Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#5901) Angel1981 válasza Zeratul (#5532) üzenetére


Angel1981
veterán

Nem semmi! :Y :R

(#5902) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

A Jagdpz IV. ma egész egyszerűen bűn rossz. A MM sem kedvezett, állandóan Tier 8-as összeállításokban kötöttem ki vele és minden előjött, a gyenge löveg, a páncélzat hiába döntött mindenki átlőtte, tolatni gyakorlatilag nem tud, a löveg süllyesztésének teljes hiánya miatt több killt is buktam. Ma egyedül a camo ért valamit az egész járműből.

(#5903) jano_77 válasza Tenken (#5784) üzenetére


jano_77
nagyúr

Miért is tartod gerinctelenségnek, hiszen fizetett bele nem kevés pénzt!? Akkor miért ne adhatná el, ha már nem élvezi a játékot!? Te, ha megunod az autódat, akkor oda adod egy barátodnak, hogy tessék cimbi használd, mert én már unom!? Gondolkozz már el egy cseppet!

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#5904) Tiszteletes


Tiszteletes
aktív tag

Kedves fórumtárs! Köszönöm az intelmet, de ettől függetlenül, én úgy ítélem meg, hogy ha a wg ezt hivatalosan sose vallaná be valahogy mégiscsak lehet benne ráció, hogy kedvezőbben sorsolja a prémeseket az mm, mint az alap felhasználókat. Mindenki azt hisz amit akar. Én ezt tapasztaltam 4 különböző intervallumban az elmúlt 3 hónap alatt. De persze nyilván véletlen... Hisz a wg-nek nem érdeke ugye a fizető vendégnek kedvzeni, hogy továbbra is pörgesse csak be a dellát.

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#5905) Tiszteletes


Tiszteletes
aktív tag

Köszönöm a fórumtársaknak az elmúlt két napban a szakaszozást, illetve az invitálásokat!

Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

(#5906) AlexWolf válasza jano_77 (#5903) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Mert manapság ezzel a szóval, hogy "gerinctelenség" úgy dobálóznak az emberek, mintha értenék is mit jelent.
Pedig van, aki az "ujj" (ez az amivel az ember az orrát turkálja), és "új" (ez meg pl. annak a májnak a jelzője, amit sok piálás után kap az ember) közti különbséget sem érti.

Ilyen világot élünk. :)

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#5907) bullseye válasza Bobyjack (#5866) üzenetére


bullseye
addikt

Ninja, please!
-243,4

(És ha ez igaz, miközben végig prémes voltam, akkor gondolom meghúztam valamelyik fejlesztő feleségét...)

[ Szerkesztve ]

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#5908) olcsii válasza Tiszteletes (#5905) üzenetére


olcsii
aktív tag

szerintem semmi köze a prém felhasználónak és a szopoág elkerülésének egymáshoz:) nekem egy hete nincs életem mert elbocsájtotak a melóhelyről és az öcsémmel toltuk kb 1700 csatát 10 nap alatt és anynit szoptunk mint a torkosborz.:) 14 napra fizettem elő de csak rontottam mindenemet. volt hogy majd 30:2 arányom volt kb:D hiába voltam mindig az első helyen a vesztesek között :D

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#5909) Veatta válasza jano_77 (#5903) üzenetére


Veatta
aktív tag

A játék szabályzata tiltja az account eladását. Ezen nincs mit elgondolkodni egy cseppet.

(#5910) jano_77 válasza Arpee78 (#5863) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nekem 240 a szerencse faktorom :B

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#5911) Napfénysüti válasza Tiszteletes (#5904) üzenetére

Elég sokszor van prémem és gyakran szívok a csapatokkal mint a torkosborz. Én semmi olyat nem vettem észre hogy az MM kedvezne mert prémre fizetek. Pedig még egy Löwét is vettem. :D

Més que un club!

(#5912) AlexWolf válasza jano_77 (#5910) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Én ezt a szerencsefaktoros dolgot nem értem, mármint, hogy miért pont ezt a két értéket vonja ki egymásból a szerzője. Vajon mire gondolt a költő???

Na mindegy kijött, hogy valami -80 körül van a "szerencsefaktorom", ami gondolom nem jó :D

más: Tegnap kilőtt egy arty!...jó volt.
Ja és artyztam is 2x Obj261-gyel. Az elsőt jól megnyertük (volt vagy 3 találatom duplázva olyan 1300 XP-t kaptam) a második esetben, meg NSZK-ban befutott az induló pontra egy scout és egyből kilőtt az egyik ellenséges arty. Ott egyet sem lőttem. aztán megnéztem, hogy van valami 45k XP-m az obj 261-en és kellene 320k...visszaraktam a raktárba, a franc se fog vele foglalkozni.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#5913) Bobyjack válasza bullseye (#5907) üzenetére


Bobyjack
senior tag

A legfontosabb dologra nem válaszoltál: szakaszozni szoktál-e?

Napfénysüti: Ha jól értelmezem pozitív szám jött ki. Az elméletünket támasztod alá, mert tudomásom szerint elég sokat szakaszozol.

AlexWolf: Olvasd el a kommentjeimet, kicsit hosszúak, de megérted ennek a faktornak a lényegét. Amúgy nagyon szerencsétlenül lett szerencse faktornak elnevezve.

[ Szerkesztve ]

(#5914) dfsz34 válasza Tiszteletes (#5904) üzenetére


dfsz34
őstag

Nekem holnap jár le a havi prém előfizetés és semmi változást nem vettem észre a sorsolt ellenfelekben ezalatt az idő alatt.

Mindig nézem az xvm alapú esélyeket és nagyjából ugyanaz a szórás, mindegy hogy prém vagy nem. Amúgy bejönnek, ha látom, hogy 60%-nál nagyobb a nyerési esély, akkor nyomulok előre én is, hogy legyen legalább sebzésem, annyira hamar hullanak az ellenfelek, fordítva meg próbálok nagyon óvatosan játszani, kevés hp veszteni az elején, ha sikerül és volt már, hogy 30% nyerési esélyről nyertünk, de tény, hogy nem gyakori.

Egyszóval nem hiszem ezt, nincs a prémnek hatása a sorsolt meccsekre, sőt tovább megyek:
Most, prém előfizetéssel és prém meg nem prém tier8-as tankokkal simán berak 5 nagy artyhoz a sand river pályán (meg hasonló teljesen nyilt pályákat is mondhatok, ugyanez a helyzet, csak a sivatagban még lassabb a forgás és mozgás), ami egy lassú nehéz tanknak a halálos ítélet gyakorlatilag. Mondjuk ez tartom inkább aljas dolognak, hogy nem tudok semit csinálni, ha nekimegyek az ellenfélnek, akkor ott durrognak közöttünk az arty lövedékek, pár percnél tovább nem húzza senki, csak a tényleg gyors tankok. Utána meg fizesd a drága javítást úgy, hogy alig tudtál sebezni. Na prém nélkül az ilyen meccsek nettó veszteségesek és jelzem neked, hogy prém előfizetéssel, prém 8-as tankkal nagyon sokszor berak ilyen meccsre. Próbálok hátul maradni a T34-el, de még az is3 is bajban van ilyen meccseken, de pl egy T71 scoutnak 400m az alap látótávolsága, amit meg szoktak fejelni látcsővel, ventillátorral, meg a parancsnoknak recon, a rádiósnak situational awareness, illetve BIA (saccra ez már közel 500m, ráadásul ez mozgás közben van neki), aztán szevasz, bújj el előle... esélytelen

Na az ilyen meccsek miatt kell tier 8-tól a prém, különben veszteséges maradna az ember, mert túl sok az ilyen meccs, tele artyval, amik szétlövik az embert, ha próbál valamit csinálni. Akkor van élvezetes és jó játék, ha 1 max 2 arty van. Tier7-ig szerintem meg lehet lenni egyébként prém nélkül is, kivéve a tiger-t, azzal én nem tudok pluszban maradni.

