Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#196385) Stauffenberg válasza Macka (#196383) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nekem is ez a bajom az M4 Revo-val, ha már valami papír legalább legyen jól rejthető és messziről is üssön nagyokat. A 200-as pen szerintem sem a legideálisabb, a CDC mondjuk 212-es és még az is szenvedős nagyobb tier ellen nagyobb távolságból, de ott legalább van egy nagyon jó mobilitás oldalba támadni (amíg fel nem spotolnak és kapod az összes arty áldást a nyakadba). Ha csak fun tank kell és nem baj tölteni bele a prémiumot gondolom jó szórakozás az M4 Revo, de ha kreditet kell farmolni, nem árt ha a prémiumból minél kevesebbet kell ellocsolni.

Ezért vacillálok a T26E5 meg a WZ TD között, előbbinek a stílusa valószínűleg jobban bejönne és már alapból is 230-as pennel lövi az APCR-t alaplőszerként. A WZ meg sokkal jobb még ebben is és sokan mondják, hogy jobb gép összességében, de nekem ez a fajta TD-zés eddig többnyire kimaradt a játékból és tartok tőle nem élvezném túlzottan. De jó enne ezekre valami 24 órás próbalehetőség mielőtt az ember dönt... :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.