Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Ha névre szól az üzenet akkor csak magamra tudom venni. Ha valaki gyorsan akar végezni t6 kell nyomni.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Tényleg? XD 8 éve játszom megszakítás nélkül napi szinten.
Az hogy hatvanyozodott az egyénfüggő. Én nem lövök goldot csak ha tényleg kell. Átlagosan 10db van minden tankban.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Köszi Petya, de ezt nem h1mpi-nek kellett volna írnod, mert szerintem Ő ezekkel mind tisztában van.

Amiket leírtál csak annyi a baj, hogy pl ahhoz, hogy fel tudj vkit deríteni az enemynél, viszonylag előre kell sunnyognod, ugyanis az enemynél is többnyire kempelő gyáva nyulak vannak, akár csak a saját csapatunk. Nos ha nem mész kellően előre, nem látsz senkit. Ha előre mész és derítesz, akkor ahhoz hogy eltalálják a célt a saját csapatnak is óvatosan haladnia kellene előre, legalább olyan távolságba ahonnan már rálátnak a célra - nos ehhez már gógyi is kellene, ami nagyon sokszor édes kevés, mondjuk úgy hogy hiánycikk!
Tehát ismerhetjük mi a spot rendszert és a spottolás csínját-bínját, ha a csapat gyökér, akkor batyhatjuk!

A másikért - supportnak levél - meg kapd be!
-
revision
csendes tag
válasz
peterson79
üzenetére
köszi szépen a kimerítő választ .... pont tegnap húztam be mégegy tokent :-) ... az excalibur német 15-ös sec mission-nél kellett 2 battle heroes v. epic medal .... megéreztem , ogy jó volt az O-I-t visszavenni ... szuper szar, és unalmas tank, de könnyű vele acélfalat menni + ha minden ok, akkor sokatlehet lőni vele, és már kész is a 'sebezz 20% fölött az ellenséges teamből' medál .... a 2 tokennel unclockoltam a 2 top gunos német küldit a chimerában .... szóval hátravan 2 küldi ... az amcsi 15-ös, és a német 15-ös .... a 6500 nem akar összejönni, de a német, hogy lőjjek HT-nak, TD-nak 3500-at az talán egyszerűbb lesz
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Lehet kipróbálom akkor csak a fun kedvéért

-
válasz
peterson79
üzenetére
Miért, még mit változtattak meg?
-
galervin93
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Így van, és sokkal többször adj be, mint régen. Hasznos fícsör!
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
GRATULÁLOK! Azért ez már szép eredmény, légy rá büszke!
-
Don Vittorio
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ezexerint neked too early volt még mexerezni a 279-et...
-
köpet
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
nem iszom és nem dohányzom, a munkahelyem is megvan és nem tervezek 3 ládánál többet venni, vagy még annyit sem. Nem vagyok jó a szerencsejátékokban, nem is tudom miért tolom a WoT-ot...
-
válasz
peterson79
üzenetére
Mult evben is ugyan ilyen elannal ment a nyitogatas, sztem te akkor masik forumon lehettel
Btw meg mindig valoban ez eri meg a legjobb ha a jatekra koltesz...
~18K-ert (36 lada) kaptam:
- 12K goldot
- 22 nap premiumot
- 4-5 kis tankot
- egy 8-as premet
- 2db 3D skint
- 4 millio creditet -
válasz
peterson79
üzenetére
Én most csak 75 ládát nyitottam, kb harmada a megszokottnak, pedig jobban keresek. Talán kezdek végre felnőni 47 éves fejjel, hogy csak ennyit vettem.
-
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Mivel pandémia van kb. negyed annyit költök havonta "szórakozásra", így ez belefér bőven. De persze mindenki más összeget keres havonta, más összegben tudja ilyenre szórni a pénzt.
-
Dr.Én
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Hali!
Én is igyekszem már egyre kevesebbet költeni a játékra..ide évben talán ha 20000-et költöttem rá..az előző több tízezer forintokhoz képest egész jó már
.
Csak akkor játszom vele, ha van rá időm...inkább a plusz szabadidőm az asszonnyal töltöm , a kuszikkal..vagy az itthoni melókkal. illetve az hogy egyre drágul minden, amit korábban félre tudtam tenni pénzt, az most lehetetlen lett...rossz irányba tart sok minden... -
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Top tankként a csatában lősz egyet, közben a a csata alatt folyamatosan irogatta a baromságait. Majd utána bosszankodik a csapaton és kérdőre vonja a top dmg-t szerző med tier játékost, hogy így meg úgy.
-
CirrMee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Játékos, nem versenyző és valóban azt kellene nézni, hogy ez csak egy játék...
...amiből bármikor ki lehet lépni, ha nem tetszik. Élek is vele.

-
Szibilla
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Szándékosan használtam azt a szót arra a játékosrétegre...
nekik ez verseny is. -
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ezek szerint te se érted.
Te úgy reagálsz rá, hogy leszarod és továbblépsz. Én meg úgy, hogy néha írok ide egy panaszos hozzászólást. Miért ne írhatnám le ide, hogy az fv szerintem nem való a játékba? Ha nem tetszik ne olvasd el. És azt is ideírtam már nem egyszer, hogy egy durva szituációban nem értettem hogy maradtam olyan sokáig életben. Szóval a pozitív része is feltűnik. Különböző személyiségek vagyunk, ha szerinted a vállvonás a jó megoldás bizonyos dolgokra, attól még mások reagálhatnak teljesen máshogyan is. És az sem feltétlen rossz, csak más.
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
De. Nem egyszer hangoztattam már itt azon véleményemet, hogy az FV-nek semmi keresnivalója a játékban. Szerintem nem normális az, hogy egy tank 1800-as sebzést ad egyetlen lövéssel. És ahogy azt sokan írták itt játszani se túl jó vele, mert semmit nem talál el és mellette még világít is. Szóval pusztuljon a játékból. A TVP százszor jobb ennél, mert a 4,5mp alatt van egy minimális esélyed a meglógásra (esetleg tank beforgatására) miután bekaptad az első lövést.
Az arty meg ilyen sebzés mellett ne nyírjon ki mindenkit a tankban és okozzon még 2-3 modulsebzést is. Sokkal több az artymentes meccs, ami nagyon jó, viszont ha 3 van egy csatában az még mindig rohadt zavaró tud lenni. Az obj261-gyel még a nerf után is simán lőttem 3k-nál több sebzést egy csatában. Nem nagyon éreztem a nerfet rajta. És amúgy heavy-re nem jelentenek akkora veszélyt, a medekre ugyanakkorát, vagy még talán nagyobbat is. Persze ha eltalálják.
És az továbbra is rendkívül frusztráló, hogy mindezt a pálya másik végéből biztonságban csinálják, és még blindshotolni se nagyon tudod őket. Ha egy láthatatlan td meglő a bokorból, annak legalább vissza tudsz lőni, még ha nem is spottolódik. Nem biztos, hogy sebzed, de legalább a lehetősége adott. -
po1son
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Azért merész olyat kijelenti, hogy kiestek a metabol.
A nyíltabb pályákon 3 arty még mindig simán tudja befolyásolni a meccs végkimenetelét, hiába vagy bármilyen jó játékos egy chieftan vagy 279-ben. -
Szibilla
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Azt jobban el tudom fogadni én is, ha olyan lő nyakon, akinek ehhez relative közel kellett jönnie és nem csak a biztos távolból durrogtat...de abban igazad van, az arty jelenleg nem annyira bosszantó, mint a HE-nerf előtt, ámbár ha 2-3 van, az most is kellemetlen. Szerencsére már ritkább az ilyen.
-
Balcsix
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem nem nekem szántad a választ, én már régen befejeztem az eventet.
Nekem a Malachite feküdt a legjobban, de mindegyikkel szerettem játszani, kivéve a másik meddel. -
joergie
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem a grenadier a kedvencem, csak a végén semmit nem ér. A hornet azt gondoltam nem való high levelre, de aztán úgy keztdtük a phase4-et, hogy kitáraztam bele, és ki is gyulladt, -1500 a 9ezreből.
Double-el nem nagyon mentem, aztán most amikor már megvan a kingtiger kipróbáltam, és akkorákat lehet vele rammolni hogy az félelmetes, és a végén is hasznos, nekem ez lett a kedvencem, meg a malachite.
Tegnap kaptam 3 nap bant mert csata elején vízbe mentem. 3 nap. Három. support megerősítette. Nem is bánom mondjuk, csak a prém napokat is jegelhetnék mellé... -
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
-
válasz
peterson79
üzenetére
Vagy mondjuk meg kéne érteni a különböző játékmechanizmusokat, de hát az luxus, főleg ebben a topicban
-
po1son
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
közepes és a nehéz között szerintem nincsen nagy szakadék, ez a gránátos egészen jó amúgy (t49), ha automata újratárazás is rajta van.
-
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Sosem úgy állok neki, hogy, "na ez is szar meccs lesz"
Sőt, általában azért chatbanolnak, mert megírom a meccs elején szuicidoló meg síró embereknek amit gondolok. Nincs XVM-em se, mert lusta voltam felrakni. Igen, azt elismerem az egyik nagy hibám játékosként, hogy felételzem a csapat nem szar, majd ideges leszek azért, mert elvártam tőlük a minimumot. Ami amúgy elég dög szomorú ha engem kérdezel, hogy az abszolút 0 fölött semmire ne számíts ha nem akarsz csalódni, de mindegy -
joergie
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Multkor platoonoztam vele, attól függetlenül, hogy itt telesz*rja panaszkodással a topikot, tud játszani, jól érzi a frontot, kihasználja a tank előnyeit.(Recent statja kifejezetten meggyőző)
-
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ja hiszen az úgy működik, hogy csak úgy elmész a helyedről, hiszen nem úgy vannak ám megcsinálva a pályák, hogy ha megpróbálsz visszavonulni a legötbb heavy helyről akkor szarrá lőnek legalább 3 irányból. Meg amúgy is a legjobb része a játéknak az az, hogy egymást nézzük mert tudjuk sose fogjuk beütni egymás tornyát vagy várunk 5 percet hátha elnéz 1 lövés erejéig a másik. Opcionálisan ellőhetjük az összes lőszerünket egymás nemlétező gyengepontjaira, hátja 10-ből 1x csak bemegy
-
BigBear
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Mondjuk abban 100%-ig igazat kell adjak, hogy nagyon változó, kinek melyik jön be jobban, kinek melyik áll kézre.
Eleinte elindultam TD meg heavy vonalon. Mellette mondjuk van light is, de csak szükségből. Mára eljutottam oda, hogy a mediumok perpill jobban bejönnek. Aztán majd ki tudja mi lesz még. -
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Nincs beüthetetlen tank, mondjuk azért mikor Emil 2 vagy Kranvagn a ridgeline mögül hulldownban néz rám az ágyút picit felfele tolva azért eléggé úgy érzem
-
Szibilla
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ez mennyire igaz.
Kár, hogy nem lehet kipróbálni őket, mert ha 10 csatára meg is kapom néha némelyiket, az sokat nem árul el. Nagy ritkán 10 napra adja, na az már elég idő, ha minden nap játszok.
Más: IS-3 projekt vége!
Hogy én hogy utáltam ezt a tankot, most egy darabig semmilyen orosz tank közelébe sem megyek, pedig a ToT keretében haladni kellene a KV-4-el, csak egyszerűen nem visz rá a lélek. -
BigBear
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
A Phase 1 valahogy nekem nem az igazi. Jellemzően T10-es tankok közé dobott vele, ott pedig kevés, főleg az újabbnál újabb prémek mellett. Relatív lassú, nehézkes, az alap lőszerrel kb. nem lőttem át semmit, a 10+ s töltés meg 2+ s célzás is kevés, addig kb. 100x rohantak le. Páncél csak tornyon, ott is csak 100%-ig szemből ér valamit. Kb. az nem lőtte át, aki nem akarta.
Na most jól lehúztam.
T IX-ből a T55A a kisebb pennel együtt is jobban bejött. Pedig medium. Vagy pont ezért? -
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Körbenézek videó ügyben, aztán meglátom, melyik legyen. Köszi az eddigi segítséget mindenkinek.
-
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Igazad lett
.A 9 tokenes nyeremény tankok közül melyiket érdemes megszerezni? Nekem a 3-ból a Char Futur 4 tetszik a legjobban.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
de ezt nem egy random csata ideje alatt kaptad. ezt kéne már meg érteni. de tényleg hagyjuk. kemény matek így van. minden boostal én is megyek 1 randomot amiben kapok 300k kreditet. egyébként nem ártana végig nézned volt e küldetés amiért kaptál kreditet mert ugye az már le is vonható és folytathatnám. ............. azonos idő alatt azonos hozamot lehet elérni mert nem különbözik a randomtól számítások terén. egyedül xp ez fel is van tüntetve illetve bp pontban.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
nem is kell meg győzni. mind kettő ugyan az alapján számol innentől valóban felesleges.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Csatlakozom, Frontline jobban adja a creditet.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
ja hogy nem mered vállalni és bizonyítani az állításod , ez mindent elárul. ha nekem van bizonyítékom az igazam alátámasztására akkor azt nem titkolom. ezzel is csak nekem adsz igazat. aztán nevezhetsz annak aminek akarsz lepereg rólam.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Egyszeru a keplet, semmivel nem ad tobbet az FL, ugyan arra a teljesitmenyre... ennyi
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Mi is tapasztalatból mondjuk amit mondunk. XD nem a levegőbe beszélünk. Képet mutass már majd a csata végén mennyi volt a plusz .
-
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
volt olyan meccsem, hogy 1 tankkal toltam végig, 5-6k dmg és spot dmg. és ugyan annyit kaptam, mint 1 sima meccsen, cserébe örökkévalóságig tartott.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
és mégis hogy farmolnál többet? semmi extra szorzó nincs azért mert ott játszol. vagyis ugyan az vonatozik a csatákra mint a randomra. nincs eltérés. az hogy lemész egy fr csatát és szereztél mondjuk 300k kreditet szépen hangzik de randomból ugyan annyi idő alatt ugyan ennyi kreditet farmolsz ki. egyéb cuccot?? pl mit? pár darab direktívát aztán ennyi.
-
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Azért raktam ki, mert vicces, hogy szolid 2 percig végig lőttem a kb 15% eséllyel beüthető tornyát egy büdös darab pen nélkül ő meg elkezd problémázni, hogy golddal lövöm. Nem vittem be akkor nem mindegy neki?
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
már én is szemeztem a lehetőséggel.
-
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Általában 100 % + 1-2 sor képzettség. 6. érzék, BIA szokott lenni. Álca viszont nincs. Igyekszek még akkor az általad írt fogyócikkekkel is felszerelni a könnyű tankjaim.
-
balintka
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Köszönöm a részletes segítséget! Eddig még 2500-nál egyik tankkal se jutottam többre, ez is az LT-432vel jött össze. A kiegészítőket megnézem és az általad írtak szerint módosítom.
T100 LT-m nincs még, de rajta leszek azon az ágon is. AMX 13 90-nel a X-es 105-öst húzom most, de még sok vissza van, mire meglesz.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Mondjuk a commander vison system szerintem 1000-szer tobbet er mint a kipufogo...
-
po1son
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Magyarok közül feltörekvőben van és "újnak" számít Shadow_TheLoneWolf nevű srác stream terén, akit szerintem érdemes bekövetni és nézni, ha valaki jobb akar lenni.
Pár adásában belenéztem, normális, magas játékintelligenciával rendelkezik és rendkívül jó játékos, nem hittem a szememnek sokszor, milyen könnyedséggel darálja az ellenfelet full tier10ben. -
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
1: olyan mapon (hirtelen nemtom mi a neve, vasúti híd, szakadék, stb minden van) ott mi a tökömet kezdjek szerinted? 1: hulldown nem megy, mert nincs jóformán. 2: rohadt lassú a tank, 12km/h, rendesen hasítja a levegőt. 3: észreveszik az ürből is. 4: elmegyek oldalt a medekkel, szarrá lőnek a tdk. 6: bemegyek egyedül a városba, és 2en megölnek, mert mindenki vagy megy a medekkel, vagy megy a heavykkel.
Olyat mondtál, hogy "eszembe se jutott". -
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
-
BigBear
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Hátööö... nem értek egyet.
Próbáltam már több accal. Az elején mindig adja szépen egy darabig. Mint valami beetetés. Ha prémezek, prém lőszer stb. (ergo fizetek) nagy átlagban jobban adja az rng. Viszont ha jó hosszan nem tolok bele semmit, elkezdenek jönni a tipikus wtf csaták, nulla nyerési eséllyel. PC és Box ugyanez. Nem mondom, hogy mindig, de nagy átlagban a csak free acc lejjebb van wr-ben, holott ugyanúgy játszom (azaz nem, mert elvileg egyre több a tapasztalat). Hozzáteszem, ehhez még jön az, hogy T6-10 körül prém ammo nélkül egyre esélytelenebbek a csaták. Egy ideje nem fizetek semmit, nem veszek semmit, nulla pénz. Vannak is 10-20 csatás meneteim, amikor 90+ %-ban legalsó tier vagyok, sokszor egyedül abban a tierben, nem ritkán 2-vel lejjebb ugye. Nulla eséllyel gyakorlatilag, hogy bárkit megsebezzek. Biztos nem szándékos...
