Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#46301) lnk


lnk
aktív tag

A legutóbbi hírcsokorban le van irva hogy 9,0-tól a régebbi visszajátszások nem fognak menni.Azért ha valakinek van vagy pl 100-200 replay a gépén azért azt meló átkonvertálni.Mert a válaszuk az volt ha jól láttam hogy vedd át vidóra. :(

(#46305) g85j válasza Smutz (#46277) üzenetére


g85j
tag

rakj fel róla 1 replayt, s mindenki megnyugszik...

(#46306) diegho válasza g85j (#46305) üzenetére


diegho
nagyúr

Erre az lesz a válasza, hogy nem vesz replay-t. Mondjuk nem értem, hogy a szanaszéjjel spaced armorozott IS-7-ről, ha valaki lepattan, az miért manipuláció. Az IS-7 oldala végig spaced armor (a láncnál is, mert a lánc spaced armornak számít), a torony meg döntött. Annak az oldaláról bármivel tök könnyű lepattanni, de ehhez tudni kell a játék alapjait. És igen, már megint itt vagyunk... az alapok...

Abban pedig biztosak lehetünk, hogy ez valakinek a sokadik regisztrációja itt a fórumon, de az illetékesek majd kirakják.

[ Szerkesztve ]

(#46309) csoki válasza diegho (#46273) üzenetére


csoki
senior tag

az tény hogy annyi free xp-je van h minden modult kapásból ki tud fejleszteni, ami nagy előny, de játék közben nem szokott premium ammot lövöldözni csak ha tényleg muszáj, vagy érzi h sok múlik rajta.

de még mielőtt ennyire népszerű lett (200-300 nézője volt csak átlagban amikor én elkezdtem nézni őt) és nem volt ennyi goldja csak párszáz, akkor is ugyanígy játszott :)
az alap "kérdés" pedig a következő volt: "keresem azon 3000 wn8 fölötti játékosokat, akik nem végig goldot lőnek" ;)

(#46310) Qru


Qru
MODERÁTOR

Ne offoljatok ennyit és főleg ne személyeskedjetek.

#nincsbennetarcsi

(#46311) sebijani1982 válasza Smutz (#46277) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Értem amit írsz!

DE! Akkor forduljak a supporthoz, amiért engem mégis kilőnek, pedig a T34-t az E-25-t és anno volt egy Churchill III-t is megvettem. Ja nehogy kifelejtsem még 326 nap van a prémium számlából.
A te érveléseddel, nekem túl kellene élnem minden lövést, s az arty nem tudna bemérni.

Volt, hogy a nyolcas TD és Heavy lőtt egyszerre egy Pz38na-ra és mind a kettő csak a láncot lőtte le róla. Vagy amikor KV1-S-el a Luchs-ot eltalálom, majd benyögi, hogy kritikus találat volt, de NEM sebzett.

Szerencséjük volt, engem nem zavar.

De a butaságokat hagyjuk már.

Ha továbbra is fenntartod ezt a valótlanságot, légyszíves tényekkel, adatokkal bizonyítsd.

Tudod, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Amíg nem bizonyítod a WG "bűnösségét", addig csak vádaskodsz.

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#46312) sebijani1982 válasza lnk (#46301) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Az esetleg nem megoldás, hogy a régire meghagyod a mostani wot mappát, a 9-est pedig máshova telepíted?

Amikor régebbi replayt nézel vissza, akkor net letilt nehogy frissítsen, aztán vissza lehet nézni.

De ez csak ötlet.

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#46313) lnk válasza sebijani1982 (#46312) üzenetére


lnk
aktív tag

Maga a replay fájl az végülis önmagában nem egy videófájl nem?A meccset magát nem a szerver tárolja?Én eddig azt hittem a fájl az csak arra kell hogy a kliensen keresztül elérd magát a videót ami fent van.De lehet tévedek.Igazából ezért emeltem ki ezt a részt a hírcsokorból mert gondolom van itt egy pár ember velem együtt aki elég sok visszajátszást tárolgat.Van egy pár ászom is feltöltve wotreplay-re.És én elég kellemetlenül fogom megélni hogy mindent mentsek le videóként :) Ha van vagy lesz alternatíva akkor nincs gond.

[ Szerkesztve ]

(#46314) Bingisz válasza lnk (#46313) üzenetére


Bingisz
addikt

"Maga a replay fájl az végülis önmagában nem egy videófájl nem?"

Nem. Úgy lehetne visszamenőleg megnézni a replayeket, ha a pályák és a tankok minden verziója bent lenne a játékban, ami nem kicsit hizlalná fel a játék méretét. Ami megoldás lehetne az a szerver oldali replay, de egyenlőre sokkal nagyobb problémák vannak a szerver-kliens kapcsolattal, szóval egyenlőre marad a patchenkénti kompatibilitás.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#46315) KaLeun válasza dfsz34 (#46237) üzenetére


KaLeun
senior tag

A WG is akkor szokta felvenni a dinamikus csatajeleneteket amikor oldalanként van 10-12 t10 td és nincs egy arty sem. Akkor valóban érezhető a különbség, szinte mindenki többet mozog és bátrabb, már-már olyanok, mint Petőfi versében a Tisza... ...az első bokorig, aztán akit elkap a szilaj vágta (elmegy a második bokorig) azt mindjárt lehűti egy WTF E-100 vagy egy F155 sorozata.

Akik az arty miatt campelnek azok amúgy is végig campelik az egész meccset. Az a pár idióta meg aki ész nélkül rushol, az meg úgy is meghal csak max nem az arty lövi ki. Már múltkor is írtam, hogy aki olyan helyre megy ahol az arty simán beszorítja az meg is érdemli.

Cila

(#46316) Kakumix válasza jano_77 (#46283) üzenetére


Kakumix
senior tag

A WoT DirectX-et használ. Szóval, ha a DirectX is támogatni fog olyan szintű hozzáférést a hardverhez, mint a MantleAPI, miért is térnének át a MantleAPI-ra a WG-nél? Ráadásul a DirectX újabb verziói kompatibilisek lesznek a régiekkel, így megint csak nem lesz kötelező átírni a játékmotort a következő DirectX verziókra és az azok által támogatott új képességek használatára. Ráadásul az új DirectX sem hiszem, hogy idén elkészül.
Szóval SerB felnyomhatja - sőt magam keresnék a ház körül valamit amit akár segítenék is felnyomni a 8.11 és/vagy szerver költöztetés óta tapasztalható lag és ping miatt - , de ebben nem fog változni a hozzáállásuk (hacsak nem kezdték már el portolni MantleAPI-ra a játékot, mert akkor talán leállítják egy időre, míg kiderül mit fog tudni az új DirectX ;] ).

(#46313) lnk: Ez már régen így működik, hogy csak azzal a verzióval lehet lejátszani, amivel fel lett véve, mert nem videót vesz fel, hanem mozgásokat, lövéseket. stb. Ha változik a kliensben a térkép akkor már simán lehet, hogy a levegőben mennének a tankok a visszajátszásban. Úgy tudom, a lejátszáshoz ráadásul kell net is, mert a találatokat és a spotot továbbra is a szerver számolja ki és csak azt követően jelenik meg a monitorodon. Régebben eléggé meglepődtem, mikor próbáltam lejátszani egy pár napos videómat és már nem volt rá képes, mert verzióváltás volt közben.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#46317) dfsz34 válasza KaLeun (#46315) üzenetére


dfsz34
őstag

"Már múltkor is írtam, hogy aki olyan helyre megy ahol az arty simán beszorítja az meg is érdemli."

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Ezen az alapon mondhatnám, hogy arty is megérdemli, ha kilövi a scout, mert miért nem futott el.

(#46318) Tomi0703 válasza diegho (#45779) üzenetére


Tomi0703
őstag

Akkor pl az én 3-ik skillnél járó (3ik van 60% körül) IS-3 legényeknek adjak biát, + a többi finomság (azt tudom). Jelenleg rammer, célzásgyorsító, és stabilizátor van. Akkor ha rárakom a biát akkor mehet le a célzásgyorsító és helyette venti?

(#46319) csapee válasza dfsz34 (#46317) üzenetére


csapee
senior tag

Minek futna, oneshot kill a kicsinek:)
En a stabilizatort szednem le, de en ugyebar nem vagyok lila igy lehet hogy hulyeseget mondok.

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#46320) diegho válasza Tomi0703 (#46318) üzenetére


diegho
nagyúr

Igen.

(#46321) Angel1981 válasza Kakumix (#46316) üzenetére


Angel1981
veterán

"Ez már régen így működik, hogy csak azzal a verzióval lehet lejátszani, amivel fel lett véve, mert nem videót vesz fel, hanem mozgásokat, lövéseket."

Kis pontosítás; csak azzal a verzióval működik hibamentesen, illetve csak azzal a verzióval valósul meg 100%-os eséllyel a lejátszás.

"Ha változik a kliensben a térkép akkor már simán lehet, hogy a levegőben mennének a tankok a visszajátszásban."

Megerősítem! Pont ezt tapasztaltam akkor, amikor a megváltoztatott ("dombosított") El Halluf-on egy korábbi replayt néztem vissza; az illető tank jó mélyen belement abba az új dombba - mivel régi verzió szerint ott még síkság volt.

"Szóval SerB felnyomhatja - sőt magam keresnék a ház körül valamit amit akár segítenék is felnyomni a 8.11 és/vagy szerver költöztetés óta tapasztalható lag és ping miatt" :C

[ Szerkesztve ]

(#46322) lnk válasza Kakumix (#46316) üzenetére


lnk
aktív tag

Akkor ezek szerint semmi értelme feltenni wotreplay-re a replayeket.Talán jobban járok azzal ha összejön egy jobb meccs hogy azonnal csinálok róla videót.Köszönöm mindenkinek a felvilágosítást.

(#46323) diegho


diegho
nagyúr

3 órája nem voltam tier8 csatában T69-el. Eddig nem volt 34 tier8 csatánál járok vele összesen a 165-ből!!! Nem gyenge arány. Mivel tier10-ben gyakorlatilag semmit nem lehet kezdeni azzal az ágyúval, csak ha éppen nagyon hülye az ellenfél és hajlandó az oldalába/hátába engedni, gondoltam megyek egy kört azzal, amivel nagyon is lehet mit kezdeni tier10-ben, ez lett belőle:

(#46324) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Esküszöm már bánom, hogy megvettem a SU100Y-t. Semmi baj nincs vele de T6-ban bármelyik hevyvel "dől" a pénz. Most KV2-vel volt egy 11gy sorozatom. Már 69% a WR-je. Simán hoz 15-20e-et.

(#46325) bullseye válasza Angel1981 (#46321) üzenetére


bullseye
addikt

Hát, diegho felrakott nemrég egy t71 replay-t, ami szerintem már 8.11-es volt, de mégis elég bénán játszotta le nekem.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#46326) Bad Pritt válasza bullseye (#46325) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nekem a 8.10-es ruinbergi E3 replayemet simán lejátszotta tegnap.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#46327) Bingisz válasza diegho (#46323) üzenetére


Bingisz
addikt

Amióta megvettem a 110-et, összesen egy tier 8 csatában voltam vele. Az összes többi tier 10 volt. Természetesen még stock, úgyhogy extra szopás.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#46328) myckey válasza ddt500hu (#46324) üzenetére


myckey
veterán

én nem bánom
engem nem a kredit szerzés vezényelt mikor megvettem,hanem a trollkodás,játék élmény
fél áron vagy már nem is tudom mennyi volt

Diégó
nem úgy volt,hogy ez a gép vissza lépés az előtte lévőhöz képest,és nem valami nagy élmény vele a játék?
ahhoz képest még tolod vele ;]

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46329) diegho válasza myckey (#46328) üzenetére


diegho
nagyúr

Szarabb, mint a 7/1, de miért ne játszanék vele? Szar tankkal már nem szabad? Tudom a többi lila nem játszik szar tankkal, de én a szar tankokkal húzom a statom.

(#46330) KaLeun


KaLeun
senior tag

Elég nehéz úgy játszani, hogy ha valaki tüzel rám, akkor 30 másodpercig se kép se hang. Mellettem levő T69 közben átmegy ilyen robotmozgásúvá, valaki írja, hogy 999ms a pingje és a T-54 meg vígan száguldozik 30ms pinggel... Pedig már a téli olimpiának is vége van, de biztos megint ezek a szemét hackerek DDoS támadnak...

Cila

(#46331) diegho


diegho
nagyúr

Csak összejött 35db tier8-as csata (169-ből), mire átléptem a T69-et, ami a saját szintjében szuper tank lenne, de állandó tier10-ben, ahol a gold lőszere se lő át szinte semmit szemből, mindezt irgalmatlan lassú célzással, brutális pontatlansággal, heavy tankos mozgékonysággal és mérettel. Volt olyan csatám, ahol 36 lövésből 11 ütött át, mert bizony vannak pályák, ahol nem lehet flankelni. Most örülhetek, mert megvan a T54E1 ugyanazzal a fos ágyúval és húzhatom ki rajta vele a másik top fostalicska löveget, de annak a gold lőszere már végre nem szaros heat lesz. Mennyivel jobb lenne egy SuperPershing löveggel a T69...

(#46332) Viktoár válasza diegho (#46323) üzenetére


Viktoár
addikt

Nem lőttél ki senkit sem. ;]

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

(#46333) Kakumix válasza diegho (#46331) üzenetére


Kakumix
senior tag

Én már régóta farmoltam a free XP-t a nagyágyúra, meg is lett, ahogy megvettem, de nagyon nem szeretem. Alap átütése T10-be (mást nem lát) kevés a pontosságával, ami inkább pontatlanság így nehéz vele gyenge pontot lőni. 2,9 a célzásidő és franciásan csak akkor talál a cél közelébe, ha kivárja az ember a teljes szűkülést. Viszont 33mp az újratöltése. Várom már a T57 Heavy-t :)

#46332 Viktoár: Biztos kis HP-sok voltak mind és nem az effit húzza, hanem a WN8-at :)

szerk.: Másrészt viszont az AMX 50 120-at is húzom, na az sem egy leányálom. A kilences tankokkal az M103-at leszámítva mindig szívok (IS8, WZ 111 1-4, E-75), gondolom ez az utolsó akadály a T10 előtt :)

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#46334) diegho válasza Viktoár (#46332) üzenetére


diegho
nagyúr

DMG-re játsszák a játékot, nem kill-re.

(#46335) Angel1981 válasza bullseye (#46325) üzenetére


Angel1981
veterán

Akkor az valami egyéb bug, azonos verziószámot illik hibátlanul lejátszania, én nem emlékszem, hogy ilyenből lett volna gondom valaha.

diegho: értem, hogy mire célzol, de ez azért így "lecsupaszítva", fekete fehéren nem igaz, mert nem az a cél a csapattal, hogy "vigyél be X 1000 sebzést", hanem hogy nyírd ki az összes ellenséges tankot.
Persze, a tankoknak HP-ja van, vagyis végső soron ha lesebzed az ellenfél teljes HP-ját ,akkor nyersz, de a színtiszta cél nem a sebzés, hanem a 15 kill.
Arról nem is beszélve, hogy egy tank (ha nincs sérült modulja) még 1%-nyi HP-val is tud veszélyes lenni, míg a kilőtt az már nem.
Most vegyünk egy tisztán elméleti esetet; a csapat lesebzi az ellenfél HP-jának a 90%-át, de nem lő ki egy tankot sem, mert "sebzésre játszanak, nem killre".
Az ellenfélnek így még mindig több esélye lesz fordítani, mintha az a 90%-nyi sebzés egyben arányos killeket is jelentene, nem igaz?

Ismét leírom; értem, hogy mire céloztál, de amikor valaki kijelenti, hogy "a sebzés számít, a kill nem" akkor azért én kicsit összevonom a szemöldököm; mert csak sebzéssel nem lehet csatát nyerni, killel és sebzéssel viszont igen. ;)

[ Szerkesztve ]

(#46336) diegho


diegho
nagyúr

Az E1 nagyon vicces lesz így. E50-et nem tudom sebezni szemből. 5-ből 5 heat ammo nem ütötte át, AP-val meg se próbáltam. Egy minimális szöget ad és már sehol nem tudom átütni a stock löveggel. Tornyát szintén nem tudom átütni, mert nem találja el, csak a löveget. Imádni fogom ezt a fostalicskát.

(#46337) Jolet válasza diegho (#46336) üzenetére


Jolet
őstag

fullosan szerintem nagyon fogod szeretni
én imádtam

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#46338) diegho válasza Jolet (#46337) üzenetére


diegho
nagyúr

Az mindenhogyan egy rakás szar. Hogyan lehet jó egy medium tank, ami:
- hatalmas
- lassú
- lassan céloz
- pontatlan
- nincs átütése
- nincs camo-ja
- nincs páncélzata

(#46339) Drenadar válasza diegho (#46338) üzenetére


Drenadar
veterán

nem szereted a kihívásokat? :D

őszintén én sem tudom hogyan vészeltem át azt a vashalmazt...

(#46340) Kakumix válasza diegho (#46338) üzenetére


Kakumix
senior tag

Csak arra jó, hogy a másik mellé kerülj, kitárazz és menekülj. Kifejlesztve agilisebb, mint a T69, de azért a mozgékony nem ilyen. Már csak ~248000XP kell vele :W

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#46341) diegho válasza Drenadar (#46339) üzenetére


diegho
nagyúr

Én, amikor kijött megvettem fullosra és úgy toltam át. Akkoriban még nem volt ennyi táras szar és jól lehetett vele aratni, de most már nem igazán.

(#46342) Jolet válasza diegho (#46338) üzenetére


Jolet
őstag

nos én már elég régen játszottam vele, de nekem első sorban az élmény számít
vissza is lehet keresni itt, hogy akkoriban is beírtam (emlékeim szerint), hogy nem értem miért nem szeretik, amikor annyira élvezetes
mondjuk az is a tényhez tartozik, hogy sokáig nem játszottam vele, mert a 2 hetes akcióban megcsináltam T71-től T57-ig a sort

igaz számomra az itt olvasottak után a VK A és B is kellemes csalódás volt, őket is szerettem
szemben a Tigris II és E-75 párossal

nem kizárt, hogy én vagyok rosszul összerakva :DD

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#46343) dfsz34 válasza diegho (#46336) üzenetére


dfsz34
őstag

Ha meglesz az ász neked E1-re, akkor szívesen megnézném a replay-t. Valami eszetlen magasan van/volt neki az ász szintje és még mindig itt áll a garázsban, addig nem akarom eladni, de full arannyal sem tudok vele menni, mert amikor próbáltam és -70k volt a csata vége, azt mondtam, hogy ez így nem fog menni.

Próbálok technikát lesni, hogyan érdemes ezzel és lehet sok dmg meg xp-t szerezni.

(#46344) Jolet válasza dfsz34 (#46343) üzenetére


Jolet
őstag

nekem se lett meg az Ász vele :-(

de egy 1.osztály és egy jobb kör le lett mentve

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#46345) KisApám


KisApám
addikt

ÖRÖK KEDVENC :DDD

A legénység majd elvileg megy, ha már megvan a 6. érzék, egy francia "úttörőbe" - páncélvadászba.

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#46346) Mister_X válasza KisApám (#46345) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Ennyire jó ez a goldos td?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#46347) jahrn válasza Mister_X (#46346) üzenetére


jahrn
senior tag

Elegge jo az agyuja meg a kiteritese is. A mozgekonysag elegge problemas, de valamit valamiert. Raadasul 4 fos szemelyzete van, tokeletes Foch/Foch 155 szemelyzetekhez kiegeszito tanknak.

(#46348) Mister_X válasza jahrn (#46347) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én még nem mertem belefogni a francia TD ágba, a heavyben a B1 elvette az életkedvem (fizetéskor átugrom, az biztos), ELC AMX-ig is még menni kellene AMX 40-el (azt se várom). Artyban tartok T4-ben, az még tetszik is.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#46349) Iron Funeral


Iron Funeral
őstag

Ezzel így ebben a formában még nem találkoztam.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#46350) emre válasza diegho (#46338) üzenetére


emre
veterán

Nagyjából hasonló a véleményünk.
Csak azért nem adtam el még, mert egyszer ki akarom próbálni full gold lőszerrel.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.