Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#67851) jano_77 válasza h1mpi (#67850) üzenetére


jano_77
nagyúr

Igen, ez is nagyon érdekes és a legszebb, mikor ilyen esetben is én "kékülök" be!
Azért mert a hülye begurul a lövésedbe, még Téged büntetnek! Szuper a rendszer! :o :O

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#67852) S.Copperpot válasza Diarmand (#67845) üzenetére


S.Copperpot
tag

Ööö... és melyiken volt a 122-es ágyú? ;)

Én eddig szinte minden tankomon a BiA és ventillátor kombót használtam, de most erősen elgondolkodtam a dolgon... ha majd újra komolyabban játszom, lehet, hogy változtatok.

Amúgy végeztem egy kísérletet (korábban, ettől a beszélgetéstől függetlenül). Akkor (és most is) főleg a Centurion 7/1-et gyúrtam, és Quickybaby videójában azt láttam, hogy ő a kisebb ágyút (az X fontost) favorizálja, mert sokkal nagyobb vele a DPM-je, és gyorsan lő. Ez igaz is, én viszont vért hugyoztam a T10-esek átlövésével, főleg közepes távról és messzebbről. Megváltásnak éreztem a 105-öst, ami szerintem inkább snipeolni jó, mert marha lassan tölt. Szóval mentem is jó sokat a 105-össel, a klasszikus venti, rammer, stabilizátor kombóval. A legénységnek BiA, commander: +Mentor (98-9% volt, pont ma lett meg a 100), Legények: +Repair, aztán +a pontosság skillek, a loader/rádiós pedig Situational Awareness. A látótáv így 434m körül volt, a töltési idő ~9.9 sec.

Namost, amikor kitaláltam, hogy végül is jobb lenne messzebbre látni, ha már snipertankként határoztam meg magam, lecseréltem először a stabilizátort Coated Opticsra (katasztrófa), aztán pár kör után végül levettem a ventit, és a helyére raktam az optikát. A látótávom megnövekedett 467m körülre (nice! :) ), de végül is felemás lett a tapasztalatom... olyan negyven-ötven kör után végül visszacseréltem az optikát a ventillátorra. Hogy miért? Mert a látótáv növekedés érzésre nem sok pluszt hozott (és sajnos az átlagos spot damage-om se nőtt meg, pedig figyeltem), de cserébe minden kicsit rosszabb lett: ~10.10sec töltési idő, kicsit pontatlanabb lett, lassabban célzott, lomhább lett, kicsit rosszabbul fordult, rosszabbul gyorsult... éppen annyira, hogy zavarjon. És döbbenet, de nekem kijött a töltési időbeli különbség is... az a 2 tizedmásodperc pont arra volt elegendő, hogy egy pár tank lövése elől pont nem tudtam visszahúzni a tankot fedezékbe, mert addigra ő is betöltött és persze sikeresen leláncolt, miközben tolattam vissza, mint az állat.

Persze lehet, hogy csak rossz széria volt, meg az egész tulajdonképpen elég szubjektív élmény, de három dolog biztos:
1. A BiA felvételét / lecserélését szimulálhatod egy ventillátor fel vagy leszerelésével.
2. Vannak tankok és taktikák, amire egy skillkombináció jobb, mint egy másik.
3. A Centire vagy kell egy vizes ammorack vagy le kell cserélnem a loader/rádiós második skilljét Safe Stowage-re, mert minden 2.-3. körben ellövik a lőszerrakaszt... :(

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#67853) fradi81 válasza Valentin90 (#67848) üzenetére


fradi81
veterán

de van: replay

A végén persze kilőnek mert senki sem csinál semmit.

moto g72, Ninebot d28e

(#67854) csapee válasza S.Copperpot (#67852) üzenetére


csapee
senior tag

6.-ik erzek nem hianyzik? Azert egy 9-es mediummal illene nem csak td uzemmodban poroszkalni.

Csapee

(#67855) #43783936 válasza S.Copperpot (#67852) üzenetére


#43783936
törölt tag

Az angol medeknél rá lehet írni a kisjavítóra, hogy "lőszerrekesz". :D
Én csak arra szoktam használni, mert szinte mindig ellövik.
Próbáltam a vizes lőszerrekesz + biztonságos elhelyezés párost, de nem sokat javított a helyzeten.
Ettől az apróságtól eltekintve nekem nagyon bejött a 7/1, még úgy is, hogy ezzel szoktam benyerni a legnyomibb csapattársakat, és a legnagyobb buktákat.
Én is idegenkedtem a nagypuskától, de amint feltettem megszerettem.
Szinte mindent visz, komolyabb célozgatás nélkül.
Az meg külön öröm, hogy minden csatában legoldnooboznak az acpr lőszer miatt. :D

[ Szerkesztve ]

(#67856) Diarmand válasza S.Copperpot (#67852) üzenetére


Diarmand
senior tag

Bocsánat, 128-as volt az :)

Érdekes amit írsz és egyet is értek vele nagyrészt. Az, hogy érzésre kinek mi, az egyénfüggő. Lehet ha én is sokat mennék (200+ csata) egy olyan tankkal, aminek nagyon szüksége van a BiA-Venti kombóra, akkor hiányozna ha eltávolítanám mindkettőt. Bár számomra fontosabb a látótáv, még a Centi 7/1 esetében is az lesz, mert nagyon pontos ágyúik vannak az angoloknak. Még csak a nyolcas Centinél járok, de lesz majd kilences is. Nagyon jónak tűnik az a 105-ös pukkantó, várom már.

Az egyes ponttal egyetértek, de szerintem egyszerűbb megnézni a honlapon, amit linkeltem, hogy mi fog megváltozni és mennyire. Igaz, csak nézni lehet az értékeket, kipróbálni nem.

A kettessel már nem feltétlenül értek egyet. Szvsz taktika és tank (nem arty) nem határoz meg különösebben más és más skillsort, mert vannak olyan alap dolgok, amiket be kell választani (pl javítás+hatodik érzék), majdnem géptől függetlenül a hatékonyság érdekében. Ezért nem lesznek annyira eltérőek egymástól a legénységek, az én szempontjaim alapján.

Na, a vizes ammorack... nekem is sokszor azt lőnek, de nem akarom lecserélni rá a csigaszemet. Hatékony nagyon. Ma is, fradi81 fórumtársunkkal mentünk pár kört a Centikkel és Murovankán az erdőbe be kellett mennem spotolni és csak akkor villantak a kilences td-k, mikor bekapcsolódott (hopp :DDD ) a csigaszem. Fradi81-nek innen is köszönöm a meccseket, jókat mentünk, sokat nyertünk :)

[ Szerkesztve ]

(#67857) S.Copperpot válasza csapee (#67854) üzenetére


S.Copperpot
tag

Egy kicsit. Nagyjából tudni szoktam, hogy mikor spotolódok fel, de előfordul, hogy meglep egy-egy scout. Az a tervem, hogy a hétvégén beváltom a mentort aranyért féláron... hogy marad-e a recon harmadiknak, vagy visszateszem a mentort, azt még nem tudom. Nekem ezen a tankon hasznosnak tűnik a mentor, mert a loadernek vannak rádiós skilljei is, és ez a legénység reményeim szerint sokáig fog szolgálni az FV4202-ben. (Illetve a 8-as Centire lesz átképezve, csak ugye az FV prémium tank lesz.)

Ja, és általában ritkán szoktam hátulról sunnyogva harcolni vele - bár arra is maximálisan alkalmas -, de a poroszkálás stimmel. A haverok IS-8-ai rendre lehagynak sík terepen, de amikor eljutunk az első emelkedőig, ott általában behozom őket. ;)

[ Szerkesztve ]

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#67858) S.Copperpot válasza #43783936 (#67855) üzenetére


S.Copperpot
tag

Rossz hír, hogy nem segít a vizes ammo és a biztonságos elhelyezés... én egyik modulomtól se akartam megválni... :( Érdekes, hogy a T54-en sokat javított a vizes ammorack, ennyire ratyi lenne a Centi amorack modul HP-ja?
Az a 105 millis löveg egy álom, imádom! :) Csak ne töltene olyan lassan, mint egy tetű... 1v1 közelharcokban szinte teljesen esélytelen vagyok, ha meg többen vannak, végem van. És a sok csillámfaszláma között gyakran maradok egyedül... és el se tudok ugye menekülni. :(

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#67859) #43783936 válasza S.Copperpot (#67858) üzenetére


#43783936
törölt tag

1v1-ben esélytelen? :Y
Kisérletezz egy kicsit!
Rá fogsz jönni, hogy egy nyájától elkóborolt is-6 vagy éppen egy tele táras 50 120 milyen könnyű préda, ha pofátlanul lerohanod. ;]
Általában idegesek lesznek, a köszönés gyanánt bevert első találattól és a veszettül rohamozó 7/1 látványától, és elkezdenek tolatni. Ott a lélektani hatás is, mert ha egy med le mer rohanni egy heavyt, akkor valamit nagyon tudhat.
Az is-6 lehet hogy egyet be tud verni mielőtt leaprítod, de utána simán körbetáncolható
Az 50 120-tól általában 1 lövést szoktam benyelni, 1-2 toronyra megy és pattan, a maradékot a nagy kapkodásban mellélövi. Második tárra pedig már nincs esélye, főleg mivel csak a tornyát lövöm, hogy biztos kiüssem az ágyúját.

Én is sűrűn maradok egyedül, de már ritkán zavar.
A stat nem érdekel, az FV4202 már rég a garázsban van, innentől fogva csak a szórakozás és az ellen szopatása a cél. :))
Poénból ki szoktam néha a legmeredekebb és legpihentagyúbb ötleteket is próbálni, és ha életképesek, akkor más vasakon is alkalmazom.

[ Szerkesztve ]

(#67860) Djuree


Djuree
félisten

vki egy invite kóddal meg tud küldeni?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#67861) szbalogh válasza Djuree (#67860) üzenetére


szbalogh
őstag

Mennyire sürgős? Lesz majd T2 light-os inv kódom.

Nick: HE_Storm

(#67862) szbalogh válasza Bingisz (#67803) üzenetére


szbalogh
őstag

A játékosok 5%-ban de én 50%-ban :DDD
Én ha lerohanok egy nagy tankot ráteszem az autoaimet és nyomva tartom a bal gombot. Aztán arra figyelek, hogy nehogy elakadjak valamiben vagy épp merre forgatja a tornyát. Esetleg ha többen vannak, akkor meg arra, hogy a másiktól takarva legyek. Lásd azt a 13 90 cw replayt, a T-32 és KV-4 részt.

Nick: HE_Storm

(#67863) szbalogh válasza Tuco Ramirez (#67806) üzenetére


szbalogh
őstag

A periszkópban nincs optika? :DDD

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#67864) Sanya válasza szbalogh (#67863) üzenetére


Sanya
nagyúr

mit értesz optika alatt? :)

az optika +10% látótáv, MINDIG
a periszkó +25% látótáv, ha legalább 3 másodpercig állsz és nem forgatod a tank testét.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#67865) szbalogh válasza Sanya (#67864) üzenetére


szbalogh
őstag

Köszi az infót :R

DIarmand: Ez a cent71 tényleg mindig eldobja a lőszerrekeszét. Tegnap 2 kék volt a csapatunkban T54 és wz 120. a többi játékos nem számított. Ezek meg zokon vették, hogy otthagytam őket a szarban kilőtt lőszerrekesszel meg halott töltővel. Mindez mitán már egyszer kijavítottam a rekeszt és meggyógyítottam a drivert. Rám is írt utána, hogy mekkora kokk vagyok de végül kiegyeztünk egy siemka-ban.

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#67866) Szepi1979 válasza h1mpi (#67850) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Hellcat pattint rendesen??? Ez új. Max a lövegpajzsa. Ne ott lődd.

[ Szerkesztve ]

“ nem kell mindig nyerni “

(#67867) Djuree válasza szbalogh (#67861) üzenetére


Djuree
félisten

ráér. :)

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#67868) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Megszereztem a harckocsizó mesterlövész címet :) elég jó helyre álltam a Jg.Pz. IV-el :P

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#67869) GeneraL_XTX


GeneraL_XTX
veterán

Most, hogy rá vagyok kényszerítve kicsit az ezüst farmolásra kezdem megszeretni ezt a Dicker Max-et, egész jó meccseket lehet vele hozni ahol ki tudod ha sználni a jó nagy csőlehajlást. És hálisten az MM is jól adja neki, legtöbbször Tier 6-ba dobálja ott viszont nagyon adja a 300-as alfa dmg :P

(#67870) Simi37 válasza h1mpi (#67868) üzenetére


Simi37
őstag

Én 1szer KV2 derpgunnal csináltam harckocsizót :DDD Csak úgylászik nincs róla scrshotom :(

Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula

(#67871) Tuco Ramirez


Tuco Ramirez
őstag

Erről a Bud Spencer & Terence Hill hangmodról hallottatok már? [link] Nagyon nagy, szakadtam a röhögéstől miközben néztem a replayt. :DDD Este okvetlenül kipróbálom, csak félek nem tudok majd úgy koncentrálni a játékra mint eddig. :)) Használja valaki esetleg? Működik a 9.2 alatt?

#67869 GeneraL_XTX: Nekem is megvan a Dicker Max. Az ágyúja nagyon jó, de szerintem a lassúsága és sebezhetősége miatt nagyon pálya és szituációfüggő tank.

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#67872) gilfoyle válasza h1mpi (#67868) üzenetére


gilfoyle
őstag

Grat!
Pár napja nagyon szidtam a Jg.Pz. IV-et, most már kicsit jobbnak látom. Valaki írta, hogy nem olyan rossz a 8.8-as ágyúval. Igaza volt.
Feltettem, betáraztam goldból kb. 60%-40% arányban a "sima" javára. A páncéltörő a heavyk kivételével majdnem mindenre jó, ha nagyvas jön, töltöm a goldot. Így egymás után csináltam két első osztályt.
Jó ez így csak néha költséges...

[ Szerkesztve ]

(#67873) h1mpi válasza gilfoyle (#67872) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Köszi. Igen T7-T8-ra kéri a goldot, hogy legyen esélyed meglőni a nagyvasakat...

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#67874) Simi37 válasza Tuco Ramirez (#67871) üzenetére


Simi37
őstag

Van 9.2re :DDD Tessék Van Besenyő is :C "Há noormááális?!" XD

Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula

(#67875) Valentin90 válasza fradi81 (#67853) üzenetére


Valentin90
tag

Szép kör! Köszi a replayt!

(#67876) Tuco Ramirez válasza gilfoyle (#67872) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Valaki írta, hogy nem olyan rossz a 8.8-as ágyúval. Igaza volt.

Én voltam az. :) Örülök hogy nálad is bevált. Nem egy tipikus megtartós tank, így meg hamarabb túljutsz rajta mint a 75/L70-el. Az utána következő Jagdpanther már sokkal esélyesebb a garázsbérletre. ;)

#67874 Simi37: Köszi!!! :C

[ Szerkesztve ]

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#67877) scyllarus válasza Simi37 (#67870) üzenetére


scyllarus
veterán

Én meg SU-152 trollal :)

Ja és a múltkori bino témához: ott a spot, pedig hátul kempeltem vele.

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#67878) rlazol válasza gilfoyle (#67872) üzenetére


rlazol
addikt

én is mentem vagy 400 kört a JagdIV-vel, de csak 15 gold van betárazva. Elég pontos az az gágyú ahhoz, h a gyenge pontokat eltaláld. Persze nem minden helyzetben és szemből lükönösen nehéz, de a 60-40 arányt túlzónak tartom.80-20% bőven elég, ha célzol rendesen.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#67879) jr1994 válasza Simi37 (#67874) üzenetére


jr1994
addikt

Felraktam ezt a Besenyőset, imádom! "Ott áll megpörkölődve, mint a disznó" :DD

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#67880) Simi37


Simi37
őstag

Na felraktam a Terence Hill Bud Spencereset... :DD Úgy érzem jó hatásal van rám 1. kör ma... :C

Autoaimba "Tűzelésre felkészülni!" aztán kill "Ki ez az ember senior? - Hát az ördög bal keze." Hatalmas :C

Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula

(#67881) rlazol válasza Simi37 (#67880) üzenetére


rlazol
addikt

ez mi ez? hang mod?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#67882) jozefgucci1 válasza Simi37 (#67880) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Belehallgattam a linkelt videóba , valóban szórakoztató , de szerintem ez csak pár kör erejéig fakaszt mosolyt , hosszú távon inkább idegesítő . Persze embere válogatja .

Arra amúgy van valakinek magyarázata , hogy az RHM nagyobb ágyújával miért lövök gyakran "semmit" egy tank oldalába ? Tegnap nem egy köröm ment el azon , hogy medek ( Typ ,Leopard , amx ) oldalába lőttem és nem hogy nem sebeztem ,de nem is láncoltam .Egyszerűen találatot jelez ,de nem ad be semmit ! Persze amikor láncolok csak az sem nagyobb öröm . Ha nagyobb százalékban beadná ezeket akkor jobban teljesítenék sebzésben .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#67883) Simi37 válasza rlazol (#67881) üzenetére


Simi37
őstag

Igen

Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula

(#67884) Habib[HUN] válasza jozefgucci1 (#67882) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Egy darabig használtam a Bud Spenser hang modot. Sacc/kb 1 hétig volt fenn. Egy ideig sírni lehetett a röhögéstől. "Alighanem defekt..." Viszont a sok ismétléstől elég hamar meg lehetett unni.A Duke Nukem hangokat hónapokig használtam, azt nem lehet megunni. Szerintem elő is keresem és visszarakom :)

(#67885) jano_77 válasza Tuco Ramirez (#67871) üzenetére


jano_77
nagyúr

Hááát kinek mi jön be, nekem annyira nem jön be.
Viszont amin marha nagyot röhögtem az az, hogy saját embere, szakasz társa megy be a lövése elé....totális LOL :DDD ;]

(#67876) Tuco Ramirez: JP nálam is megmaradós TD lett! Igaz most jelenleg nincs benne legénység, de majd idővel teszek bele újra.

(#67882) jozefgucci1: nem csak az Rhm-el csinálja ezt szerintem! Ez a 9.2 specialitása. :U

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#67886) XFoxyX


XFoxyX
tag

Sziasztok!
Churchill III-ról valaki tudna nekem mesélni kicsit?
Mennyire jó pénz kereső?(most és a köv. patch-ben)
Megéri megvenni?
Nehéz vele játszani?

(#67887) szbalogh válasza XFoxyX (#67886) üzenetére


szbalogh
őstag

Talán a legjobb Tier 5-ös prémium tank. Épp úgy egy hete mentünk vele ketten szakaszban. Egynek is nagy a dpm-je de kettőnek egymás mellett.... Minden kört nyertünk.

Nick: HE_Storm

(#67888) KaLeun


KaLeun
senior tag

Habár időm lenne rá, de így értelmetlen ez a med/light event, hogy pl. t9 csatában scoutként én vagyok az egyetlen aki átlépi az 1k-t sebzésben. Egyszerűen frusztráló, hogy az eddigi 6 csatámban top sebzőként kapok 1-200 base xp-t, mert mind bukta.

Cila

(#67889) szbalogh válasza KaLeun (#67888) üzenetére


szbalogh
őstag

Hehe én csak a medest csinálom. Tegnap Type 58-al T8-ba tett Malinovkán a jobb oldalra. Mivel sok esélyt nem láttam győzelemre mikor nyilvánvaló volt, hogy minden pari lemegy a vízhez beszaladtam a mezőre felszpotoltam a fél bandát. Szarrá lőttek de legalább a legtöbb xp-t és őrjárat medált kaptam :K
SZerintem tedd be a tankod és menj igyál egy kávét, ha úgyse múlik rajtad...

Nick: HE_Storm

(#67890) #43783936 válasza XFoxyX (#67886) üzenetére


#43783936
törölt tag

Sok HP, jó páncél, tűrhető sebesség, és egy jó ágyú jellemzi a Churchill 3-at.
Gyenge átütés (amit a weakspotok ismerete jól kompenzál) kicsi alfa, de iszonyat nagy DPM.
Gyorsabban tölt be mint céloz, ami távolabbi lövéseknél okozhat némi körbelövöldözést.
Ötösök között császárnak érzi magát az ember vele, de a hatosok között is lehet alkotni.

Csak az AT-2-t kell messzire elkerülni, mert azt még hátulról se sebzi az ember. Még golddal se. :Y

Mindkét optika használatával, megtoldva egy célzásgyorsítóval, és egy látótávra kigyúrt legénységgel rendszeresen szoktam szopatni az ellent, mert gyakorlatilag mindenkit előbb kiszúrok, mintsem hogy ő észrevenne. :P
Ez persze a spot elszámolásnál is megjelenik kredit és xp formájában.

Ha csak úgy vagy a pályán (400-600 sebzés), akkor 20000 prémmel, ha harcolsz (1000-1500 sebzés), akkor 30000, ha odateszed magad (1500 sebzés fölött) akkor nem ritka a nettó 45000-es kör sem.

25 gold van bepakolva, csak egyszer kellett mindet ellőnöm, amikor egyedül maradtam két t-150 ellenében, de még akkor is pluszos (és ászos) lett a végeredmény.
Ha sok a kemény cél, akkor 4-5 darabot ellövök.

Szerintem a legjobb vétel ötös szinten. :)

[ Szerkesztve ]

(#67891) h1mpi


h1mpi
nagyúr

húúúú ez az m3 lee mekkora egy f*s :DDD hogy kell ezzel játszani, hogy mielőbb túl legyek rajta :D

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#67892) jozefgucci1 válasza #43783936 (#67890) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Rendszeresen kerültem vele hatos csatába ahol azért már annyira nem kiemelkedő tank . Nekem anno nem jött pedig akkor is ódákat zengett róla pár ember . Lehetnek csaták amikor lehet vele aprítani ,de vannak tőle szerintem jobb ötös tankok . Nekem a T25 a gyerek accján jobban bejött . ezt a szart el is adtam ez volt az egyetlen arany tank amin túladtam . A HP-páncél még csak csak ,de a gyorsan pityogó kicsit sebző ágyú ami hatosok ellen sokszor kevés nem a legjobb. A célzás ahogyan te is írtad rettenet , főleg amíg nem 100%-os a legénység addig elviselhetetlen még célzásgyorsítóval is . így pedig hiába pontos ha mire rászűkölök addigra elmozdul vagy a gyenge pont eltolódik .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#67893) Angel1981 válasza h1mpi (#67891) üzenetére


Angel1981
veterán

Free XP, vagy botprogram egy éjszakára.... :))

[ Szerkesztve ]

(#67894) h1mpi válasza Angel1981 (#67893) üzenetére


h1mpi
nagyúr

:DDD

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#67895) #43783936 válasza jozefgucci1 (#67892) üzenetére


#43783936
törölt tag

Én is rendszeresen kerülök vele hatosok közé, ott inkább sniperkedem vele.
A kedvencem a távolról rohamozó KV-1S.
Mire meglát, oda a fél HP-ja. Mivel messze van és kapkod, ezért általában az első lövése nem talál, a másodikra meg már nem jut ideje. :D
Hatosok között a T-150 a mumusom, az néha még golddal is problémás.

(#67896) scyllarus válasza h1mpi (#67891) üzenetére


scyllarus
veterán

Sokan utálják..
Szerintem nem rossz kis TD :D
53%-os WR-em volt vele, pedig akkoriban 800 körül volt az effim, amikor ott tartottam :B

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#67897) Tuco Ramirez válasza h1mpi (#67891) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Egyetlen jó tulajdonsága van, a magas DPM. Egy dologra alkalmas csak igazán, a sarokharcra, de az ágyú elhelyezése miatt csak balkanyarban. Esetleg lehet próbálkoznod TD- ként használni, de ahhoz pontatlan a lövege. Bekkeld valahogy ki, az utána jövő M4 az egyik legjobb T5 med.

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#67898) scyllarus válasza #43783936 (#67859) üzenetére


scyllarus
veterán

Hát, akkor biztos jobb vagy, mint akivel most én harcoltam... Nem volt gyenge játékos, 17.000 csata, 1000+ átlagsebzés, 72+% találati arány. A csatában is nagy kalibert lőtt a Centi 7/1-gyel, 3400+ sebzéssel. Simán kiszedtem belőle az 50 100-zal, 4 volt a táramban, amikor összefutottunk, úgyhogy még újra is kellett töltenem. Mondjuk én nem lőttem a tornyát, csak a hasát meg a láncát :)
Ezt az 50 100-at imádom, meg fogom tartani, pedig még a nagy ágyú sincs meg.

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#67899) h1mpi válasza Tuco Ramirez (#67897) üzenetére


h1mpi
nagyúr

14000 XP-t kibekkelni :D ez nagyon kemény lesz csak goldal megyek vele...

(#67900) rlazol: köszi :R

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#67900) rlazol válasza h1mpi (#67899) üzenetére


rlazol
addikt

olvasd el ezt.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.