Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Prémium olasz heavy ruszki szerveren. Összeszerelő műhelyben lehetett venni. Elég troll páncélja van főleg roham módban mert itt alacsonabb az átütés.
tanks.gg: Orso -
Derron
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Szeretek azonnal farral beállni a bokorba, vagy Bat-Chatillonal rögtön beállni egy szikla mellé úgy, hogy csak a torony lógjon ki hátrafelé. Volt egy idő mikor kiraktam space-re a dupla lövést, de hiányzott a többi tanknál ez a kis funkció, így vissza lett állítva.
Tegnap csak eventet toltam, így nem volt időm kipróbálni mennyire lenne kényelmes az egér görgő, bár tartok tőle, hogy elviszi majd a célzásomat. Az egerem oldalán van 2 gomb, jelenleg azon van a dupla lövés, szoknom kell még, de egyelőre nem az igazi.
-
-
El Rey
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
"Mert mi járt a fejükben?"
Leírtad már a pénz, pénz, pénz.
Nem tett jót egyátalán.
Az lett vonla a jó megoldás, hogy kapják meg a választott tier 6-10 tankokat de NE játszhasson vele amíg nem csinálja meg a training pve cuccot ami már létezik és amíg nem játszik le mit tudom én 5 ezer csatát. -
Chris0321
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Úgysem fogja sokáig lőni. Ilyen teljesítménnyel nem lesz rá kredite és vagy abbahagyja, vagy visszamegy alacsony tierbe farmolni. Több évet kihagytam, én is sokszor bénázok de nem érdekel. Nem lehet minden csatában több ezer sebzésed, ha ilyesmin idegeskedsz azzal csak magaddal tolsz ki.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Pedig nagyon is kellett a WOT-nak a verfrissites.
Az meg elegge egyertelmu, hogy amilyen lemaradassal indulnak a kezdok, nagyon is szerencses, hogy kapnak valami minimalis felzarkozasi lehetoseget.
Neked meg lehet a folyamatos bicskanyitogato frocsoges helyett arra kellene fokuszalnod, hogy te hogyan jatszhatnal jobban
-
jano_77
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Ahelyett, hogy itt morogsz szinte minden nap, megnézhetnéd legalább egyszer a WG által kiadott 2.0 videót, amiben mindenre választ kapsz. De amúgy az új acc-osok NEM kapnak sem kötvényt, sem goldot, azok 2 tank ágat választhattak, kaptak prém tankokat és bérelhető tankokat, illetve felszereléseket és 30 nap prémiumot, amihez minden nap egy küldi teljesítésével tudsz további 30 napot szerezni. Olvass vagy nézz mielőtt morgolódsz pls!
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Úgy gondolom most semmi extrával nem jár ha toborzod.
Ajánló program szerintem nem ad annyi plusz hogy megérje.Új fiókot mindenképp invite code-al.
Innen választottam.
Érdemes olyat választani amiben nincs Tiger 131, Skoda T40, Type 64 és IS-2 Shielded mert ezeket megkapja a 2.0 / új fiók jutalmaként.
Választhat 2 ágat, Tankakadémia 20. szintnél egy fejleszthető tetszőleges Tier VI tankot.
BP is ad már bérleti tankokat.Utólagos toborzásnál nem tudom mennyi ideig kell inaktívnak lenni a fiókjának.
Valamint mennyi időt tudtok együtt játszani a gyorsabb haladásért.
Sosem voltam oda a toborzó programért, olvasd át a leírást.Te tudod hogy melyik szimpatikusabb!
-
Baltazár123
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Most játszottam pár csatát tier10-ben és utána tier8 onslought-ban, mindegyik borzalmas a játékélmény szempontjából. Már azon is elgondolkodtam, hogy érdemes-e egyáltalán a tier11-el foglalkoznom. Szerintem inkább visszamegyek tier8-9, ahogy korábban. Ennyi, bár az is nagyon naív, aki valami csodát várt most a WG-től.
Azon viszont továbbra is csodálkozom, hogy minden csatában 1-1 fv td vagy 4005, mindegyikben, nekem legalábbis nem volt ezek nélkül csatám. Azért olyan szempontból kellemetlen, hogy lövik a goldot és észnél kell lenni ellenük, ha nem tudom, hogy hol vannak. Ehhez jön az 1-2 nagy arty is, hogy teljes legyen a játékélmény. Korábban nem sokat játszottam tier10-ben és nem tűnt fel, hogy mennyire aberrált a játék ott.
A játékkal magával nem csinálnak ezek semmit, beleszórnak új tankokat, csicsákat, aztán ennyi, nesztek. Az MM talán jó lesz, de az hosszabb idő még kiértékelni. Illetve a PvE módot akarom majd kipróbálni, de annak csak este állok neki, amikor van 2 órám egybefüggően. Sajnos a szerverek várhatóan letérdelnek majd este, de majd kiderül.
Ez a játék már örökre ilyen marad, nem akarnak semmit csinálni a játékélménnyel. Azt képzelik, ha a tankokat reszelgetik az majd megoldja, pedig nem fogja.
-
-
-
phoenix1989
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
egy játékos is sokat tehet a győzelemért számtalanszor el lett mondva , viszont az már nagyon unalmas hogy naponta óránként egyszer legalább valaki sír hogy szar a játék nem lehet nyerni és sorolhatnám, mégis órákon át játszik aztán idejön panaszkodni. Van az a mondás ami nem megy nem kell erőltetni.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Mert az elmúlt 15 évben még nem lett eléggé tele a kassza és nem rúgtak ki senkit? Volt az a Serb nevű alak, még ő sem szivárogtatott, pedig elég nagy marha volt állítólag és belőle ki lehetett nézni.

Amúgy, ha tényleg lenne akkora számítási kapacitása a WG-nek, hogy minden egyes lövésnél eldönti, hogy most akkor ez csatát befolyásoló lövés és "be kell adni" vagy sem, akkor nem fosta volna össze magát a rendszerük, mikor 50-60 ezer ember akart egyszerre csicsás tankot venni.

Legalábbis szerintem.

-
Gyuri27
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Nem kell 1v1 ehhez. Kb csatánként van mikor 5-40 hp-t benne hagy. És sokszor ehhez maxot se kellene rollolni csak az átlagot. Jó pár csata el is megy ezen.
De az se ritka mikor egy csatában a 300-as ágyú mindig 300 alatt sebez. Olyankor az rng úgy dönt, hogy nem kell nyerni. -
po1son
addikt
-
-
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Minek fikázni a hölgyet? Tudomásul kell venni hogy bárki játszhat a játékkal. Nem tudhatod hogy ki ül a monitor mögött, hogy aki bénázik a játékban az éppen milyen élethelyzetben van.
Én a múltkor például belefutottam egy magyar webcam csaj adásába aki éppen pucéran wot-ozott élőben miközben a nézők rezegtették a vibrátorát a nemi szervében. Azóta ha meglátok egy bénázó játékost ezzel nyugtatgatom magam hogy ki tudja mi oka van a gyenge játékának, lehet hogy csak túl "izgatott".
Mindig voltak és mindig lesznek is gyenge játékosok. Nem ettől romlik a játék színvonala elsősorban. -
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
De akkor miért zavar,komolyan elgondolkodhatnál azon vajon a játék meddig élne ha nem lennének olyanok akik megvegyék a dobozokat.
Szerintem a prémből meg wot pluszból nem maradna nyereséges a játék,azért van a sok láda meg egyéb marhaság hogy fent maradjon.
Ha a játék csak havi előfizetéssel lenne elérhető szerinted mennyien játszanák?
Szerintem a legtöbb acc f2p,hogy a fenébe maradhatna fent akkor a játék,úgy hogy a kissebbség fent tartja a boxokkal és egyéb cuccok vásárlásával. -
Taragas
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
240 ládát vettem 57% winrattel 37 évesen, dolgozò emberként. Had döntsem el mire költöm a pénzem, és hogyan élek, köszönöm!
Ez kb az a szint volt, hogy csalò vagyok, köszi. Nemrég láttam erre egy jò példát. Az awesomepicguys egyik videòjában egy magyar írt rájuk hogy csalòk. Helyette is szégyenkeztem!!! Szánalmas viselkedés. -
tasiadam
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
En nezem minden csata utan, milyen jatekosokkal vagyok korulveve. Jelenleg ELIT I vagyok, es altalaban ELIT III meg GOLD 1 kozotti tarsakat kapok. A Gold1 is van eleg surun olyan rossz, mint egy gyerek. Ez az MM most kb jo, vagyis sokkal jobb, mint volt. Neha beakad 1-1 full haszontalan, de ritkan vannak 15-0 meccsek.
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
+lemaradt.
Sokan szidják a játékot az MM és ilyen játék mechanikai dolgok miatt
Senki nem vesszi észre,hogy tele a játék idióta barommal?
Fel jönnek ilyen alkalmakkor és szét cseszik az egész játék élményt.Plata
Az kell a gyereknek virtuális baromság.
Nem normális aki ilyet vesz a gyereknek. -
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem rosszul fogod fel,ha nem vásárolna senki sem ládákat és egyebet,akkor a játék nem lenne f2p,tetszik vagy sem azok tartják fent a játékot akik veszik a ládákat és az új tankokkal ökörködnek,másrészt karácsonyi event,valószínűleg sok gyerek kapott ládát ajándékba.
Pár nap és majd kikopnak az újdonságok. -
-
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
A Boltban láttam ha jólemlékszem.
#255210ollie
Nem tudom,szerinted?
Egyébként ha megnézed a második képet nem tűnik fel hogy egy rohadt nagy elírás?
Azt írja érj el egy átütő találatot,közben meg lópikulát.
Zsinórban hat átütő találat kell.#255211Puculo
Kedves naplóm,ma a szomszéd tehene megette a rododendronomat.
Ilyesmire gondoltál? -
válasz
dokee78
üzenetére
Nagyon sokan már csak azért játszanak, mert lehet markolni a tankokat. Már nincs is nagyon más, amiért lehet játszani randomban.
Egyébként meg általában azoknak nagyobb a winrate-jük, akik sokat markolnak, szóval nem lehet azt mondani, hogy szétcseszik a játékot, hiszen a csaját csapatuknak is jót tesznek a nagy winrate-tel. Ritkán fordul elő, hogy valaki inkább hagyja az ellenséget győzni, hogy többet sebezhessen (nem is tudom, hogy ilyet láttam e valaha 60k csata alatt).
-
-
kisharsany
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
De gondolom valamilyen szinten azért tudsz is játszani.
Aki viszont 1500-as meg 2000-es értékeléssel, 250 dmg/csata átlaggal ki tudja váltani, az kétlem, hogy valaha is össze tudja rakni a nyersanyagot egy ilyen drága tankra.
...és sajnos nem egy ilyen játékost látni ezekben a tankokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Family Link
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi