Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#5601) Speedlink88 válasza dfsz34 (#5599) üzenetére


Speedlink88
csendes tag

Jogos, én mikor meglátom hogy 3-4 arty van legszívesebben kilépnék a játékból...ettől nem izgalmas lesz a játék, hanem nyomasztóan idegesítő, főleg ha lassú nehéz tankkal megyek, esélyem sincs előre törni csak lapulni!

(#5602) olcsii


olcsii
aktív tag



Nagyon megszerettem ezt a kis SuperPershing-et:D

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#5603) Fel válasza Amfiton (#5595) üzenetére


Fel
addikt

Fölösleges ismételgetni magad, ez nem chat, nem vész el amit kérdezel.
Válasz azért nincs, mert még senki sem tud többet róla, mint amit te is láthattál a képeken.

(#5604) Chris0321


Chris0321
addikt

Mindenkinek köszönöm a választ. A javítást nem szeretném resetelni mert szerintem 9-es tankon már kötelező.

(#5605) emre válasza Chris0321 (#5604) üzenetére


emre
veterán

Ha nincs mindegyik tagon 100%-os javítás hanem mondjuk 5-ből 4-en csak 70-75% azzal azért már el lehet harcászkodni. :K

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5606) Amfiton válasza Fel (#5603) üzenetére


Amfiton
tag

köszönöm FEL!

(#5607) Cucuska2


Cucuska2
őstag

Csesszétek meg, IS-3-mal olyan meccsben voltam. Első két lövésem két ellenséget ammo rackelt, utána pajzánkodok a sherwoodi erdőben, erre egy T-34-1 ammo rack-kel kiszed majdnem full életről. Ha nem lettem volna ott, nem hinném el.

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#5608) munnergep


munnergep
senior tag

Tegnap volt egy kicsi elbizonytalanodásom arty ügyben. Eddig rühelltem őket. Azért adtam el a T32-t, KT-t, mert undorodtam az öt-hat artys menetektől, a oneshot-tól.
Tegnap viszont 60e free xp-ért, megvettem a T71-et (nem volt kedvem a t21-el pöcsölni) és kicsit most máshogy látom az artyt. Egyrészt arty-ra vadászni csodálatos :) Másrészt, ha JÓ az arty és te jó ütemben deríted fel nekik az ellent, akkor pillanatok alatt bedarálják az ellenfél tankjait. De ami a legjobb, hogy ha light tankkal ki tudom kerülni a sok ellent és felderíteni az ellenfél artyját, akkor a tieid rögtön lövik őket, megmentve ezzel a csapatot a kurv@nyázástól.
Persze amint átültem a Löwe-be, és 2 hummel darabokra szaggatta a legénységem + egy rakás modult, rögtön undorkodtam megint :) Az is érdekes, ha IS3ban ülök, sosincs sérülésem az arty által, csak letrekkelnek (vagy csak eddig dög véletlenül így jött ki).
De mégsem rossz ez az artys dolog annyira, csak ne legyen több mint 3 darab és legyen aki spotolja nekik a másik artyt.

Másik: akarok egy videót csinálni a t71-ről, 2-3 replay alapján ÁTLAGOS vagy FOS játékosoknak, hogy mit NE csináljanak + tanuljanak néhány bődületes hülyeségemből + megmutatni, hogy mit tud a jó arty. Szóval nem a szokásos, hogy 13 kill és milyen faszán játszom, hanem kicsit más jellegűt. Fraps-al már leszedtem a replayt, handbrake-el átkonvertáltam, viszont kéne alá egy hangsáv ahol magyarázom a dolgokat, aztán összerakni. Milyen progival érdemes csinálni, hogy utána a youtube-ra is feljmenjen, illetve mekkora videót enged felrakni a youtube?

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#5609) munnergep válasza Cucuska2 (#5607) üzenetére


munnergep
senior tag

Vehicle Games played Victory ratio
T71 26 69.23%
IS-3 7 71.43%
Löwe 5 40%

Ez a Löwe nem nekem való :(

cucuska2:
KÖSZ!!! :)

[ Szerkesztve ]

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#5610) Cucuska2 válasza munnergep (#5609) üzenetére


Cucuska2
őstag

[link] :DDD

Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!

(#5611) Chris0321 válasza emre (#5605) üzenetére


Chris0321
addikt

Ez igaz, de E-75-el elég sokszor leláncolnak és mivel arty mindíg szokott lenni ebben a tierben jobban érzem magam ha a lehető leggyorsabban visszarakják a láncot és nem kell elhasználni a javítókészletem.

(#5612) Sunsetjoy válasza Cucuska2 (#5607) üzenetére


Sunsetjoy
tag

Erre mondják, hogy "kölcsön kinyír visszajár" :D

A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/

(#5613) dfsz34 válasza Chris0321 (#5590) üzenetére


dfsz34
őstag

Nekem a skillek,perkek esetében ezek a fontossági sorrendek és miért:
Mondjuk annyi, hogy ezek harcoló tankra vannak (pl is3), egy TD-re némileg másokat tennék:

hatodik érzék: számtalan esetben mentett már meg, főleg nagy tierben van néhány tanknak böszme nagy a látótávolsága, enélkül fogalmam sem lett volna, hogy spotoltak és már kapom is az áldást (még ezzel is előfordult, hogy hamarabb meglőttek, de a váratlan arty lövést eddig legalábbis mindig elkerültem így, artynak nem elég 3 másodperc a pontos célzáshoz és ha mégis kapásból lő, akkor eddig még mindig mellettem durrant)

BIA: ez az egyetlen tulajdonság, ami csökkenti töltési időt, ja és mellette javít mindenen, "+2,3% bonus to view range, radio signal range, rate of fire, accuracy, aim time, acceleration, turn rate, turret traverse" és "+5% bonus to repair, camo and firefighting"
Na most, ugye, innentől nem kérdés. Nekem a harcoló tankoknál a legfontosabb a töltési idő és a célzási idő, mert a sebzést minél gyorsabban kell kiosztani

snap shot: kisebb a célzási pontatlanság, ha forgatod az ágyút (kisebb a kör), hasonlóan a BIA-hoz, ha harcol a tank, nagyon nem mindegy, mennyire pontosak a lövések, még közelharcban is fontos

javítás: fontos és jó dolog, hogy ez azonnal segít, mert amennyi százalékod van, arányosan annyit javít. De én nem értékelném túl, a BIA szerintem fontosabb, ráadásul amíg nincs meg a 100% javítás mindenkinek, addig is lehet kis javítókészletet vinni, csak 3e credit és ha nagyon kritikus a helyzet, akkor 2 sec alatt kijavítom a lánctalpat és már menekülhetek vagy mehetek lőni, már nagyon sok tankot elkaptam így, akik azt hitték, hogy letalpalnak aztán kényelmesen kilőnek, aztán volt a fejvesztett menekülés, amikor szinte azonnal mentem tovább és pofán lőttem őket, de meg kell gondolni, mert csak 1x lehet bevetni, igaz van nagy javítókészlet is, azt is oda kell rakni, mert az is javítja az időt már akkor is, hacsak ott van nem kell felhasználni, de amúgy az 20e credit, azt soha nem használom csak lánctalpra, annyit nem ér,

kuplungégetés: a manőverezés életbe vágó, érdekes, hogy érzetre sokkal többet javít, mint ami a % alapján következne, bár olvastam, hogy lehet, hogy hozzáadódik, nem megszorzódik, ezért javít többet, passzolom, de érzésre nagyon hasznos, mikor is3-al rendkívül fordulékony vagyok, sokszor mentett már meg egy villámgyors forduló

álcázás: ez szintén fontos lehet, mert igaz harcoló tank, de az nem jelenti azt, hogy nem sniperkedhet néha és pár szabad lövés mindig jól jön

innentől a többi tulajdonságot úgy kell kiválasztani, hogy mi az ami leginkább történhet a tankkal, tűzoltás, ha gyakran tüzet kap, ha gyakran robban, akkor a biztonságos lőszer elhelyezés

TD-nél annyiban mások a prioritások, hogy ott a recon fontos a parancsnoknak, meg az álcázás talán még a javításnál is fontosabb

Van egy olyan trükk is, hogy berakják a mentor-t a parancsnoknak és így gyorsabban fejlődik a legénység, aztán lecserélik a mentort másra később, de ez leginkább arannyal működik, hogy ne legyen szint veszteség a cserénél

(#5614) odrif


odrif
MODERÁTOR

Ezen a pályán ha az I.-es helyről kezdtek akkor milyen taktikát választotok?

20 éve a Prohardveren

(#5615) fradi81 válasza odrif (#5614) üzenetére


fradi81
veterán

Nehéz tankkal a házak felé érdemes menni, a kisebbekkel meg jobbra valamerre.

[ Szerkesztve ]

moto g72, Ninebot d28e

(#5616) virkir válasza odrif (#5614) üzenetére


virkir
veterán

Attól függ mivel vagy és milyen a csapat összetétele.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#5617) emre


emre
veterán

El vagyok átkozva Type58-al. :O
1079 átlag sebzésem, 1,64 a kill, és folyamatosan ilyen csapatokba tesz be.
14 csata után 21% win ami röhej. :(

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5618) atis123 válasza munnergep (#5608) üzenetére


atis123
tag

YouTube miatt ne aggódj, 60 perces,100 mega körüli simán mehet, csak aszem' 15 percnél hosszabb - nem emlékszem pontosan - videó esetén kell kérni egy sms-es megerősítő kódot, majd az be kell írni, és már töltheted is. Hajrá! Én is osztom a véleményed, hogy a jó arty nagyon hasznos. Fentebb írtam is, hogy a mienk Karila bázisvédénél, azzal kezdte, hogy kiszedte az ellenfélét, mondjuk csak egy volt, de nekünk is rengeteget segített.

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#5619) marked one94 válasza emre (#5617) üzenetére


marked one94
őstag

Sajnos ezzel nem bírlak megtanítani játszani, nemhogy te is vennél egy bizonyos t8as med tankot :D ;]

You'll Never Walk Alone

(#5620) emre válasza marked one94 (#5619) üzenetére


emre
veterán

Ne szójjá be.
Tegnap is mit csináltál, persze csak viccből de akkor is mi lett a vége. :P

Tessék itt is mi volt, győztem menekülni középről.
A két rövid életű scout után csak a P2-vel maradtunk középen. Persze nem sokáig.

Ja, van már (legalább) egy op pro T8-as med tankom. :)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#5621) atis123 válasza odrif (#5614) üzenetére


atis123
tag

Nehéz tankkal hegy, az övék is ott fog jönni, én a lassabb meddel is azt javaslom. Hisz a jobb oldal teljesen csupasz és a szemből ott fognak jönni a medek, akik hamarabb felérnek és az út mögül jobban tudnak lőnni, mint te őket. Talán még a völgy baloldalát érdemes megpróbálni, ahol több a fa, de ott is kell áldásra számítani gazdagon az átellenben kempelőktől.

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"

(#5622) odrif


odrif
MODERÁTOR

Köszönöm mindenkinek! :R

20 éve a Prohardveren

(#5623) littlemole válasza jano_77 (#5576) üzenetére


littlemole
őstag

Kicsit gyorsan fékeztél be. Ő meg gyorsan jött SP hez képest így belédszaladt, nem figyelte merre megy, aztán bekapta azt a pár találatot. Felhúzta magát , és belédlőtt egyet.

Én őt tartom hibásnak mert nem figyelte merre megy. Ő jön hátul szóval neki ezt is jobban kéne figyelnie.
Ha meg éppen célzol és valaki meglök hátulról, elhibázod a lövést. Semmivel nem kellemetlenebb az sem.

Ott egyébként lett volna a SP nek egy kis domb amivel az oldalát elrejthette volna, addig amíg azt a typeot megölitek. Jobb választás lett volna mint 0-ról "gyorsulni", hátha elér a szikla mögé.

Ennél nagyobb balfaszságok is előfordulnak.

Én nem lőttem volna ki, az kár volt. Szájkarate meg kit érdekel. ;]

[ Szerkesztve ]

"We believe we have a moral responsibility to keep porn off the iPhone. Folks who want porn can buy an Android" From Steve Jobs to a Customer (Xiaomi Note 3 PRo)

(#5624) myckey válasza marked one94 (#5619) üzenetére


myckey
veterán

jó hát nem mehet mindig mindenki középre :U
valakinek máshol is kell játszani ;]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#5625) notused válasza olcsii (#5602) üzenetére


notused
csendes tag

Fotosopp, kamu! ;]

Lehúzok egy felest, ha sikerül a saját HP-t sebzésként kiosztanom (max. 1892, 107 csatából), de még alig fogyott az üvegből. Nem fogok így berúgni! :)

Látom még gold lőszert sem nagyon használtál. Írhatnál róla valamit, hogy ennyire ász vagy, a csapatod vagy az ellen volt béna, mi történt? Minden tanknak tudod a gyenge pontját vagy hátulról lepted meg őket? Én alig tudok sebezni vele, időnként úgy érzem, hogy még az M3 Lee-vel is jobban ment, pedig azt nagyon utálom.

Meg egyébként is hogy értél ki a frontvonalba, hogy még ennyit tudtál spotolni is?

szerk: látom Malinovka/Murovanka a pálya, gondolom nem a hegynek indultál meg vele :)

[ Szerkesztve ]

(#5626) marked one94 válasza myckey (#5624) üzenetére


marked one94
őstag

Tegnap nem tudod miről maradtál le :D Kaptam egy kis lebaszást :D

You'll Never Walk Alone

(#5627) vhw válasza marked one94 (#5626) üzenetére


vhw
addikt

Ki volt már az? Szeretnék kezet fogni vele, hogy végre más is kiosztott :D

Másrészt látom, még mindig a csúf gonosz artyzás megy... ez ilyen örökzöld. Nem kéne az első hsz-be betenni pár előre megírt mocskolódást, hogy ezzel is segítsük szegény hátrányos sorsú játékostársainkat?

Ááá... megyek is inkább vissza a metroba :P

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5628) Chris0321 válasza dfsz34 (#5613) üzenetére


Chris0321
addikt

Mivel sok tankot megtartok legénységet általában újat szoktak kapni ha veszek egy másikat ezért nem nagyon vagyok biztos a skillekben. Javítókészletet mindíg viszek magammal tűzoltó készülékkel és elsősegélycsomaggal(amikor akció bevásárolok így csak 1.500). A javítókészletet nem szeretem elhasználni a láncra mert kelhet másra is. Volt olyan csatám TigrisP-vel ahol ellőtték az ágyúm, megjavítottam erre amorack majd ágyú sérülés. Nem kicsit voltam ideges, kénytelen voltam ilyen állapotú tankkal végigharcolni a meccset ami a megnövekedett újratöltési idő és a távolra elég pontatlan ágyú miatt nem volt egy leányálom, de azért sikerült nyerni. BIA eddig csak a T34-esemen van mivel azt használtam elég sokat és már több skilles a legénysége és még lesz több is.
Egyébként köszönöm a részletes leírást.

(#5629) virkir válasza vhw (#5627) üzenetére


virkir
veterán

Szerintem rám gondolt.
Kétszer sikerült mély lélegzetet vennem.
Azt leszögeztem, ha Westfield-en 1. pontból meddel megint megpróbálna felmenni a városba alulról én fogom kilőni :D
Mert én hüjje megint mentem utána.
A másik meg talán egy olyan bukó volt amikor egy fél óra rimánkodás spot után megjegyezte, hogy lehet bukunk de ő legalább sebzett. Na akkor morcos voltam.
Ezektől függetlenül elég jó volt a tegnap.

Absz off.
Alagútba melyik 3 fegyvert viszed?

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#5630) Plasticbomb válasza yarsley (#5570) üzenetére


Plasticbomb
addikt

A nagyobbik promo kódból nem lehet szerezni?

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#5631) marked one94 válasza virkir (#5629) üzenetére


marked one94
őstag

csak ennyit mondok all cap :D ;]

You'll Never Walk Alone

(#5632) Speedlink88


Speedlink88
csendes tag

Akinek van FCM50t az megvan elégedve vele? Mert löwe és fcm50t gondolkoztam, de valamiért francia élősködön paktáltam le! A gun-ja 9 tierben is használható(?), csak mert van SP is, de annak az ágyúja tier 8 sem a legjobb, és legtöbbször goldot kell használnom hogy valami sebzést villantsak!

(#5633) yarsley válasza Plasticbomb (#5630) üzenetére


yarsley
aktív tag

Sajnos csak nagyon ritkan talalok belolle egyet. :(

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#5634) psycroptic válasza Antonius1978 (#5597) üzenetére


psycroptic
őstag

Mindennek van árnyoldala és mégsem kezdesz neki hisztizni. Tisztelet érte! :R Minden tanknak van gyengesége és erőssége, most valaki vagy megtanul vele együtt élni vagy nem. Én nem mondtam, hogy jó dolog 10 arty egy csatában de mégsem rinyálok, hogy vegyék ki az összeset... :F

Annyit tudok mondani minderre, hogy aki puha az kiszáll... :DDD

PSNID: Tomy83PS

(#5635) Antonius1978 válasza psycroptic (#5634) üzenetére


Antonius1978
addikt

Pedig egyaltalan nem orvendek (sot, bosszant) a sok tuzernek ha osszekerul 5-5 darab oldalankent, na de mit lehet csinalni...ki kell oket loni, es kesz :C

Amugy epp morfondiroztam, hogy hogyan lesz meg a tank asz a kinai Stuart-tal, nos, most epp veletlenul osszejott, a Chi-Ha 84%-os legenysegevel :C

Sajna, prem nelkuli...

Győzelem!
Csata: Mountain Pass Saturday, May 18, 2013 2:36:11 PM
Jármű: M5A1 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1,141
Szerzett kredit: 36,817
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

[ Szerkesztve ]

(#5636) jano_77 válasza littlemole (#5623) üzenetére


jano_77
nagyúr

Köszönöm mindenkinek a választ.
Azt hiszem - segítséggel - írok majd a WG-nek, hogy nézzék már meg, hogy ugyan miért is kaptam be a lövést és miért is jelentgetett fel az idiótája, aki a WN6 értékétől nem látott tovább, mert el van szállva magától és azt hiszi, hogy Neki mindent lehet!

Köszi még1x...majd ha lesz fejlemény, beszámolok róla.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#5637) grex4 válasza jano_77 (#5636) üzenetére


grex4
aktív tag

leszarják, sablon választ kapsz majd semmi mást.
Viszont ha büntire kerül a sor készülj fel rá hogy ugyanazt kapod majd te is.

üdv

(#5638) jahrn válasza Atlantis (#5527) üzenetére


jahrn
senior tag

Te nyertel, neked van igazad. Nezve a mai FTR bejegyzest, az arty acc nerf kompenzalva lessz egy altalanos acc buff-al. Ill mondhatjuk azt h artyk tovabbra is 8.5 pontossaggal oszthatjak az eszt mig a tobbi jarmu a jelenleginel pontosabban.

(#5636) jano_77 Miutan nem birtad ki es visszalottel (ill ki is lotted) en mindkettotoknek kiosztanek 3 nap pihit.

[ Szerkesztve ]

(#5639) nemethpityu


nemethpityu
csendes tag

Van olyan dmg panel ami kijelzi a ping mellett mennyi sebeztem?

(#5640) xtmod válasza nemethpityu (#5639) üzenetére


xtmod
senior tag

üdv.

ez ilyesmi: XvmMini4.5Hitlog_Hun_Normix085

[link]

(#5641) Atlantis válasza jahrn (#5638) üzenetére


Atlantis
veterán

Ezeknek teljesen elment az eszük, gyakorlatilag semmi nem fog változni arty-fronton, ha az lesz, amit írtak. :(

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5642) olcsii válasza marked one94 (#5626) üzenetére


olcsii
aktív tag

Igen szinte minden tanknak tudom a gyengepontját de itt elsősorban az ellenség tudatlansága kellett mert ök nem tudták hol kell engem lőni:)
Támadás játék mód volt mi támadtunk és mindenki kempelt én meg megindultam felfelé a templomtól és így elég sok tankot felfedeztem és megsebeztem. Sokan lőttek rám de ebből csak pár ment át.
Sebzés rekordom vele 3900dmg de akkor vesztettem:(

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#5643) virkir válasza marked one94 (#5631) üzenetére


virkir
veterán

Á... az csak poén volt bár ha még egyszer ilyet csinálsz lehet akkor is kilőlek. :D

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#5644) munnergep


munnergep
senior tag

Úgy látom 7végén nem érdemes segíteni a csapatot esetleg taktikázni, érdemesebb csak menni a többiekkel, majd csak lesz valami alapon... farmolásra jó, másra nem.

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#5645) jahrn válasza Atlantis (#5641) üzenetére


jahrn
senior tag

Azert valtozik RoF, celzasi ido, nehol HP nerfet is kapnak meg ugye a tierekkel is mahinalnak. Ill ha jol remlik van SPG ahol elveszik a top gun-t, legalabbis Su-26 eseteben mintha ezt irtak volna.
Egyertelmu, az agresszivabb jatekosoknak kedvez a dolog, elsosorban az - agyatlan - kempelok akik semmit nem fognak erezni az arty nerfbol, oket ugyanugy ki fogjak loni.
OFC barmennyit is pofazunk amig nincs fellove a teszt szero addig nemigen van mirol beszelni.

Az uj camo rendszer hatasaira vagyok leginkabb kivancsi. Megszunnek a magikus erdok meg a bennuk legeleszo Siemkawagen hordak?

Jah, az h megszunik a TD xp+credit nerf az hatalmas jo pont tolem WG fele.

[ Szerkesztve ]

(#5646) Atlantis válasza jahrn (#5645) üzenetére


Atlantis
veterán

Ha a pontosság és a sebzés nem változik, akkor lényegében mindegy, hogy 35 vagy 38s alatt tölt be egy nagy arty. Ez így csak pofon lesz a szarnak....de egyetértek, várjuk meg a végleges verziót, úgy látszik, még megy az ötletelés.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5647) vhw válasza jahrn (#5645) üzenetére


vhw
addikt

Hisz épp arról beszél, hogy a nagyobb tankok is fix camo bonust kapnak hálóval vagy a skillel, nem százalék alapút - tehát jobban el lehet rejteni. Cserébe kevesebb bonust adnak a bokrok. (de több bokor egymás után ugyanúgy nagy láthatatlanságot biztosít mint jelenleg.
Ettől mi szűnne meg?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#5648) Csabi04


Csabi04
tag

Kár hogy nerfelik az artykat. :( A 8.6 után el fogom adni. 3 tankot full hp-ról szedtem ki: T-34-85, T25, SU-100.

[ Szerkesztve ]

(#5649) myckey válasza jahrn (#5645) üzenetére


myckey
veterán

így talán majd még ebben az évben meg is veszem a T28 gépet,ami már 7 hónapja ki van fejlesztve
jól elvetettem a gondját ;]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#5650) jahrn válasza vhw (#5647) üzenetére


jahrn
senior tag

Az arty valtozasokkal osszhangban ertem azt h esetleg a camo babra miatt kevesebb erdojaro/kempelo player lessz. Hiszen a skill fix, es az mozgas kozben is mukodik, extra camo szintugy (jo h mind Hellcat-ra mind Su-122-re vettem veglegeset most az akciokor) mindemelle jon az h a borkok kevesebbet adnak. A dupla bokros megoldasrol sokan nem tudnak/nem hasznaljak, raadasul azert a nagyob tankoknak kevesebb bokor all rendelkezesre. Ha az arty tovabbra is rohogve roflstomplja a kempeloket mig az aktivabb jatekosok kevesbe veszelyeztetettek, akkor talan ezentul dinamikusabb csatakat latunk.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.