Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz Macka #204152 üzenetére
Ebben szinte biztos voltam. Ha én játszanék vele, mindenről pattanna, az tuti. De így, hogy én kaptam be az 1750-et rohadtul felbosszantott. De ekkora alfánál mit vársz, mennyi idő alatt töltsön be? Így is elég brutál dpm-je van. És még csak az kéne, hogy láthatatlan is legyen. Bár a spot rendszer sajátosságai miatt azért sok pályán az is megoldható.
-
jano_77
nagyúr
FB wotinfo-s oldalán van egy illető, aki egészen jó oktató leírásokat ír, most éppen a Legénységképzésről. Ennek kapcsán kialakult egy kis ellentmondás a fórumozók között, hogy fontos-e vagy sem a 6-ik érzék a Parancsnoknak. Vannak akik meggyőződéssel írják, hogy teljesen felesleges, mert úgy is késik és mire felvillan, már meg is lőnek. Nem lehet meggyőzni Őket az ellenkezőjéről.
Fontosabb a Felderítő az illető szerint - hiába írtam, hogy a Rádióson a Helyzetfelismeréssel többre megy."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dokee78
félisten
A verzióváltást technikai okok miatt a holnapi napra, azaz péntekre halasztották (02:30-12:30).
Délutános vagyok a héten.
A fent leirt idő intervallum mennyire reális?
Mert hajnal 5-kor még be tudnék fejezni 2 küldit a Tank Rewards keretein belül. (60 token)13 óra körül indulok munkába,addig remélem elindul a szerver és be tudom húzni az 1 csatáért járó 100 tokent.
-
phoenix1989
őstag
[link] hogy nem vittem be goldal az m4 49 et? 275 átütés és annak a szarnak nincs is ekkora páncélja. tanks.gg megnéztem fentről lőttem lefele 220mm vastag
-
phoenix1989
őstag
válasz phoenix1989 #204161 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #204162 üzenetére
-
notika77
senior tag
válasz phoenix1989 #204162 üzenetére
Még a célkereszted átütésjelzője is csak narancs volt, szóval mi a gondod?
szerk.: nem csak én láttam így
[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
Engem elátkozott Mussolini vagy nem tudom, gyerekek.
Érzésre olyan 5-ből 3 lövésem lepattan bármilyen olasz tankról, bármennyire is át kellene ütnie a páncélt...
Amikor benne ülök ilyen arány persze nincs, 10-ből 10 üt be..
-
phoenix1989
őstag
válasz Dobi 562 #204163 üzenetére
gondoltam rá de nem váltottam mert nekem az is sokszor nem csinál semmit mert lemorzsolódik.. 275 átütés ne vicceljünk már . ilyen szögben is kb 250mm vastag.
notika77
igen láttam nem vagyok vak de 275 átütés egy kb 250mm vastag páncélon hogy lehet narancs. na nee[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #204166 üzenetére
Ugy, hogy meg van dontve, nem merolegesen talalod el, igy az effektiv ertek nem pont 250mm.
-
ooloo
őstag
válasz phoenix1989 #204168 üzenetére
Valóban 190 mm-es páncél van frontból ... jól mondod . És valóban beforgatva éri el a 250-270 körüli értéket . Na , ha fix páncélátütéssel lehetne játszani , akkor ezt beviszed . De akkor hogyan tudna belenyúlni a csata menetébe a wégé?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #204168 üzenetére
Mert az en linkemen ki van valasztva, hogy az M56 Scorpion HEAT loszerevel szamolja az atutesi ertekeket. Compare-re kattints, ott tudod kivalasztani.
Ha beallitod a szoget amit latsz ezen a kepen, akkor latod, hogy ott ahol eltalaltad 270-280 mm effektiv ertekkel szamol, tehat 50% eselyed volt kb atutni. Pont a fronton levo pot lanctalp lemezt talaltad el, ott kicsit vastagabb a pancel.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz phoenix1989 #204171 üzenetére
Mar megint ertetlenkedsz... Leirtuk neked vilagosan, hogy mi tortent, normalis hangnemben. Ne haragudj, de en ennel tobbet nem tudok tenni erted.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz peterson79 #204165 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jr1994
addikt
A heat lőszernek nincs normalizációja.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
peterson79
őstag
Nem a páncél nő meg, hanem a lepattanás esélye, mert olyan szögben találod el. RNG-nek is van benne szerepe amúgy.
-
phoenix1989
őstag
válasz Dobi 562 #204172 üzenetére
nem is kell . elküldtem egy linket ahol ugyan az a tank van mint nálad viszont nálad 10mm el vastagabb a páncélja ugyan olyan szögben, amire azt monttad azért mert be van állítva a tankom hogy az lőtt rá. ettől még nem hiszem hogy vastagodni kellene a páncélnak. xD
) peterson79
nézd meg a két linket a páncélt írja vastagabbnak.[ Szerkesztve ]
-
Igen, ha nem merőlegesen találod el a páncélt, akkor vastagabb lesz a páncél a lövedék irányvektorához képest.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Igen, a HE-nél és HEAT-nél beleszámít a tank elején levő láncdarab, mint rétegelt páncél, ez 10mm-mel növeli a vastagságot, ott ahol sötétebb a páncél.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
notika77
senior tag
válasz phoenix1989 #204176 üzenetére
De igen "megnő" a páncélvastagság, mert ahogy jr1994 írta a hozzászólásában a HEAT lőszernek nincs normalizációja, ezért vastagabb páncélt kell átütnie, mert a becsapódás szögében próbálja átütni a páncélt. Az AP löszered viszont kicsit befordul, ezért jobb (90°-hoz közelebbi) szögben próbálja átütni a páncélt, ami így effektíve vékonyabb.
ui.: egyébként a páncélvastagság, effektív páncélvastagság, eredeti és effektív becsapódási szög mind látható a tanks.gg-n, a kis ablakban.
(#204179) ollie:
Hát ez most érdekes kérdés, hogy rétegelt páncél-e, mert a tanks-gg-n sima páncélnak mutatja.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Oke, reszemrol van meg egy ember akinek a posztjaira nem kell tobbet reagalni. Probal az ember segiteni de csak idopocsekolas.
-
válasz phoenix1989 #204185 üzenetére
Viszont olyan irritáló meg lenéző a stílusod, hogy ezentúl szerintem nem sokan fognak megpróbálni segíteni neked.
-
Pug
veterán
válasz phoenix1989 #204187 üzenetére
De, mindenki erti, mindig a WG csal es soha nincs semmi koze a vegeredmenyhez a jatekodnak.... faj a tomenytelen konteos hulyeseg aradatok.... de tenyleg....
-
dokee78
félisten
T-62A nem olyan gyúlékony,mint az Object 140 ugye?
-
phoenix1989
őstag
Ha ertette volna akkor arra valaszolt volna de nem ezt tette. Szoval eezt most fejezzuk be. A ket link koztii pancel kulonbbsegrol beszeltem mar reg mire idebofogi hogy ha elforgatod a tankot akkor persze hogy tobb. En meg vegig arrol pofaztam hogy ugyan arrol a tankrol beszelunk ugyan olyan szogbol megis kulonboznek az adatok. Ez erdekelt nem az hogy hat ha elforgatod bedontod akkor valtozik. Es szamomra akor is furcsa hogy a pancel erteke fugg a loszer tipusatol amit ra lovok nekem ez uj.
-
Melorin
addikt
Srácok, megszűnt a shooting gallery? Ahol kiválaszthattam egy küldetést amire néhány napom volt, hogy megcsináljam.
-
notika77
senior tag
válasz Melorin #204193 üzenetére
Update is in progress :)
Majd helyrejön. Frissítéskor a honlap is működésképtelen szokott lenni, ma még működik.Engem az érdekelne, hogy emlékeim szerint eddig a frissítés már reggel települgetett, függetlenül attól, hogy mikor éledtek fel a szerverek, de ma még el sem kezdte letölteni. Másnál?
ui.: most látom, mennyi az idő
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Kivaltottam a premium tagsagot PH-n, jok ezek az extra funkciok! Egybol baratsagosabb lett a forum!
-
jano_77
nagyúr
Fejlesztői hírrepeszek #309:
"A WOT hosszú ideje él és virul (10 éve). Most azt látjuk, hogy a közönség változik. Egy csomó fiatal jelenik meg és játszik a játékunkkal. Így ha bármi elronthatja a WOT-ot, azok kizárólag mi vagyunk, valamilyen rossz lépéssel vagy hibával." - ezek tényleg hol élnek? Már egy jó ideje túllépték ezt a szintet nagyon sokak szerint! Vajon miért cserélődik a játékos állomány és jönnek a kis tinik? Mert még nem tudják milyen is valójában a játék."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Ezek lemaradtak:
"Az alap tankosztályok (nehéz/közepes/TD) sokkal népszerűbbek, mint az artyk vagy a könnyű tankok." - vajon miért annyira népszerűtlenek a light tankok?!? TIPPEK?"Kerekesek: A módosítások elsődleges célja, hogy a kerék sebződése még jobban lelassítsa a járművet. Ezután meglátjuk ez mennyire hatásos. Ha ez sem segít a helyzeten, hozzányúlunk a paramétereikhez is (motor teljesítmény, manőverezhetőség)." - miért is nem lehet rögtön a paraméterek változtatásával kezdeni tisztelt WG?!? Húzzuk az időt persze, nehogy vmi értelmeset csináljatok a játék fejlesztésével. Sokkal inkább szükség van még az EHHEZ hasonló baromságokra, amik elveszik az erőforrásokat a tényleg hasznos és szükséges fejlesztésektől! AGYRÉM kezd lenni sajnos.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest