Hirdetés

2024. február 28., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1) Nimrod


Nimrod
addikt

Rosszul jelennek meg a képek az Operámban, szemcsések és rossz minőségűek.

Az Opera tartalmaz egy ún. Opera Turbo technológiát, amely a forgalom tömörítésével képes felgyorsítani a lassú netkapcsolatokat. Ez viszont szélessávú kapcsolatnál inkább lassulást okoz, mint gyorsulást.

Az Opera Turbót ki is kapcsolhatod a képernyő bal alsó sarkában, vagy a Beállítások > Weblapok > Opera Turbo alatt.

Hogyan kapcsolhatom be a magyar helyesírás-ellenőrzőt?

Az Opera alapesetben csak az angol nyelvű helyesírás-ellenőrzőt tartalmazza. A magyar szótár telepítéséhez kattints jobb gombbal egy szövegmezőben, és válaszd a Szótárak > Szótárak hozzáadása és törlése pontot. A megjelenő ablakban keresd meg és jelöld ki a Magyar szótárt, majd nyomd meg a Tovább gombot.

Fogadd a licencfeltételeket, majd a következő ablakon válaszd ki, hogy melyik szótár legyen az alapértelmezett. A Befejezés gomb megnyomásával véget ér a telepítés, és már azonnal működik is az ellenőrzés.

Hogyan kapcsolhatom ki a BitTorrentet?

Írd be a címsávba: opera:config#BitTorrent|Enable majd Enter, vedd ki a pipát a jelölőnégyzetből, majd Mentés.
Ezután Ctrl+F12 > Haladó > Letöltések vedd ki a pipát az "Operához rendelt fájltípusok elrejtése" mellől, keresd meg a torrent-et, nyisd meg és válaszd a "Megnyitás alapértelmezett alkalmazással" lehetőséget.

Nem tudok keresőt létrehozni, szürke marad az OK gomb.

A keresőhöz meg kell adnod egy kulcsszót is, amelyet a címsorban használhatsz. A Google kulcsszava például a g, így Google keresést indíthatsz úgy is, hogy a g után beírod a keresett szavakat, például így: g magyar opera. A létrehozott kereső kulcsszavát ugyanígy használhatod.

Hogyan tudom az Operát Firefoxként vagy Internet Explorerként azonosítani?

Ha egy oldal nem működik megfelelően, előfordulhat, hogy hibás kódot küld az Operának, mivel nem ismeri fel, hogy képes lenne kezelni a megfelelő kódot is. Ezt az opciót régebben az F12-es gyorsmenüben lehetett állítani, de most már átkerült az oldal beállításai alá, így az azonosítás csak arra a bizonyos oldalra lesz érvényes, a többin az Opera továbbra is Operaként fogja magát azonosítani.
Kattints jobb gombbal az oldal egy üres területére, válaszd ki az Oldal beállításainak szerkesztése pontot, majd ott a Hálózat fülön állítsd be a Böngésző azonosítását. Ha az Azonosító rejtése pontokat választod, az teljesen elrejti az Operát.

Hogyan tehetek egy keresőt alapértelmezetté?

Az alapértelmezett keresőmotort az Opera több helyen is használja. Egyrészt ha a címsorba két vagy több szót írsz be, akkor azt nem webcímként értelmezi, hanem rákeres az alapértelmezett keresővel. A több keresőt is tartalmazó keresődobozokban is mindig az alapértelmezett kereső van először kiválasztva, így azt érheted el a legkönnyebben. Még egy gyakran használt keresőt is megadhatsz, a Gyorshívó keresőjét, amely viszont csak az üres lap megnyitásakor látható Gyorshívó lapok fölött jelenik meg, ez lehet ugyanaz a kereső, mint az alapértelmezett, de lehet más is.

A keresőket a Beállítások > Keresés alatt tudod beállítani. Itt a keresők listájában válaszd ki a kívánt keresőt, majd nyomd meg a Szerkesztés gombot, majd az új ablakon a Részletek gombot. Ekkor az ablak alsó része lenyílik, és ott jelöld be az Alapértelmezett keresőmotor vagy a Gyorshívó keresőmotorja pontokat.

Hogyan lehet eltüntetni a fülsávot, ha csak egy oldal van megnyitva?

