Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz galervin93 #157900 üzenetére
Még hogy a T49 nem használható a trollal... Utolsó meccs közel 5k sebzés, úgy kezdtem, hogy egy T-54-et oldalba kaptam, 350 sebzés + lánc + rekesz, kapott egy lövést a Type 61-ünktől és már pukkant is, kb. a 40. másodpercben - nem volt szerencséje.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #157901 üzenetére
Én nem tudom használni Vele, átlagban sokkal magasabb a sebzésem a 4 mp-ként lövő sima gunnal, mint a trollal. A trollal nem ritka a 700-800-as kör, ami a simával szinte lehetetlen, ha gondolkozik az ember. Én max a fun faktor miatt szoktam feltenni rá.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Razermazer
őstag
Egy kérdésem lenne felétek, lehet hülyén hangzik, de ugye jól gondolom hogyha a tesztszerveren a megvélő tankomból rakok legényeket, az általam kiválasztott és kipróbálandó tankba, ahol ugye full skilltree-t tudok képezni nekik( esetemben egy 4 skilles legénységről van szó) akkor a pluszban kiképzett skillek a tesztszeró után törlődnek a legényekről igaz?
Vagyis nincs értelme a mostaniakat használni mert elveszik minden extra, ezért érdemes 0-és legényeket belerakni kimaxolni aztán tolni neki?.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
SoulReaver
veterán
válasz Razermazer #157903 üzenetére
Úgy is csak az új tankokat próbálod ki, vagy amelyiket ki akarod húzni, akkor nem mind1? Egyébként a gold se a free xp se a credit nem marad meg, akkor a skilles legénység miért maradna?
-
Razermazer
őstag
válasz SoulReaver #157904 üzenetére
Végül is jah nem jótékonysági intézmény
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
SoulReaver
veterán
válasz Razermazer #157905 üzenetére
Az egész teszt szerver egy felesleges hacacáré.... az össze ruszki ugyan olyan buta paraszt mint a lengyelek....
-
Razermazer
őstag
válasz SoulReaver #157906 üzenetére
Tapasztalom, tényleg csak arra jó hogy kipróbáljam amit szeretnék majd a jövőben.
Persze ez is csak szubjektív, mivel egyáltalán nem tudom meg, hogy mennyire is jó az a kiszemelt tank, mert ami ott megy az agyfasz.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
galervin93
őstag
válasz ddt500hu #157908 üzenetére
Így van, a troll only fun, a kicsi hosszabb távon egyenletesebb teljesítményt garantál. Ugyanakkor azzal nem lő az ember bombavetőt. Kis gunnal nem több egy átlagos kilencesnél, míg a kályhacső odavágós. :-) Én is csak poénból nyomom a trollal, immár 1111 csata van a dögben, és nem tudom megunni. :-)
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
16/24. Ez nem valami új műszakbeosztás, hanem egyrészről a mai győzelmi mutatóm, másrészről az új küldetéssorozat mai teljesítéséhez szükséges csaták száma. A 15 top10-es csata készen lett 16 csatából, de még 8 kellett a 13k XP-hez. Voltak elhúzódó csaták is, így összesen majdnem 3 óra kellett a teljesítéshez.
Na most...
1. Ma volt lehetőségem játszani, de egyébként ennyi időm nincs a WOT-ra minden nap.
2. Ma szerencsés napom volt, nem vagyok én ilyen jó játékos, tehát máskor több csatafog kellenikellene a teljesítéshez.
3. A 2. pontból következően még kisebb az esélyem, hogy heti 1-2 naptól eltekintve sikerül behúzni a feltételeket.
4. (Avagy végkövetkeztetés) Dugja fel magának a kötvényeit a WG!Pardon...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
PaJa1
őstag
Üdv!
Volna esetleg valakinek kedve szakaszozni? 2 év aktív kihagyás után rázódnék vissza a játékba, de már kevésbé komolyan, kevesebb időt rááldozva.
Kíváncsi vagyok mi változások voltak ez idő alatt.
TS, Discord vagy ingame duma kéne... kopnak a billentyűkA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Stunts666
őstag
Ki kellene venni a light tankokat vagy vissza a régi rendszert... Bassza a rezet hátul. Hiába írja az ember, hogy menj spotolni te f*sz... Bementem kamikaze módon Lorr-al, hátha spotolok. Mikor elesik az oldal, akkor megy spotolni a green player (1700 wn8) és miután meghal, akkor kezd el anyázni minket... LOL
-
jr1994
addikt
Miért von le a játék 50000 kreditet ha kilövöm a saját artimat?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
BogyóBP
addikt
Már nem lehet venni tokeneket amikkel bizonyos ágakat lehet átugrani a kampányban?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jr1994 #157917 üzenetére
He he he.
----
Ezek utan felek megkerdezni, miert ennyi idiota van csak a jatekban...
BogyóBP: azt sosem lehetett, befejezett ágért kapsz.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #157920 üzenetére
Igen, a nyomorékságnak vannak fokozatai, még nem jutott el ide. Ez követi azt hogy tegyuk az ágyúnkat az arti csövének tövébe. Panther kolibri ágyúja kifejezetten ajanlott hogy ne sebződj...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sequator
senior tag
válasz galervin93 #157920 üzenetére
Szerintem a javítás árát akkor is kell fizetni, csak a bannolást úszhatja meg, ha "véletlenül" a tűzvonalba került artijukat lövi.
sautia
sequator
-
Viktoár
addikt
válasz BÁ Nutrition #157923 üzenetére
Ne szarozz, próbáld ki élesben.
Amúgy én is láttam már ilyet, azóta sem tudom hogy miért jó ez.
Üdv:Viktor
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz h1mpi #157925 üzenetére
a Daniboy fele streamben hallottam h kb hasonlo mint az automata tuzolto mukodese, szal olyan mint egy extra fogyocikk, tudsz helyette csokit rakni vagy javitast stb.
probalni nem probaltam, nekem kb 100 kotvenyem van sose hasznaltam megyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jr1994
addikt
Na jó elmondom a teljes sztorit csak kíváncsi voltam mit szóltok látatlanban
Szóval én 5A, ő GW E100. El Halluf, már fent voltam B3-ban. Valaki megkérdezte hogy xy tank jó-e (legutóbb talán tier6-ban láttam ilyet), nekem meg olyan kedvem volt hogy elkezdtem pofázni. Neki meg nem tetszett. Erre a gyökérkezelt fogja magát és csak úgy belémlő majd 600-at. Néztem hogy hogy lő meg az arti fel sem voltam spottolva. Ja hogy a sajátunk volt. Na, akkor játsszunk. Visszamentem érte a bázisra és kapott egy repeszt az oldalába. Persze odarakhattam volna a csövem, vagy lökdöshettem volna egész csata alatt, de nem volt annyi türelmem. Amúgy igen jó tank ez a WZ, tudom ajánlani.
(#157925) h1mpi: nem tudom én eddig nem annyira figyeltem, de azt hittem olyan mint az ellátmány hogy mindig fogy. Legközelebb majd megnézem. De már 8-9 tankomban használom, és így is csak gyarapszik szép lassan a kötvény. Mikor pár hete elkezdtem volt 2000, most 2100 fölött volt, aztán jött ugye a küldetés is.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Nem volt időm játszani viszont kipróbáltam volna a tesztszerón az új orosz gèpeket.
Letudnátok írni kinek milyen tapasztalata van esetleg netán vagy melyik az amit a játékosok zöme próbál vagy jónak tűnik?!
Persze nézőpont kérdése ez de vannak visszajelzések meg tapasztalatok akik már próbálták úgy vélem...[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
h1mpi
félisten
válasz BÁ Nutrition #157926 üzenetére
Akkor beteszem a gyúlékonyabb tankokba, bár igazából nem számít ha leégek, nem vagyok superunicum hogy rontaná a kiváló statom
-
Bozso68
őstag
Az orosz ágat akkor húztam, amikor még KV1S volt.
Most rámegyek az IS7-re, viszont ez a KV85 jó pár csata után sem adja nagyon nekem...
Pláne, top tier egyszer voltam csak.[ Szerkesztve ]
-
-
Papooo
senior tag
Kaptunk egy kis ebéd utáni mikropeccset.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
e-newsee
addikt
World of Patch...
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
adamgreen
senior tag
Quick news – 9.22 is planned for the 6th of February on RU, and most likely the 7th on EU. An open beta of 1.0 will be released in March.
Tehát február 7 ig van idö grindelni. huzzatok bele
-
dokee78
félisten
válasz jimmy74 #157928 üzenetére
Object 257 OP lett,szerintem jobb,mint a T-10.
Bár tegnap már kapott teszt szerveren nerfet a hátsó tornyos Tier 9-es másik orosz heavyvel egyetemben.Object 430u szerintem nagyon OP lett,ő elvileg így marad.
Közelharcoltam vele teszt szerveren T57 Heavy és TVP T 50/51-el is,és Golddal pattant mindkettő.
Már nem tudom írták vagy mondták,de állítólag szemből csak a has része a gyenge pont.
Lassabban tölt,mint a T-62A,viszont nagyobb az áfája.
MrScheff írt róla egy röpke cikket,olvasd el.Object 263 4 orosz TD sem rossz,meglepően gyors és mozgékony,sokat tud pattintani is.
-
Czmorek
aktív tag
Tesztszerver másoknak se megy?
-
Bozso68
őstag
Meglett az IS .
A végére már belejöttem a KV85-be .[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Kamikaze jump
(vagyis, hogyan sebezz 1k-t a Löwével egy Type4-be) -
galervin93
őstag
válasz sequator #157922 üzenetére
Igen, a bannolásra gondoltam.
Ugyanakkor elég érdekesen van számítva ez a csapattárs általi sebzésért járó kompenzáció, illetve a csappattárs sebzéséért járó büntetés, néha egész érdekes számok jönnek ki akár pluszban, akár mínuszban. Mindegy, nem olyan gyakori jelenség ez azért... ...még.wwenigma
Ó igen, ágyú az ágyúnak. Mondjuk száradjon le a keze annak, aki kitalálta, bár videón nézve vicces. Szerencsére rég nem artyzom, nem kell félnem, hogy a nyugalmas klikkerkedés közepette egyszer csak elpukkanok. Sokkal inkább jellemző, hogy kapom az ezreseket puha tankban, de még mielőtt elkezdenénk, kiszállok a végtelen karatéból.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
MM megint durva. 5/5 meccs +2-ben... így fun húzni az IS-t...
-
senior tag
Rohadjon meg aki a 3-5-7 MM-et kitalálta
Путин, иди нахуй!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest