Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
A prem jagtiger 8.8 nem lehet szemből az alját lőve He-vel kigyújtani?!
Jp2-vel lőttem 2 is rá de a minimális sebzésen kívül semmi nem történt![ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
LobiDrg
aktív tag
Nem hinném hogy hibás lenne mert más játékkal nincs gondom.Akkor csak reménykedek hogy lesz valami javulás.Egyébként a tesztszerver sokkal jobban fut.Modokkkal sincs telepakolva a játék csak az xvm van fent egy zoom mod meg egy célzó mod,A kártyát meg a jövőre való tekintettel cserélem le meg aztán úgy is kell a pénz mert a közeljövőben a lakásra is akarok költeni.
-
aktív tag
-
Angel1981
veterán
válasz jagada #68403 üzenetére
Ok, én határozottan a T-150-et javasolom!
Flayer: a HE, bár sebzi, de semmilyen körülmények között nem ütheti át azt a lemezt, ergo nem érheti el a váltót, ergo így esélytelen, hogy kigyújtsd.
Egyébként is a 9.3-ban elkezdik különválasztani játéktechnikailag is a váltót és a motort, elsőnek a magas szintű tankoknál, amibe a JT 88 is beleesik, vagyis hamarosan búcsút lehet inteni a szemből gyulladó német tankoknak - és bárminek, ami eddig szemből gyújtható volt.
De valszeg sok víz le fog folyni a Dunán, mire az összes tanknál megcsinálják, a WG kerekei lassan őrölnek.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Angel1981 #68399 üzenetére
Miért kellett ide írni?
Akire kíváncsi vagy itt megnézheted akkor is ha nem írja a topikba.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Angel1981
veterán
Őőőőő..... talán azért, mert nem tudom kívülről minden fórumozónak a játékbeli nikjét, és nagyságrendekkel kevesebb idő tőlük bekérni az infót arról a pár tankról (mert nominálisan nincs sok), mint egyesével végignézni mindenkit?
Amúgy is mint írtam a legelején, ez egyfajta "felmérés" volt a részemről, nem konkrét emberekre voltam kíváncsi, hanem arra, hogy a fórumozóknak összességében kb. hány olyan tankja van, ami ezt a szintet meghaladja.
Mint láthatod, a legtöbben lelkesen válaszoltak, szerintem még ők is kíváncsiak lettek egymás ilyen jellegű statjaira.
Szerintem még jót is tett a topiknak, kis változatosságot hozott a két "szemét arti" meg "hülye a csapat" eszmefuttatás között - vagy Te azokat szívesebben olvasgatod?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Angel1981 #68411 üzenetére
Értem, szóval egy lusta disznó vagy és inkább jáccol, mint sem keresgél és ctrlC-t és ctrlV nyomkodj egész nap.
Nálam nem releváns az eredmény mert amivel eddig 500 csata felett mentem azzal már nem játszok, mert vagy elqrták, vagy meguntam.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Djuree
félisten
emlékszek téged anno mindig obj704-ben láttalak csak, akkor tetszett meg nekem is ennyire, még 35k a 268, de ez marad, írtózatos nagy fun, sőt az isu-t is visszaveszem, meg a su-t is sok-sok golddal.
a 268 nem érdekel, olyan semmilyen, t10-ben olyan átlag, a többi t10 td valamiben nagyon erős és ha azt ki tudom használni akkor jó lesz a vége. ez max gyors, de az kevés ide...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jozefgucci1
addikt
válasz Djuree #68413 üzenetére
Az ob268 már rég nem olyan jó sajnos mint volt anno . Pont ahogyan írtad gyors de ezen kívül semmi . Még megvan a garázsban ,de ha lehetne akkor inkább visszacserélném ob704-re az még mindig fan szerintem . Pont ilyen megfontolásból az E3-at meg sem vettem . Az E4 még messze van de azzal szemezgetek most lett fullos a T30 szóval a napi duplákkal kell bele még xp bőven . Akinek van T57 Havy és megy majd most 9.3 után írhatna milyen lett mert már kihúztam és a keret is összejön lassan és ha még mindig jó akkor azt megvenném !.
Ezzel a Hsz-el léptem át végre a bűvös őstag rangba
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Lunky88
tag
válasz jozefgucci1 #68415 üzenetére
Hát az obj 263-al mi a helyzet vagy az mostohagyerek?
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
csapee
őstag
1400 csata alatt nem lett meg az asz a 704-el?
Lol ki az a "hulye" aki E4-et akar ha megvan a E3? De most oszinten mi vonz benne? Nem gyors ellenben T10-ben azert mar mindenki ismeri a parancsnoki kupolat
Troll nelkul: ilyen sokan nyomjak vagy mi a szosz?[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Dryman
őstag
válasz Lunky88 #68416 üzenetére
Nekem is ez lenne a következő (Ob-263)......kifejlesztés kész, de gyűjtögetem a kreditet rá....sokat olvasgattam róla, gyorsaságán kívül mindenben alulmarad az Ob.268 szemben.....
Direkt ezt az ágat húztam mert érdekesebbnek tartottam mint a su152-isu152 vonalat, de úgy érzem kissé tévedtem....a su101 élvezhető volt, de a IX-es tierű su 122-54 ez részemről az egyik nagy melléfogás a játékban.
A hátulról , 2. vonalból támogatok taktika nem jött be, kevés sebzés, szinte 0 játékélmény,
ha meg próbáltam a csapattal haladni és megfelelő pozíciót felvéve érdemben támogatni, akkor tutira megtalált és felspotolt valami búcsús kis egylövéses ringlispíl, aki annyit körözött körülöttem hogy 2-3szor is képes volt leverni a láncomat....aztán meg jött az ellen égi áldása és sokszor oneshot az ellen artyjától....
Szóval ez az orosz TD vonal a IX-essel egy nagy csalódás volt....ezért is elgondolkodtató hogy legyen-e X-es Ob-263 a garázsomban....
Anno én is próbáltam némi infót szerezni az Ob-263-ról, kevés sikerrel, mert nem egy gyakori darab....[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz csapee #68418 üzenetére
Mióta bevezették ezt a marhaságot alig megyek vele, sőt igazából a 7.2-es kredit nerf óta nem sokat használom.
A SU-85-őt meg azóta hogy elvették tőle a 107-es löveget.
A type59 is hasonlók miatt áll pihenőn, szerintem a 4 skilles legénységet a 121 vagy a wz-120 fogja megkapni.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Djuree
félisten
válasz FoBCRaistlin #68423 üzenetére
azigen!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Antonius1978
addikt
válasz Chris0321 #68366 üzenetére
Jajj, igy ertetted.Hat akkor termeszetesen igy erzhetted, ha nem volt ra minden kifejlesztve, es a legenyseg sem volt a csucson.En most is nagyon lomhanak erzem a Ferdit, pedig majdnem 3 kepessegu legenyek ulnek benne, es ugye minden a legjobb rajta -lanc, motor - es megis lassabb a JT-nel, pedig neztem, hogy a motra 1200 loeros, a JT-e meg csak 900 ? ha jol emlekszem...
-
Quan-Chi
őstag
valami baráti WOT kuponkód még mindig érdekelne. Esetleg több is
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Diarmand
senior tag
válasz Antonius1978 #68427 üzenetére
Valamit elnézhettél, mert a Ferdi nagy motorja 840, a Jagdtigeré pedig 900 lóerős. Azzal keverhetted meg, hogy a német motor nerf/buff előtt, sok tanknak 1200 lóerős volt a motorja.
-
Angel1981
veterán
válasz Valentin90 #68426 üzenetére
Jogos a kérdés!
Mondjuk Ph3lan azért idáig nem süllyedne, de egy ilyen népszerű streamelőnek (és nem mellesleg jó játékosnak) valóban nem kéne szinte minden videójában kihangsúlyoznia, hogy mennyire utálja az artikat....
#68412 emre: no látod, megy ez!
#68414 Kean_Sorbo: nincs ezzel semmi gond, kitartó / hűséges vagy, ez számomra erény!
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Kean_Sorbo #68414 üzenetére
Szia! Én is szeretem a TD-ket,és nem megy rosszul velük az ISU152 kivételével. Pár mondatban kifejtenéd,hogy használod? Látom nem vagy rossz vele,és szereted is. Mindkét nagy ágyúval próbáltam,de ritka a jó kör , 48% körüli a win ratem vele. thx
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Antonius1978 #68427 üzenetére
Anno, én majdnem rohamot kaptam amikor a JP-ről váltottam a Ferdire... mintha valami lassított felvételt néztem, volna. Aztán persze később az egyik kedvencem lett.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Angel1981
veterán
válasz Kean_Sorbo #68414 üzenetére
Bocs, lejárt a modidő!
Nem ez a beteg, hanem az olyan csókák, akik 10.000 (!!!) csata felett vannak a T18-al, pár kolléga korábban már linkelt ilyen adatlapokat!
Mi lesz velük pár hét múlva, amikor bejön az éles 9.3, benne az igencsak komoly T18 nerffel?
Vége életük értelmének! -
Iron Funeral
őstag
válasz Angel1981 #68408 üzenetére
Simán kigyújtja a HE ezeket a tankokat,bár nem kis kaliberre kell gondolni, de ~150mm HE megteszi. Emellé sárgára "hangolja" a motort illetve ammoracket is tudja sebezni átütés nélkül, akár splashből.
Na de köv. patchben legalább nem fognak kigyulladni szemből ezek a tankok.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Kean_Sorbo
őstag
Megyek mindegyikkel előre (amikor lehet), támadó jellegű a játékom. Nem tudom leírni, inkább megmutatom:
ISU-152
Foch 155
JagdPz E100
E-25Az ISU-nál van egy jó városi trükk. A jobb elejét kell kitolni ha lehet, általában reflexből ellövik a lövegpajzsot (nem merik kivárni a teljes célzásidőt), aztán lehet adni a választ. Szerintem ebben a replay-ban is van egy-két ilyen lövés.
A másik a töltés- célzásgyorsító használata.[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
LK
addikt
válasz Kean_Sorbo #68438 üzenetére
Köszi,megnézem,és ki is próbálom,mert nem azért vettem meg,hogy ne használjam
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Iron Funeral #68437 üzenetére
E-100 HE lőszerrel én is gyújtotam már ki JT-t (vagy 8.8-at), szóval előfordulhat hasonló nagyobb kaliberű lövegekkel.
Szintén E-100 HE IS-8 elejébe valahova (nem néztem vissza) 1000, T-54 oldalának végébe 900+kigyulladt
Ha nincs időm, lehetőségem célozgatni, megéri használni.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Djuree
félisten
az isu-nál t8-ban, csak a su brutálabb t7-ben golddal. ezek túl op gépek. a su troll elég pontos is, néha olyanokat lőttem amit papíron pontosabb ágyúval se sokszor.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Dr_Syrex #68440 üzenetére
Ezt írtam én is lentebb , hogy nagyobb lövegen a HE azért tud elé súlyos károkat okozni . Szeretnek tőle gyulladni a tankok az pedig igen hasznos mert ha nem automata a poroltó akkor vihet modult is magával amíg lenyomják a gombot.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Angel1981
veterán
válasz Iron Funeral #68437 üzenetére
A HE zárt tanktestben, átütés nélkül tud modulsérülést okozni?
-
FoBCRaistlin
őstag
ISU-nál nem kaptál idegbajt mire lett egy értelmes ágyú a stock helyett?
SU-85-öt, 100-at 152-öt imádtam. Alig vártam az ISU-t, erre elkezdek játszani vele, és valami kegyetlen szenvedés volt az alap ágyúja.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Szepi1979
senior tag
Azon gondolkoztam hogy a játékban a régen Tommysütőnek csúfolt m4-et még sosem gyújtottam ki, az orosz nehezek amik dízelek meg a német gépek meg égnek mint a fáklya. Tudom hogy nem érdekli a WG-t a történelmi realitás ez azért mégis szúrja a szemem. A másik a papír tigris...
“ nem kell mindig nyerni “
-
h1mpi
félisten
válasz FoBCRaistlin #68444 üzenetére
Nekem a JPantherrel volt egy szenvedés, mire meglett a top ágyúja. A stockal olyan voltam a T8-as tankoknak, mint egy vicc
Fully electric lifestyle!
-
Dryman
őstag
válasz Angel1981 #68443 üzenetére
igen, de csak olyan modulok amelyek "kilógnak" a tanktestből....én KV2-ön tapasztaltam....
KV2 troll ágyúval repeszrombolóval átütés nélkül is sérülnek modulok az ellenséges tankon, de ez esetben nincs akkora dmg......pl torony, löveg, periszkóp
Gondolom a Su-152 vel repeszrombolóval is lehet csipegetni az ellent mégha nem is üt át a lövedék....[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Angel1981 #68443 üzenetére
Ugyan már.
Nem lőttek még meg nyolcas artyk 6-700 körüli sebzéssel és egy valag modulsebzéssel? Azok bizony nem átütő lövések És ez így van a tankoknál is, persze értelemszerűen a nagyobb kaliberek sokkal jobb esélyekkel okoznak modulsérülést (aka. besárgít valamit)(#68448) Dryman Kilógnak? Ez nem igaz, mert minden modul tud sérülni HE lőszertől és ebbe a legénységet is beleértem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest