Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#43441) [HUN]Dani


[HUN]Dani
őstag

Mai első meccsem WT PzIV-el El Halluf normál csata. Beállok egy szikla mögé, mellém áll egy E-50. Gondoltam magamban, hogy biztos lövöldöz egy kicsit amíg van spot, aztán tovább áll. Lőttük amit lehetett, mondom pozíciót váltok, az E-50 maradt a seggén. Megkértem, hogy medium tank létére legyen olyan kedves mozdítsa meg magát és mennyen már le spotoljon valamit és ne a bokorba kempeljen. Ezek után beírja nekem felháborodottan, hogy reportol engem helytelen játékért, amin jót röhögtem, viszont azon kevésbé, hogy megpróbált letolni a hegyről. :DDD

Tegnap is volt egy hasonló szitu. Amx12t-vel Artic Regionon az első pár percben spotolgattam, aztán ahogy fogytak a tankok elindultam sebezni. Megláttam egy fél hp-s IS-6-ot és egy közel fullos Rhm-et. Rájuk mentem, kinyírtam az IS-6-ot és sebeztem valamennyit az Rhm-be, de mielőtt az IS-6 meghalt volna kitudta nyírni a JagdPzIV-es csapattársamat. Ezek után lehordott mindennek, hogy mekkora noob és balfasz vagyok, hogy miért nem siettem jobban. Itt jön a vicc kategória már megint. Szakaszban tolta egy T-34-85-el aki még élt és arra utasította, hogy engem kapjon el és öljön meg...hát sikerült is lelőnie azt a maradék 50hp-mat. Én azért megdicsértem mindkettejüket.

Mondanom sem kell, hogy paradicsomok voltak a javából.

magyarsrac

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.