(#5915) forras2


forras2
őstag

Sziasztok

1 kis segítség kéne nekem... Elegem lett belőle, hogy nem haladok 1-ről a kettőre... 1 rakás tankom ki van fejlesztve, de nem tudom őket megvenni, mert nincs kreditem.
Prém tankra jelenleg nincs anyagi keret, így másképp kell megoldanom a dolgot.
Még pedig úgy, hogy veszek 1 rakás T5-s tankot. Jelenleg úgy alakult az életem, hogy van időm játszani. Napi 30-35 csatát simán lenyomok. Azaz vígan bele fér akár 10 db 5s tank is. Azzal már nagyon jönne a lóvé, ami nekem is igen csak tetszene :))
Mit ajánlotok?
KV1-et, a T1HT-t visszavettem. 2 napon belül vissza veszem a PzIV-et.
Még 3k TP és ki lesz fejlesztve az M4 is, úgy hogy azt is ide vehetjük.
Mit ajánlotok még? Elkezdtem a francia vonalat, ott a B1-nél járok. BDRG1B-t ajánljátok ilyen célra?
Ki van fejlesztve a Stug3 is. 5-s TD is alkalmas pénz farmolásra?
Még arra gondoltam, hogy elkezdem az orosz vonalat, a T-34 irányába. Az is hozza a pénzt?
Meg a Kínai TT-34-re gondoltam még. Arról mi a vélemény?
Illetve a 2 db 5-s amcsi TD? :U

(#5916) jano_77


jano_77
nagyúr

Szakaszozás szerintem a WinRata javításához nagyon jó, de minden máshoz már kevésbé befolyásoló tényező szerintem. Legalábbis én ezt vettem észre a noobmeteres grafikonjaimon!
Amikor szinte csak szakaszban toltam, akkor meredeken ment fel a Win Rátám, viszont mióta újra többet játszom egyedül, már lankásra váltott a grafikon. WN6, Performance rating mindig ugyan abban a tempóban haladt, nem volt kiugró javulás a szakaszozás közben sem.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#5917) bullseye válasza Bobyjack (#5913) üzenetére


bullseye
addikt

Nem. 9000-ből talán 3-4 csatát mentem szakaszban.
Ja, WN 1183, WR 49,8

[ Szerkesztve ]

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#5918) AlexWolf válasza forras2 (#5915) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Szerintem nem érdemes 10 db tier 5-ös tankot használnod. Elég 2 vagy 3, ha ki is lőnek egy csatában és kilépsz, akkor is ha a köv csatádban gyorsan kilőnek elég egy harmadik tank, mert az első már biztos kint lesz, mire azzal kijössz.

Én a PzIV, M4 sherman, és Type t-34-et ajánlanám (de ha valamelyik nincs meg, akkor a T1 Heavy vagy M7). de ez csak saját tapasztalat, hogy ezekkel kerestem a legjobban.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#5919) Bobyjack válasza forras2 (#5915) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Az összes ötössel lehet keresni, de a KV-1 T1Heavy páros a szerintem a leghíresebb farmolás szempontjából.

bullseye: Akkor ezt is egy erőteljes igazolásának látom az elmélet helyességének. Az okok nem a prémium/nem prémium dologra vezethetőek vissza, ahogy azt már sokszor kiveséztük, hanem a szakaszozásra. Olvasd el a korábbi kommentjeimet, ha komolyabban izgat a dolog

[ Szerkesztve ]

(#5920) Dryman válasza forras2 (#5915) üzenetére


Dryman
aktív tag

Én a helyedben beszereznék 1 hét, vagy ha van rá keret 1 hó prém tagságot.
Prémiummal azért lehet szépen keresni még tier 8-ban is.
pl: IS3 esetében nagyon nem tetszett a lőszer ára, és prém nélkül szinte alig hozott valamit...
Gondolom egy finom KV1 és egy prém tagság kicsit dobna a helyzeteden....

[ Szerkesztve ]

(#5921) Zeratul válasza AlexWolf (#5912) üzenetére


Zeratul
addikt

O261-re hol kell 320K XP? Max 90 ezer ha elitre akarod fejleszteni, bár a legnagyobb motornak sok értelme nincs mert + 50 LE a középsőhöz képest, míg a középső alaphoz +250LE.

(#5922) forras2 válasza AlexWolf (#5918) üzenetére


forras2
őstag

Mindenféleképpen több tankot akarok. Már csak azért, mert én az a fajta vagyok, ha korlátozódik a játszhatóságom 3-4 tankra, akkor nagyon hamar megunom a játékot, és pár csata után kilépek. De pl ami óta van 2 7-es tankom, 2 6-os, 1 8-as meg 2 5-s azóta aktívan szeretek játszani. Csak a pénz jön lassan még mindig. Ez miatt is akarok 5-s tankban több félét, könnyűt, nehezet, közepest, TD-t, mert akkor több féle játékmódot játszok az 5-s tankokkal, és nem unom meg :))

(#5923) zsolthee


zsolthee
senior tag

Sziasztok!

Láma kérdés ugyan, de hogy lehet olyan parancsokat kiadni, hogy "Kövess!", "Tűztámogatást kérek!" stb..
:B

(#5924) Bingisz válasza forras2 (#5922) üzenetére


Bingisz
addikt

Hétvégén valamilyen ötös, hatos tankra van féláras akció plusz növelt kredithozam. Megveszed, farmolsz vele, majd az event vége után eladod. Így csak nyereséged lesz rajta, hisz az eladásból ugye visszajön a vételi ár.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#5925) #95904256 válasza atis123 (#5857) üzenetére


#95904256
törölt tag

Tegnap jó néhányszor berakta El Halluf-ra a VK16.02 Leopard-omat, tucatnyi T9-es heavy közé ahol egyetlen alternatíva az volt, hogy valahogy átvergődni a túloldalra és megzargatom a GwPanther szintű jószágokat. Gyakorlatilag semmi esély rá, ha a csapattársak ki nem harcolják a létszámfölényt. VK36-tal legalább oda-oda lehet pörkölni távolról is. Nálam a már T2-ben is használatos gépágyú még szúnyógcsípésnek is kevés. Mégis jókat játszottam, igyekeztem spotolással pontokat lopkodni. :)

[ Szerkesztve ]

(#5926) dfsz34 válasza forras2 (#5915) üzenetére


dfsz34
őstag

Nekem a legjobb farm tank a VK3601 a Konisch ágyúval. Igazi, vérbeli sniper tank, iszonyatos távolságokról is betalál, szinte bárkit ki tud végezni, annyira pontosan lehet lőni a gyenge pontokat és jó a penje is és olcsó a lőszer hozzá, nem kell spórolni és a másik ráadás, ha közelharcolni kell, ezzel a tankkal akkor sem kell megijedni csak kicsit forgatni kell, próbálni pattintani. Nem túl mozgékony, de a fullos tank elég azért még a városban is, de mondom főleg nagyon távolságokból kell vele operálni.

Közelharctól sem kell megijedni, ahogy írtam, csak az eszi a hp-t, szóval meccsenként 1-2 a max. Már nem egy, de nagyon sok KV1s jött nekem, hogy most megesz párbajban, aztán szinte mindig ott maradtak. Kis táncolás, főleg amikorra kiszámolom, hogy betöltött és lőni fog (sokszor sikerült már elmozognom a lövés elől), kis forgatás, hogy pattintson meg közben osztom az ágyúval, hármat lövök azalatt, amig ő egyet és ha csak egyet is elhibáz vagy pattintok sikeresen (valamelyik mindig van, ha jól mozog és helyezkedik az ember), akkor vége. Másik kedvenc szituáció, amikor csak a tornyot tolják ki a tankok és azt hiszik, hogy úgy megússzák, de a legtöbbnek, még a KV-nak is átlövi a tornyát. Nagy vasaknak meg a púpot, a belépő fedelet szoktam lőni, általában betalál.

Nekem a statom vele, pedig még átlag alatt játékos vagyok, ezen még lehet fejleszteni: 354 meccs, 53% WR, 716 átlagsebzés, 551 átlagos tapasztalat és ebben az értékben benne van legalább 100 meccs, amikor még fejlesztettem a tankot, illetve próbálgattam a másik ágyút is, de azok nem nagyon jöttek be, rontják a statot. A Konisch-al szerintem 850-900 az átlagsebzésem, ami már jól fizet.

(#5927) Dryman válasza forras2 (#5922) üzenetére


Dryman
aktív tag

Több tank, több idődbe fog kerülni...mégha csak a jutalomszorzókat akarod naponként megszerezni, akkor is sok idő lesz...és bizony kell a tapasztalat, mert gondolom fejleszteni is akarod azokat, ha már fejleszted az ismét kreditbe kerül.....ergo több tank fejlesztgetéseire szórod el azt a kreditet, amit mondjuk egy nagyobb jármű megvásárlására gyűjtenél....
Inkább olyasmin törd a fejed, hogy 2-3 farmolásra való tank, amit nem unsz meg és szívesen játszol vele, nálam ez sokáig KV-1 volt, aztán meg a Hummel....közben pedig türelmesen vártam hogy megjöjjön egy nekem kedvező akció, pl utóbbi hónapban, ahol a Tiger II-t 30%-al kevesebbért adták....
Ha így gondolkozol, akkor nem szórod el a kreditet sok Tier 5 tank moduláris fejlesztésére, és a gyűjtögetett kreditből egy-egy akciós árat kihasználva azért prém nélkül is lehet előrébb jutni.

(#5928) Departed


Departed
őstag

Jól érzékelem, hogy az XP felhasználás úgy működik, hogy ha egy adott tankot szeretnék kifejleszteni, arra csak és kizárólag az őt megelőző (1-gyel kisebb Tier-ű) tank XP-jét lehet felhasználni (meg persze a valódi pénzes FreeXP-t)?
Akkor mi értelme több tankkal menni, olyanokkal, amelyikeknek már úgymond semmire se jó a gyűjtött XP-je? Vagy azt már mind öljem a személyzet fejlesztésére? Így arra kényszerít a játék hogy mindig újra meg újra ugyanazzal a tankkal menjek, a többivel (kisebb tier-űekkel) játszva nem haladok előre a fában, megy a gyűjtött XP-jük a kukába... :(

Bocsi ha ez mindenkinek egyértelmű és elfogadott. :)

(#5929) Remus389 válasza Bingisz (#5924) üzenetére


Remus389
veterán

pont ezt tettem a T1 heavy-vel, egy nap alatt csináltam 4 millió ezüstöt, vettem egy nap premet

volt olyan csata ahol 60.000 vagy annál is több volt a haszon, ugye kaptam event-re pluszt, meg a prémium, szóval egy jobb kör 40-50k volt. :)

ráadásul ki is fejlesztettem az m6-ost

az egyik legjobban kereső tank pedig a t-25, tudom aranyért van, de nem sok arany

ha az ember raerez, veszélyesen jó

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#5930) AlexWolf válasza Zeratul (#5921) üzenetére


AlexWolf
senior tag

jogos elírtam. Obj 212-esem van, ahhoz kell 320k XP-hogy Obj 261 legyen belőle...na ezt a 320k XP-t nem fogom soha kifarmolni

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#5931) vhw válasza Arpee78 (#5876) üzenetére


vhw
addikt

Értem.
Az tény, hogy gyakran játszottam szakaszban - nem tudnám megtippelni az arányt, mennyi volt egyéni és mennyi szakaszban a csaták száma.

De csak a példa kedvéért kiragadtam egy olyan tankot amivel csatáim ~5%-át mentem.
WN7 = 2049
win = 71,6%

A Valentine II van szó, amivel ~860 csatáma van, ebből ~150 volt szakaszban kb.
A te táblázatod alapján ehhez a winratehez 3000+ WN7 társulna
Valamint a jelenlegi WN7-hez ~60,7% win rate.

Na most ezzel a tankkal (mivel nagy kedvenc volt, eléggé megmaradt az emlékezetemben pár adat) Mikor még szinte csak egyedül mentem vele (és legfeljebb pár szakaszos dupla volt) akkoris 68% hoztam össze. Utána találtam egy fószert akivel rendszeresebben mentünk kifejezetten ezzel a tankkal.

Nem tudom a grafikon konkrétan milyen adatokkal dolgozik (EU szerver összes?) Egy hónap eredményeit ragadta ki?
De úgy látom hogy olyan ~58% és 1600-1700 WN-től elkezd igen szórni az addig szép masszív kék sáv. Meg is ritkulnak az eredmények, és már nem is annyira illeszkednek a piros vonalra. Több érték már inkább fölötte van.

Szerintem nem jár kéz a kézben a végtelenségig a WN és a winrate. Egy bizonyos szint után már nem csak a sebzés, a védés, foglalás (ez mondjuk pont kimarad a WN-nél) növekedése jelzi a játékos "hatékonyságát", hanem hogy mit tesz a győzelem érdekében. Hova megy, melyik tankokat lövi, mikor foglal lövöldözés helyett, mikor áldozza be magát kis időt nyerve a saját csapat foglalásának - röviden milyen jó taktikai döntéseket hoz. És ezeket a jó döntéseket nem mindig és nem feltétlenül a megfelelő súllyal tudja a WN számszerűsíteni. Hisz lehet az illető ugyanannyit sebzett mint egy másik, csak az egyik "ész nélkül" darálta az ellent, míg a másik pont a foglalókat lőtte ki, az artyt lőtte ki, a scoutot lőtte ki - akik így nem tudtak foglalni/nullázni/felderíteni. Szóval közvetlenül neki köszönhető, hogy nyert a csapat, ha ő nem épp azokat, olyan sorrendben lövi, ahogy kell, akkor befoglalnak/nulláznak/artyt ölnek - megakadályozzák a nullázást stb.

Nem lehet, hogy abban a "szerencse faktor" értékben van némi "taktikai érzék faktor", amit az egyszerű sebzés, foglalás, kill... stb. adatokból nem lehet egyértelműen számszerűsíteni - csak az látható hogy valakinek magasabb a win rate, mint "kéne". (persze ettől még létezik a szakaszozás hatása) De tizenezer csatáknál már nem hinném, hogy a szerencsére kéne fogni dolgokat.

(a szakasz sem mindig egyenlő = nagyobb esély a győzelemre vagy nagyobb WN7 értékre - amit egyszer egymásnak segítve hoznak össze, azt legközelebb egymás elől lövik el)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5932) Enzolord válasza Departed (#5928) üzenetére


Enzolord
addikt

Minden csatában szerzett xp 5 %a megy a Freebe, tehát, ha találsz olyan tankot, amivel nagyon megy, és még event is van rá, sok free xp,t tudsz vele összeszedni, kreditről nem is beszélve..
Tehát van értelme.. Ráadásul nem unod meg olyan hamar a játékot sem...

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#5933) jano_77 válasza Remus389 (#5929) üzenetére


jano_77
nagyúr

Adhatnál tanácsot, hogyan is kell játszani vele, mert én is megvettem a legutóbbi akcióban, de eddig amiket mentem vele, az vmi borzalom-szánalom! Pedig nem kezdő legénységet tettem bele, de iszonyat lassan fordul, hatalmas sugáron, baromi gyorsan kilőttek mindig. :U :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#5934) #95904256 válasza Departed (#5928) üzenetére


#95904256
törölt tag

FreeXP-ét nem csak pénzért lehet kapni, konvertálni. Akármelyik tankkal játszol a tapasztalat 5%-as FreeXP-ként is megjelenik. Sajna vannak olyan járgányok amelyeken kénytelen vagyok freeXP-vel átvergődni ( pl. M37 - nagyon nem jött be ), ilyenkor pl. az elit loltrakimmal gyűjtögetek és konvertálok... Kicsit gáz, de inkább legyen így, minthogy a gyomrom forogjon. :)

(#5935) Departed válasza Enzolord (#5932) üzenetére


Departed
őstag

Van két prémium tankom, velük már sok FreeXP-t csináltam, csak hát ugye a váltás is pénzbe kerül.

Engem csak az zavar hogy sima XP-t, amit következő tank kifejlesztésére lehet használni, egyetlen egy tankkal lehet gyártani, azzal amelyik a kifejlesztendőt megelőzi. A többivel meg csak pénzgyűjtés megy. Az lenne az igazi, ha mondjuk minden, a fában az adott tankot megelőző tankkal gyűjtött XP-t fel lehetne használni, nem menne pocsékba. :K

(#5936) bullseye válasza Departed (#5928) üzenetére


bullseye
addikt

A játék arra kényszerít, hogy menj végig egy útvonalon, ha el akarsz jutni magas szintre. De nem kötelez rá, hogy eljuss. Ha megkedvelsz egy tankot, továbblépés után nem adod el, és játszhatsz vele a végtelenségig, sőt, húzhatod a legénységet, amit majd egyszer magas szintre is átvihetsz. És az 5% free xp is gyűlik szép lassan.

A free xp 5% minden csata xp után, és ingyen használhatod. A tankon halmozódót tudod átváltani pénzért, ha már elit a tank.

[ Szerkesztve ]

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#5937) Remus389 válasza jano_77 (#5933) üzenetére


Remus389
veterán

pl így: http://www.youtube.com/watch?v=nzf14ynZq2M&feature=youtube_gdata_player

nem tudom, én vettem rá töltés gyorsító, célzás gyorsitot, szellozest, alcafesteket, a legénység a negyedik szint közelében van

annyi hogy bujj a nagyobb tankok mögé, és onnan ossz, pontos agyuja van, ja és a heavy-k ellen annyira nem jó az agyuja szemből, talán a churchillel úgy ahogy, de a kv-1-et kerüld

szerintem eléggé egyensúlyban van a pancelvedettseg, mobilitás, tuzero

szerintem élvezetes tank, és jó sok ezüstöt termel, ez a lényeg

csak ugye úgy kell használni

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#5938) Enzolord válasza Departed (#5935) üzenetére


Enzolord
addikt

na most, ha ez így lenne, akkor nem váltanál XP-t finom kis aranyért, és sokan szomorúak lennének a WG főhadiszállásán, és ezt Te sem akarhatod, ugye? :):):)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#5939) dfsz34 válasza dfsz34 (#5926) üzenetére


dfsz34
őstag

Mentem egy laza kört a VK3601H, Konisch-al: 3 kill, 1856 sebzés, prém nélkül 8060 credit nettó, mindezt úgy, hogy sajnos vesztettünk (35% esély mellett nem annyira meglepő), de a végén leszedtem közelharcban három, az első hullámban egyszerre rám támadó ellenfelet, mert elbénázták és errre megvádoltak, hogy csaló vagyok, pedig csak az van, hogy ezek szerint nincs még tapasztalatuk a Konisch-al.

Farmolni, prém nélkül szerintem jó kis tank ez. Ja és top tierben voltam, ha mid vagy low tierben vagyok akkor még jobb, mert a nagy tankokról még több HP-t lehet leszedni, ráadásul lassabbak is, könnyebb eltalálni :)

(#5940) Departed válasza Enzolord (#5938) üzenetére


Departed
őstag

Áhhá, köszi a válaszokat. :R

Akkor nevesítve pl. a T1Heavy-men gyűlő XP-t (mivel az M6-os megvan, és csak az azzal gyűjtött XP-t tudom a T29 kifejlesztésére felhasználni) nyugodtan költhetem a T1H elit-té tételére, úgyis csak arra tudom felhasználni.
És ugyanígy az amcsi T3-as TD-em XP-jét nyugodtan költsem a saját fejlesztésére és a T4-es kifejlesztésére, a T29-hez nem használható, ha jól értem.

(#5941) marked one94


marked one94
őstag

Van itt valaki akit érdekelne egy kis vélemény/tapasztalat az Indien-Panzer-től? Felesleges nem akarok írni.

You'll Never Walk Alone

(#5942) Napfénysüti válasza marked one94 (#5941) üzenetére

Szerintem simán leírhatnád. :K

Més que un club!

(#5943) AlexWolf válasza dfsz34 (#5939) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Annyira tetszik amikor az agyatlanok azt mondják, valakire, akit nem bírnak átlőni/kilőni, hogy csaló, mert fingjuk nincs a játékról :)

Mégis mit hisznek? Van valami kód, amit beírva GOD módod van, vagy esetleg kap még a tankod +100 mm páncélt?
Nevetséges.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#5944) Remus389 válasza marked one94 (#5941) üzenetére


Remus389
veterán

engem érdekel most épp az aufkl pantherrel tolom, hát vegyes ...

mondjuk így a végére raereztem szerintem, volt 4 killes, sok sebzeses csatam is, de sokszor van hogy max felderíteni tudok a tier 10-esek közt

arty-khoz is sikerült párszor áttörni

szóval vegyes

remélem az indien pancser kárpótol

ami még érdekel az a Leo PT és Leo 1, azokról mi a vélemény?

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#5945) jano_77 válasza Remus389 (#5937) üzenetére


jano_77
nagyúr

Hát itt azért a srácnak baromi nagy mákja is volt....nagyon bénák voltak ez ellenfélnél!

(#5939) dfsz34: nekem tegnap volt egy jól sikerült köröm - fel is tettem ide a screenshotokat, ha esetleg kell vkinek a replayt is fel dobom otthonról - , amiben prém nélkül majdnem 25K lett a tiszta hasznom a VK3601-el és szintén a Konish-el. Jó kis tank az biztos. :K

(#5941) marked one94: NANÁ!!!! IRJAD nyugodtan! ;)

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#5946) Remus389 válasza jano_77 (#5945) üzenetére


Remus389
veterán

tudok én is pár replayt küldeni ha érdekel, sőt itt van a fórumban! keress rá a nevemre, van 7 killes, 8 killes is!

nagyon jó kis tank az, csak rá kell érezni

és van egy oldal ahol statisztikákat vezetnek tankokrol, és a t-25 a legjobban kereső tier 5 tank

innentől...

gondolj az ezustre. ;)

nekem egy gyengébb csata 10.000 nettó, egy átlagos olyan 15-18000, egy jobb 25000

egy nagyon jó 25000+

nettó és prémium nélkül, szóval átlagban 15-20k közt hoz nálam

egy sherman 2/3 ennyit ad átlagban, vagy egy nen prémium tier5

talán a type t34 ami hasonló rá, de az sem annyira jó

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#5947) marked one94 válasza Remus389 (#5944) üzenetére


marked one94
őstag

Ha vársz 2 hetet arról is írok :D :P

Akkor ma délután összedobok róla egy kis szösszenetet, összehasonlítást.

Más:

Most újra divat a IS-3at 100mm D10T-vel használni? :F Mostanság egyre többet látok.

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone

(#5948) AlexWolf válasza marked one94 (#5947) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Más:

Most újra divat a IS-3at 100mm D10T-vel használni? :F Mostanság egyre többet látok.

Vagy csak fölnőtt a következő generáció, és még nem lépetek tovább :D

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#5949) nyunyu válasza Departed (#5940) üzenetére


nyunyu
félisten

Aranyert atvaltani csak akkor tudod az adott tankon gyulo XPt freere, ha mar elit a tank, vagyis osszes modul+osszes lehetseges utod ki van fejlesztve rajta.
Ez KV-1 eseten azt jelenti, hogy a KV-2+KV-1S+T150-re IS eltoltad a tankonkent 22-23k, osszesen 70k XPt...
Prem tankok alapbol elitek, mivel nem lehet oket fejleszteni.

En nem szoktam hagyni, hogy felesleges XP gyuljon egy tankon, utolso modult vagy tankot nagyjabol kifejlesztem, es a hianyzo ~100XPt freebol kipotolom.
Aztan gyorsitott kepzes bekapcs, igy letszamtol fuggoen 33/25/20/16%-kal gyorsabban fejlodnek a legenyek.

Kar, hogy nem jegyzi meg a program, hogy az eladott tankon be volt-e kapcsolva, igy eventre visszavetelkor volt mar ra pelda, hogy elfelejtettem visszakapcsolni.
Mire eszrevettem, addigra osszegyult 10k XP, aminek az atvaltasa 400 arany lett volna.
1 het prem szokott lenni akciosan 650-700 arany, azalatt joval tobb freeXPt tudsz generalni...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#5950) jano_77 válasza Remus389 (#5946) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nekem igazából nem is a kredit farmolás miatt kellett, hanem a legénység húzásra.

(#5947) marked one94: lehet, hogy csak még újak és még nem tudták megszerezni rá a nagy ágyút!? Mikor megyünk Pershikkel? :B :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.