Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#5998) vhw válasza Tenken (#5990) üzenetére


vhw
addikt

"Ezért nem ér egy fillért sem"

Ezt a közösség dönti el, hogy minek és mennyi értéke van. Egy WoT-al nem játszó embernek persze semmi értéke nincs, ahogy egy macska se talál benne semmi értéket. De aki WoT-al akar játszani annak képviselhet értéket - akár még annyit is hogy fizessen érte. ( Egyébként a kifejlesztésekben van befektetett idő, ami egyeseknek megjelenhet értékként - az idő pénz szokták mondani)

Ettől függetlenül írhat a WG akármit a lap aljára, amíg ezt nem tudja hatákonyan ellenőrizni és akadályozni, addig kvázi lehet.

Arpee78:

Legyen arty...
M40/43

64,2%
2261 WN7

62,8%
2408 WN7 kéne legyen

Szerencsefaktor: 147,4
Ez elég nagynak minősül?

Nem a magam csodálatosságát akarom bizonygatni, hanem hogy ezt a bizonyos faktort ne próbáljuk már szerencseként feltűntetni, több száz csata után már nincs szerencse. Szakasz, taktikaiérzék, egyes tankosztálolyok feladatköreiből adódó eltérésékek vannak (aminek nem tudja minden aspektusát lekövetni a WN7 - pl; a spot dmg-et nem számolja semmi, csak a szimpla első felvillantást - ami közel sem ugyanaz.)
Ennyi a problémám, hogy holmi átlag WN7/win rate által meghatározott értékektől való eltérésbe a jó szerencsét, szopóágát, WG szívatást, meg random játékostól független dolgokat próbálunk belemagyarázni. Így akinek negatív az a bizonyos luck faktora megtalálta a tettest - szerencsére nem ő a hiábás.

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.