Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#68600) zuchy válasza neato3loco (#68596) üzenetére


zuchy
őstag

Én most húzom a japán vonalat, szerintem jók a tankjaik. Persze mindenkinek más stílusú játék jön be.
Amit tudni kell a japán ágról, illetve a játékstísulról, hogy a tankjaik nem igazán páncélozottak, cserébe viszonylag gyorsan lőnek, nagy az átütésük. Jó az álcaértékük A lövegsüllyedésük nagyon jó, 10 fokos.
Nekem az STA-1 tetszik, jó kis spottolós sebzős tank, jó az álcaértéke, plusz rátesz erre még a legénységi álcaskill. Lövegpajzsa is van, onnan tudnak pattani, persze ha csak a tank tornya látszik ki, és oda is megy a lövedék. Jó esetben. :) Az ágon a Chi-Ri a kicsit nehezebb tank, de nem mondanám rossznak. Hátul kell maradni, kihasználni a jó lövegsüllyedést. A Chi-Ri-t én azért szerettem mert marha jó a dpm-je. 8,5 mp a töltési ideje, 3-at lő másodpercenként. Ez annyit tesz, hogy ha be talál minden kilőtt lövedék, akkor 3x130-as sebzést lehet vele beadni. 11,5mp alatt. Kissebb tier-ű tankok ellen tudott OP lenni.
Szerintem mindegyik ág remek, csak meg kell találni a hozzád illő takokat, nemzetet, stílust.

PC-STYLE.hu

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.