- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Razermazer #206079 üzenetére
A VK75 ez egyik legrosszabb tier 8-as heavy, ne vedd meg.
-
válasz
Razermazer #178405 üzenetére
30k-ból ma csak erősen alsó kategóriás VGA jön ki manapság, még használtan is.
-
válasz
Razermazer #178400 üzenetére
Soha, semmi nem kerül át a tesztszerverről az élesre abból, amit megszerzel ott.
-
peterson79
őstag
válasz
Razermazer #178405 üzenetére
Nekem is jobbnak tűnt, de pár perc után kiléptem, mert teszt szerveren nekem teljesen más élmény volt. Szinte mindenki arannyal adta..bocsánat, speciális lőszer...elnézést..
Remélem Én is, hogy jó lesz majd és marad így a beállítás, egyelőre jónak tűnt az optimalizáció.
Jokerdapro : Az jutalomtank engem is érdekel, valami premium jól jönne még, bár már így is elég van nekem...
-
jimmy74
őstag
válasz
Én meg majd kérem a megmaradt fel nem használt goldot
-
peterson79
őstag
válasz
Razermazer #178397 üzenetére
A teszt szerver eredményei sosem íródnak jóvá a rendes szerveren. Ezért más a kliens is, meg minden...majdnem minden.
Pl ezért van 10 millió free xp, hogy bármilyen tankot ki tudj fejleszteni és kipróbáld milyen. Érdekes lenne, ha ez minden egyes alkalommal jóváíródna a rendes kliens-en is. Gyakorlatilag felborulna az egész játék és nem lenne már miért küzdeni..legalábbis szerintemEgyébként Nálad hogy fut a Frontline? jobb vagy rosszabb a futása, mint volt? akad, nem akad?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Gondold át, hogy hányan használják a teszt szervert és mennyien NEM és ez után tedd fel magadban a kérdést újra. Szerintem rögtön tudni fogod rá a választ is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Most ez ugye csak vicc kérdés volt és nem komoly!?
-
válasz
Hat szerintem az leves, hiszen nem veletlenul teszt szerver...
-
Papooo
senior tag
válasz
Razermazer #177730 üzenetére
Én nem aggódom az új lightok miatt túlzottan.
Aki nyomi, az ezzel is nyomi lesz, a kemperek ugyanúgy kempelni fognak, a statratyik pedig ezzel is hátulról fognak "csipegetni".
Elég sok csőpálya van, ahol nem tudják kihasználni a sebességüket. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Razermazer #177594 üzenetére
Pár napja linkeltem egy képet hova mászott fel két light Mountain Passon. 1.0 frissítéssel "új" helyek jöttek létre.
-
kchryss
veterán
válasz
Az 1.0-át úgy hirdették, hogy azzal kivették az ilyen mászós boostokat a játékból. Látszik jól sikerült nekik.
Ez is durva ugyanarról a csatornáról: EBR 75 (FL 10) - CHEATING POSITION !!! ★ Fjords! -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Pl. a most jövő kerekesek tier 8 tól, a x tieres 110 el megy...egyébként hamarosan megszüntetik az összes lehetőséget, legalábbis ezt igérték.
-
tomic
addikt
válasz
Razermazer #177477 üzenetére
Semmit nem raktam fel pluszban. Csak a hd játék van telepítve.
A másik amit nem értek,hogy az avr-en keresztül megy ki a hang ami ugye 5.1-es. De ez nem hajlandó nekem csak 2.1-ben kiadni a hangot hiába állítom 5.1-re. -
válasz
Razermazer #176301 üzenetére
Ha lejárnak, látod a barackban, hogy melyik mikor. A mostani csajok viszont tuti nem járnak le, mindig frissek és üdék maradnak.
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #175733 üzenetére
Nem tudom mit fogyasztottál de én is kérek belőle
a Skoda T50 a Standard B-vel karöltve konkrétan a legjobb 9-es medek.
175785 Emu: dettó, ez már túlzás szerintem.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Razermazer #175740 üzenetére
Célozz tovább, ha az első találatod "mindig" láncra megy vagy mellé. A másik oldalról nézve 4.5 másodperc alatt beleputtyogtatsz 1.28k sebzést az ellenfélbe és 20 másodperc múlva már megint töltve vagy. Elég durva lenne, ha ezen még buffolnának. Teljesen jól van ez ahogy most van.
Másrészt nem tudom keversz-e valamit, de ennek a tanknak az alfája 320 nem 390. Nem hiába "szar az rng".
Harmadrészt, jóhogy teli tár esetén nem rohannak meg, ha pedig üres a tár, akkor csőstül jönnek. Ez minden tárassal így van/volt/lesz.
-
galervin93
addikt
válasz
Razermazer #175733 üzenetére
A cseh ágat hagyjuk, eddigi legrosszabb, amibe valaha is belekezdtem.
Csak a két utolsó gép hajt. A kilences tevepata egyelőre emészthető stockként, gurultam vele párat, szódával elmegy, de persze várom hogy fullos legyen.
Szerintem (ellenfélként megtapasztalva) pont jól vannak egyensúlyozva, sőt, szerintem nem kérnek buffot.Közben addig nézegettem a garázst meg a barakkot, hogy aprópénzért be(vissza)gurítottam az SP I C-t, találtam bele legényeket.
Nem is emlékeztem hogy ezt kifulloztam, még pár ezer xp is volt rajta. Végigmegyek majd a light ágon, de legalábbis az RU-ig biztosan.
-
frame>24
addikt
válasz
Razermazer #175611 üzenetére
Ennél a résznél (6:38) kicsit megnő a reload time, pedig nincs critical hit
-
galervin93
addikt
válasz
Razermazer #175613 üzenetére
Én pont itteni javaslatokra meg sem vettem, pedig majdnem elcsábultam, kilencesen három jel van, nagyon szeretem azt a stílust, jó lenne ha esetleg egy troll toronypáncéllal csikicsukira is alkalmassá tennék a nagytesót, instant befizetnék rá.
-
kchryss
veterán
válasz
Razermazer #175611 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá, akkor a valóságban nem autoloader volt, de a wg tesztelte táras tankként: World of Tanks: Leopard 1 With AUTOLOADER?!?
-
peterson79
őstag
válasz
Razermazer #175487 üzenetére
Szerintem lecseng hamar ez az IS-3A mizéria. Más tankoknál is így volt, annyival nem érzem eddig erősebbnek a többinél. Ha éppen rosszkor rossz helyen voltam, akkor bármelyik táras kifilézett eddig...vagy legalábbis sok HP-t buktam rajta.
-
jimmy74
őstag
válasz
Razermazer #163140 üzenetére
ennek csak orosz cime van?
-
istvansebok
tag
válasz
Aki szereti a háborús filmeket annak erősen ajánlott ezt megnézni. Viszont tudni kell, hogy a történet alapja nem valós. A szovjet Cseka találta ki, hogy lelkesítsék a harcolókat. Engem az lepett meg leginkább, hogy milyen monumentális szoborcsoportot csináltak a ruszkik Oroszországban, és Kazahsztánban.
-
Puculo
aktív tag
válasz
Kb. 2 hete volt szerencsém a filmhez. Egyszer nézhetős. Viszont a háttértörténet az érdekes. Hogy születnek sokszor a legendák... és hogy dőlnek meg...
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #159737 üzenetére
Ezt a személyeskedést nem tudom hova tenni. A többit privátban.
-
Enter65
senior tag
válasz
Razermazer #159704 üzenetére
Igen volt, csak kiszedték mert a Német tankok fölényel gyöztek, és ment a hiszti, hogy nem tudnak gyözni meg játszani!!
Pedig jó lenne visszahozni!! -
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #159700 üzenetére
Szerencsére nem te döntöd el hogy milyen legyen a játék...
-
Viktoár
addikt
válasz
Razermazer #159708 üzenetére
Amíg az "rng"-n múlik hogy eltalálod-e a célpontot és ha igen akkor átütöd-e addig csak futhatsz a WN8 után.
Sok ember csak idegeskedik, görcsöl a játékban hogy lila legyen vagy legalább a kék-zöld szintet hozza és miért? Hogy egy virtuális ranglétrán előkelőbb helyezést érjen el.. Ahogy feláll a gép elől minden a semmibe vész mert a való életben senkit sem érdekel hogy éppen milyen a recentje.Sokan ezt nem értik meg hogy a játékban elért eredményeik valós érteke egyenlő a nullával. (Nem sértésnek szánom.
) Ezért nem kell lenézni azokat (pl:én) akik átlagos játékosok. Ugyanakkora valós 0-át érnek az én eredményeim is. Ez a játék már nemcsak a szórakozásról szól, valamikor nagyon rossz irányt vett az egész.
Nem kellene ez a wn8 hajhászás, én kivenném egy hónap próbaidőre. A jó játékos akkor is jó maradna közben megritkulna az aranyeső mivel hogy nincs értelme úgy "égetni" a kreditet.
-
Greentea
senior tag
válasz
Razermazer #159700 üzenetére
Volt régen ilyen csatamód, de kivették.
-
Greentea
senior tag
válasz
Razermazer #159695 üzenetére
Az max majd a ""tervezett"" tier 11-12es csatában lesz!
Amúgy igen.. német oldalról érdekes, hogy a tier 10esek 1943-44-s fejlesztések, míg más nemzeteknek a 10es tankjai simán belenyulnak az 50es években. (leopardot kivéve)
Nem hiteles a játék annyi biztos -
kchryss
veterán
válasz
Razermazer #159623 üzenetére
Nincs nagy különbség a két összeállítás között, de azért én inkább optikát használnék venti helyett. Alapból elég pontos a tank így a venti hatása a pontosságon észre sem vehető. A dpm-nek jót tenne a venti, de ott sem számottevő a különbség.
Célzásgyorsítót nem tudom, hogy elírtad-e és stabilizátorra gondoltál, de ha tényleg célzásgyorsítót használsz rajta akkor azt cseréld le stabilizátorra. Amelyik tankon lehet stabilizátort és célzásgyorsítót is használni, azon mindig a stabilizátort használjuk, mert annak nagyobb a hatása.
(#159629) @jr1994:
Én sem értem. Engem nem zavartak az önreklámok. Ha nincs a topik akkor például Cingárról nem is hallottam volna még, így meg belenéztem az adásába. -
vhw
addikt
válasz
De utána számoltál, hogy venti nélkül mi mennyivel romlik?
(tizedek, századok? - ehhez képest +40 méter látótáv pont nem mindegy) -
Enter65
senior tag
válasz
Nálam igyan ez a 3-rom van fent, és meg vagyok elégedve. A legénység is női, és most kapják a 3. sort.
-
Remus389
veterán
válasz
Razermazer #159258 üzenetére
Megint más, ahogy olvasom nem csak nekem nem tetszenek az új grafikai pályák, úgy érzem magam mint egy mesébe, valahogy jobban bejön a régi, vagy csak nagyon ezt szoktam meg. Nekem éppen a fordítottja jön át nem hogy élettel telibb, hanem sivárabb plasztikusabb
Én már nagyon várom az új HD map-eket, a jelenlegi kb. 2010-es grafikai szintről jó lesz a kb 2015-ös grafikai szint. A tankok rendben vannak, de a pályák ...
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #159329 üzenetére
Jó nagy mazochista vagy hogy az első 9-es tankod a stock leo pta
-
szbalogh
addikt
válasz
Razermazer #159329 üzenetére
Hát így tényleg szívás. Erősebb kerekeket kellett volna felszerelni, aztán ágyú és a többi.
-
galervin93
addikt
válasz
Razermazer #159231 üzenetére
Elsőnek erős lesz... Amúgy meg nagyon baba gép, csak okosba' kell tolni vele. Lehet állatkodni is, akár kifizetődő is lehet a közelharc, de a nagy töltésidő miatt nem igazán alkalmas lightok-medek elleni face-to-face harcra. Heavyk, td-k ellen viszont már mehet a tánc, mert lassabban is töltenek, meg ugye a test, toronyforgásuk sincs meg, hogy könnyen lekövessenek. Én imádom, nem sok gépemen van három jel, rajta igen.
-
Enter65
senior tag
válasz
Razermazer #159236 üzenetére
Sajnos igen, konyebb free xp-bol kitolni mint sajat magabol. De megeri!
-
Enter65
senior tag
válasz
Ha teheted akkor a nagyobb lovegre menj ra. Nagyon jo kis tank, nekem tetszik. De a kisebb loveggel kicsit szenvedos.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Nem rossz a PTA, szerintem a szintjen sokkal jobb mint a Leo 1 tier 10-ben. De nagyon nehezen jatszhato, nem meta tank, elso 9-esnek nem biztos hogy a legjobb valasztas volt.
-
vhw
addikt
válasz
Lebutítani - már milyen paramétert?
Mert egyedül páncélja nincs - de az még papíron se volt sose. -
Tarill
őstag
válasz
Razermazer #158685 üzenetére
a csajok jönnek tovább e50m-ig, jó volt ez a kis 6-os
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Razermazer #157957 üzenetére
A 257 seggscrapet neztem en is, eleg durva
-
Barret001
addikt
válasz
Razermazer #157957 üzenetére
Nosza itt az ideje artyzni
-
SoulReaver
veterán
válasz
Razermazer #157905 üzenetére
Az egész teszt szerver egy felesleges hacacáré.... az össze ruszki ugyan olyan buta paraszt mint a lengyelek....
-
SoulReaver
veterán
válasz
Razermazer #157903 üzenetére
Úgy is csak az új tankokat próbálod ki, vagy amelyiket ki akarod húzni, akkor nem mind1? Egyébként a gold se a free xp se a credit nem marad meg, akkor a skilles legénység miért maradna?
-
galervin93
addikt
válasz
Razermazer #157226 üzenetére
Grat!
Jó "kis" cucc, én is szeretem. Egy ideig nem volt ruszki TD-m, aztán elkezdtem a troll-ágat, igazából csak a 152-ért, no az is egy vaddisznó!Ma 20 meccset toltam vele 1800+ átlaggal.
29. csatára az első jel is meglett vele, nem is emlékszem, sikerült-e valaha ilyen kevés meccsel csillagot összehoznom. Genya egy gép, az egyszer biztos.
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #156631 üzenetére
Na itt a baj, minek gyártottál négyest? Nekem két 4-es dísz hiányzik pl a teljes hagyományos kollekcióhoz, az utolsó ötöst ma pörgettem ki. A maradék már meglesz a végéig.
-
Barret001
addikt
válasz
Razermazer #156631 üzenetére
" ne törjek össze egeret, klaviatúrát
." Pedig az itt menő,van aki a saját videóját is belinkelte
-
Aguinaga
őstag
válasz
Razermazer #155705 üzenetére
Nekem bejött, bár sok csatát nem mentem vele, mindössze 11-et, de ott jól hozta magát (a szintemhez képest)
-
Papooo
senior tag
válasz
Razermazer #154486 üzenetére
Ma a 9-es amcsi artyt húzom. (Vagy az engem)
Már ott tartok, hogy reportolni fogom magam csalás miatt, ha egy lövésem 300 fölött sebez.
A mai negatív rekordom 9 sebző lövésből 610 sebzés.
Rendszeresen bob 6-10 sebzéseket.
Még olyan papír járgányokba, mint a borsó, se nagyon tudok 200-nál többet sebezni.
27/10 győzelem 1276 átlagsebzéssel. -
hipó
tag
válasz
Razermazer #154460 üzenetére
Pár hete én is beleütköztem egy trollszakaszba. Illetve ők belém. TD-vel mentem Abbey-n beálltam a városra, erre egy nehéz meg egy könnyű tank folyamatosan letolt, lökdösött. Ez így ment kb 3 percen keresztül, kezdte elönteni az agyamat a vér.
Láttam magam előtt a két is pöcsöt, ahogy örülnek maguknak, milyen vicces szívatni a másikat. Elindultam a tavak felé, szerencsére megunták a szívatást és nem követtek, az ellenséget nem akarták lőni gondolom. Eltelik pár perc, látom a térképen, hogy sos! A szakaszból az A-20-as könnyű tank felborult! A francia heavy társa meg távol.
Odamentem, két lövésből kiszedtem a kupolán keresztül, aztán a segítségre érkező heavy-be is beleeresztettem kettőt, majd eliszkoltam, szerencsére foglalással rövidesen megnyertük a meccset. Jelentettem őket és bekékültem egy órára, de megérte a dolog. Remélem, sikerült elrontani az örömüket.
Megnéztem a statjukat, pár száz meccset játszottak, gondolom nekik ez a szórakozás. -
Yofej75
aktív tag
válasz
Razermazer #154460 üzenetére
Született idióták lehettek
Az a baj az arty utálattal, mint a sorosozással.
Ellenségképgyár, semmi több. -
galervin93
addikt
válasz
Razermazer #154346 üzenetére
Hajrá :-)
Az SPIC-hez kitartás, nekem anno nem.volt hozzá. :-D Az Indien viszont jó lesz! Talán az egyik legjobb ágyú van rajta a nyolcas medek között, viszonylag mobilis, és a torony pattintani is képes. Én nagyon szeretem. Még nem az az abszolút sniper-tank, de viszonylag jól lehet azt is vele művelni (az egyetlen medem, amin periszkóp van!). A PTA pedig egy álom, bitang ágyú egy gyors platformon... Nem veszik el a városban sem, de igazán a nagy tereket szereti, pláne ha akad fedezék, ez akkor a legjobb, ha maga a domborzat jelenti a fedezéket.
Szóval sok szerencsét hozzájuk előre is, szerintem nem fogod megbánni! -
kchryss
veterán
válasz
Razermazer #153988 üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
Razermazer #153676 üzenetére
100 csatát akartam írni, sry
-
po1son
addikt
válasz
Razermazer #152862 üzenetére
50 euro alatt ne számítsál rá, csak csomagban lehet megvenni majd.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Razermazer #152450 üzenetére
Játékon belüli neved elárulod?
-
xAttilax
őstag
válasz
Razermazer #152439 üzenetére
komolyan nem akarlak basztatni. De azért a jól megy erős túlzás
egy tankod van amit "saját erőből" húztál ki, a többi mind prem cucc, szóval igazából tier VIII-X-ben tanulsz éppen játszani gondolom nem valami op legénységgel...
Kevés csatád van, meg mindenki volt kezdő játékos, de lehet, hogy nem ez a legjobb út, többet kéne picit kisebb tankokkal nyomni. Ha ott lesznek masszív zöld kék tankjaid na akkor menni többet magasabb tierben.
Nyilván ez játék és mindenki azt csinál amit akar, csak így azért hiteltelen, hogy te szidod a csapatod.
Még egy dolog amihez igazából tényleg semmi közöm, mert a lové az szent, de amennyi prem tankot vettél abból kijött volna egy használt 1155-ös konfig vidi karival amin röhögve közepes- magas beállítás mellett megy a wot. (de ez tényleg csak egy észrevétel, mert a pénz az teljesen magánügy).Tényleg nem leszólni vagy beléd állni akartam, csak azért itt sok tapasztaltabb játékos nem mondja, hogy "legyen tiszta 8-as vagy 9-10-es ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah" közben meg...
Amúgy meg tényleg nagyon szépen fejlődsz, 5k csatával ez szép eredmény.
-
Emu
őstag
válasz
Razermazer #152439 üzenetére
A célzás sok gyakorlással fejleszthető, azért nem kell irigyelni.
Én inkább azért nézem rendszeresen skill4tu-t, mert olyan szinten átlátja a csatát, amire én soha nem leszek képes. Mikor indul el...mikor marad...ha marad, miért stb. és hála istennek elég gyakran el is mondja, hogy mit miért csinált. Sok helyzetben azért bukom be a csatát, mert olyan helyzetben próbálok agresszíven játszani, amikor épp a kivárás a jó taktika.
-
xAttilax
őstag
válasz
Razermazer #152433 üzenetére
és 9-10-be te is tudod a dolgod?
-
Papooo
senior tag
válasz
Razermazer #152433 üzenetére
"ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah"
Igen:
- Top heavy: Arty és bázisvédelem
- Light: Sniper
- TD: Kamikaze rush
- Med: Vanmagyar? vagy Kto PL? majd lemmingrush -
Yofej75
aktív tag
válasz
Razermazer #152415 üzenetére
(#152416) jr1994 a WoT nem keverendő a bándzsidzsámpinggal
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #152415 üzenetére
Meg sem fordul a fejedben hogy csak hülyéskednek? Meg van nyerve a csata, néha tök buli leugratni a szikláról. Én is szoktam néha.
-
xAttilax
őstag
válasz
Razermazer #152377 üzenetére
milyen op 8-as prem tank van? sokat kéne farmolnom és kíváncsi vagyok, hogy mivel lenne érdemes menni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Razermazer #152371 üzenetére
Cserébe némi aranyért pingálhatod a tankod. Mert az a legfontosabb. A skin.
Az mm meg a map rota ráér. 6 évig ráértek ezek a jelentéktelen dolgok. A kövi 6 évben is ráér. -
balintka
addikt
válasz
Razermazer #152032 üzenetére
Azt hiszem, én is hagyom lejárni... Nincs most úgy semmi, ami kellene. Akciósra meg úgyse érvényes...
-
h1mpi
félisten
válasz
Razermazer #152032 üzenetére
Ha megveszed 360 napra sokkal de sokkal olcsóbb, mint havonta.
-
zozyk
addikt
válasz
Razermazer #151450 üzenetére
Wot-life szerint PL,de nem tudom,az oldal mennyire valós.
-
Emu
őstag
válasz
Razermazer #150698 üzenetére
Meg nem árt, ha nem csak virtuálisan áll rendelkezésre
-
h1mpi
félisten
válasz
Razermazer #150066 üzenetére
Igen azt tűnt fel, hogy nem olyan bálnásan mozog, hanem mintha a talaj-ellenállásán sokat javítottak volna.
Az E100 3x pattant a tornyomról, már full ideg volt, hogy bontottam folyamatosan csak kicsapott az a tetves arty... -
dokee78
félisten
válasz
Razermazer #149445 üzenetére
Nekem talán 200-nak írta a játékban is,ha jól emlékszem.
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #149448 üzenetére
/42t. Szóval 15,63 LE/tonna, ami még nem lenne olyan nagy szám, de talajellenállása szinte nincs is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Razermazer #149445 üzenetére
Mennyi a LE/T?
-
Dr.Én
veterán
válasz
Razermazer #149268 üzenetére
Skorpió G az szivat...de a kinai sokkal jobb ágyúval bír..közelről meg főleg...Még akkor is ha az RNG szemét..
SkorpióG esetében többet tapasztalom a Szellem.lövedéket és a lepattanókat, a földbe lövéseket is.. -
4580693
senior tag
válasz
Razermazer #148743 üzenetére
Én a scharnhorst-ot vettem meg plusz 30 nap prémmel, meg miegyebekkel. Aktiváltam egy 10%-os kupont is és kb. 9000-et fizettem érte. Magában csak a hajó lenne egy picivel több, mint 10000.
-
Injun
senior tag
válasz
Razermazer #148640 üzenetére
Köszi,akkor bejelentem neki a jó hírt 😀
-
SoulReaver
veterán
válasz
Razermazer #148624 üzenetére
Az 1,88 célzás is inkább 2,5s.
Ezt nem úgy értem, hogy valóban ennyi, csak nem tűnik 1.8s célzásnak.
Megnézem majd. Egyébként tényleg elég gyors a lövedéke
A pontosság meg olyan franciás
-
SoulReaver
veterán
válasz
Razermazer #148617 üzenetére
Megvettem, még reggel. Bia nélküli legénységem volt, hozzá. Tettem rá ventit, töltés gyorsítót, meg periszkópot. 460m látótávot ír. Töltése 9,7s, célzása meg 1,88. Papíron jó, de eléggé nem jön ki a 37-es álca érték... Az 1,88 célzás is inkább 2,5s.
De egyébként élvezetes csatákat mentem vele.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Razermazer #148445 üzenetére
Nem tudom, én is már inkább hajózom. Tier 5-7 - nél járok, és sokkal jobban élvezem vele a játékot, mint a WOT-tal. Itt is vannak idióták, de sokkal kevésbé feltűnőek, mint a tankosban (többnyire az idióta csatahajókon megy el a csata, akik többnyire beszariak, és inkább lőtáv pereméről snipe - olnak, és félnek közelharcba bonyolódni ) . A vereség is kevésbé frusztráló, és egyébként itt a lemming train sokszor hatékony taktika (ellentétben a WOT - tal, ahol többnyire instant lose). Az RNG itt is dolgozik, de az sem annyira hajtépős, mint a WOT - ban.
-
e-newsee
addikt
válasz
Razermazer #148273 üzenetére
Az, hogy lősz, de nem látod a lövedéket, és zöld marad a töltésjelző, az csak szimplán lag. Amikor a gépeden futó szoftvernek ugyan kiadod a parancsot, az lejátssza a megfelelő hangeffektet, de a szerver persze nem kapta meg az infót, ezért nem küldte vissza a további teendőket.
Amiről a fejlesztő beszélt, hogy a kis HP-s emberkék nagyobb eséllyel pattintanak, az megint más. Az szándékos belenyúlás. Aminek véleményem szerint semmi értelme, mert ahányszor segít, annyiszor árt, szóval teljesen felesleges.
Mint az, hogy rajtamarad valamin 1 HP. Én ezt valahol úgy oldanám meg, hogy levenném 20%-ra az RNG-t, de ha a találat után kevesebb HP maradna, mint a tank HP-jának 1%-a, akkor azt már adja be, és hadd pusztuljon. Ez még egy Mausnál is csak 30HP. -
dokee78
félisten
válasz
Razermazer #148130 üzenetére
Akkor még kevesebbet fogom használni.
-
dokee78
félisten
válasz
Razermazer #148111 üzenetére
Úgy tudom nem veszik vissza,csak nem kapja meg a buffot.
-
ballington
addikt
válasz
Razermazer #147757 üzenetére
Amit esetleg ajánlottak az egy Lattiude 5480, ami 930MX-es vga-val van szerelve.
-
dokee78
félisten
válasz
Razermazer #147689 üzenetére
Köszi közben kikértem.
3 csaj van már így,de nem egy nemzetből.jagada Köszi.
Balesz1899 Ha ettől jobb lesz az estéd,igen én is kapok hasonló üzeneteket.
Volt már,hogy egy koccanásért is leci****oztak.
Lehet úgy gondoljátok,nem végzem a dolgom a játékban.
De én az szerint játszok,amelyik ággal éppen játszok.Ő aki kitett Facebook csoportba,már nem tudom így utólag miért szidtam.
Vagy bot volt vagy bement meghalni.Volt már olyan,hogy valakivel össze kaptam ugyanígy és utána higgadtan megbeszéltük.
Igaz nem így kellene lereagálni,de ilyen vagyok.
Majd megpróbálok változni és nem vér komolyan venni a játékot.
De nyerni szeretek,nem pedig veszteni.
Vannak rossz csaták közül is amit lehet élvezni. -
dokee78
félisten
válasz
Razermazer #147683 üzenetére
És,muszáj most kikérnem a Női tankost?
Nem veszik el,ha nem most toborzom? -
Sixkiller6
őstag
válasz
Razermazer #147681 üzenetére
áh thx
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Razermazer #147453 üzenetére
Tagnak vagy csak úgy fikázni?
Ha összejön akkor majd mennek a fikások és mindenkit lefikáznak
-
lacibacsi
addikt
válasz
Razermazer #147174 üzenetére
Köszi. Akkor biztosan meg is kaptam, csak nem figyeltem...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Razermazer #147158 üzenetére
Ha nem titkos, akkor elárulod azt a kódot?
-
Viktoár
addikt
válasz
Razermazer #147134 üzenetére
Na igen, vicces (
) amikor a 148-as pennel berak T9-be. Persze tudom hogy nem nekem kell elintézni őket de ezt jó lenne megmondani az ellenfélnek is.
-
Stanislav84
tag
válasz
Razermazer #147087 üzenetére
Miért nem olyan ágba rakod a csajokat, amit biztos végigviszel? Prémium tankba eleve nem érdemes belerakni, mert utána át kell képezned őket a sima tankra. Prémium tankba pedig bármikor átpakolhatod őket ingyen (nem kell átképezni, nem szenvedek negatív hátrányt).
-
Stanislav84
tag
válasz
Razermazer #147084 üzenetére
A Mutz annyira nem jó a jelenlegi metában, ahogy te fogalmaztál. Ha legénységképzésre kell akkor persze érthető, de akkor ha már sikerült megszerezni a T55A-t az talán jobb is. Ha pénzkeresés a cél esetleg SH-k, akkor Patriot, Liberté, Defender kombó, esetleg Skorpion G, és még a Lorraine 40t ami jó jelenleg.
-
4580693
senior tag
válasz
Razermazer #147064 üzenetére
Mostanában inkább wowsozok és azt tapasztalom, hogy sokkal nyugisabb a csata, hogy nem megy a chat-ben az egymást baszogató beszólogatások. Nem pampog senki sem az esetek 95%-ban. Nincs wn8 buzulás, siránkozás. Ugyanezért tíltottam le a chat-et a wotban és nincs az az Isten, hogy vissza kapcsoljam.
Nyugodtabban tudok játszani, mert végső soron, nekem ez egy kikapcsolódás kell, hogy legyen.Más:
Tudtok ajánlani t8 prém tankot, amivel élvezetes a játék? Van egy halom, de még mindig nem találtam meg azt a tankot, amibe szívesen ülök be. Ezek vannak: skorpion g (szerettem vele menni, de mostanában nagyon rossz mm-et kap, ráadásul az ágyúja sem a régi). Sta-2, mutz, t-54 mod 1, cdc, pilot, sp, patton kr, amerika kapitány, panther 8.8. Sajnos, egyik sem jött be annyira.Farmolni kellene a tank.
-
dokee78
félisten
válasz
Razermazer #146752 üzenetére
Ahogy nézem a T-44-100 is megkapta az átütés buffot.
Az idén meg lehetett már egyszer venni.
Akkor nem akartam,de így érdekelne.Év vége felé szoktak ritkán vásárolható tankokat boltba tenni?
-
Lipton
őstag
válasz
Razermazer #146012 üzenetére
Volt 1-2 olyan frissites amikor rendszeresen fagyott nekem a wot. Ezen kivul
minden mas frissites es program tokeletesen stabil.
Nem pasztaztam, nem szorakoztam driverekkel. Kovetkezo update es hopp, elmult. -
BoneDragon
veterán
válasz
Razermazer #146012 üzenetére
Pont múlthéten volt takarítva stb. De hogy egymás után 2x... Azt hiszem nem lesz türelmem ehhez a tankhoz, teljesen elvette a kedvem a td-től.
-
4580693
senior tag
válasz
Razermazer #145786 üzenetére
Köszi a skineket. A skorpion g feketében állat!
De jó a leo 1 és a t-54 mod1 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest