- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Meg lehet nézni valahol, hogy hány darab 252U-t vettek meg mostanában?
-
Bozso68
őstag
Lehet, hogy láma kérdés: a második heti utolsó, és a harmadik heti első tokent a mostani havi küldetéssorozatban nem szerezhetem meg egyazon napon? PL csütörtökön, amikor már kijön az új heti instrukció. Vagy új token csak következő nap jöhet?
-
Bozso68
őstag
Ma egy kisebb domb mögött bujkáltunk egy kedves csapattárssal. Én egy Centtel, ő egy Obj430U-val. Történt, hogy a küzdelem hevében ütköztünk. Ő tolatott, és sarok a sarokkal megakadt bennem. Egyből húztam hátra, nehogy kint maradjon. 100% HP-n maradt, gondoltam megúsztuk. Erre nem szól semmit, csak belémver egy 390-et. Utálom ezt az arroganciát. 2-3 esetben fordult elő ilyesmi az elmúlt hetekben. Ez így szokás?
Mondjuk a csata végére ő sebzett 1440-et, én meg 2100-at. Ez, meg a jóváírás azért kárpótolt.
-
-
Bozso68
őstag
Miért van az 1.0-ban, hogy csata kezdete után pár mp-cel 5-10mp-re teljesen elvesztem az irányítást, a kép is megfagy addig?
Ilyenkor tarolom a többieket, mászok falra, stb. Szerencsére korai szakaszban történik, tehát nem a tűzvonalban kötök ki.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
Bozso68
őstag
Agyam eldobom!
Évek óta megvan a TOG II, valami kampányban nyertem, és talán egyszer gurultam vele az elején.
Ma véletlenül ráböktem és VI-os tierben láttam eü csomag nyerési lehetőséget.
Kigurultam vele poénból.
Az eredmény I: osztály:Csata alatt még poénkodtak, hogy TOG II hot-dog, ketten például páncélnak akartak használni, szó szerint egész úton ragadtak rám, mintha mágnes lenne rajtam. De aztán csak lestek, hogy kétszer annyit sebeztem, mint a második legjobb a csatában, meg kicsit láttak páncélhasználatot is, csodák csodája valamelyest ezt a dögöt is lehet forgatni pattintásra.
Csak mire a heavy dühöngőbe odaértem Sacred Valley-n, már beleőszültem -
Bozso68
őstag
UPC, EU2 szerver, 200+ms ping.
Még 300K-t kell összefarmolnom a Hellcat-hez a 33% akció alatt, de egy rémálom.
Farvizen evezek egész este. -
Bozso68
őstag
Köszi a válaszokat!
Még emésztem, hogy kell-e.
-
Bozso68
őstag
Scorpion G vételi lehetőség hajnalban lejár.
Érdemes megvenni? Hetzer-nél valamikor abbahagyta a német ágat, de most belekapnék, ha ajánlott vétel.
Amcsi TD vonalon a T67-nél járok, epikus csatáim voltak vele mostanában. -
Bozso68
őstag
-
Bozso68
őstag
A honlapra átmenetileg nem lehet fellépni.
-
Bozso68
őstag
Scorpion G-t megéri megvenni? A páncéljától félek.
Farmolós tank kell, csak német legénységem nincs még, a 6. érzékhez is kell idő. -
Bozso68
őstag
A kijelentéshez, hogy Defender nem lesz EU szerveren, ahhoz van egy személyes véleményem.
Lesz, csak valahogy lekommunikálják, hogy engedek a zúgolódásnak.
Csak akik ruszki prém heavy-t akarnak, és hóközben az eredeti hír hallatára másikat - pl IS-6 - vesznek, úgyis rászánják a plusz összeget, ha mégis megjelenik a Defi a shop-ban. Kis plusz bevétel. Ja, és akkor már nem lesz érvényben a csereakciós lehetőség. -
Bozso68
őstag
4 ágat húzok most, és kicsit ráfekszem a farmolásra, és képzésre.
Amcsi nehéz, M103-nál tartok, Patriot már megvan
Amcsi TD, mindjárt meglesz a Hellcat, ide gondolok egy M56 Scorpion-t.
Angol közép, Centurion-nál tartok ( 7 csata, még 100% wr), ide egy T34 becserélés FV4202-re.
És a ruszki nehéz IS-3 már nagylöveggel, ide várom a Defendert (ha nem jön, akkor Churchil III).Jó az elképzelés, vagy javasoltok esetleg más megoldást?
-
Bozso68
őstag
válasz
mcwolf79 #159040 üzenetére
Ezer éve farmoltam a T34-gyel utoljára, az idő szépítheti az élményt. Egy év után most kezdtem megint WOT-ozni, pont a Patriot-tal hideg kézzel. Azóta az IS vonalat, meg az M103 végét tolom.
Lehet , hogy kigurulok mindkét prémiummal 15-15 meccsre, és azután döntök.Mod:
(#159041) h1mpi: szerintem is user-error lesz, ahogy a fentiekben is sugalltam. -
Bozso68
őstag
válasz
mcwolf79 #159037 üzenetére
Köszi szépen!
Amit Jadro írt, abban is lehet nagy igazság. Hasonlóan pattintanak az új nehezek, mint a Defender. A Bálint napot kivárom, aztán döntök.
Még kérdés, hogy van egy már sok pénzt hozott amcsi T34, és egy Patriot a garázsban. Valamelyiket most be kéne cserélnem, és alighanem a Patriot repül, mert nagy csalódás lett belőle. -
Bozso68
őstag
Az IS3 legényeket szeretném gyorsabban fejleszteni, és amúgy is kellene egy farmolós ruszki heavy prémium tank.
IS6 nem valami nagy eresztés, a Churchill III milyen erre a célra? Defender sajna láthatáron sincs. -
Bozso68
őstag
Ma meglesz az IS3. A D25T és a D10T lövegek közül melyikkel érdemes a topágyúig kihúzni (20K free xp-m van hozzá)?
Egyébként nézegettem a T-10 és Obj.257 adatait, ez utóbbi jobb tanknak tűnik.
-
Bozso68
őstag
válasz
Yofej75 #158082 üzenetére
9K játék után sem vagyok profi, sőt... A statisztika meg nő comment!
De legalább az esélyt megadom a jobb reakcióidőre, habár nem tűnt fel eddig se, hogy gond lenne wifin, csak szerelés közben indult be a vezérhangya.Az meg végiggondolva mindegy, hogy a szegély alatt egy, vagy két utp kábelt vezetek el, a krimpelésbe meg már elég jól belejöttem.
-
Bozso68
őstag
Köszönöm mindenkinek a wifi-témás választ.
Most kábelezem be a házat router, PS4, 2 NAS, 4 TV között, és kérdéses volt, hogy a laptophoz is húzzak-e ki kanócot az íróasztalhoz. Maradt egy szabad portom a switch-en, kábelem meg vagy 30 méter, így eldőlt a dolog. Remélem, javulnak valamelyest a statisztikáim tőle.
-
Bozso68
őstag
Mi a tapasztalat, ping szempontjából van különbség kábel és wifi között?
-
Bozso68
őstag
IS-en milyen sorrendben érdemes fejleszteni? A 100-as löveg már megvan.
-
Bozso68
őstag
Meglett az IS
.
A végére már belejöttem a KV85-be.
-
Bozso68
őstag
Az orosz ágat akkor húztam, amikor még KV1S volt.
Most rámegyek az IS7-re, viszont ez a KV85 jó pár csata után sem adja nagyon nekem...
Pláne, top tier egyszer voltam csak. -
Bozso68
őstag
Hol lehet megnézni a mai statjaimat a neten? Mindenféle MOD nélkül megyek.
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Egy éve nem toltam WOT-on, most karácsonyra megvettem magamnak a Patriot-ot. Nagy csalódás.
De ha már itt vagyok, a tavaly megunt M103-ast elővettem. Nagy ágyú megvan már,motort, rádiót ki tudtam rá fejleszteni, 30 napos prém előfizetésem még tart, kipróbáltam. Hát, mintha teljesen más tank lenne, magamhoz képest jól megy vele a játék.
Kérdésem, mivel fellelkesültem, a T10E5 elérését tűztem ki célnak, érdemes a lánctalpat is kifejlesztenem? Mivel csak az nem fullos már rajta, a tapasztalati pont meg összegyűlt rá.Köszi:
Zsolt -
Bozso68
őstag
válasz
BÁ Nutrition #156534 üzenetére
Köszi szépen!
Egy év után kezdem újra, akkor az M103-ba fásultam bele kicsit.
Mik a tapasztalatok, melyiket veszik inkább, a simát, vagy a Patriot-ot? -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
A mai vételi lehetőség a Shopban: T26E5, illetve a T26E5 Patriot.
Melyiket érdemes venni? Páncélban van különbség? Nem az árat nézve, szívesen lefestem magam a simát, ha úgy jobb választás.Köszi: Zsolt
-
Bozso68
őstag
Köszi mindenkinek a megerősítést.
Mod: Első meccsen 2901 volt a sebzés Lakeville városban
.
-
Bozso68
őstag
Összejött M103-ban a 60K xp.
Örök dilemma: top löveg, vagy irány az E5... Eddig kínlódás ez a tank. -
Bozso68
őstag
Most nézem, a Defender-t kivették a shop-ból?
-
Bozso68
őstag
válasz
Poultier #132295 üzenetére
Mondjuk a T34 kupolája sem életbiztosítás, azzal is sokat toltam. (Lehet, hogy az összehasonlításban a T32-re gondoltál, azt a pen miatt jó ideig hanyagoltam...)
Amúgy három meccs alatt azért már látszik, hogy megugrott a sebzésem a nagyobb löveggel. Kicsit pontatlannak tűnik a kicsi után.
(#132296) ollie : a IX-es ágyúról volt szó.
-
Bozso68
őstag
Végre megvan a stock M103-ra a IX-es löveg.
Lehet, hogy hülye kérdés, de így már hasonlóan kell tolni vele, mint egy T34-gyel? -
Bozso68
őstag
Köszi a választ mindenkinek barakk-ügyben.
Már látom, az M103 nagylövegig nagyon nehéz lesz kihúznom... A T32 ágyúja harmat még mindig... Elszoktam tőle. -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Régen játszottam utoljára.
Most próbálom kicserélni a skilles T-34-es legénységemet az alapabb T-32-esével, de a barakkom tele van számomra ismeretlen 0 csatás legénységgel, így nem tudom a legényeimet pakolgatni. Az üres T-29-be beraktam egy amerikai tagot a barakkból, akivel már mentem, de nem szabadult fel a barakkban hely.
Hogy cseréljek embereket, ha nem akarok prémiumot költeni? Gondolom, időközben ajándékba kaphattam legénységeket, akik tulcsordították a férőhelyemet.Mod: Most számoltam össze, 32 helyre 78 legény van bezsúfolva.
-
Bozso68
őstag
Egy T29-cel tolom kb 2800 csatája. Nem tehetek róla, az amcsi heavy ág jön be. A legénységem jelenleg 495%-on van, már felhúzom vele 500%-ra. Az volt az eredeti elképzelés, hogy ezután a garázsban már szabad xp-ből teljesen kifejlesztett T32-be átrakom az embereket. A T29-et már kezdem úgy méregetni, hogy hogyan állná meg T8-9-10-esek között a helyét.
Nagy csalódás lesz a T32 ugyanazzal a löveggel? Vagy esetleg a T32 jobban teljesít az ágyúval, meg a több HP-val, kisebb toronnyal? -
Bozso68
őstag
Két napja tolom csak a 8.11-gyel. Jobb az átlagom, mint előtte.
Ma pl 31 meccsből 25 win. Ennek tuti meglesz a böjtje. -
Bozso68
őstag
Szevasztok!
T29-essel megyek és úgy veszem észre, hogy a 8.11-ben mintha lassabb, nehézkesebb lenne a mozgása.
Túl régen játszottam vele utoljára, vagy tényleg így van?Köszi:Zsolt
-
Bozso68
őstag
válasz
psycroptic #31407 üzenetére
A DirectX szórakozott, köszi a tippeket.
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Most raktam újra a rendszeremet (win8) és valami miatt a játék nem akar indulni, a WOT client ablak felugrik egy pillanatra, aztán semmi. Utána újraindítva megint ez történik.
Valamit kihagytam a rendszerből?Köszi előre is, ha tud valaki segíteni: Zsolt
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Etikai kérdésem lenne. T29-cel tolom, a csata elején valami Tier III-as PZ ütközött egy csapattárssal, aztán a gépágyújával el kezdett össze-vissza lövöldözni, többek között engem is párszor eltalált. Bot-nak néztem. Persze, sebezni nem tudott, de én kapásból odapörköltem neki, meghalt egyből. Erre a fickó elkezdett szövegelni, helyzetemet megadni, reportozni, szítva a többieket is. A szakasztársa, egy Grille rám vadászott az egész meccs alatt. Hoztuk a csatát, csak értetlenül állok az előtt, hogy ez most mi volt?!
Ja, és nem kékültem be.Köszi, ha valaki megválaszolja a kétségeimet, vagy esetleg valamilyen szokásjogról nem tudok generált acélfal-ügyben (én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye)?
Köszi: Zsolt
-
Bozso68
őstag
Leállt a szerver?
Nálam azt írja ki, hogy foglalt, várakozzak... -
Bozso68
őstag
Tripla pufferelést levettem, most nem lassult be az első játék kezdetén. Lehet, hogy ez lesz a megoldás erre. Nem akarom elkiabálni, lekopogom.
Mod: azért az FPS-ekből áldozhatsz a grafikára, mert nagyon megemeli a játékélményt a szebb kinézet
. Nekem 30-40 között kifogástalan a játékmenet.
-
Bozso68
őstag
Köszi a válaszokat.
Ebben a laptopban nincs optimusz, az sli miatt csak a normál vga-ja működik. Direkt HD-ben játszom, az FHD zavaró nekem.
Graf beállítások maxon, kivéve az élsimítás, meg az árnyék minimumon. Teljes képernyőn az sli miatt receg a kép, ezért ablakban megy. Az energiatakarékosság le van véve, először én is arra gondoltam.
Mivel játék közben meggyógyul, lehet, hogy megszokom így. Esetleg az sli kikapcsolásával teljes képernyőn lehet, hogy simábban fut. Viszont a kapcsolgatáshoz nincs humorom, habár ennyit talán megér.
-
Bozso68
őstag
Erre esetleg valaki?
-
Bozso68
őstag
Miért van az, hogy minden meccs elején az fps-em 12-18 között mozog, aztán a csata elejefele felmegy a szokásos 28-41 közé?
Lenovo Y500 I7-esem van.Köszi előre is: Zsolt
-
Bozso68
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a Sixth Sense Mod-dal kapcsolatos válaszokat!
-
Bozso68
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés (akkor ez most magas labda), láttam Sixth Sense Mod-ot valahol, ugye ez a bővítmény csak a 6. érzékkel 100%-osan megáldott parancsnokok esetén működik, csak látványosbban?
-
Bozso68
őstag
T29-en kifejlesztettem a lánctalpat, középső motort, nagy löveget.
Mit javasoltok, motort, vagy a tornyot vegyem meg legközelebb?Más: a GB74_AT8-nak hol vannak a gyenge pontjai? Legalább második kör, hogy egy ilyen csinál ki.
Köszi: Zsolt
-
Bozso68
őstag
Tomi, mynames köszi a válaszokat!
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Végre valahára meglett a T29 .
5 fő 90%-os az M6-ról, 1 fő 75%-os legénységgel, az M6 nagy ágyújával (ami mintha sokkal rosszabbul teljesítene itt), minden más alappal nem tűnik valami erősnek még. Ez gondolom természetes. Milyen sorrendben fejlesszek, és mikor kezd előjönni a "T29"-erő?
Bevallom, most kissé el vagyok bizonytalanodva.Köszi: Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!