam rosszul. Van, aki meg semmit nem csinál, lő egy nullát és a winrate-ja meg 65%. Kivel leszel beljebb?? :U

(#216456) tasiadam válasza Geller72 (#216455) üzenetére


tasiadam
veterán

Ha valakit boostolnak, és hirtelen lesz magas a wn8-a, mondjuk felhúzzák 1300 környékére 10 játékból, az nem lesz olyan játékos. Akinek meg van pl 40k, de 45% a winrate, az általában olyan is, hogy hétvégi player, kimegy, meghal, új game. Persze te is meg én is szenvedünk velük, de én pl hétvégén nem játszom, meg délután 4-5 körül már nem kezdek neki, mert agy nélkül tolják.
Én jövök felfele, mint a hányás most hála az égnek.

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#216457) Moleman


Moleman
addikt

Az STB-1 mennyire lenyűgöző tank, megéri átugrani miatta a Type 61-et?
Az STA-t utáltam (729 wn8), de a Type a nagy löveg óta nagyon tetszik (1223 wn8), emiatt vagyok elbizonytalanodva.
10-esekkel nem nagyon játszom, mert mindig csak 10-esek ellen rak, az E50M-mel és főleg a Pattonnal eddig nagyon szarul ment a játék a felsőházban (664 és 74 wn8), pedig a 9-es Pattont is szerettem. Várom a csodát, hogy melyik 10-essel leszek jó.

Tudom, valami megbocsátóbb heavy-vel kéne próbálkoznom (ezért a 60TP-re tettem a csáknorisz kedvezményt), de a top of the tree-k eddig így adták ki. :)

[ Szerkesztve ]

(#216458) e-newsee válasza Geller72 (#216455) üzenetére


e-newsee
addikt

Hosszabb távon azért összefügg, és a rossz játékosoknak nem lesz 1000 csatás mintában 50% fölötti WR-je, de még 48 sem. De az igaz, hogy semmilyen összehasonlításnak nem szabad, hogy alapját képezze, mert az egész játékosbázis WR-je kb. 20%-on belül mozog a legrosszabbtól kezdve a szuperunikumig, ennek ellenére fényévnyi távolságok vannak valós játéktudásban a két véglet között.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#216459) peterson79 válasza e-newsee (#216451) üzenetére


peterson79
őstag

Nos, igen. Taktika és stratégia. Sokszor és sok helyen van így, hogy várunk, hogy majd a másik hibázzon. Emiatt alakultak ki a kempelős körök. Nem azt mondom, hogy ez a nem jó, azt sem, hogy jó, ugyebár. Van amikor izgalmas tud lenni az ilyen taktikai rész amikor már csak 4-5 tank van. De amikor még van 12 és egyik fél sem akar lépni...eltelik 5 perc és még mindig nem, na az már gáz.
Ezért is jók ezek a 7v7 csaták, erről is beszéltünk nem egyszer. Kinyílik a pálya, van hova menni, lehet flankelni. Mondjuk ehhez is kell ész, mert tegnap kétszer is megszivattak a társak, mert felmentek Himmelsdorfon a dombra. Közben az egész ellenséges csapat ment a másik oldalra - ahova kellene, mert ott a foglalokör - 3 tankkal 7 ellen nem sokat tudsz tenni, úgy általában. Még egy Skill szintű egyén sem :D

(#216460) phoenix1989 válasza peterson79 (#216459) üzenetére


phoenix1989
őstag

"eltelik 5 perc és még mindig nem, na az már gáz." 15 perc egy csata hova akarsz rohanni? én ezt nem értem. sokszor van hogy sajnos valóban nincs értelme megmozdulni és érdemes kicsit kivárni a másik csapatra , de nekem is van sok olyan csatám ahol 2 perc eltelte után irkálnak hogy legyen már valami -.- 15 perces a csata akinek nincs 15 perce egy csatára az ne is induljon neki. ezért van az hogy 2-3 percesek a csaták és megy a sírás hogy nincs balansz és 15-4 vereség vagy épp győzelem. Mindenki rohan és nem akar egy amúgy 15 percesre tervezett csatában 5 percnél többet tölteni. Ha nem rohanna úgy mindenki akkor nem feltétlenül lenne 15-4-es arány

(#216461) peterson79 válasza phoenix1989 (#216460) üzenetére


peterson79
őstag

Ez mindig helyzetfüggő, de amikor lenne lehetőség áttörni egy részen, de nem mernek megmozdulni, mert az HP veszteséggel járna és ezért ülnek a tojásaikon, ez a gáz...
Ez jórészt a tapasztalatlanságból adódik, nem tudják mikor érdemes beáldozni egy kis életet a végül nagyobb nyereményért, aka győzelemért.

Néha a lerohanás is jó taktika lehet. Túlerő, berusholni és kinyírni mindenkit. Lehet, hogy 2 perc, de legalább izgalmasabb, mint várni a sült galambot.
Biztos nem egyfajta játékot játszunk, akár így értve, akár úgy, meg nem is vagyunk egyformák. Mindenkit más éltet és izgat :D
Most egyébként nem a 15:0- kat sztárolom, mielőtt totál félreértesz...de ezt is tudjuk miért van...

Ja, még valami. Nem a játék első 5 percéről beszélek egyébként. Hanem mikor már akár első harmad letelt és még mindig ülünk és várunk a csodára..

[ Szerkesztve ]

(#216462) joergie


joergie
őstag

Nem volt könnyű, de sikerült fejtetőre állítani kb a semmi közepén(Pilsen) az m4a1fl-t. Szerintem bármilyen küldetést előbb teljesítek, mint hogy ez így sikerüljön(Természetesen azon ritka esetek egyike, amikor toptier vagyok tier4 ellen).

A type61-et semmiképp ne ugord át. Zseniális, imádtam. Szerintem jobb mint az stb-1.

[ Szerkesztve ]

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#216463) Geller72


Geller72
veterán

Nagyon sokszor szembesülök azzal, hogy a csata elején a magunk részéről nagyon jók vagyunk, simán felülkerekedünk, aztán megáll mindenki. Ilyenkor van, az, hogy simán ez miatt bukjuk a csatát.

(#216464) dokee78


dokee78
félisten

Bár még csak a Tier 8-as olasz nehéz tanknál tartok,de van egy meg érzésem,hogy az ágon a 9-es lehet a legjobb.
A Rinoceronteval mentem a Teszt szerveren,de annyira nem jött be.
A Progetto 54 az speciel tetszik.

(#216465) jano_77 válasza dokee78 (#216464) üzenetére


jano_77
nagyúr

Ez így is lesz, de ez a legtöbb ágról elmondható, hogy a 9.es a legjobb. ;) :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#216466) Djuree válasza Moleman (#216457) üzenetére


Djuree
félisten

type61 jó, ne ugorjad át őkelmét. :N

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#216467) tasiadam


tasiadam
veterán

De röhögök.

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#216468) köpet válasza tasiadam (#216467) üzenetére


köpet
aktív tag

uramisten ... :Y

[ Szerkesztve ]

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#216469) peterson79 válasza köpet (#216468) üzenetére


peterson79
őstag

A szerelem az Szerelem :DDD:DDD:DDD

(#216470) e-newsee válasza tasiadam (#216467) üzenetére


e-newsee
addikt

:Y
Na az ilyen játékosról elhiszem, hogy egy nap bemegy a suliba, és lelövi a fél osztályt. Aki egy T1-es tankkal ennyit játszik, azzal valami nincs rendben...

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#216471) köpet válasza peterson79 (#216469) üzenetére


köpet
aktív tag

ez a homokozó réme, aki szétrúgja mindenkinek a várát, beteg állat.

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#216472) Moleman válasza Djuree (#216466) üzenetére


Moleman
addikt

& #216462 joergie
Köszi, akkor marad. :K

(#216473) Geller72 válasza köpet (#216471) üzenetére


Geller72
veterán

Vagy csak annyi történik, hogy ez tetszik neki. De ez nagyon. ;] Vagy van egy fia/lánya, aki ezzel játszik, apu meg a nagyokkal. Bár 54k meccs alatt, sztem felnőttek a gyerekek. :D.

(#216474) joergie


joergie
őstag

Most találtam, szóval van ez a dakillzoros stílus tankfestés, és egyedül ennek van egy "adjust" gomb amikor rákattintasz, testre lehet szabni a mintát, na nem nagyon, csak hogy mennyire legyen nagy a minta (vagy elaprózott). És a lilát és a zöldet is fel lehet cserélni. Legalábbis így gyorsba ennyire jöttem rá.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#216475) kchryss válasza Moleman (#216457) üzenetére


kchryss
addikt

Tegnap linkeltem skill4ltu adását ahol kihúzta a 100%-ot az STB1-re. Ott miután végzett elmondta hogy ez egy nagyon nehezen játszható tank. Jó játékosnak kell lenni hozzá hogy jól játssz vele. Egy átlag játékosnak jobban menne az obj140-nel mint az STB1-gyel pedig utóbbi jó kézben jobb tank. 5:32 után.
Patton is eléggé nehezen játszható tank egyébként.

Szóval jó tank az STB nyugodtan vedd meg, de ne legyenek nagy elvárásaid vele szemben. 10-esben meg akkor leszel jobb ha minél többet játszol azon a szinten, idővel jön a tapasztalat, majd beletanulsz. Illetve jelenleg elég trágya a 10-es meta, Circon például nagyon jó játékos mégsem játszik szólóban 10-esekkel mert jelenleg nem élvezi a játékot velük.

(#216476) Moleman válasza kchryss (#216475) üzenetére


Moleman
addikt

Köszi!
Obj140-nel játszottam a tavalyi 7v7 idején, nem volt rossz, a svéd medium is kifejezetten tetszett, csak nagyon sokat kell még menni a Leoval, hogy odajussak. :D
Az obj430 ágával is nagyon szemezek, tetszik, hogy egyből megkapja a nagylöveget a tank, nem kell stock szeméttel küszködni, mint mindenhol máshol. :) Ott már megvan a T-44, de akkor az obj140 miatt megéri a T-54 ágát is kihúzni vele, gondolom.

(#216477) kchryss válasza joergie (#216474) üzenetére


kchryss
addikt

Nem csak ezt, egy csomó stílust lehet kicsit szerkeszteni. Általában a minta nagyságát lehet állítani 3 fokozattal, kicsi, normál és nagy.

Amit sajnálok hogy a matricákat nem lehet kész stílusra rárakni. Van egy csomó matricám amit szívesen használnék de ha felteszem akkor leszedi a stílust. Ezeket az új progresszív matricákat rájuk lehet rakni amit pl a tankászért kapsz, remélem a jövőben megoldják hogy a sima matricákat is ugyanúgy rájuk lehessen tenni.

[ Szerkesztve ]

(#216478) kchryss


kchryss
addikt

Daki parancsnoknak van egy QB-t trollkodó mondata: "Road to 3301 wn8." ;]
Itt meg mókás volt a szitu amikor azt mondta: "Simply outskilled." :DDD

(#216479) dokee78 válasza kchryss (#216478) üzenetére


dokee78
félisten

Mikor kapjuk meg Daki-t?

11. Szintig vittem,akkor is jár a 4 skilles Parancsnok ugye?

[ Szerkesztve ]

(#216480) kchryss


kchryss
addikt

Skill4ltu most húzza ki az Orzy parancsnokot 10-es szintre szólóban. Az elejét számoltam, 11 csatából 8-at megnyert pedig a nézők választanak neki tankot és szeretik szívatni fos tankokkal. Azért 7v7-ben többet számít az egyéni skill mint random 15v15-ben. Itt se lehet egyedül nyerni, de nagyobb ráhatásod van minden csatára.
1x láttam összekerülni newmulti csapat ellen 1x pedig circon ellen, az összes többi daki ellen ment amit néztem.

[ Szerkesztve ]

(#216481) kchryss válasza kchryss (#216480) üzenetére


kchryss
addikt

Haha jókor írtam, épp most ment 7 bukó csatát zsinórban és mondta hogy érti miért sírnak az Orzy csapat játékosai. :DDD

(#216482) zodo válasza kchryss (#216481) üzenetére


zodo
nagyúr

typical gangbang :DDD

[ Szerkesztve ]

(#216483) ivey


ivey
csendes tag

Telekomos nettel játszik valaki a játékkal? Napok óta 80-100-as pingem van és csak a wg szervereken..

(#216484) notika77 válasza ivey (#216483) üzenetére


notika77
senior tag

Kb. tavaly március óta ilyen, de decemberben és január elején volt egy jó periódus. Nálam nem csak a ping magas, hanem a csomagvesztés is. Most is éppen sikerült rászánnom magam a játékra, de közben eljött este 7 és elkezdett a ping felmászni. Még nem 100+, de már 70 körüli és percenként 1-2 elvesztett csomag is van.

[ Szerkesztve ]

(#216485) ivey válasza notika77 (#216484) üzenetére


ivey
csendes tag

Ilyen hosszantartóan eddig nálam nem fordult elő, de ezek szerint nem egyéni eset.
Játszhatatlan. Létezik erre bármiféle megoldás? Szeretném elkerülni a szolgáltató váltást.

(#216486) kchryss válasza ivey (#216485) üzenetére


kchryss
addikt

Vagy elköltözöl, vagy szolgáltatót váltasz vagy szerezel egy jó minőségű VPN-t. Vagy vársz a csodára hogy a telekom kijavítja a hibás csomópontot. Más megoldás nincs.

https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/k7wka5/this_is_what_hungarian_telekom_and_wg_calls_a/

[ Szerkesztve ]

(#216487) notika77 válasza ivey (#216485) üzenetére


notika77
senior tag

Veszel VPN előfizetést és egy jó (pl. német) szerveren keresztül játszol. Működhet ingyenes VPN-en keresztül is, de azok nem túl stabilak.

(#216488) ivey válasza kchryss (#216486) üzenetére


ivey
csendes tag

UPC (Vodafone) jobb alternatíva? Elérhető nálunk.

[ Szerkesztve ]

(#216489) Pug válasza ivey (#216488) üzenetére


Pug
veterán

Wot szempontjabol jobb, de miota a Voda atvette lenyegesen tobb a szolgaltatas kieses (legalabbis BP-n).

ELADÓ Mous S24 Ultra Limitless 5.0 - MagSafe Speckled Fabric https://hardverapro.hu/apro/bontatlan_mous_s24_ultra_limitless_5_0_magsafe_spe/hsz_1-50.html

(#216490) kchryss válasza ivey (#216488) üzenetére


kchryss
addikt

Ezt nem lehet biztosra megmondani előre. Területileg eltérőek lehetnek a tapasztalatok. Nekem upc van és nálam stabil és lag mentes a játék a leglassabb csomaggal is, de ez nem biztosíték arra hogy másnál is jól működik. Hátránya hogy rohadtul túl van árazva, digi-nél fele ennyi pénzért 3x gyorsabb netem lehetne, de a tv miatt nem válthatok.

Próbáld ki a NordVPN-t, 30 napig használod aztán visszakéred a pénzed indok nélkül: [link]

(#216491) notika77 válasza ivey (#216488) üzenetére


notika77
senior tag

Arra általában a klánban nem szokott panasz lenni.

Ebben a hozzászólásban kopa1 fórumtárs leírta mi lehet a gond, az író más hozzászólásaiból is úgy tűnik, hogy Telekomos emberke és hogy a WG a hibás, nem a szolgáltató.

(#216492) Balcsix


Balcsix
senior tag

Hali!
Egy bő hetet szüneteltettem a játékot. Az lenne a kérdésem, hogy van még esélyem végigmenni az eventen, vagy ez is olyasfajta grindfest mint általában az evenetek nagyrésze?

(#216493) ivey válasza notika77 (#216491) üzenetére


ivey
csendes tag

Elég érdekesnek találom, hogy egy akkora szolgáltató felé mint a Tré, ingyenes peeringet használjon a WG. Nem mondom, hogy nem igaz, de ez jó nagy öngól lenne...

Ha ez tényleg így van és lassan egy éve, akkor viszont elég kevesen háboroghatnak.

(#216494) Geller72 válasza ivey (#216483) üzenetére


Geller72
veterán

Nekem a szar ping csak ezzel a játékkal van, PC-n és PS-en sincs emmi gondom vele.

(#216495) kchryss válasza Balcsix (#216492) üzenetére


kchryss
addikt

Ha Daki-t választottad akkor 2 nap alatt simán ki lehet pörgetni a 10-es szintet. Legkényelmesebb ha az ösztönzés booster alatt játszol ami most is megy éppen. Ezzel a boosterrel 3x2 óra alatt lazán teljesíthető.

(#216496) lnk válasza notika77 (#216484) üzenetére


lnk
aktív tag

Haveromnál is pont este 7-kor kezdett pingelni. Azt mondta napközben sosincs vele semmi gond csak este felé. Nemsokára váltok T-Home internetre ez nem mutatkozik jó előjelnek.

(#216497) kchryss válasza joergie (#216474) üzenetére


kchryss
addikt

Itt fent lehet állítani a minta méretét. Lent meg amit írtál lehet választani a két fajta színváltozat között, ilyen valóban nem volt még a korábbi stílusoknál.

(#216498) Swinegod


Swinegod
őstag

Ezt a bot Kranvagn-t sajna nem reporolták elegen 62k csata alatt, hogy ne tier 10-ben rondítsa a levegőt

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#216499) Swinegod


Swinegod
őstag

Le kéne vágni a farkát annak a nyomorultnak aki kitalálta, hogy redshire északi felén az enemy td vonal be tudjon lőni a felfelé haladó nehezekre de még legalább legyen egy light spot is közvetlen mellette ami délen nincs

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#216500) Balcsix válasza kchryss (#216495) üzenetére


Balcsix
senior tag

Rendben, köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.