A fülsávra igazából csak akkor van szükség, ha egyszerre több weblapot is megnyitottál. Ha csak egy van megnyitva, akkor már nincs sok haszna, és csak a helyet foglalja. Ha azt szeretnéd, hogy ilyenkor a fülek ne jelenjenek meg, akkor kattints egy fülre jobb gombbal, és válaszd ki a Testreszabás pontot. Itt az ablak jobb alsó részében pipáld ki a Csak ha szükség van rá pontot. Ezután ha csak egy fül marad, akkor a fülsáv eltűnik. Vigyázz, mert a fülsávval együtt eltűnik balról az Új fül gomb, és jobbról a Kuka is! (Természetesen ha nyitsz egy új fület, akkor ezek újra megjelennek a fülsávval együtt.)

Hogyan lehet több sorba rendezni a füleket?

Operában nagyon sok fület nyithatsz meg egyszerre anélkül, hogy ez jelentősen a teljesítmény rovására menne. Sok fül megnyitásakor azonban a fülsáv nagyon zsúfolttá válik, és átláthatatlan lesz. Ennek elkerülésére használhatod az Ablakok panelt (Eszközök > Megjelenés > Panelek > Ablakok), vagy pedig tördelheted több sorba is a fülsávot. Ehhez kattints jobb gombbal a fülsávra, Testreszabás, és az ablak alsó részén a Tördelés alatt válaszd a Hosszú sorok tördelése pontot.

Hogyan lehet a címsort a fülsáv fölé tenni?

A választ itt találod.

Hogyan lehet keresni az oldalon belül?

A keresésre több módszer is van, de az egyik legjobb a gyorskeresés: ehhez nyomd meg a billentyűzeten a . (pont) gombot, és a képernyő bal alsó sarkában megjelenő sárga szövegdobozba kezdd el beírni a keresett szöveget. A találatok már a gépelés közben megjennek, sárgával kiemelve. Ha már eléggé leszűkítetted a keresést, akkor a találatok között az F3 billentyűvel tudsz lépegetni. Hasonlóan ehhez, a , (vessző) gombbal a hivatkozások között kereshetsz.

További lehetőség a keresésre a hagyományos kereső (Szerkesztés > Keresés), vagy a keresődoboz használata a címsorban. A címmező mellett (ahová a webcímeket lehet beírni) jobb oldalon alapesetben a Google kereső található, de ha ezt a mezőt lenyitod, és kiválasztod a Keresés a lapon pontot, akkor ezt is használhatod normál keresésre.

Hol van a profilom? Hogyan tudom elmenteni és visszaállítani?

Windows XP-n: C:\Documents and Settings\<felhasználónév>\Application Data\Opera\Opera\profile

Bővebben az Operás profilokról, hogy melyik fájl mit tárol, mit célszerű menteni és mit nem.

Windows Vistán és Windows 7-ben: C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Roaming\Opera\Opera\profile

Hogyan lehet kikapcsolni a Windows 7 előnézeti képeket?

Írd be a címsorba: opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails, vedd ki a pipát, majd Mentés

Miért nem működik a lapon belüli gyorskereső?

Valószínűleg a korábbi 10.10-es verzióra frissítettél és/vagy a régi search.ini fájlodat átvitted a 10.5-be. Ebben az esetben újra kell generálnod a search.ini fájlt. Helyezd át máshova, vagy nevezd át a search.ini-t indítsd újra az Operát és az újonnan létrejött search.ini-ből törölj minden számodra szükségtelen keresőt a lapon belüli keresés kivételével Ezután lépj ki az Operából és szerkeszd bele a régi keresőstringeket az új search.ini fájlod végére. Ha nem értesz a az ini fájlok szerkesztéséhez akkor inkább hozd létre a keresőidet újra a jobbklikk->Kereső készítése menüponttal.

Miért vált át azonnal a kattintott fülre?

A 10.5-ben már így működik. Ennek egyik előnye, hogy így gyorsabbnak tűnik a fülváltás. A füleket ezentúl úgy tudod húzni, hogy a jobb egérgombbal fogod meg a bal helyett és így húzod. Gyorshívóra és a Személyes sáv kivételével további eszköztárakra a Shift nyomva tartása mellett tudod húzni.

Hogyan lehet visszaállítani a menüsort?

Nyomd le az Alt billentyűt és kattints a Menüsáv megjelenítése menüpontra.

Miért nem működik a jelszókezelő?

Működik, csak biztonsági okokból nem tölti ki a mezőket, hanem egy sárga keretet jelenít meg a kitöltendő mezők körül. Ilyenkor 4 különféle módon is be tudsz lépni.
Nyomj Ctrl+Enter-t.
Kattintsd a címsorban a kulcs gombra.
Gyors előre mozdulatparanccsal.
FlipForward mozdulatparanccsal.

Miért nem jeleníti meg a címsorban a teljes webcímet és a protokolt?

Kattintsd a Badge-re (ahol kiírja, hogy "Web", "Biztonságos", "Megbízható", stb.) jobb egérgombbal és válaszd ki a "Teljes cím megjelenítése" opciót.

Miért lesz kicsi a fül a "Fül rögzítése" után?

Ez egy új funkció. Vagyis a régi "Fül lezárása" funkció evolúciója. Kikapcsolni nem lehet, de ha egy Fülcsoportba húzol kettő, vagy több lezárt fület, akkor újra teljes méretű lesz a fül és látszik az oldal címe.

Miért tűnik el a fül, amit áthelyezek a fülsávon?

A 11 egyik újdonsága a Tab Stacking nevű funkció, amivel fülcsoportokat hozhatunk létre. Vagyis több fület pakolhatunk egymásra és ezeket összecsukhatjuk, hogy több hely legyen a fülsávon. Kikapcsolni nem lehet, de feltehetőleg a későbbi verziókban ez kikapcsolható lesz.

Miért jelenik meg egy kerek ábra mikor mozdulatparancsokat használok?

A 11 egyik újdonsága a Gesture UI nevű funkció, ami főként az új felhasználók számára nyújt segítséget megszokni a mozdulatparancsok használatát. Ha nincs szükséged rá, akkor itt kikapcsolható: opera:config#UserPrefs|ShowGestureUI

[ Módosította: bnss ]

(#2) MoP_FX 57 válasza Nimrod (#1) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Valami linket lecci ahonnan le lehetne tolteni mert nekem a Firefox nem vallt be ezert ez is ki szeretnem probalni.

(#3) MUŁĐER válasza MoP_FX 57 (#2) üzenetére


MUŁĐER
addikt

inkább ne a bétát töltsd le,hanem az előző stable verziót...

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#4) MoP_FX 57 válasza MUŁĐER (#3) üzenetére


MoP_FX 57
őstag

Az a 7-es volt? Vagy mi a sorozatszama? :DDD

[Szerkesztve]

(#5) [HUN]Zolee válasza MoP_FX 57 (#4) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

asszem a 7.54 es volt az utolsó

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#6) Totyi válasza Nimrod (#1) üzenetére


Totyi
őstag

Nem tudod mikor lesz stabil verzió?Operát használok ősidők óta és nagyon bejön.

(#7) MoP_FX 57


MoP_FX 57
őstag

Na már repül is lefele a 7.54-es.Kivancsi vagyok de nagyon.

(#8) L3zl13 válasza Nimrod (#1) üzenetére


L3zl13
nagyúr

''- Stabil.'' & ''- Vagy 10 óra használat után elfáradt.'' Hmm? :F

Vékony reklámcsík? Nekem már a 6-os verziónál is az volt...

Aki hülye, haljon meg!

(#9) Nimrod válasza MoP_FX 57 (#2) üzenetére


Nimrod
addikt

ftp.opera.com

A weblapjukon nincs kinn, pedig emlékszem, hogy valamerre a weben is láttam. :F

(#10) Nimrod


Nimrod
addikt

Viszont 6.x óta nincs még magyar változat, én legalábbis nem láttam.

(#11) L3zl13 válasza Nimrod (#10) üzenetére


L3zl13
nagyúr

Hát ja. Nagyon leálltak vele. Halálra azért nem izgat a dolog... :DDD

Aki hülye, haljon meg!

(#12) Nimrod válasza L3zl13 (#8) üzenetére


Nimrod
addikt

Stabil alatt értem, hogy nem omlott össze, míg a régebbi néha belehalt egy-két oldalba (kritikus rendszerhiba, bezár, tatata).
Elfáradt alatt azt értem, hogy pl. nálam elkezdtek eltűnni a weboldalak, össze-vissza jelentek meg a képek, stb. Egy ki-be lépés után rendben működött.

Érdekes. Nekem is fenn van még a 6.05-ös, de ott még a vastag (képes) reklámcsík van. :F

[Szerkesztve]

(#13) modd3r


modd3r
őstag

Én is lelkes Opera használó vagyok egy ideje.
Sajnos nekem is az a tapasztalatoma 8-as bétával, hogy egy idő után ''belassul'' a böngészés.

Egyébként nem muszáj a régebbi 7.54-est ajánlgatni az ''újoncoknak'', mert a 7.60 preview 3-tól stabilnak mondható ez a verzió is.
(a 7.60-ból lett a 8.00)

(#14) L3zl13 válasza Nimrod (#12) üzenetére


L3zl13
nagyúr

Mintha már ott is lehetett volna választani a ''generic'' és a ''revelant'' hirdetések között. Vagy az csak 7.0-tól volt, hoyg a ''revelant'' hirdetések vékony reklámcsíkban jelennek meg?

Aki hülye, haljon meg!

(#15) Nimrod válasza L3zl13 (#14) üzenetére


Nimrod
addikt

Valszeg az csak a 7-estől van.

(#16) neduddki válasza Nimrod (#15) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

BIztos...: - ))))

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#17) Gomba


Gomba
senior tag

a 8 betában is van vastag reklácsík ha azt szereted :))
egyébként nekem fent van a 7.54u1 meg a 8 beta --> én az utóbbira szavazok, kb. 1-2 óra alatt megszoktam és nem utolsó sorban megy vele gmail is. Nekem tegnap vagy 12 órát ment egyfolytában és soha nem volt semmi baja, már most stabilabb mint a 7-es valaha is volt :D

innen is le lehet tölteni: Bővebben: link

és jók hozzá a 7.5 skinjei szerencsére

tudom mindenkinek ajánlani. ja, és a 7.60-ból már van preview4 is, de sztem akkor már inkább a 8-as

Ép hardverben ép szoftver

(#18) Gomba


Gomba
senior tag

az a reklámcsík könnyen eltűntethető, ha megveszed, vagy ha írsz nekem egy mailt, mert én ''megvettem'' :DD :DD

Ép hardverben ép szoftver

(#19) tildy válasza Gomba (#17) üzenetére


tildy
nagyúr

Linuxra is van?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#20) tildy válasza Nimrod (#10) üzenetére


tildy
nagyúr

Ugyanmár.Letöltesz hozzá egy nyelvi fájlt, ami viszont van nem egy weboldalon. És az összes 7.5 felettihez jó.Mindjárt meg is keresem.
Szóval emiatt ne sírjon a szád, mert igenis van magyarítás hozzá, n is azt használom.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#21) Batman


Batman
őstag

Mar én is réges rég óta operát használok, nagyon bejött.
Ami legjobban tetszik ,hogy jobb egér-gomb mozgatással lehet ablakit nyitni,zárni,frissíteni,ablakok közt váltani.
Ami nem tetszik ,hogy sokszor nagyon lefogja a rendszert iszonyat sok memoriát eszik legalábbis szerintem.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#22) Batman válasza tildy (#19) üzenetére


Batman
őstag

van opera linuxra es ha jol tudom mac-re is.
én linuxon is azt hasznalom.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#23) tildy válasza Batman (#22) üzenetére


tildy
nagyúr

Tudom hogy van opera linuxra, csak a kérdés hogy 8.0 van e.
Én kipróbáltama firefoxot is, sajnos nekem az nem jött be , páromis és én is maradtunk az operánál.Perpill 7.50s linuxos version:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#24) Batman válasza tildy (#23) üzenetére


Batman
őstag

Ok.
Ha még nincs előbb-utóbb tuti az is kijön.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#25) Warlock_42


Warlock_42
senior tag


Valaki nem próbálta a hangvezérlést? A 8-as verzió nagy újdonságaként reklámozzák.

Egyszer Mandrake alatt kipróbáltam az Operát és eszméletlen baromi gyors volt :Y Ennyire gyors böngészőt még nem láttam.

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#26) Batman válasza Warlock_42 (#25) üzenetére


Batman
őstag

Hát ez nagyon lol lehet, de meg nem halottam róla ,hogy van ilyen.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#27) MUŁĐER válasza Batman (#22) üzenetére


MUŁĐER
addikt

opera mindenféle op.rendszerre van,még QNX-re,meg unixra is:)

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#28) MUŁĐER válasza Batman (#26) üzenetére


MUŁĐER
addikt

ja,elordítod magad hogy prohardver,és voalá, megnyílik:D

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#29) Warlock_42 válasza Batman (#26) üzenetére


Warlock_42
senior tag


Lol vagy nem:

Changelog for Opera Beta for Windows

Opera Beta for Windows is available for download.
At first glance
Improved user interface
More workspace in the default setup.
Cleaner menu setup and dynamic display of messaging features.
Notification of blocked pop-ups.
Simple retrieval of closed pages and blocked pop-ups.
New start bar gives easy access to useful features.
Voice functionality is available for Windows 2000 and XP.

Amúgy szvsz is L0L :D

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#30) Batman válasza MUŁĐER (#28) üzenetére


Batman
őstag

Még gépelni se kell, csak fekszel az ágyon tolod a szöveget és kész!

az opera honlapjan nem talalom az uj verzió-t se leírását, vagy csak nagyon béna vagyok

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#31) Warlock_42 válasza Warlock_42 (#29) üzenetére


Warlock_42
senior tag


Mi több fel is olvassa:

To initiate a voice command, click the ''Voice'' button on the View toolbar, or press the Scroll Lock key. Then say the command, for example, ''Opera reload''. After issuing the command, let go of the button.

A useful command to start with is ''speak'', which will make Opera read any selected text to you. Try it out by highlighting the text below, holding the Voice button, and saying ''Opera speak''.

Mondjuk az ötlet Acrobat Reader koppintásnak tűnik, de nézzük ezt el a fejlesztőknek :D

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#32) Warlock_42 válasza Batman (#30) üzenetére


Warlock_42
senior tag


Bővebben: link

Tényleg elég jól eldugták. Mintha nem lennének olyan büszkék erre a bétára? :F
Vagy még erősen béta...

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#33) Batman


Batman
őstag

megtalaltam az uj verziot

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#34) Batman válasza Warlock_42 (#32) üzenetére


Batman
őstag

köszi.

Én is úgy gondolom ,ha egyszer csinálok valami ujat és jobbat mint eddig akkor azt büszkén mutogatom , nem dogom el az oldalamon.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#35) Batman


Batman
őstag

Hogy működik ez a hang irányítás?
Vannak előre megadott szavak amiket kimondasz és akkor elvégez egy művelete?
És lehet neki megadni hangokra különböző funkciókat?

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#36) Warlock_42 válasza Batman (#35) üzenetére


Warlock_42
senior tag


Ki kéne próbálni. Most ráérnék, de itt Win9x van, otthon meg lusta leszek hozzá :D

De én arra tippelek, hogy előre fel kell venni a hangos parancsot és hozzá kell adni egy megadott műveletet. Olyat nem hiszem, hogy tudna, hogy tetszőleges bemondott url-t megnyit. De biztos lehet úgy megadni, hogy pl: ''megnyit Prohardver''-re nyissa meg a PH-t.
[Szerkesztve]

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#37) lamadou válasza Nimrod (#10) üzenetére


lamadou
senior tag

Van magyar változat. Elég egy régebbit, megadni neki, és kész. max. néhány szó nem lesz magyar... Én is magyart használok rég óta.

(#38) Batman válasza Warlock_42 (#36) üzenetére


Batman
őstag

Ithon nincs mikrofonom legközelebb én csak jövő héten tudom kiprobalni koliban.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#39) lamadou válasza Batman (#35) üzenetére


lamadou
senior tag

Én próbálgattam, de nem vett be semmilyen parancsot(le van írva, hogy miket mondhatsz neki)

(#40) Nimrod válasza tildy (#19) üzenetére


Nimrod
addikt

Igen van, még mobilra is. :DD

(#41) Nimrod válasza tildy (#20) üzenetére


Nimrod
addikt

Engem nem zavar az angol és nem is kell rá a magyar. Csak megjegyzésként írtam, nem panaszként.

(#42) Warlock_42 válasza lamadou (#39) üzenetére


Warlock_42
senior tag


Hm, akkor nem jött be a tippem. Biztos rossz a kiejtésed azért nem ment :D:D

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#43) Nimrod válasza Warlock_42 (#31) üzenetére


Nimrod
addikt

Hát én Voice-t nagyon nem látok se a View-ban se másutt. :F

(#44) Gomba válasza Nimrod (#43) üzenetére


Gomba
senior tag

tools --> preferences --> voice

Ép hardverben ép szoftver

(#45) Warlock_42 válasza Nimrod (#43) üzenetére


Warlock_42
senior tag


Win2k vagy xp van? 9x alatt nem megy, lehet akkor ki sem teszi a menübe.


What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#46) Nimrod válasza Warlock_42 (#45) üzenetére


Nimrod
addikt

98. Szerintem azért is nincs kinn a menüben. :(((
Majd Linux alatt megnézem, hátha. Vagy ez csak win-es privilégium!?! :Y

(#47) Warlock_42 válasza Nimrod (#46) üzenetére


Warlock_42
senior tag


''Voice functionality is available for Windows 2000 and XP.''
Sajnos csak win, a beépített hangszintetizátort használhatja.
De szerintem 8-as Opera még nincs is kinnt Linux alá.


[Szerkesztve]

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings Is the answer to everything

(#48) Nimrod válasza Warlock_42 (#47) üzenetére


Nimrod
addikt

Nincs, most néztem végig. :O

(#49) tildy válasza Nimrod (#40) üzenetére


tildy
nagyúr

Azt tudom.De gondolom 8as bétamég csak winre van.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#50) Nimrod válasza tildy (#49) üzenetére


Nimrod
addikt

Igen, sajnos még csak win-re van. :(((

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.