Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Egy ugyanilyen nevű 2D stílust.
Jol néz ki. Papucs, meg minden. Plusz ég, Stay Home felirat.
Home sweet home -
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Uhh nem gondoltam hogy a töltésgyorsító ennyit számít.
Összehasonlítottam tanks.gg-n bia-s legénység, kaja, töltésgyorsító-venti-stabi és töltésgyorsító helyett célzásgyorsító: [link]
2730 vs 2456 dpm.
Ez elég nagy különbség. Töltésgyorsító nélkül alacsonyabb lenne a dpm-je mint a tvp-nek pedig az teljesen táras tank.
Én abban reménykedem hogy nem lesz ebből a progetto nerfből semmi és szerintem nem is lesz.
Engem érzékenyen érintene mert ruszki szerveren ezt az egy 10-es tankot húztam ki hogy majd rangsorolt csatában behúzzam vele az aranyat és kötvényt amiből majd később vehetek 8-as prém tankokat. Eu szerveren nagyon jól ment a progetto-val rangsorolt csatában. Egész jól lehet vele érvényesülni úgy hogy prém lőszert szinte egyáltalán nem kell lőni, úgy haladtam vele simán előre a létrán hogy közben farmoltam a kreditet is. -
törölt tag
válasz
Atti777
üzenetére
Én az EBR ágat max akkor kezdem el, ha TOT-ban lesz. De nem bánnám, ha arra a sorsa jutna EU szerven mint a WT auf e100.
1db arty/battle bőven elég lenne.
Amikor volt all chat nem rég. Érdekes, sok csata volt, hogy 0 arty. Ha valaki találatot kapott egyből ment a chatre a feltételezett pozija. -
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Egyik oldalra 4-5 lightot, a másikra meg egyet sem? Akkor neked külön MM-ed van.

Én olyat látok néha, hogy van egy db különbség mondjuk nehéztankokban, emiatt nyilván egy másik tankosztályban is, de 4-5 szerintem sohasem volt. Olyan van, hogy a 4-5 lightból egyik oldalon 3 kerekes, a másik oldalon meg egy sem, de attól még a lightok darabszáma stimmel. -
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Most néztem vissza kicsit belőle. Annyira fel volt húzva hogy bannolta PaPaPawian-t és elég rondán beszólt neki. Megint kigyújtották PaPa pedig poénkodott, hogy közel volt a víz aztán "he took 1 for the team".
[PaPa ban klip]Aztán pár órával később PaPa donételt és megbeszélték a dolgot. Skill bocsánatot kért: [10:52:48 után]
PaPaPawian egyébként már "csak" 64-gyel van lemaradva a tankok markolásában. Neki van a második legtöbb eu szerveren Skill után.
Az A20-at 12 csata alatt 3 markolta, ugye még a régi elvárt értékek voltak és 1 tierrel feljebb került és több a hp amit lehet lőni szóval ahogy mondtam az első nap voltak tankok amiket nagyon könnyen lehetett 3 markolni. Kár hogy facebook-on streamel, ott nem vagyok hajlandó nézni. Hiányzik twitch-ről, régebben néztem őt is pedig nem tudok lengyelül. -
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Nem, azt próbáltam először.
De szerintem a replay fájlban már nincs bent az eredeti.
A Replay analyzer viszont mutatja az eredetit. -
hipó
tag
válasz
Atti777
üzenetére
Szerintem a kezdő szó jobban leírná ezt a játékost, mint az idióta, és nem hiszem, hogy a játékban nyújtott teljesítmény alapján meg lehetne bárkit is ítélni. Megértem, ha dühös vagy, mert a csapatod veszít a hasonló játékosok miatt, de azt is észrevehetnéd, hogy ezek a játékosok a másik oldalon a free frag szerepét töltik be.
Érdemes nézni skill4ltu játékát, sokat lehet tőle tanulni, mind a játékról, mint a játékhoz való hozzáállásról. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy akár az élethez, és más emberekhez való hozzáállásról is.)
notika77: vagy a nagymama : )
-
válasz
Atti777
üzenetére
De a véleményed egy 2 hónapos 94(!) csatás játékosról írtad, aki az utóbbi 30 napban 8 csatát játszott, szóval lehet hogy nem élvezi túlságosan és abba is fogja hagyni! 94 csatára még azt szoktuk mondani, hogy statisztikai alapnak is kevés. Ráadásul ennek a 94 csatának a nagy részét a Super Pershinggel csinálta, aminek az ágyúja alaplőszerrel gyenge, cserébe lassú. Hiába pattinthat elég sokat, ha nem tolatva megy a csatába, de 94 csata kevés ahhoz, hogy önmagától akár célozni megtanuljon. Még a legénysége sem 100%-os, nincsenek felszerelései, fogyócikkei, lehet hogy az esetek nagy részében HE-t lő, mert az sebez stb.
Én ha nagy ritkán elküldök valakit tetriszezni vagy barbie-zni és a csata végén észreveszem, hogy még nincs 5k csatája, akkor ráírok megint és bocsánatot kérek, mert nem láttam, hogy még kezdő!ui.: egyébként lehet, hogy tényleg 6 éves a klánja tagjaiból ítélve. 7-en vannak és a 3 parancsnoknak 1970 vagy 1984 a neve vége. Ő akár már az egyik parancsnok unokája is lehet

-
hipó
tag
válasz
Atti777
üzenetére
Lehet, hogy egy 6-8 éves gyereket idiótázol le (mondjuk 18 év alatt szülői beleeegyezés kell a játékhoz az EULA szerint), vagy éppen egy felnőttet, aki csak ki akarta próbálni a játékot, szórakozni akar, és nem keres annyi kreditet a tankjaival, mint más, de minden hónapban hazavisz nettó egymilliót.
Egyébként meg éppen annyi joga van játszani a játékkal, mint bárki másnak, függetlenül attól, hogy előfizet prémiumra, vagy vesz prémium tankot. Azzal pedig, hogy nem ismeri a taktikákat, a tankokat, nem szegi meg a játék szabályait.
Lehet idiótázni, de ez így van, és így is marad.
-
Jadro
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Igen ezzel a sok fejlesztési kötvénnyel vagy mi ez eléggé lehet haladni ha odakoncentrálsz mindent. Én is pár nap alatt toltam fullosra a SP I C-et, majd átmentem a HWK12-n és megvan a PTA. A HWK egész tetszett, rosszabbra számítottam.
Olasz ágon pedig sokkal jobb a 8-9-10.
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Baszki ezt el sem hiszem.
Nem gondoltam, hogy meg lehet csinálni. Szerintem eu szerveren az egyetlen aki ezt meg tudja csinálni. Full prém lőszerrel is kínlódni szoktak a szuper unikumok ennek a tanknak a markolásával.
Egyébként kevesebb volt mint 411 csata, mert nem a saját accoutján csinálta hanem az egyik nézőjéén akinek már volt vele 30-40 csatája. -
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Ez nem WG, ilyen minden játékban előfordul. Valamit elszartak a modell tulajdonságainál. Mint pár éve, mikor Counter Strike-ban a lebegő lufi agyonnyomta a játékost, ha aláállt.
Szerintem minden pályán vannak ilyen pontok.
Egy dolog biztos a két klip alapján. Ledobott toronyra nem megyünk rá.
-
jano_77
nagyúr
-
jr1994
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Ezt még én is tudom
azt nem tudom, hogy melyik tank milyen arányban gyullad motor, illetve üzemanyag tartály miatt, illetve hogy egyáltalán melyik tankon hol vannak ezek a modulok. Melyik tank gyullad szemből (obj 430-on kívül
), stb. Visszarakjam-e valamelyik tankba az ellátmány helyett a tűzoltót? Eléggé foglalkoztat mostanában ez a téma. -
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Nekem 10 csatából meglett tier 5-től 10-ig. Lejjebb nem mentem, mert nem éri meg az a 30 pont mikor 190-et már begyűjtöttem a 220-ból így is.
Érdekesség, hogy obj263-mal mint látható 5 csata kellett a szorzóhoz és ebből 4x ghost townra rakott. Nagyon változatos volt vele a játék.

szerk. Most jut eszembe nem is 5 csata kellett a szorzóhoz, mert az is meglett első csatára, csak nem voltam benne a top10-ben ezért repetáznom kellett.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Atti777
üzenetére
Lehet kicsit lemaradtam, játékon belül is látom, hogy az adott napi tokent mivel gyűjtöttem már be? Vagy csak tartsam fejben?
Bár ahogy nézem matematikai esélyem ugyan még van begyűjteni az P/M10-et, de ehhez egy napot sem hagyhatok ki az event végéig (LOL).
Lehet nekem többet ér megvenni, ahogy nézem kb 2500 aranyat (~3100 Ft) kéne még feltöltenem, hogy meg tudjam venni Gold-ból. Ér ez a tank annyit, amennyibe kerül (5750 Gold)? Kreditet jól hozza?
-
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Nagyjából egyetértünk, igen.

Még abban is, hogy nem jó az irány. De nekem nem is igazán az a bajom, hogy van ópé tank, mert oké, legyen. Kell a játékoscsalogató finomság is. Még az arányuk is megfelelne nekem, mert kb 1 jobb prémium tankra jut 2-3 normál prémium tank. A bajom az, hogy egyrészt a finomságok megmaradhatnának jutalomtanknak, másrészt lehetnének ritkábbak. De úgy összességében az új prémium tankok.
Elég lenne egy CW, egy ranked, egy frontline reward tank, meg lenne 2 értelmes maraton egy évben, aztán ennyi. Max 1-2-t bedobni a shopba, ha éppen van új ág. Nem havonta 1, néha több prémium tank. -
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Szerintem jelenleg a kettő között van. Még nem pay2win, de már "pay2winmore" és az irány nem jó.
A reward tankokat nem tudom hova vesszük, mert ugye elméletben nem lehet megvásárolni, de a gyakorlatban mégis a többség így szerzi őket és egyre több az op ezek között is.Az LT432 nagyon kilóg felfelé, így az a lightoknál valóban pay2win. A chieftain, obj279e, defender picit vannak túltolva, borítják az esélyeket, de azért nem olyan mértékben mint az LT.
Ezeket leszámítva viszont minden szinten, minden tankosztálynál van olyan nem prém tank ami felveszi a versenyt a legjobb prémekkel: obj430u, super conq, wz1115a, caernarvon, is3, mióta buffolták nagyon jó lett a leopárd1, stb1, az összes 9-es med nagyon jó a wz kivételével és még lehetne sorolni.Még mindig van olyan ismerősöm aki sosem költött a játékra, nem játszott 1 prém tankkal sem és unikum statja van 60% feletti wr-tel. Szóval azért még simán lehet kompetitívnek lenni free2play is.
Azért örülnék ha a nagy balansz patch jönne már és tényleg kiegyenlítettebb lenne a mezőny a jelenleginél. (Szerintem nem lesz az sajnos, sőt elmegy még kezdő barátabb irányba a játék.) -
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Nincsenek gondjaim a szövegértéssel. Tudom, mire gondoltál. De akkor sem nevezném p2w-nek a játékot. Sem bármelyik tankot. Párszor kiveséztük, hogy a WG kb két lehetőség közül választhat: vagy jobb prémium tankok, amiket vesznek, amiből lesz bevétel, de rombolja a játékot, vagy jól balanszolt prémium tankok, amik ugyan nem befolyásolják negatívan a játékot, viszont, mivel nem kiemelkedők semmiben, de mégis valódi pénzbe kerülnek, ezért nem veszi őket a kutya sem. Mint pl ez az utolsó adventi VK, vagy a Mauerbrecher, vagy a hólapátos cucc. A WG az első verziót választja bizonyos esetekben, mert a játékosok szemében sajnos az extra kredit szorzó és XP szorzó, és a bünti nélküli legénység már nem számít előnynek. Azt várják el sokan, hogy a pénzükért olyan tankot kapjanak, amivel nem kell dolgozni, csak bemegy a csatába, kattogtat, nyomja a W-t, és majd győz a tank helyette. Szerencsére többségében nem ilyen tankokat adnak ki, csak hát ugye az emlékeinkben nem marad meg egy átlagos tank, csak a jobbak. Kvázi magunknak b@sztzk el az egyre durvább igényekkel.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Atti777
üzenetére
és vJokka köszönöm szépen!

Én ott kerestem, ahogy az email címet, telefont lehet hozzá rendelni a fiókhoz, de ott nem volt. Nem is értem, hogy ilyen alap infó, ott miért nem szerepel.

7 év - 84 hónap (8568 Ft/hó)
Sajnos az elejéről nincsenek meg a Chat banos értesítések, így ami most következik, csak 2018. 11-től van
18.11.02
18.11.13
19.01.28
19.02.15
19.02.26
19.03.19
19.05.07
19.05.08
19.06.17
19.07.22
19.08.20Csak azt nem értem, hogy miért nem képesek bele írni a levélbe, hogy meddig tart a büntetés!?

(#188850) KisApám: STRV S1 - mondjuk sokat nem kellett volna vissza görgetni

-
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Emlékeim szerint ez az első játékmód aminél nincs replay. A focistól kezdve, frontline-on át minden játékmódhoz volt replay alapból. És itt is ha jól tudom elég egy mod-ot felrakni ami engedélyezi vagyis itt is lett volna replay de a wg direkt kikapcsolta. Valószínűleg pont azért kapcsolták ki, hogy kevesebben bombázzák őket jelentésekkel.
(#188545) @e-newsee:
Jelentősen csökkentené az esélyét az ilyen csalásnak amit írsz, de azért ne legyenek illúzióink, ha úgy csinálták volna meg akkor csináltak volna csoportokat a rosszalkodó játékosok ahol kerestek volna riggeléshez társakat. -
jano_77
nagyúr
válasz
Atti777
üzenetére
hmmm....hogy a fenébe lehet egy 12K csata után ennyire durván fejlődni? Ennyire elenyésző lenne a 10K+ csataszám?

Megnéztem a saját WR és WN8 alakulásomat és sajnos elég szépen szemlélteti, hogy volt egy pont, amit sikerült elérnem kb 15.500 csatánál és ott a WG úgy döntött, hogy eddig és ne tovább! Legalábbis, ami a WR illeti, mert a WN8 az folyamatosan emelkedik, miközben a WR hasonló intenzitás mellett de csökken.

szerintem elég beszédes a két grafikon
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Atti777
üzenetére
Hulyeseg. Azt mondja azert mert a neve benne van a listaban , ami a kinezetét (!) valtoztatja a modnak. Ettol nem kene hogy lagoljon az ellenfél, ez elore be van programozva. A mod lekerdezi/megsaccolja az aktualis MoE ertekeket valahogyan, a csata alatt pedig a kiosztott sebzesbol saccolja hol tarthatsz. Ezt a szerverről visszakapott adatokból teszi meg, lövés utan.
MM példa meg azert nem jo mert ugy lehetett befolyasolni hogy adott tankkal belepve kaptal kedvezo MM-et a spec mukodese miatt.
Amig valaki nem mondja meg pontos példával levezetve hogy képes kliensoldalon befolyasolni és kizarolag az ellenfél csapataban, addig fenntartom a korabban irtakat.
-
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Nagyon szépen összefoglaltad. Minden mondatoddal egyetértek.
(#182685) @Chris0321:
Teljesen kulturáltan leírta a véleményét amivel lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni. A vita nem rossz dolog ha értelmes mederben folyik és nem megy át személyeskedésbe.
Amit nem értek, hogy miért az arty vált ki mindig ilyen indulatokat. Ha leírom, hogy a tédézéshez nem kell sok ész, mert csak hátul csücsülsz egy bokorban és sütöd a pecsenyédet akkor abba senki nem köt bele. Ha ugyanezt az artyról írja le valaki akkor meg elszabadul a pokol.(#182693) @Viktoár:
Ász határ és a kiválósági jelhez az elvárt értékek is naponta frissülnek reggel amikor a szerver újraindítás van. -
lacibacsi
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Köszönöm! Tudtam, hogy van valahol GC nélküli telepítő is, csak nem találtam. Ezzel sikerült úgy felrakni, hogy el is tudom indítani...

(#182357) ChristianID: Be voltam jelentkezve, nem az volt a hiba. De azért köszi az ötletet!

(#182364) kchryss: Tűzfalon engedélyeztem a játékot, de amikor az nem engedi, akkor ki is szokta írni, hogy hálózati hiba... (vagy valami).
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Az elmúlt egy hétben nekem is szépen szórta a játék a tervrajzokat, kinyílt két 5. lakat is. A mai utolsó láda még egy garázs hellyel is megáldott.

Raysen623: én a kuponom nem használom fel, nincs amire most költenék. A Lor40 még érdekelne, de hát azt nem láttam a boltban, de ha lenne még kuponnal is sajnálnám rá a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(447 átlag sebzéssel 643 csatánál!?! LOL)