Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ollie
üzenetére
Múlt hétvégén ment egy 3x csatás etapot, és írta hogy hány rossz csata volt.
Kb. az jött ki, hogy 3* annyi rossz volt mint jó...Ami érdekes volt, hogy egyszerre ment szakaszban Circonnal és Skillel, pedig Skill valami olyasmit mondott. hogy sohasem fog Circonnal szakaszozni
Ment még Mailanddal és Sofileinnel is, jó sok nézője volt, kb 2k, az uninstallnál pedig 5k+ -
válasz
nomic
üzenetére
Az a baj, hogy a WG-nek nem érdeke, hogy neked izgalmas, taktikus csatáid legyenek.
Legyen minél több csata adott idő alatt, nekik az a jó.
Egy 15 perces csatában elfogy egy pótkaja, de annyi idő alatt ha 2-3 csatát mész, akkor az 2-3x akkora fogyasztás, amit valahogyan pótolnod kell > több prémium tank, több gold > profit a WG-nek.
Csak közvetetten érdekük, hogy legyen valami játékélmény, hogy legyenek játékosok, akik költenek, lehetőleg minél többet -
válasz
Orlin
üzenetére
Valamelyik este nekem is rossz volt, nem nagy akadások, hanem nagyon sok kicsi folyamatosan. Azt hittem csak nálam rossz (mobilnetről játszom), de aztán vagy itt a fórumon, vagy streamen láttam hogy másnak is ilyen.
Sok oka lehet, túlterhelt hálózati eszköz vagy szerver... -
HOMESWEETHOME - bónusz kód, de nem tudom mit ad
-
Az Equipment 2.0 -nál tudja valaki hogyan lesz a konverzió a megvásárolt, de fel nem szerelt cuccoknál?
Például jelenleg egy tier X medre az "Improved Ventilation Class 2" kell 150k-ért, de Equ. 2.0-nál már "Improved Ventilation Class 1" fog kelleni, ami 600k.
Nekem most van 2 ilyen a depóban, mi lesz velük?
-
válasz
kchryss
üzenetére
Ha elveszik a gun rammert, akkor kb el lehet felejteni, hogy többet lősz vele egynél, és még úgy is gyenge lesz a dpm-je.
Stock állapotban 16; 14; 12; 10 mp a töltési idő, nekem ez most BiA-val és rammerrel 13,5; 11,8; 10,1; 8,4.
Közelharcolni nem fogsz tudni, mert nem lesz dpm, lassú toronyforgás, nincs páncél.
Távolról meg a pontosság miatt nem lesz értelme.
Ha ezt meglépik, akkor szerintem megint tartok egy hosszabb szünetet a játékban. -
válasz
kchryss
üzenetére
Olvasgattam a hivatalos fórumot, és többen is felvetették a lehetőségét, hogy a Progetto nerfet csak azért dobták be, hogy ha végül lefújják az egészet, akkor ne az legyen, hogy "persze, mert a 430U-t nem nerfelik" hanem "szerencsére legalább a Progettot nem *szták el"
-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azért arra, hogy van a játékban n számú OP tank, nem az a megoldás, hogy berakunk még egyet...
Az artyknál jó megoldás lenne, ha max 1 lenne csatánként. Nem is hiszem hogy nagy munkát igényelne.
Kerekeseknél detto -
-
válasz
athomi
üzenetére
Nem vesztettél sokat.
ping login.p1.worldoftanks.eu vagy ping login.p2.worldoftanks.eu
Ha nem működik a névfeloldás, tehát nem ad vissza IP címet, akkor valószínűleg a Digi a szolgáltatód, ott van ilyen hiba mostanában
Állítsd át a Digi DNS szervert valami másra, pl. 1.1.1.1 (Cloudfare) vagy 8.8.8.8 (Google)
-
válasz
Swinegod
üzenetére
Igazából az összes lightnak hasonlónak kellene lenni: jó camo, látótáv, kevés páncél, nem túl jó ágyú.
A 12t-nek az a baja, hogy egy normálisan balanszolt tank a túltolt szutykok között.
A másik meg az MM, amikor 4-5 lightot betesz egy-egy oldalra az egyik csatában, a másikba meg egyet sem...Apropó, kerekesek: mintha a lőszerbalansz táján említették volna, hogy a kerekesek sebződésmodelljét is átdolgozzák, ez a kettő együtt ment a süllyesztőbe?
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
A szokásos WG megoldás:
"The "customization" option listed as a Tier I Reward was, unfortunately, not working as intended.
Due to this, we have now replaced the three rental styles with a single permanent style: "Spring of '45". All other rewards remain the same.
As compensation for this situation, we will also proceed as follows:
Players who claimed the reward before May 12 will receive all three rental styles for 100 battles as well as the "Spring of '45" permanent style in the coming days
All other players who select the reward from May 12 onward will receive the permanent style immediately and then the three rental styles in the week following the end of the event.
We apologize for any inconvenience caused.
There are no grounds to give compensations for the people who chose other rewards than camouflages."Szóval aki május 12 előtt a tier 1 jutalomként a stílusokat választotta, az a következő napokban megkapja a 3 stílust 100-100 csatára és a Spring camot.
Aki május 12 után választotta a Spring camot, az meg fogja kapni azonnal, és az esemény vége utáni héten megkapja a 3 stílust is.
Aki meg nem a stílusokat választotta, az így járt. -
-
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ha félpasszív hűtése van, akkor akár normális is lehet, nálam is kb 55 °C-nál kapcsol be a ventilátor
Azért egy porolás lehet hogy ráfér, meg érdemes lehet a vsync-et bekapcsolni ha nincs, nem hiszem hogy ebben a játékban sok jelentősége lenne a 100+ fps-nek -
Most hogy felszerelés akció van, vettem vert stabot és optikát a standard B-re, és belepakoltam a Télapót és 3 csajt, akik még a barakkban unatkoztak karácsony óta.
8 csata után 2 győzelem volt, aztán a 9-ben vesztes helyzetben sikerült becapelni, a 10. meg sima győzelem volt, így lett 40% a wr. A tank egyébként nagyon jó, remélem a nagy motor még észrevehetően javít a mozgékonyságán, de így egy darabig eltart, amíg kifejlesztem.A játékban csak a játék közbeni és a global chat működik, még a csataösszesítőből sem lehet üzenetet küldeni másoknak...
Meg jó lenne, ha a store-t is megszögelnék, még vennék pár felszerelést, de ha nem sikerül megugraniuk, akkor max leszedem valamelyik tankról, és veszek helyette másikat.A tankrewards első szintjén lévő stílusok meg csak 100 csatára szólnak, ezt vegyétek figyelembe a választáskor!
-
válasz
jano_77
üzenetére
Holnap reggel javítják, 6:00-6:45 között
Patchnotes:
Fixed the issue of the non-functioning Platoon chat in Brawl mode.
Fixed the issue of the quick loss of speed by wheeled vehicles upon releasing the "Forward" key during a U-turn
Fixed the issue of displaying double the amount of bonds in Notification Center messages when a battle ends.
[link] -
A beállításokat nézzétek át, nekem be volt kapcsolva a Grand battle, pedig tuti hogy kikapcsoltam kb mikor bevezették.
Meg is lepődtem hogy milyen pályára kerültem
-
11 csatát mentem a T-55A-val, folyamatosan egymás után, nem váltottam szervert, játszottam szépen sorban.
2x voltam top tier, i love MMApóka, grat! Nem volt túl mozgalmas, de hasznos, ez még jól jöhet
-
Most éppen mi a helyzet a MM ügyében?
Csak mert már többször rakott be medben nehéz tank ellen, régebben ez normálisan működött -
válasz
Barret001
üzenetére
Nem, sem 94 csatával, sem most, 30k csata felett sem vagyok profi.
Csak én 94 csatával valahol tier 2 környékén tanultam a játékot.
Most is követek el hibákat, pl. azt gondolom néha, hogy tier 8-ban már minimálisan lehet számítani a csapattársakra. Például mikor tisztán látszik, hogy hátba fognak minket támadni, akkor esetleg megáll, és segít -
válasz
Thrawn
üzenetére
Köszi! A nevén kívül semmi extra, de jól jön a mindenféle kitalál álcafestés után
#201215) hipó :
Nem hiszem hogy egy 6 éves gyerek úgy kezdené, hogy vesz magának egy 25-30 euros tankot.
És nem érdekel hogy mennyit keres, ha így játszik akkor egy idióta. Mert egy idiótán kívül nem hiszem, hogy más örömét lelné abban, hogy csatánként tud egy sebző lövést leadni.
És az is látszik a statjából, hogy elindul valamerre, és utána véletlenül sem fordulna vissza (0 def, de van cap). És az is látszik, hogy low tierben ez még működhet is, de fent már nem, hiába az SP viszonylag jó páncélja.
És igen, joga van játszani, én meg elmondhatom a véleményem róla -
Nagyon tetszik a Progetto 65, pláne ezzel a Mark on history camoval
Gyors, elég jó az ágyúja, páncélja nem igazán van, de nagyon kellemes gépAz RNG-ről: mikor kétszer pattanok a Ru251 seggéről a 259-es apcr-rel, vagy az egy lövéses STB első görgőjéről, vagy a 360-as alfa két lövéssel csak 661-et sebez, ezért a tank 7 hp-val túléli....
Más: tegnap néztem Skill új nőjét, és 140 fps-e volt, meg 30-40 ms pingje, de mikor sniper nézetben volt, úgy lagolt, hogy én tuti abbahagytam volna.
Most meg az EU1 lagolt nekem eléggé, pedig csak 70k ember volt fent -
válasz
Jadro
üzenetére
Én ma az ajándék prémmel meg a személyes tartalékokkal kifejlesztettem a Standard B-re a nagy ágyút (63k) és a második tornyot (24k) kb 25 csatából.
A motort (48k ?) és a rádiót (9k) nem fejlesztem ki, csak erre a tankra jók, és nem akarom megtartani.
41 csatánál járok és ki van fejlesztve a Progetto 65, igaz az az olasz nemzeti töredékekből ment, de brutálisan felgyorsult a tier X-be jutás, a svédeknél is valami hasonló volt. -
-
válasz
jano_77
üzenetére
A május 25-ig toborozható a kínai újévről van, ugye?
Mert akkor:
"Each Element costs 300 Golden Coins to complete and completing each of the first four—Wood, Fire, Earth, or Water—will grant you one universal* “zero-Skill” crew member (Commander, Loader, Gunner, and Driver) with the Brothers in Arms Perk."Szóval a BiA-n kívül nincs más
-
Nekem van egy ilyen:
"30% OFF SELECTED PACKAGES
The coupon gives a one-time 30% discount on Tank-only and Premium Account bundles in World of Tanks. It does not include special offers, discounted items, or limited-time offers, and it is valid for 7 days upon reception date." [link]Még 6 nap 23 óra van a lejáratig.
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Ilyen hibával nekem is rogyásig van a log, de a játék normálisan működik
-
válasz
peterson79
üzenetére
Ha mod lenne, akkor az csak az adott játékosnál látszana
-
válasz
kchryss
üzenetére
A béna, scriptelt "fizika", ami bugosan működik? Ennél jobb válasz nem hiszem hogy lenne.
Gondolom emlékszem még, hogy régen épületeknél volt hasonló, kis tankokat nekinyomtak Maussal vagy E100-zal, és a kilőtte őket az űrbe. Ezeket nagyrészt javították, de nem olyan rég mintha lett volna itt egy hasonló EBR-es videó.
Meg egy Skilles clip is volt, ahol tolatva nekinyomott valami lapos td-t a falnak, de nem csak nekinyomta, hanem fel is tolta a falra, ami kb minden ismert fizikai törvénynek ellentmond.
Szóval WG -
válasz
kchryss
üzenetére
Én nem néztem, de érzésre a tegnapi és mai wr valahol 10-15% örül lehet, amint elérem a 10-es szintet abba is hagyom. Mindig van legalább egy idióta, aki valahol a térkép másik végében nézelődik.
Az előbb is Steppes déli felén kezdtünk, egy Progetto megáll a domboknál, ő vigyáz arra, hogy ne kerítsenek be. Mikor beírtam, hogy az E100 tényleg nem flenkelt minket, akkor büszkén beírta, hogy igen, mert ő visszatartotta. Ja, csak közben elbuktuk a csatát...
És ha nem az E100-zal szórakozik, akkor közben simán befoglalhattunk volna, ha ő is ott van.
Megcsinálom még a kínai új éves faladatokat, aztán megint szüneteltetem a játékot 1-2 hónapra -
válasz
jano_77
üzenetére
Ez egy Obj, 140 BB volt, Steppesen a déli oldalon felment a szélen lévő dombokra, és egész végig nem csinált semmit, egyet sem lőtt, de nem volt afk, mert amikor pingettem, akkor még meg volt sértődve, a végen meg visszament a kiinduló pont felé. Egyébként egy 40k+ csatás játékos
-
Azt nem tudom, hogy aki egyébként semmit nem csinál, az egyáltalán miért lép be?
-
Deznél most megy a foglalásért dupla pont bónusz
-
-
-
válasz
e-newsee
üzenetére
Nem tartom kizártnak, hogy a szopóág igazából programhiba.
A matchmaking bevallottan nem véletlenszerű, törekeszik az 50%-os wr tartására, ha sokat vesztesz, akkor jobb játékosok közé rak és fordítva.
Sinán el tudom képzelni, hogy hiba van az algoritmusban, és olyankor is rossz csapatba pakol, mikor már jóba kellene (és fordítva is)(#196559)BÁ Nutrition : erre vagyok kíváncsi én is, de valószínűleg nem sokára kiderül
-
Megvan a Panther M10, folytatódik még ez a tankszerzési lehetőség?
Illetve skill valami olyasmit mondott, hogy egy event keretében lehet megszerezni a játékbeli avatarját, arról van esetleg valami info? -
Csodás ez a játék, csak ha ilyen hibák vannak a látható részen, akkor mi lehet ott, ahol közvetlenül nem látszik? Itt mind a 2 győztes csatában megkaptam a 20-20 tokent, de a vesztes csata miatt 0-t írt.

Itt pedig nem 2x10 tokent kaptam, hanem 20-at az STB-s csatáért és 10-et a Scorpionért, csak itt is az utolsó csata eredményét írta ki 2x

-
válasz
eddieke666
üzenetére
-
Azt hiszem páran félreértik a pay2win jelentését.
Nem arról van szó, hogy befizetsz némi lokál kreditet, és cserébe kapsz egy nagy piros "Győzni akarok" gombot, amit ha megnyomsz, akkor a játék legszarabb tankjával, 1hp-n is nyersz 15 Obj. 279 ellen.
Ez arról szól, hogy pénzért olyan előnyt szerzel a játékban, amit ingyen nem (vagy csak irreálisan nehezen) tudsz elérni.
A prémium előfizetés ezért itt nem is jön szóba, megkönnyíti az előrehaladást, de közvetlenül nem ad behozhatatlan előnyt.
A "gold ammo" név nem véletlenül alakult ki, a játék elején 1-2 évig csak goldért lehetett megvenni, amihez az átlag játékos csak pénzért jutott hozzá. Később az erősödő pay2win hangulat miatt változtatott ezen a WG.
Cserébe hozzák ki a túltolt prém tankokat. És még csak nem is annyira új a jelenség, jó példa a kchryss által linkelt Pz II J (nem véletlen, hogy csak 100 €-s csomagban lehetett megvenni, mert teljesen tönkretette volna a low tiert), de lehetne mondani a Defendert, vagy az új kétcsöves csodát is.
Egyik sem a Nagy Piros Gomb, de ha két egyforma tudású játékos szembe kerül, csak az egyik az OP prém tankban ül, a másik pedig a tech treeből kifejleszthetőben, akkor 10-ből 8-szor a fizetős fog győzni.
És ez a pay to win.
És ne keverjük ide azt, hogy ha 1,5-2 hétig minden nap 8-10 órát játszol, akkor te is kaphatsz egy prémium tankot ingyen, mert ez a játékosok 99%-nak nem opció.
Némileg kapcsolódik: QB: Playing for FREE is HARD in World of Tanks! [link]szerk: na ilyen, ha 1,5 óráig írok egy hsz-t

-
válasz
Zizi123
üzenetére
XP és kredit farmolás, legénység képzés - eredetileg ez volt a prém tankok szerepe.
A KV-5 mond neked valamit? Erős páncél, 167-es AP pen, régen tele volt vele a játék.
Ezért is volt kedvezményes MM-jük, mert valamiben gyengébbek voltak a normál tankoknál.
Csak ez már eltorzult a mostani irányba.(#195394) e-newsee : akkor tulajdonképpen egyetértünk, csak szerinted ez nem pay2win, szerintem meg már az. És ez csak rosszabb lesz, ha ebbe az irányba mennek tovább
-
válasz
e-newsee
üzenetére
Azt hiszem gondjaid vannak a szövegértéssel.
A pay2win nálam azt jelenti, hogy pénzért olyan tankot tudsz venni, ami jobb, mint amit ingyen meg tudsz szerezni. Ennek legelső példája a Type59 volt még a kezdeti időkben, amikor az a csapat győzött, ahol több Type volt. Aztán lenerfelték, és volt egy olyan félig-meddig íratlan szabály, hogy prémtank nem lehet jobb, mint a neki megfelelő, fullra kifejlesztett tech tree tank.
Ez a "szabály" lett az utóbbi időben eléggé elfeledve a WG részéről -
-
válasz
po1son
üzenetére
Nem kell hozzá gyors tank, Dezgamez tegnap egy Tortoise kupoláján "lőtt át" sebzés nélkül, a lövedék pedig a mögötte lévő falat találta el.
#195316 Barret001 : a lövedék nem a cső végéből lép ki, hanem a tövéből a toronynál, ezért lehet(ett ?) azt megcsinálni, hogy ha az arty csövébe dugtad a tankod csövét az arty lövése előtt, akkor a lövedék felrobbant és az arty jó eséllyel kinyiffant
-
válasz
peterson79
üzenetére
Én sem költök a játékra és van rossz csatám, meg van jó csatám. Csak most az ajándék prémiummal a vesztes csaták sem fájnak annyira
-
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Pedig most a Scorpionnal kapott 1 hét prém + prém szorzó + 5x XP + adventi 50% bónusz + személyes tartalék kombóval elég jól lehet haladni, egy vesztes csata is ad 1k xp körül, egy győztes meg 10-12k is lehet.
A Leoval kb 3 nap alatt szedtem össze 90k xp-t az Udesre -
Ostoba kérdés: esett egy nagy dísz az egyik ládából. Mit lehet vele kezdeni?
Mert ha a karácsonyfánál rányomok a plusz jelre, akkor a Decoridert nyitja meg, de ezt a díszt nem ajánlja fel
A bezúzható díszeknél megjelenik, írja is hogy 350 töredéket ér, de nem zúznám be
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)