- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
Stunts666 #161045 üzenetére
CW-s tapasztalataim alapján abba a bokorba szoktak beállni amit nyíllal megjelöltem. Az egy nagy kiterjedésű erős bónuszt adó bokor ami egy elc90-nél nagyobb tankot is simán takar minden oldalról.
Gyakorlóban annak idején teszteltük pár tankkal (m4190gf, wz132) és nem spotolta ki a benne rejtőző tankot a másik light A4-ből hanem csak akkor spotolta amikor elment mögötte A5-ben.
Én biztos hogy meglőttem volna azt a bokrot vakon repesszel. -
Chris0321
veterán
válasz
Stunts666 #158693 üzenetére
Nem sokkal az után, hogy bevezették ezeket az új csata módokat ki is kapcsoltam. Volt olyan csata amikor mi támadtunk. Volna. De az egyik csapattárs benyögte, hogy def erre senki nem volt hajlandó elindulni hanem vártuk az ellenfelet. Aki védekezett. Hiába írogattam egész csata alatt, az elején még kultúráltan, hogy el kellene indulni, nem voltak hajlandók még akkor sem mikor már vagy 5 perce tartott a csata mégsem láttunk ellenséget. Váltig állította, hogy védenünk kell a nem létező bázist a többiek pedig hallgattak rá.
Ezek után úgy döntöttem én ezzel nem kínlódom elég lesz a normál csata mód is. -
Viktoár
addikt
válasz
Stunts666 #150432 üzenetére
Hát most megmondom nektek de nem fogtok örülni. A 8 éves kisfiamat ültettem ide hogy játszogasson mivel úgysem számít.
Nagy vonalakban elmondtam neki mire figyeljen aztán gyerünk. Egy pár győzelmet meg ládát bezsebelt nekem.
Aztán megunta mert unalamas.
Ezért most én fejeztem be.
Amúgy kalap szar ez az event. A legvégén 2 nap prémet lehet nyerni?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
SoulReaver
veterán
válasz
Stunts666 #148212 üzenetére
Nem azért gyökereztem le őket, mert szarabbak, hanem azért, mert 1-2-3k csatával bejön prém tankkal, lökdösi a másikat, bele lő, feltart, és még sorolhatnám....
Nem kell egyből fröcsögni, ha nem értesz valamit...
Vagy lehet megint pihenni akarsz egy hetet, azért kötekszel megint
úgy látom nagyon a begyedben vagyok....
-
jr1994
addikt
válasz
Stunts666 #147104 üzenetére
Jól esik ha azt látom hogy az adott napon lila szinten játszottam, de kinek nem? Viszont győzelemért és játékélményért játszok, a stat csak egy visszajelzés. Amúgy azt sem tudom hogy most mivel lehet statot húzni, azzal megyek amivel kedvem van.
(#147110) zozyk: nem! Ingyen se kéne az a hulladék.
-
po1son
addikt
válasz
Stunts666 #147105 üzenetére
Senki sem mondta, hogy csak gold-al lehet átlőni, de mint ahogy 4580693 kolléga is írta szemből nem érdemes mással próbálkozni, ha az ellenfél játékosa tudja, hogyan kell forgatni a tankot és ez által növelni az effektív páncélt... Tier10 már nem az a szint, ahol büntetlenül lehet csak úgy kerülgetni a tankokat, ha egyedül van a maus akkor ésszerű, hogy oldalba kell támadni, de erre sokszor nincs lehetőség.
Egyenrangú tankok meg nem mindig szoktak lenni vele szembe, mert ilyen az MM. -
đe$|re
senior tag
válasz
Stunts666 #143005 üzenetére
Mire az E100 és a Maus pozícióba ért volna, a jobb oldalt beszoptuk. Minket (3-4 tankot) lezúztak, a támogatóinkat hátrébb meg szitává lőtték. Közben meg a bal oldalon, sunnyogóban is megvágtak minket.
Mit csinálnak? Elmondom. Mindig kifogom az olyan ellenfeleket, akiknek van eszük. Hogy mire gondolok? Látják kevesebben vagytok, rátok mennek lazán, nem érdekli őket, hogy buknak hp-t vagy elhullanak, akkor is legyaknak titeket, aztán beállhattok akárhogy. Ebben a csatában is ez volt.
És ez már a kismilliomodik ilyen ezen a héten. Nálunk reszketnek a bokorban, sznájperkednek arra alkalmatlan tankkal (pl.: rhm bunkósbottal), segítséget kérsz nem mozdulnak, sőt van hogy lelépnek. T54-t és Obj 140-t nem is tudtam ma még leszorzózni. E4-gyel nekem kell előremenni, mert a medjeink betojnak egy JT88-tól és egy Emil I-től....
(#143008) Stunts666: T57-ket szitává lőtték mögöttünk. Dehogynem könnyű átlőni, főleg golddal és/vagy oldalról...
-
kchryss
veterán
válasz
Stunts666 #141110 üzenetére
Grat! Ez egy szép, jól sikerült csata volt. A jól sikerült csatákban általában kevés a hiba, többnyire ezért is sikerülnek jól.
Ha tanulni akarsz akkor elsőnek a rossz csatákat kell kielemezni.Kicsit több repeszt tennék a Löwébe, úgyis sok lőszer fér bele. Amikor a másik löwe sidecrape-elt lőhetted volna repesszel a motorháztetőt amitől nagy valószínűséggel ki is gyulladt volna.
-
jr1994
addikt
válasz
Stunts666 #141108 üzenetére
Elég álmos vagyok, de azért megpróbálom
1. fölöslegesen rálőttél vagy ötször a sidescrapelő Löwére, nézd meg a páncélátütéses hivatalos videót, magyar felirattal is van.
2. 8:15-nél elég kockázatos volt oldalasan kimenni a Lóri elé, ha letáraz akkor véged.Mást nem láttam mert már nem is látok ki a fejemből, na jó éjt
-
h1mpi
félisten
válasz
Stunts666 #140760 üzenetére
Sokszor szidják itt azokat, akik unicumok vagy jobb stattal rendelkeznek, de a csata első 2-3 percében nem rohannak előre. Pedig nem kell szidni Őket, hanem el kell gondolkozni mindenkinek, hogy miért nem mennek előre. Azért mert nem akarnak instant meghalni és igen is többet érnek full hp-val a közepe vége felé, mint ha az elején szétlövetik magukat. Arra ott vannak a vérvörös botok. Piázva meg nem játszunk, mer feleslegesen bátor leszel
Ja és senkiben ne bízz randomban csak magadban
Egy pár jó játékos, akitől lehet tanulni és nem gold spammer (nem QB nincs köztük)
https://www.twitch.tv/grzadziu
-
h1mpi
félisten
válasz
Stunts666 #140751 üzenetére
Megnéztem a statodat és azt kell mondjam leragadtál ezen a szinten. Nagyjából 800-1500 közötti wn8 van benned naptól, formától függően. Kellene egy nagy levegőt venned és elkezdeni gondolkozni, jobb játékosokat nézni és szépen lassan tovább lépni. Saját magamon látom, hogy van értelme ezzel foglalkozni. 11K csata alatt több ilyen "állomás" is volt. Mióta gondolkozok, figyelem a minimapot, nem facebookozok a betöltő képernyő alatt, hanem nézem, hogy ki hova mehet majd az nmytől, nagyjából 2500-as recentet megyek. Ez korábban maga volt a csoda, örültem, ha elértem az 1800-at. Hidd el van értelme tanulni és jobb leszel. Nem a nap tehet róla soha sajnos...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stunts666 #140245 üzenetére
2
fel se tunt mennyi killem van csak mikor mar a kilencediket lottem. A jagdTigernel ezert maradtam ott mert szerintem tizet meg nem lottem inkabb ez vot a jobb mint egy ketes gyozelem ha odebb maszok. Meg vissza kellem nezni h a vk mit csinalt mert a vege fele meg ott volt mellettem aztan eltunt. Kivancsi vagyok hova lett
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Stunts666 #139600 üzenetére
Pont ezt akartam bizonyítani!
Semmit nem csináltam, csak a rohangálás, ellenfél bázisára, vagy csak a félpályán, illetve, ha úgy alakult, akkor campfest. Teljesen mindegy volt, mert nem tettem a csatához szinte semmit. Persze, azért a Su122-44-el ha volt 5 sebző találat, az már akkor is 1600 DMG volt kb.
Ezért mondom kár idegeskedni. Tőlem függetlenül is végződött a csata 15- (1-3) vereségre, illetve 15-(1-3) győzelemre. Volt, hogy lemmingtrain nyert, volt, hogy a lemmingtrain vesztett illetve mentem a lemmingek előtt, maradtam mögöttük campelni, mentem direkt egyedül a másik oldalra. stb......
Legfőképpen a gold kifarmolása az, amire a fenti két kép jó példa. Ebben a 36 csatában egyetlen goldot sem lőttem. Így 322 ezer nettó bevételem lett alap fiókkal!!!! Akkor prém fiókkal???? Most persze kezdhetném a goldspammet a 8-as vagy nagyobb tankokkal, ha rendelkeznék velük jelenleg. Ezek után, ha végig gondoljuk, hogy 19-órától 21:20-ig sikerült ezt a 36 csatát menni és ennyi a bevétel, akkor tulajdonképpen ha valaki ezt 12 órában nyomja, akkor percenként keres 2300 ezüstöt, ami 1.656.000 ezüst nap végére. 6 nap alatt vehet 1 db 10-es tankot. (FEJLESZTÉSTŐL TEKINTSÜNK EL!!!!! Illetve legyünk szemtelenek és mondjuk azt, hogy valakitől kapta az accountot és csak kifejlesztve vannak rajta a tankok, de megvéve nem.)
-
válasz
Stunts666 #138807 üzenetére
Mióta tudod mindig megkerülni a Type 5-öt? És mi van, ha te is lassú heavyben vagy? Minap városi pályán Defenderrel nem tudtam belőni a Type 5-öt, mert értelemszerűen nem tudtam megkerülni (többedmagával volt), és a prémium lőszer sem viszi át szemből. Ilyenkor mit csinálsz?
-
-
Viktoár
addikt
válasz
Stunts666 #138328 üzenetére
Valamit kellene a medekkel csinálni mert baromi troll páncéllal rendelkeznek.
Főleg magasabb tierben,de vegyük például a skoda t25-öt.
Nagy kedvencem lett a churchill VII és mivel egy tierben van a skodával így sokszor találkozok vele.
Na most fejből nem tudom milyen páncélja van a skodának de 148-as pennel oda-vissza át kéne lőnöm.Ehelyett 5-ből 2 általában pattan róla.
Ki érti ezt? -
Stanislav84
tag
válasz
Stunts666 #137425 üzenetére
Bal oldal melyik kezdés felől? Mert gondolom déli kezdésnél... Elárulom, Lakevillen a völgy az egyetlen hely ahová kb nem érdemes menni. Érdemes otthagyni 1 spottert és 2 TD-t aki fedezi (esetleg 1 artyt), de ennyi. Pont azon okból, hogy nehéz áttolni. A középen a tó menti út az egyik legfontosabb pont, meg a város.
Onnan majdnem mindig meg lehet nyerni... akkor is ha már átjöttek a völgyön, mert kb a teljes bázist be lehet lőni oldalt a dombok felől mindkét oldalon.
Médium tankkal két lehetőséged van, segíteni a lightoknak középen és leadni pár támogató lövést, vagy támogatni a heavyket a városban kereszttűzzel.
És ahány meccs van Lakevillen igyekszem elmagyarázni, hogy hagyják a völgyet... még sima csatánál oké, de amikor encounter van (városban van a foglalás), akkor végképp eldobom az agyam, hogy miért menne valaki arra.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Stunts666 #135897 üzenetére
Sniper tank az tény, de nem feltétlen kell azzal a pálya legvégéből sznájpolni. Azért kell gondolkodni kicsit az ilyen papír tankokkal, mert nem sok esélye van flankelni, se közelharcolni. Youtube on vannak fent lila játékosoktól jó pár replay, azokból szoktam tanulgatni, átlátni a helyzeteket stb, sokat segít.
Az ilyen retardokat meg szarjad le. Állítsd be, hogy csak a barátlistádról kapj üzenetet...
-
po1son
addikt
válasz
Stunts666 #135781 üzenetére
Akkor hamar vége lenne a játék karrierjének, ha nem lenne normális balance a csatákba, mivel nincsen statisztika.
Így is manapság abból áll a játék, hogy a random csaták eldőlnek már az első 3 percbe.
Megoldás nagyon egyszerű, magasabb tierbe (tier9-10) húzni kéne egy határvonalat skillbe pl min: 4500 pontos személyi értékelés, aki alatta van az tanuljon meg játszani címszóval. -
törölt tag
válasz
Stunts666 #101572 üzenetére
Akkor lehet félreérthetően fogalmaztam: a tiger 2-vel nem igazán szeretek is3-al 1v1-be harcolni. Hiába forgatom be, a 2. pattintás után veri belém a repeszt, ami nem pattan és nem nyelődik el. Aztán ha ő is beforgatja, akkor én sem igen lövöm át, még akkor sem, ha gyenge pontra próbálok lőni. És azért a 10.5-es top löveg sem egy pontlövő stukker. Nekem az az érzésem, hogy a T32 ágyúja is van olyan pontos (még akkor is, ha papíron gyengébb).
De ez csak az én véleményem, észrevételem és az is könnyen előfordulhat, hogy csak én vagyok béna a tiger 2-höz.Tarill: még a 9.9-ről maradtak meg.
sok mod-ot a worldof-tanks.com-ról.
-
Stunts666
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest