- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi37
őstag
válasz
FoBCRaistlin #90983 üzenetére
Nekem i5 3337U van és egy-egy véletlen pillanatban felmegy 2,7ig...ami mindig stabilan megvan az a 2,5 fölötte ritkán.
(#90994) Hát ez mindjárt jobban néz ki
-
Departed
őstag
válasz
FoBCRaistlin #90994 üzenetére
Használjatok please off topic címkét, köszi.
Lényegében egy mondat tartozik amúgy ebbe a topicba: WoT-hoz minél nagyobb cpu órajel kell. Ennyi. -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin #90988 üzenetére
Inkább ezt akarom!
Intel® Core™ i5-4210H Processor (3M Cache, up to 3.50 GHz)
NVIDIA® GeForce® GTX 860M 2GB -
Greentea
senior tag
válasz
Nekem közepes beállitásokon 30-35fps-t produkál. GPU gforce gt840m.
Proci hőmérséklet hűtőpaddal max 70 fok, fél év után, tehát már tuti teli van porral. Ja laptoprol beszelek -
Borisz76
nagyúr
válasz
Szia.
Én a kisfiamnak egy Zotac ZBOX EN 760-as gépet vettem.
Tettem bele 2*4 GB ramot és egy 256 GB-os SSD-t.
Mint látható a leírásban is egy Intel Core i5 4200U (dual-core, 1.6 GHz) (Turbo up to 2.6 GHz) processzor van benne egy NVidia GTX 860M mobil GPU-val.
Full HD felbontáson maximum grafikai beállítások mellett 35-40 fps-t produkál.
Ez is jó de én levettem közepesre a minőséget és ezáltal gyorsult olyan 60 fps környékére.Tehát az általad említett i5 4210U proci is elég kell, hogy legyen !
Mod : Azóta egyébként frissítettek ezen a modellen is és kijött egy Zotac ZBOX EN860-as típus is.
Ugyanolyan Intel Core i5 4210U (dual-core, 1.7 GHz) (Turbo up to 2.7 GHz) mint amit te is ítál. A GPU az maradt NVIDIA GeForce GTX 860M. -
jano_77
nagyúr
válasz
SHiZUOKA-nak miért nem hiszel?!? Tényleg a proci a legfontosabb, hogy minél magasabb legyen az órajel 1 magon!
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Ha tudsz minél magasabb frekvenciával rendelkező procit vegyél. Az U jelzésű procik ritkán tartják meg a maximális Mhz-et, főleg ha egy dedikált GPU is van a gépben.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
FoBCRaistlin #90933 üzenetére
Az AMD VGA drivereit nem szívlelem, de még így is az erősebb processzoral szerelt kombót választanám, a WoT fenekelten CPU éhsége miatt.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin #90931 üzenetére
Bocsánat, elírtam.
Helyesen:
i7-4510u+r5 m230 2GB
vs
i5-4210u+840m 2GBTehát az erősebb proci a gyengébb vga-val vagy fordítva.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
FoBCRaistlin #90931 üzenetére
i7-4510u+840m 2GB
-
Zigi
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #88598 üzenetére
9.5 ben még ment együtt a bia meg a sia, de gyorsan javították 9.6-ban, hogy véletlenül se rakjad őket manusok közé, mert tehetnéd be pót ellátmánynak a durex-et
-
h1mpi
félisten
válasz
FoBCRaistlin #88598 üzenetére
Ez nem BIA, hanem SIA
Viccen kívül csak, akkor megy, ha minden tag női legénység.
(#88600) FoBCRaistlin: hivatalosan "Sisters in Arms"
-
Tomi0703
addikt
válasz
FoBCRaistlin #86118 üzenetére
Hát nem tudom, de számomra ha egy heavyvel átlagban legalább a hp-mat nem tudom megsebezni az nekem szenvedés. És a KV-4 nálam ilyen volt (persze még én is balf@szabb voltam - talán a második 8-asom volt, most valamivel jobb lenne de az a tank szvsz szar).
-
h1mpi
félisten
válasz
FoBCRaistlin #86112 üzenetére
Nem tudtam rászánni 40K xp-t a nagy ágyúra, anélkül meg hagyjuk is
Majd esetleg 5K csata után vissza nézek. Most fő cél maradt az E5 és az E100 heavy fronton. -
belaazallat
addikt
válasz
FoBCRaistlin #85760 üzenetére
Hali!
Nem!
Q9550 3900MHz-n, 5850 850/1200Mhz-n, Fejlesztett grafika, és messze nem max részletesség, meg meg röccen. Egyes pályákon beesik 30-ra az FPS.
-
jagada
addikt
válasz
FoBCRaistlin #85760 üzenetére
Szerintem simán. A procit meg kell rángatni hozzá 3,6 vagy ha bírja megfelelő hűtés mellett (nem gyári) 4 GHz-re és úgy már jónak kell lennie!
-
emre
veterán
válasz
FoBCRaistlin #85470 üzenetére
Persze van aki lövés elött visszavált normàl nézetre, de én megnéztem egy saját replay-em amiben tudtam mikor váltok vissza és a replay-ben hamarabb külső nézetben voltam mint a valós idejű játékban. Ebből alakult ki különböző urban legendákkal az a téves nézet hogy ilyenkor pontosabb a lövet.
-
olcsii
aktív tag
válasz
mert véletlen vagy direkt hibás a játék és ha ezt teszed szinte tutira középre lősz.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Folyamatosan nézni hogy mi történik körülötte . Mivel snipermodban nem látni sokat
-
jozefgucci1
addikt
válasz
FoBCRaistlin #81505 üzenetére
A nagyobb átütésűt mindenképp , mert mint fentebb is írták pontos és gyorsan tölt és ha nem lenne elég az alap lőszer ( alig használtam aranyat ) akkor ott a gold az mindent visz mint a pikk Ász ! Iszonyat jó az a td az az ág eddig a kedvencem !
-
Departed
őstag
válasz
FoBCRaistlin #81505 üzenetére
12,8 cm Kanone L/61 löveggel használom csakis. Ezzel az az igazi sunyi sniper gyilkológép amilyennek tervezték és amilyennek imádom.
Bővebben: pontos, nagy pen, gyors aim, remek rof és dpm. Jó szórakozást! -
Diarmand
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #80237 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy a mostani SP-vel nem elég kiállni a nyílt mezőre szemben az ellenséggel és hátradőlve figyelni a pattogást/nulla sebzést
Hozzátenném erre ma is képes és nem kis hatékonysággal csupán kicsit okoskodni kell vele. Csuda dolgokat tud még mindig elnyelni (az általad leírt ISU-s eset velem is megtörtént még talán októberben, Karelián kb 5 méterről) és az, hogy vehetsz bele pár darabka aranyat, hogy ne csak a fejedet fogd visítva ha szembe jön egy E75, bőven kárpótolja a plusz páncéllemez hiányát.
Szvsz egy kiválóan használható tank, ellenfél szopatásra az egyik legjobb a játékban. -
Zolee_70
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #80231 üzenetére
+1 Jt8.8
-
mcwolf79
veterán
válasz
Sztem a JT 8,8-ban nem fogsz csalódni.
Én mióta megvan nagyon szeretek vele játszani, hatékony és jól termel. -
Diarmand
senior tag
válasz
de mindenki tudja, hogy már régóta nem az igazi.
Én nem tudom, mi a gond vele?
-
fradi81
veterán
válasz
FoBCRaistlin #79974 üzenetére
Olyan szempontból ajánlott a nem gagyi egér(pl. logitech) hogy legalább 5-6 évet kibír, a hulladék meg hamar tönkremegy.
zsloti
Van adat, a tankinspector programmal meg tudod nézni mi hol milyen vastag. -
Chris0321
veterán
válasz
FoBCRaistlin #79974 üzenetére
Semennyire nem fontos, hogy minőségi egeret vegyél a legegyszerűbbel is simán el lehet játszani.
-
sith7
félisten
válasz
FoBCRaistlin #73340 üzenetére
ÁÁÁÁ ... gyönyörű !!!
-
Enzolord
addikt
válasz
Tegyetek rá neki vagy két feles szilva modot.. Isten Éltesse!!
-
Djuree
félisten
válasz
Én is ilyet kérek majd tőletek 31.-re.
Isten éltesse! Tolja még a wotot vagy 20 évig legalább! -
csoki
senior tag
válasz
Isten éltesse apukádat
Jól néz ki a torta, biztos örülni fog neki -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
FoBCRaistlin #71642 üzenetére
Igazán nincs mit. A proci szerintem elég lesz neki, főleg ezen az órajelen.
Esetleg, ha kicsit előre akarsz gondolkodni, akkor a HD7770 szintnél vehetsz egy kicsit erősebb VGA-t is, ki tudja mit hoz a jövő. -
bigobert
tag
válasz
FoBCRaistlin #71612 üzenetére
Szia!
Én HD 7770-en játszottam sokáig, és fullHD felbontás mellett, közepes, néhol magas grafon bőven játszható volt. legalábbis 2-3 patch-el ezelőtt. Aztán recegni kezdett a ventije, így levettem olyan minőségre, hogy ne pörögjön 55% fölé. Akkor AMD-s procim volt, így az erősen korlátozta a teljesítményt.
(Visszaküldtem a kártyát gariba, most jött meg nemrég, szóval eladó
Bár még várom hozzá a munkalapot, hogy egyáltalán cserélték vagy javították, mert ugye telefonba csak annyit mondanak, hogy a márkaszervizbe küldték, és azt ők tudják. Magyarország...)
(#71625) vhw: Gigabyte, HD7770 OC Rev 2
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
FoBCRaistlin #71612 üzenetére
HD7770 1Gb és ami attól jobb Nvidia fronton is nézelődhetsz. A konfigodat és az 1080p-s felbontást alapul véve ez már elbírja a játékot, akár néhány moddal is társítva, közepestől jobb grafikai beállításokkal. Amit érdemes tudni, hogy a WoT nem támogatja a többmagos processzorokat, tehát egy szálon kell a lehető legmagasabb órajelnek lennie, de ez az E8400-el megoldottnak tekinthető.
-
fradi81
veterán
válasz
FoBCRaistlin #71606 üzenetére
Minimum grafikára? Arra jó a 7000 körüli használt vga.
-
szbalogh
addikt
válasz
Radeon 6570
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Még érdemes lenne leírnod, hogy milyen felbontáson játszanál.
-
Arpee78
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #71372 üzenetére
A "gyémánt alakzat" vélhetően a beforgatás akar lenni. A beforgatott E-75 hasát rendszerint nem tudják átütni a kisebb tankok.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoBCRaistlin #69095 üzenetére
A múltkor csináltunk vele egy ram tesztet. E75-tel ütköztetve is többet sebez mint amit kap.
-
Departed
őstag
válasz
FoBCRaistlin #68452 üzenetére
ISU-152-n én jól elvoltam a stock kályhacsővel amíg meg nem lett a BL10, persze a SU-n ésszerű kifejleszteni a két köztest és csak 63,5k xp-t végiggrindelni a stock-kal az ISU-n...fun végig.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
FoBCRaistlin #68444 üzenetére
Nem, kiváltottam szabad XP-vel. Nekem igazából a BL-10 kellett nem az ISU, így már előre spóroltam.
-
ako001
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #68452 üzenetére
Én az Ml20 al húztam ki a Bl10-et,azzal lesz igazi troll tank
.Sztem a bl9re ne pazarolj xpt.
-
ako001
aktív tag
válasz
Én szerettem azt a kályhacsövet,néha vicces dolgokra volt képes.
[link] -
h1mpi
félisten
válasz
Nekem a JPantherrel volt egy szenvedés, mire meglett a top ágyúja. A stockal olyan voltam a T8-as tankoknak, mint egy vicc
-
Djuree
félisten
válasz
FoBCRaistlin #68423 üzenetére
azigen!
-
Antonius1978
addikt
válasz
FoBCRaistlin #67654 üzenetére
Amikor meglett a KV-13, akkor meg csak alca, javitas, tuzoltas kepessegek voltak.Igy az alca maradt, mert gondoltam, jobb ha nem latnak, mert nem egy kozelharci jargany a harmatos lovegevel.Habar ha a 122essel hasznalod arannyal, akkor meg elmegy, de rohadt pontatlan, es ha kozelharba kezdesz nehezekkel, lehet porul jarsz.En 2/3 aranyban a 85os, 1/3ad aranyban a 122essel hasznaltam.Marha elvezetes volt HE-vel full HP-rol kiloni pl egy KV-5-t, persze messzirol, hogy o nem latott.
Amig volt sebessege, addig maganyos neheztankokat el lehetett intezni, de a sebessegcsokkentessel mar nem lehet annira cselezni, legalabbis nekem ugy tunt.
Ha a tierjebe teszi, akkor van lehetoseg aratni, mert pl regebb a 6os tankok nem mindig tudtak atloni, habar most ugy ereztem, hogy azok is siman atlovik.
Kell majd oktato videokat nezzek pl a Cometrol, mert szerintem nagyjabol ugy kellene hasznalni, mert a tank alacsony, mondjuk a loveglehajlas asszem nem a legjobb. -
Antonius1978
addikt
válasz
FoBCRaistlin #67648 üzenetére
En ventit, toltesgyorsitot, es tavcsovet tettem ra, habar lehet hogy nem a legjobb osszeallitas, habar olyan kozepes alcaja van, nekem a legenyeken alca van, BIA, es meg egyeb aprosagok, mar nem emlekszem igazan, mert miota elvettek a kedvenc tankom sebesseget (59-rol 50-re) azota csak nagyon ritkan mentem a KV-13-al, ez evben szerintem kb 5-6 kort.
-
Diarmand
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #65658 üzenetére
Miattatok imádom az 50B-t
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #65662 üzenetére
Ennyi pattanás után nem ártana egy jó kozmetikus
-
emre
veterán
válasz
50B-nek szemből nem a frontját kell lőni, jó eséllyel pattint. Viszont van egy bazi nagy torony rajta gyakorlatilag páncél nélkül.
-
törölt tag
válasz
RNG.
Amikor a Borsó felépítménye képes pattintani az FV 215b 183 goldskúlóját, akkor bármi megtörténhet. -
scyllarus
veterán
válasz
FoBCRaistlin #55299 üzenetére
Egyértelműen a D25-T. Ha másikat látnak rajtad, azonnal bátran rádmennek és szétszednek.
-
Chris0321
veterán
válasz
FoBCRaistlin #51408 üzenetére
Nekem csak a worldofwarplanes.eu-n fogadta el.
-
Angel1981
veterán
válasz
FoBCRaistlin #50767 üzenetére
Ugyan, kérem, ezért van a fórum!
#50763 Tüzi: né'má, ez eddig fel se tűnt!
Mondjuk nem géppisztollyal kéne rá lőni....
(Tudom, tudom, nem az volt, de a lyukak méretéből ítélve, még ha APCR is, valszeg azért nem a legnagyobb ágyúikat eresztették rá, inkább funból lőhették.)#50769 Djuree: biztos csak 50 méteren belül fognak észrevenni, mi?
Egyébként nem lehet, hogy csak ironizált? -
Tomi0703
addikt
válasz
FoBCRaistlin #49990 üzenetére
Haswell pentium proci, hozzá valami olcsóbb lap, ha HD felbontás akkor 7770 VGA (én fullhd-n tolom 7770-nel), 4 giga ram, valami minőségi 400-as táp, olcsó ház (5-6 k körül van az első ajánlható valami Kolink, de házas topikban jobban tudják). Azt hiszem ennyi.
-
olcsii
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #49990 üzenetére
Intel G3420, Asus HD7770 DCT-1GD5-TOP 1GB,
ehhez hasonló gép elégszemét janónak ilyen van
-
sith7
félisten
válasz
FoBCRaistlin #48582 üzenetére
finom
-
mynames
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #18885 üzenetére
hatalmas!!!!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
FoBCRaistlin #18882 üzenetére
Angel1981: tuti ilyesmi lesz, csak sutyiban. Eddig azért tényleg elég komoly mennyiségű lövést be lehetett nyelni vele. Rendesen tudott róla pattogni a nép, meg 0dmg-t lőni. Azon szoktam röhögni, hogy némelyik csatában olyan volt szegény Persi mint az ementáli, és még ment
-
Angel1981
veterán
válasz
FoBCRaistlin #18882 üzenetére
Ez bennem is felmerült!
Ezek a módosítások valahogy túl minimálisak ahhoz mérten, amilyen hajcihő volt / van körülötte!
(Kivesszük a boltból, aki akarja, majd visszaválthatja, stb.) -
myckey
veterán
válasz
FoBCRaistlin #15775 üzenetére
IQ Yoda
A születésnapi akciók egész hónapban lesznek,vagy csak ezen hétvégén volt ilyen tömörebb?
Az rendben,hogy minden nap van ilyen-olyan lehetőség,de a többi hétvégére is lesz komolyabb Event,vagy ami most volt,azzal ki is fújt.azért kérdem,mert hátha egész hónapban ünnepelnek
-
Drenadar
veterán
válasz
FoBCRaistlin #15379 üzenetére
ahhoz hogy csillagos legyen, kell egy mod.
amúgy meg van tank, amit nem éri meg a nagyágyújával használni
-
Chris0321
veterán
válasz
FoBCRaistlin #15375 üzenetére
Én sem ismerem fejből az összes tankot, milyen ágyúkat lehet feltenni, noobságból használ-e kis ágyút vagy még nincs a nagy kifejlesztve.
-
marked one94
őstag
válasz
FoBCRaistlin #15371 üzenetére
siema kto pl?
-
Drenadar
veterán
válasz
FoBCRaistlin #15371 üzenetére
+1
-
Angel1981
veterán
válasz
FoBCRaistlin #15249 üzenetére
A tankok húzzák a rövidebbet, hidd el!
-
GrooveHero
addikt
válasz
FoBCRaistlin #15223 üzenetére
12,8-as lesz az
bocsi, nem bírtam ki
Amúgy a ferdi legnagyobb motorját a 4502 Béla nélkül nem tudod megszerezni, illetve úgy értem, hogy külön a ferdin kell fejleszteni. Nekem anno a Bélán már megvolt, szóval a ferdire csak lánc és a 12,8-as kellett és már fullos is volt. És hogy mennyire volt jó fullon? Prémiummal két hétvége alatt fejlesztettem ki a JT-t, ami 150k xp. 4 nap kemény munkája. Na jó, meg hétköznapi duplák, tehát mondjuk 3k xp-vel számolva 5 nap, tehát 15k xp, így a két hétvégére kb 135k xp maradt. Gyerekjáték volt -
nyunyu
félisten
válasz
FoBCRaistlin #15196 üzenetére
Igazából inkább funolni vettem a Su-t. Nem sniper, hanem "rusher" módban használom. Pl ebben a körben Topgun is lett vele. Poénból megyek vele előre, aztán adj neki. De lehet kipróbálom periszkóppal is.
Jol kifelejtettem a kepletbol, hogy a SU-85-nek van trollgunja is, azzal meg nem lehet sniperkedni, mint a D5S-85BM-mel.
Mondjuk a Stugot valahogy igy is jobban erzem, mint a fullos SU-85-ot.
-
nyunyu
félisten
válasz
FoBCRaistlin #15138 üzenetére
Nem tettel fel valami modpackot, amiben noscroll alapbol be van kapcsolva?
Igy csak a shift gombbal tudsz sniper nezetre valtani, gorgovel nem.Mas: SU-85 periszkop nelkul???
Periszkoppal is alig lat el odaig, amig egy Wolverine alapbol... -
Eagle16
addikt
válasz
FoBCRaistlin #15118 üzenetére
Nem kell.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #15085 üzenetére
Talán, ha bírja az alaplapod és a hűtés egy kis tuning segíthet. Nekem itthon van egy e6400 2,17ghz-ről 3,2-re megy stabilan.
-
munnergep
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #13716 üzenetére
Én "zombie talking"-nak hívom
-
Angel1981
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13716 üzenetére
Akkor úgy fogom írni, hogy "Ded man talking" - tudod, mint az Adidos, meg a Nika
Tegnap megint kaptam mindenféle "csillagos" szöveget, mert volt képem
camp.... khmmm sniperkedni!
Csávókám írta, hogy "tanuljak meg inkább játszani" (ráadásul rossz angollal); nekem 4 kill, nyertünk, túléltem, neki 1, meghalt, vesztettek. -
sith7
félisten
válasz
FoBCRaistlin #13720 üzenetére
Ha az Amx 13 75 -re gondolsz, akkor az azért is lehet, mert most az a hónap tankja
-
Angel1981
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13643 üzenetére
Hmmmmm! Ez se rossz szöveg!
-
Skyhunter
őstag
válasz
FoBCRaistlin #13409 üzenetére
Érdekes, hogy változik hétről-hétre a TanK Ász követelménye. Pár hete nekem 3000 dmg-re és 6 killre nem adta meg...
Grat neked.
-
marked one94
őstag
válasz
FoBCRaistlin #13380 üzenetére
Miért nem keresel egy jó szakaszt?
-
Chris0321
veterán
válasz
FoBCRaistlin #13375 üzenetére
Ha szeretsz sniperkedni akkor peroszkópot, én is ezekkel használom.
-
marked one94
őstag
válasz
Ventilátor vagy Periszkóp. Én ezeket használom 3. cuccnak
-
Kingfisher1
tag
válasz
venti
-
Dobi 562
addikt
válasz
FoBCRaistlin #13195 üzenetére
A 13 75 volt nem régen a hónap tankja, a cikkben van kétféle ajánlás is, a skilleket illetően. Gondolom nem akarsz megállni az ELC-nél, úgyhogy nagyot nem hibázhatsz ha a WG tanácsait követed.
A prém tankos kérdésedet illetően ugyanazt tudom tanácsolni, mint az előző kollegának: dönts aszerint, hogy milyen stílusban szeretsz játszani és/vagy melyik nem prémium tankod legénységét szeretnéd fejleszteni velük. Ha például Leopard A1 a távlati cél, akkor nyilván T-25-öt vegyél mert azzal tudod húzni a német med legénységet.
-
Enzolord
addikt
válasz
FoBCRaistlin #13111 üzenetére
High Five lesz az akció, gondolom, az 5ös tankok lesznek akciósak..
De csak egy tipp -
munnergep
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #12382 üzenetére
Picit rosszul esett, hogy full hülyének néztél, de spongya bob-ot rá
-
Angel1981
veterán
válasz
FoBCRaistlin #12350 üzenetére
Teljesen jogos, de tényleg bejött egy olyan szöveg (szerintem egyébként present perfect, én személy szerint hallom az elharapott " 've"-et), hogy "They've dinged us!"
Ez tényleg kb. azt jelenti, amit írsz (egyébként "to ding" az duruzsolni, zsongani), szóval nem értem, ha mi lőjük, és lepattan, miért ezt mondják?AlexWolf: igen, tudom, hogy 80 tankod van, ezt megjegyeztem még korábban - én időnként a 12 tankomon is legondolkodom, hogy nem sok?
Úgy egyébként igazad van, de szinte bárhol szétnézünk (nem csak a WoT-ben) azt látjuk, hogyha valaki juttat valamit Európának és az USA-nak is, akkor az USA többet / jobbat kap, kevesebbért.
Szarkazmus on: az USA gazdagabb, mint Európa, azért nekik többet kell juttatni olcsóbban, mert így igazságos! -
GrooveHero
addikt
válasz
Van olyan is. De ez azt akarja jelenteni, hogy lepattatantunk róluk (szerintem)
Na nem mintha a másik nem ezt jelentené -
Eagle16
addikt
válasz
They dinged us = They dinged our shell = lepattintották a lövésünket.
Kicsit hülyén hangzik, többen is felvetették már hogy logikusabb lenne az amit te is írtál.
-
GrooveHero
addikt
válasz
FoBCRaistlin #12337 üzenetére
"They dinged us" Én erre tippelek.
-
Fel
addikt
válasz
FoBCRaistlin #8072 üzenetére
Ez biza már csak ilyen..
Megoldások:
1. Hagyod, ahogy van.
2. Benyeled a veszteséget.
3. Megvárod, míg leakciózzák a skill reset árát egy hétvégére, és megoldod 100 arany / koponyáért xp veszteség nélkül.
Magasabb szinten lévő legénységnél a 3. verzió a legjobb, szerintem.A kredites újraképzés (szerintem) a 2. skill kb. 50%-os szintjéig jó, mert ott eldobva marad az 1. 100%-on. Később már érdemes áldozni az aranyos megoldásra. 1. skill gyűjtése alatt pedig az ingyenes is megteszi (bár itt resetelni max hibásan megválasztott skillt szokás, mert egyéb értelme nem sok van).
Mint már írtam: "Ne a képesség százalékos változását nézd...". A képességek fejlődése nem lineáris, ezért minél nagyobb szintes resetelsz, annál nagyobbat esnek.
A képességek százalékos változásához szükséges xp: [link]. -
Fel
addikt
válasz
FoBCRaistlin #8067 üzenetére
Romlott az orosz - fehérorosz viszony, ezért mostantól már a ruszki tankok fognak szívni a legjobban, nem a németek...
Minden esetben ugyanannyi xp-t veszít az adott tag, nem számít milyen nemzetiségű. Ne a képesség százalékos változását nézd, mert nem az alapján számítódik. A legénység tagjainak is van összegyűjtött xp-je (amit sajna nem látunk), és abból veszítenek 20 vagy 10%-ot. És ez állandó, csak ugye nem mindegy, hogy 200.000 xp-ből vagy 1.000.000-ból veszítenek 20, v. 10 %-ot.
-
Strauss
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #3356 üzenetére
Sztem ez eddig nem így volt, legalábbis nem vettem észre , pedig TD zek ...
-
GrooveHero
addikt
válasz
FoBCRaistlin #3354 üzenetére
A TD-k kevesebb xp-t kapnak. Képes a renccer 3-4-5k sebzésre adni 7-800 xp-t, ez tök normális. Kb március óta rendszeres TD-zek. SU-152+ISU152+Ferdi+JT és bizony kevesebbet kapok. Volt olyan, hogy néztem a csata végi értékelőt, és a Löwe sokkal kevesebb teljesítményre kapott több xp-t. De ez nem csak a löwe-re igaz, hanem akármelyik másik tankra. Mondjuk a löwe pont szar példa volt, mert több xp-t, kap, nem?
Nem vagyok benn biztos.
-
Moleman
addikt
válasz
FoBCRaistlin #3333 üzenetére
Én is péniszkópot tennék rá, azon a 370 méteres látótávon van mit nyújtani.
(Mondjuk én még a 400 méteres TD-kre is szoktam tenni, azoknál fontos a látótáv.)
-
Timyyy
őstag
válasz
FoBCRaistlin #3333 üzenetére
Nekem +25%-os távcső volt rajta (ami állásban 3 mp után aktiválódik), sokszor jó hasznát vettem. Főleg ha nem volt előttem spotter, és egyedül kellett védeni egy oldalt. Szóval kb minden 2. csatában használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- SzoftverPremium.hu
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged