Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#217551) phoenix1989 válasza Djuree (#217545) üzenetére


phoenix1989
őstag

Szerintem még senki nem mondott olyat hogy ne lenne op. De azert elnézve egy szerencsetlen is6 lövöldözött aminek alapbol szar átütése van. Nyugi lesz csatad ahol minden beviszi majd xD

(#217552) Thrawn válasza Bad Pritt (#217548) üzenetére


Thrawn
félisten

"átképezte goldért és így alakította át commanderré" a WG ezt lájkolja ;]
Ezért már a streamen is beszóltam nekik, mikor az volt a kérdés mit kezdjen az ember a feleslegessé vált legénységekkel. Élből mondta rá a fószer, hogy képezd át őket goldért, én meg írtam, hogy no thank you :P

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#217553) Bad Pritt válasza Thrawn (#217552) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

A lényegi népség (fizetősök) simán ráfognak több ezer goldot tolni erre ez az egész újra rendszerre. Én se fogok goldért szerencsétlenkedni, de sandbox alapján látni, milyne brutális pénzek fognak elmenni ezzel az új rendszerrel, hacsak nem alakítják át alapjaiban.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217554) Thrawn válasza Bad Pritt (#217553) üzenetére


Thrawn
félisten

Most olvasom wotinfón, hogyaszongya:
- Maximum 75 skill pont, ez sok?
- A 75 pont megegyezik a jelenlegi rendszerben egy 5 skilles képzettséggel.

Na most a Boratomban van egy 5 skilles plusz a 6. skilljüknél 81%-on álló legénységem. Ennek a sandboxon a fentiek értelmében ugye 75 skillpontként kellene megjelennie, de ehelyett 64-et kaptam. Van még mit reszelniük úgy érzem. Az már csak a ráadás, hogy az új skillrendszerrel nem tudtam sehogy egyenrangú szintre hozni az éles szerveren lévővel, mert 5 külön csoportra vannak szétbontva a skillek és a sorvégi bónusz eléréséhez pedig kénytelen vagy soronként 30 pontot beáldozni:

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#217555) hulp01 válasza Bad Pritt (#217553) üzenetére


hulp01
senior tag

Így már értem mi az egész célja. Mert amúgy a mostani rendszer szerintem alapjában véve teljesen rendben van. Új képességeket bármikor bele lehet tenni ebbe is. Meg persze kivenni belőle az olyan baromságokat, hogy t10-ben kelljen plusz egy legénységi tag, meg a rádiós személyének változtatása. A mostani rendszer átlátható.

(#217556) D1Rect


D1Rect
félisten

Jól értem, hogy váltás előtt tele kell rakni a barakkot legénységgel?

(#217557) Bad Pritt válasza Thrawn (#217554) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ahogy én tanulmányoztam a skilleket, egyértelműen az a céljuk, hogy sokkal specializáltabbak legyenek a parancsnokok, csak a probléma ezzel az, hogy MM és pályafüggő, mit csinálsz adott tankkal, úgyhogy végső soron lehet nem éri meg majd kísérletezni, mert ki tudja, mit dob a rendszer. WZ-120 td-vel pl. simán el tudnék képzelni egy assault td buildet tier 8-ban, jó pályán, de mondjuk Malinovkán tier 10-ben a hajamra kenhetem az elszórt 75 pontomat.

Én pl. kapásból elszórnék 30 pontot szinte minden parancsnoknál ugyanarra a háromra: coherence (új bia tulajdonképp), látótávnövelés, rng csökkentés és akkor emellett lehet bohóckodni a többivel, az intuition a briteknél fantasztikus lenne, concealment úgysem marad így, mert elég broken, de az is alap szerintem light-td-medeknél.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217558) Warton válasza Thrawn (#217554) üzenetére


Warton
őstag

Nem lehet, hogy 0%-os bia legénység volt, mert akkor az átalakítás szempontjából csak 4 skilles volt az a legénység.

(#217559) Thrawn válasza Warton (#217558) üzenetére


Thrawn
félisten

De, az volt, mert úgy kaptam őket a tankhoz a maraton teljesítéséért. Viszont ez azt is jelenti, hogy az új skillrendszer megrövidít egy skillel :((( :W

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#217560) Warton válasza Thrawn (#217559) üzenetére


Warton
őstag

Kompenzációként Instructorokat kapsz.

(#217561) BÁ Nutrition válasza Warton (#217560) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

a lenyeg h ha a jatek egy ilyen fontos elemebe belenyulnak akkor figyelni kene ra h mindenki jol jarjon. eleve az 5 skilles legenyseg se fog megfelelni egy mostani 5 skilles legenysegnek, mert a vezeto skilljeit szinte mindenki eldobta elbol, gyakorlatilag 7,5 tulajdonsagot tudsz beallitani az uj rendszerben egy 5 skilles legyensegnel meg van vagy 12-13 kepesseg amit raraktal mar. oke h pluszt ad majd a telapo fele instruktor rendszer de az is random lesz h mit.
ha meg ugy nyitsz h az 5-6 skilles legenyseged 4nek fog megfelelni akkor :S pl vettel rudyt legenyseggel alap biaval akkor azt most csak ugy leirjak. megadhatnak az uj bia rendszert 0 skillnek kifullozva. ja varj wgrol beszelunk. igy mindjart mas, orosz cegtol mire szamits..
arrol meg ne is beszeljunk h milyen sok ido mire mondjuk 80-10 tank legenyseget atvarialod ebben a rendszerben..

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#217562) hulp01 válasza Warton (#217560) üzenetére


hulp01
senior tag

Na, ez az instructor dolog meg aztán végképp egy baromság.

És ahogy Bad Pritt is írta, a nagyon specializált képességeknek az lesz a vége, hogy a térképek felén használhatatlan az adott tank. EBR tökéletes példa erre. Nem mindegy, hogy stabilizátort és töltésgyorsítót raksz rá, vagy commander's visiont, meg az a plusz rádiós cuccot (fogalmam sincs mi a neve). A falederítő skill haszontalan Himmelsdorfon, a többi meg mondjuk Prokhorovkán ad kevés előnyt. Mivel nem a pálya tudatában tudod ezeket felrakni, ezért szívás az egész egy csomó esetben.

(#217563) Djuree válasza phoenix1989 (#217551) üzenetére


Djuree
félisten

jó tudom nyilván 9-10-esek jobban belövik azért, meg ezek elég szerencsétlenek voltak, gondolom nem tudták hol kéne lőni csak lőttek ahol benne láttak a célkörben. :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#217564) Warton válasza hulp01 (#217562) üzenetére


Warton
őstag

A random instructor szerintem is baromság, hadd dönthessünk róla.

A második felvetésre pedig ez annyira nem rossz dolog, mert döntéshelyzetbe vagy hozva. Vagy kiélezed a tankod egy helyzetre, pályára, vagy egy mindenben átlagos tankot csinálsz. A mostani változtatásban pont az a lényeg, hogy ne legyen abszolút jó megoldás. Többféle élhető megoldás legyen ezzel is változatosabbá téve a játékot. Az equipment 2.0-nak is ez volt a lényege, hogy ne minden tankon a rammer+venti+stabilizátor legyen, hanem változatosabban legyenek felszerelve a tankok. Valamilyen szinten sikerült.

(#217565) 3


3
senior tag

Konvertáltam a legénységet egy járművön (G.W. Tiger P), amivel nem játszottam azóta, amikor a sandboxos snapshot készült a tankállományomról, és amiben csakis normál legénységi tagok voltak (két tagon a 4. skill volt folyamatban, másik négyen a 3., és természetesen volt fullos BIA).

A kapott pontok (36) kiosztása után a jobb oldali panel adatai szerint a jármű gyengébb volt, mint az éles szerveren.

Egyes tulajdonságait a tíz pontos határon belül nem lehet visszatápolni az éles szerveren lévő állapotra. Nem gondolkodtam rajta túl sokat, de a parancsnoki bónusz (amit éles szerveren a legénység tagjai kapnak, ha a parancsnok alapképzettsége 100%-os) csendes megszüntetése belejátszhat.

A jobb oldali panelen mutatja az új BIA (Coherence) hatását az értékekre, de egy érték fölé húzva az egeret a tételes listában nem jelzi ki. Helyette felül mutatja külön értékben, hogy nehezebb legyen látni, mekkora hatása van.

Bug: Coherence nélkül -0,47 s célzásidőt ad a GLD. 10 pontos Coherence esetén -0,46 s-t (vagyis 0,01 másodperccel nő a felszerelés adta célzásidő, pedig az eszköz célja a célzásidő csökkentése lenne).

Ha minden így marad, a hétköznapi játékost kár éri, ellenben hasznot húz belőle, akinek van miből trükközni.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#217566) 3 válasza Warton (#217564) üzenetére


3
senior tag

Változatosabb tankállomány = mindenki a végletekig kempel, vagy a lemmingcsordával tart, mert teljesen megjósolhatatlanok a történések. Annyi biztos, hogy aki nem kempel, azt megbasszák, és aki nem tart a csordával, megbasszák. Szerintem a változatosság egy pont után már nem játékot eredményez, hanem fagyos bronzlófaszt minden testnyílásba.

(Lehet jelenteni, ujjat növesztett "barátom".)

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#217567) 3 válasza 3 (#217546) üzenetére


3
senior tag

A reset most sem ingyenes. Király.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#217568) Thrawn válasza Warton (#217560) üzenetére


Thrawn
félisten

Az nem kompenzáció ha az instruktorokkal járó skilleket nem én választom ki.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#217569) Warton válasza 3 (#217566) üzenetére


Warton
őstag

Ez így van "kedves" Kand Úr, de már kb. open béta óta így van. Aki egyedül van az többnyire meghal, aki yolozik és nem kerekes az is meghal. De legalább többféle tankkal lehet kempelni. ;] Nem sokára változatosabb crewskillekkel állhatunk a bokrokban. Én már alig várom, hogy ne 4 skilles legénységgel várjam az ellenséget Malinovkán, hanem 63 pontos parancsnokkal. Ég és föld lesz a különbség! :DD

(#217570) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Mondjuk azt azért érdemes látni, hogy míg az equipment 2.0 alapjaiban csak felfrissítette az addig meglévő rendszert (ugyanúgy slotokba pakolgattad a szimpi cuccokat bónuszokért), addig itt most fundamentálisan átírják azt, amit eddig vallottak.

A wot kezdete óta az volt a mondás, hogy egy legénység-egy tank, tehát ha valamit például meg akartál tartani a tier 10-be vezető úton, arra ki kellett szenvedni egy másik legénységet. Most viszont nem lesz ilyen gondod, mert ugyanaz a személy lesz valószínűleg az IS-3-adban és az IS-7-ben is, cserébe kérdés, hogy mit csinálj a mostani külön IS-3 legénységeddel (ha azt vesszük alapul, hogy az IS-7-ben fejlettebb legények vannak). Szóval tulajdonképp hátrányba kerülsz most kezdésnél amiatt, ahogy eddig játszottál és ahogy a wg felépítette a fejlődési rendszert, cserébe hosszútávon gyorsabban fog fejlődni a parancsnok, ha berakod 2-3 sokat használt tankodba.

Nekem amúgy a Warships konzol változata a legszimpibb, ugyanígy egy személyt (kapitányt) pakolsz mondjuk minden cirkálódba, az xp a fejlesztéséhez pedig egy nagy közös poolban van, te döntöd el, hogy melyik kapitányra akarod elkölteni, kb mint ahogy a free xp működik, csak nyilván sokkal többet kapsz csatánként és többe kerülnek a szintek meg képességek.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217571) köpet válasza Bad Pritt (#217570) üzenetére


köpet
aktív tag

Az jó gondolat, hogy 3 kedvelt tankban azonos legénység lehet, viszont ha kilövik az egyik tankot a legényekkel egy csatában meg kell-e várni a kör végét, hogy a másik kettővel elinduljak?
Vagy: ugye jelenleg minden tankban van egy brigád, elvben az is lehetséges, hogy ugyanarra a 3 tankra 3 különbözőképpen kihegyezett csapatot képezzek?

Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...

(#217572) Bad Pritt válasza köpet (#217571) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Meg kell várni, ugyanúgy működik, mint most egy legénység mondjuk a rendes tank és egy prém tank között, berakod, kiveszed, berakod a másikba (szerk.: nem teljesen ugyanúgy, mert nem kell a barakkba küldeni, szóval végre mod nélkül is egy gombnyomással megy tankból tankba a csávó).
Hát ebben a crew 2.0-ban tulajdonképp nem tankhoz képzed ki a commandert, mint eddig, hanem bizonyos képességeket adsz neki és hozzárendeled három ugyanolyan típusú tankhoz. Szóval pl a briteknél lehet egy tornyos td commandered és akkor őt kiképzed a Charioteerhez, Conwayhez, FV4005-höz, mert kb ugyanolyan képességek kellenek nekik, meg mondjuk egy másik commandert hozzárendelsz a masszív td-khez, AT-15, Tortoise, Badger, mert nekik meg tök másmilyen skilleket kell adnod.
3 jármű a max egy commandernél, plusz persze azonos típusú prémbe is be lehet rakni.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217573) Warton válasza köpet (#217571) üzenetére


Warton
őstag

Szerintem nem lehet párhuzamosan két csatában egy legénység.
És valószínűleg egy legénység egy képesség, de ez nem biztos.

(#217574) 3 válasza 3 (#217565) üzenetére


3
senior tag

Elfelejtettem, hogy kaptam két instruktort. Három darab Coherence skilles instruktorral sem sikerült az eredeti célzásidőt és pontosságot elérni.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#217575) 3 válasza Warton (#217573) üzenetére


3
senior tag

Cuki lenne, ha nem lehetne. Sárkány egy kisebb strokeot kapna. :D

Szerk.: a stroke nem cuki.

[ Szerkesztve ]

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#217576) joergie


joergie
őstag

Én még mindig kételkedek, hogy ezt meg merik e tenni. Alapvetően szerintem az lehet a motiváció, hogy akik már agyonjátszották a játékot, nem igazán találnak motivációt. Unalmassá vált számukra, és a hosszútávon fejősteheneket azért valahogy csak meg kéne tartani, ha már újakat nem igazán tudnak behúzni, a kosárértéket szerintem már kimaxolták.
Véleményem szerint ez az akció pont az ellenkező hatást váltaná ki, tehát az ilyen billegők mint pl én biztos, hogy örökre elfelejtik a játékot. Szóval meglátjuk hogyan akarják ezt az ordenáré hatalmas varangybékát lenyomni a játékosok torkán(remélem sehogy).

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#217577) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Conway tank ász tier 10 meccsben Himmelsdorfon

Igazából azért rakom be, mert tanulságos, a 120-as ágyú volt most fent és Himmelsdorf az egyik legrosszabb pálya a Conway számára így, gyakorlatilag egyből bent vannak az arcodban, de mégis sikerült türelmesen csipegetve összeszedni majdnem 5000 kombináltat.

Nem mellesleg embertelen jó ez az ágyú, hihetetlen sebészi lövéseket lehet vele bevinni. Viszont láthatóan nem fekszik az embereknek, ha 1176-ra ászt ad.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217578) phoenix1989 válasza Bad Pritt (#217577) üzenetére


phoenix1989
őstag

jó lesz az 4000-nek. egyébként szerintem jobb mint a T10-es és meglepően pattint a tornya. a löveg pajzs tud vicces lenni.

(#217579) Bad Pritt válasza phoenix1989 (#217578) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Elírtam.
Nem is megyek tovább, kihúzom a tízest és visszaveszem a Charioteert, az egyik legjobb td a játékban még mindig, max az új hulladék HE tud neki keresztbe tenni majd.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217580) Djuree válasza Bad Pritt (#217579) üzenetére


Djuree
félisten

charioteer az egyik leggyengebb csaxolok...nem veletlen alig latni.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#217581) Bad Pritt válasza Djuree (#217580) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Meg kell tanulni rendesen használni. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217582) Thrawn


Thrawn
félisten

Néztem ma Circont egy kicsit, hát finoman szólva nincs elragadtatva a tesztszerveren tapasztaltaktól. Akinek van egy fullos legénysége, amit mondjuk évek alatt szedett össze, az akár 3-4 skillt is teljesen el fog veszíteni pótolhatatlanul, ha ebben a formában vezetik be a Crew 2.0-t.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#217583) 3 válasza 3 (#217567) üzenetére


3
senior tag

Már a skillek módosítását is bepatchelték fizetősre. Teljes áron 300 ezer kreditért akarják adni, ha jól rémlik. A módosítás a korábban kiosztott pontok elosztásán való módosítást jelent. Az újonnan szerzett pontokat természetesen ingyen ki lehet osztani.

Mindig akkor akarok SB-zni, amikor a WG a szervert basztatja, úgyhogy most egy csatát sem sikerült mennem.

Az élesen ma is nagyon adta. Tizenkét csatából négy 900-1000 alap XP-s volt. Az én szintemen az jónak számít. :DDD

Az egyik csatában egy falka full gyogyós 40-50000 csatás kvázi agyhalottal hozott össze a sors. Azt hitték, elméletben jobban tudnak spotolni nálam, és elkezdtek lökdösni és kergetni, hogy valóra váltsam degenerált elképzeléseiket. Végül senki nem spotolt, de legalább gyorsan megdöglöttünk. A statjuk alapján ők ehhez már hozzá vannak szokva. :D

Valamelyik csata annyira pörgött, hogy azt hittem, az SB-n vagyok. Csak pislogtam - volna, de arra sem volt idő. Az egész pályán mindenütt áttoltuk.

Egy másik csata elején egy közeli bokorba rejtőztem, amelyikbe még felderítődés nélkül képes voltam eljutni a nem túl OP könnyű tankommal. Tudtam, hogy várni kell a spotolandókra, és szerencsére az engem támogató csapattagok is türelmesek voltak. Amikor már majdnem mögöttem volt az ellenség (megindultak, mert a másik oldalon nyerésre álltak), kicsit előrébb húzódtam a bokorban, ami akkora volt, mint a tankom. Fostam, hogy nem fér el a bokorban, vagy nem jól mozdulok el, de sikerült rejtve maradni, és pár tankkal megnyertük a térképnek ezt a felét, majd az egészet. Egy ELC 90 is hasonlóval próbálkozott egy korábbi csatában, de rájöttem, hol van és rárontottam. Nem tudom, miért nem lőtt, amikor látta, hogy egyenesen a pici kis bokra felé száguldok. ELC-sen arrogáns volt azt hinnie, hogy a csapattársaimhoz hasonlóan a háromszor felspotolt könnyű tank is elmegy mellette. Természetesen teljes gázzal nekiütköztem. Sajnos nem halt bele, és rám lőtt, de végül megdöglött. Jó volt kinyírni a csigazabálót. :B

[ Szerkesztve ]

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#217584) joergie


joergie
őstag

3-4 naponta kapok 1 hetes chatbant, már kezdem unni, mert tényleg odafigyeltem hogy senkit se sértsek személyében, úgy küldjek el mindenki a *csába.
Erre tegnap megint kaptam 1 hetest. Hálisten(?) meg lehet kérdőjelezni a ban-t, és akkor felülvizsgálják. Gondoltam.
(Most tekintsünk el attól a 30ezer kredittől, amit azért kellett kifizetnem, mert megpróbáltam egy hátára fordult fullhp tier10 strv-nek segíteni, de nem sikerült, de mivel én mentem neki utoljára, rámvarrták. Jó, mi?!)

Hello wattajohn,
Thank you for contacting Player Support. Due to your inappropriate behaviour in chat, your chat privileges have been suspended.
Please make sure you study our game rules ...
Please be aware that in order to provide as efficient a service as possible, this response is automated. However, there are certain topics that require human assistance as we might have to provide extra information or take extra actions.
If you are in one of the following scenarios, please reply to this message and provide us with as much information as possible about what happened:
I have been unfairly sanctioned by a Chat Moderator (message received: “reason + Moderator Name”)I have been unfairly sanctioned by the Anti-Spam system (message received: “Due to exceeding message limits your chat is restricted. Please contact Player Support to remove the restriction”)
Please keep in mind that the ticket will be automatically closed if you come back to us with a non-legitimate situation.
Thank you for understanding.
Best regards,

Ezeknél teljesen elmentek sétálni? Ez mi? kibannol egy bot, megkérdőjelezem, és a válasz is egy automatizált üzenet. Másik. Nem tudom miért bannoltak, honnan tudnám? Mindig előző napra utal vissza, hogy akkor csináltam valamit, és ad 7 nap bant. Honnan tudnám, mikor mi nem tetszik nekik.
Erről az üzenetről nem jött email, szóval ha véletlen nem néznék rá a ticketre, akkor IS automatán záródik, hiába próbáltam meg elindítani egy folyamatot, zsákutca bármelyik irányban. Ha meg jogosnak ítélik a bant, akkor szó nélkül zárják a felülvizsgálatot, anélkül hogy tudnám, miért lettem bannolva, és megint nem fogom tudni min kell változtatnom ahhoz, hogy SZERINTÜK szalonképes legyen.
Ez rosszabb mint a NER. Nem csodálom, hogy szerencsétlen fehéroroszok durván beleálltak Lukasenkoba. Olyan emberek kreálják ezt a játékot, és környezetét, akik abban a rendszerben szocializálódtak, elcsúszott a valóságérzékelésük egy olyan irányba, amit nem lehet egészségesnek nevezni. Ebből is lehet tudni, hogy lehetne ez a játék jó is, de mintha direkt magukat akarnák elgáncsolni lépten nyomon. Bocs, ez most kijött.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#217585) Djuree válasza joergie (#217584) üzenetére


Djuree
félisten

minek irogatsz a chatbe egyáltalán bárkinek is? főleg randomban. randomban mindenki úgy játszik ahogy akar, semmi jogod se neked se nekem, senkinek megmondani hogy játsszon ezt kellene megérteni. ha akar beáll a sarokba hevivel egész csata alatt és csak felfelé lövöldöz az égbe. naés? ő dolga. az hogy elbassza a többiek játékát az nyilvánvaló, de sajnos semmit nem tehetünk, ez egy free játék és mindenki úgy játszik ahogy akar. evvan, ezt kell szeretni, ha meg nem tetszik nem kell játszani ezzel, ennyire egyszerű. a wg se fog vele foglalkozni teljesen mindegy hány ticketet irsz nekik. nyilván ha direktben téged basztat akkor jogos a reklamáció. :K
kláncsata az más, ott meg lehet mondani ki mit csináljon...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#217586) popey37 válasza Djuree (#217580) üzenetére


popey37
addikt

azért ezt cáfolom, csak tudni kell vele játszani. az egyik legjobb nyolcas td, hanem a legjobb. jó átütés, jó sebzés, pontos ágyú.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#217587) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Amúgy végül mi volt az oka, hogy kivették a chatből, hogy az ellenfélnek is írhass?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217588) Djuree válasza Bad Pritt (#217587) üzenetére


Djuree
félisten

pont ez, hogy mindenki szinte csak anyázott a másik csapatnak. :(
meg sokszor akit kilőttek felfedte a csapattársak helyzetét és így a másik csapatot jogtalan előnyhöz juttatta. :W
értelmes dologra vajmi keveset használták...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#217589) D1Rect válasza Bad Pritt (#217587) üzenetére


D1Rect
félisten

Van chat?

(#217590) Bad Pritt válasza Djuree (#217588) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Szóval akkor minden együtt. :D Az első szokásos toxikus közösség, a másodikról gondoltam azt, hogy végül a chat végét fogja hozni, mert konstans jelenség volt egy időben.

Viszont ezek a parancsok meglepően jók, csomószor csak rápittyentek valakire és azt csinálja, amit csinálni kell, meg amire én gondoltam.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217591) galervin93 válasza Djuree (#217588) üzenetére


galervin93
őstag

Az artyk helyzetének jelentését azért benn hagyhatták volna. De persze hogy fair legyen, egy játékos egy csatában csak egyszer fedhetné fel a saját arty poziját. :)

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#217592) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Na végeztem a sandbox szerverrel, kipróbálgattam csomó mindent. Láthatóan nagyon mmo irányba akarják terelni ezzel a pontosztogatós skill és talent rendszerrel, és most végigpróbálgattam úgy is, hogy tényleg nagyon speciális legénységet raktam össze és úgy is, hogy egy unverzális, mindenre jót és igazából az a baj, hogy az utóbbi a jó út.

Ahhoz, hogy te magabiztosan tudj játszani a tankok 90%-ában, a jelenlegi felállás szerint ez a négy minimum kelleni fog, hogy legyen új bia, jó legyen a látótáv, javítás és ne lőjék el folyton az ammoracket meg motort és az a baj, hogy érzésem szerint még a rationing meg a concentration is olyan skillek, amik a tankok többségénél elég alapvetőek lennének.

Amint elkezdtem bohóckodni, maximum concealmentre, sebességre, minél jobb látótávra vagy sebzésre gyúrni, rögtön előjött az, hogy ezekben a nagyon specifikus dolgokban erős lesz a tank, de amint olyan helyzetbe kerül, amiben nem lényegesek ezek a képességek, rögtön hátrányba kerülsz te is és így a csapatod is.

Jelenleg 40 pálya van a rotációban. A maximum álcás (olyan 60% körülire fel lehet húzni) aktív spotter light ezeknek maximum a kétharmadán hasznos. A közelharcra kialakított heavy szintén a pályák kétharmadán használja ki a képességeit. A dpm-re gyúrt stealth td-nek a nagy, nyitott pályák jók, cserébe veszít a mozgékonyságából, mert a negyedik sorra már nem jut pont, szóval a pályák többségén nehezebb lesz felvenni vele a tempót. A medeknél el kell dönteni, hogy támogató akarsz lenni vagy brawler, tier 9-ig bezárólag egy Pattont, Centit vagy akár T-54-et lehet így is úgy is játszani mm-től függően.

És akkor vége van a meccsnek, amint olyan helyzetek állnak elő, ahol jó lenne más skill,de nincs pont a javításon vagy biztonságos elhelyezésen, nem tölt be időben a javítókészlet. Szóval az alapja szerintem jó ennek a rendszernek, de a pontok mennyisége és a képességek balanszolása nagyon kezdeti stádiumban lehet, szerintem ezt most csak azért dobták ki, hogy megmutassák, ez az irány.

Tenap amúgy Circon-ön látszott egyből, hogy elengedte ezt a témát, kipróbálgatta pár meccs erejéig, aztán ment is vissza live serverre. :D

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217593) peterson79 válasza Bad Pritt (#217592) üzenetére


peterson79
őstag

Skill4ltu meg egyenesen azt írta ki, hogy no opinion on Crew 2.0...
Vagy azért mert nem nézett rá egyáltalán, inkább nyomta a 100%-ot a tankjaira vagy megnézte, de nem tetszett neki :D

(#217594) po1son válasza peterson79 (#217593) üzenetére


po1son
addikt

Szerintem elég lenne az a változtatás, hogy a 6. érzék alapból járjon a parancsokra + 3 tankra lehessen kiképezni a legénységet, felesleges ez a bonyolítás...

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#217595) Bad Pritt válasza po1son (#217594) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Abban úgy nincs pénz. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217596) Geller72


Geller72
veterán

Azt írták, amolyan közleményben, hogy a sandboxos visszajelzések alapján a játékosközönség 70%-a pozitívan fogadta a változtatásokat. :D. Nehezen hihető.

(#217597) Bad Pritt válasza Geller72 (#217596) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Azt az előző, HE change sandboxra írták, a mostani még tart három napig.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#217598) joergie


joergie
őstag

Valaki volt kedves itt és azt mondta, hogy automatikusan megkapjuk twitch drops-okat, pedig még direkt rá is kérdeztem. Valaki tudja hogy most akkor hogyan működik?

Claim the drop either by clicking the button on the pop-up notification in the stream interface, or in your personal Twitch inventory. If you do not take action, the reward will disappear 24 hours after the end of each campaign.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#217599) Geller72 válasza Bad Pritt (#217597) üzenetére


Geller72
veterán

Ok, tényleg. :R

(#217600) 3 válasza Bad Pritt (#217587) üzenetére


3
senior tag

A pénz. Több haszontalan supportost kellett volna alkalmazni, írni kellett volna egy használható automatikus chatban rendszert, valamint a játékosok is szívesebben költenek egy olyan játékra, amiben csak a saját csapattársaik küldik el őket az édesanyjukba, az ellenségé nem.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.