Említed az unikum yt csat. stb. játékosokat. Na pont őket biztos elkezdi szivatni majd az rng. Aha. Tudás és tapasztalat egy alapvetően fizetős játékban, haha. Biztos kell az is, de az is biztos, ha valaki tolja bele a pénzt, még ha béna is, szépen tejelni fog neki az rng. Az üzlet az üzlet.
Na mindegy, mindezek miatt jó ideje nem is foglalkozom a wr-el. Elvagyok ahogy vagyok. Nem fogok ott ülni órákat, néha-néha pár percet, fél órát játszom, ha van valami nagyobb esemény, megcsinálom a küldetéseket, nem foglalkozom magávan a csatával csak meglegyen ami kell és kész. Nekem ennyi bőven elég. Kinőttem belőle. A görcsös elmebajt meghagyom a vérpistikéknek. -
po1son
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A legnagyobb segítség +20 darab tier10 es tank lenne.
Emlékszem anno én még a 260at úgy szereztem meg a régi profilomon, hogy nem voltak parancsok és a küldetések is mások voltak. Pl arty küldetésnél volt valami olyasmi, hogy 2 enemy arty-it úgy kellett kiszedni, hogy nem voltak spotolva stb.
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Gratulálok, ügyes vagy. Nekem sajnos még a Chimera sincs meg. Nem feküdtem rá, játszogatok, aztán egyszer majdcsak beadja. Vagy nem.

A 279e meg teljességgel elérhetetlen számomra. Ahhoz nem tudok elég konstans teljesítményt nyújtani. Most a 10-es progival csinálgatom a napi küldetéseket a battle pass-hoz, tegnapelőtt 3k feletti átlagsebzésem volt, tegnap 1600. Volt, hogy egy meccsen egymás után kétszer gyújtottak fel, a másodikra valami 700hp-m égett lett, miután egy szutyok t8-as skorpion eltalált. (Rettentően utálom azt az op szart.) És ha mindez a meccs elején van, akkor nincs sebzés se. -
po1son
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
grat hozzá, most már lassacskán év végére lesz hozzá tankállományom, én is neki fekszem.
-
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Hoppácska! Grat!
-
jr1994
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-
jr1994
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Most megnéztem és a Grillével valóban nagyon alacsonyan van a szint I. osztályhoz és ászhoz is. De még mindig biztos vagyok benne, hogy tier 6-7 tankkal sokkal egyszerűbb, és gyakrabban jön össze, mint kb bármelyik 10-essel. Ha TD kell, Nashorn és a JGPz IV elvárt értékei is nagyon kicsik.
-
TigerDzsó
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Végül a Char-t választottam.
Tényleg megszokást igényel, de egyenlőre nem bántam meg a döntést. -
joergie
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
én arra megvettem a jp2-t, de...majd meglátjuk. megvan rá a nagy ágyú meg minden mostmár, azért az az ágyú adja tier8ban 9.4es töltéssel). grillét énis szeretem. usa-angol vonalon bulldoggal elsőre meglett ez a 15ös.(jöttek klántársak lőni a spotot de semmit nem csináltak
, így is meglett) -
joergie
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Mivel csináltad? amx50100at néztem ki, 4skilles legényeim vannak benne. td-vel nem szseretem, nem szokta adni az xp-t rájuk csak nagyon magas dmg-re. bc12t-t megveszem talán ha nem megy majd 50100al.
-
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem fogunk, végeztem az eventtel, megvan a 3000bond úgyhogy ennyi volt, annyira nem szórakoztató.
Max a napi 5000 dmg-t lelövöm hátha beakad egy prém nap.
-
Addel
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
A mérnök küldetés nem, ott csak 21 kill kell.
-
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Én meg rájöttem, hogy totálisan felesleges a plazmával foglalkozni, rá kell menni a dmg-re. Ez a legfontosabb, már a csata legelejétől. Ha leesik a plazma nem szabad felvenni, menni kell tovább sentineleket irtani. Ha a WT játékos nyerni akar akkor tökmindegy mit csinálsz, ha viszont nem akar nyerni, akkor te leszel a csapatban a legtöbb dmg-t okozó és kapsz egy Harrier indítót.
Rengeteg dmg-t nem tudtam kiosztani azért mert a plazmával szaladgáltam, amiért semmit sem kaptam és végül 3 generátort én robbantottam fel és persze a 6. lettem dmg alapján és a nyertes csatáért nem kaptam semmit. Igazából ez a játék hibája, hogy a 2500 dmg-t, amit egy generátor felrobbantása okoz nem ír jóvá azoknak akik cappelnek és, akik lehetővé teszik másoknak, hogy dmg-t okozzanak.
-
Swinegod
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Mint mondtam, ha épp nem teljesen szarok a harrierek veszteni fog a WT. Akkor épp kifejezetten jók voltak. És hidd el ha 80m-ről mellémenne az egész tárad 0dmg-el akkor te se nyerted volna meg
-
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nemtom, en csak retek matricat nyitottam
-
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Én most 2-ből 2-t nyertem a Harrierrel, de nagyon olyan érzésem volt, hogy hagytak nyerni bennünket.
-
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Beallsz 1v1ben a neheztankkal es megnyered. A tornyot nem tudja beutni. Aztan mikor meghaltam,meglatta h megyek erte ujra,menekulni kezdett
-
köpet
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Pákozd...
Az emlékmű alatt ül a bokorban. -
Argh!
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Én is ott vagyok az Obj.279e kapujában. Csak az a baj még 100 lakat van rajta
-
po1son
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
+1, szépen összefoglaltad, tegnap már kicsit jobb volt a helyzet harrierként, de így is volt jó pár katasztrofális meccs...
-
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
En 1 meccs utan kaptam kulcsot pl
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
gratula, ez jo kis volt heavykent is.
kivancsi lennek h valtoztattak-e rajta valamit vagy csak a kategoriat.
volt egy forditott transzfer is a vk3001p-vel
ott se vagom mi valtozott. -
h1mpi
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Grat, mind1 milyen tankon figyel a harmadik jel, nagy teljesítmény. Nekem sosem lesz ilyen, mert 2-3 kör után megunom a tankokat…
-
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
-
jr1994
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Akkor elég stabil szintet hozol. Ha eléred azt a sebzést, ami kell a szinten tartáshoz, utána minden +1 lövés az lehet kb + 0,1-0,2 %, persze ez a tank alfájától is függ meg hogy milyen messze vagy a céltól.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Igazából mindegy, a lényeg, hogy megint vehetsz majd ládákat, amiből eshetnek prém tankok, akár az új amcsi is. Ugyanúgy lesz azt hiszem, mint tavaly a T77 esetén volt.
-
vepe
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, van ilyen. Tanktól függ, hogy mennyi a minimum kombi egy-egy csatában. Általában olyan tanknál fordul elő amivel sok játékos játszik a nagyok meg felverik a %-hoz kötött sebzést, közreműködést, spotot.....
-
nomic
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
23. hajnalig van, de összesen max 7et kaphatsz.
-
nomic
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Én használom, mégis zavar. Kicsit bűntudatom van, amikor az agyonpáncélozott szuperheavy toronyfrontját úgy kenem át, mintha egy glass canon lenne. Nyilván ő is ugyanezt tenné, de azért na. Persze ez nem csak a játékosok hibája , sokkal inkább a WG-é. Ha lennének normális gyengepontok a tankokon, nem kéne annyit goldot lőni.
-
köpet
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Volt ilyen ötlet is, úgy rémlik, de a lövés helye is elég lesz szerintem a legtöbb esetben.
Lő egyet és gurul is onnan, már ha tud. A németeknek ezzel nagyjából végük, meg az oroszok is elég lomhák, de ne legyen igazam, mert akkor el kell kezdenem valamelyik fürgébb ágat nulláról. Vagy az összes GW helyből kap turbót meg IRM-et (és az se lesz feltétlen elég), de akkor vagy a célzórendszerről, vagy a töltésgyorsítóról le kell mondani.
Ezzel azt biztosan elérik, hogy sokkal kevesebb lesz az arty a játékban; egyszer már belenyúltak úgy 1.5 éve talán, amikor elképesztően pontatlanok lettek a lövegek egy időre, akkor is leszokott róluk a nép nagy része, ha jól emlékszem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Lövés helyét mutatja, az is hasznos lesz.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Nincs 60GB, 10-20GB között vannak kb., a régebbiek 10 alatt.
Azért nem hogy nézegessen, de azért igen, hogy lementsem magamnak. :) -
Szibilla
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem is úgy gondoltam én sem, hogy csak 9-10-es tankokkal csinálni végig, de az elejét lehet egyszerűbb lett volna azokkal megtolni és utána marad a gyűjtögetés. Mindegy is már, nyilván nem az volt a WG célja, hogy sokan ingyen megszerezzék, nincs is ezzel baj, pénzből él mindenki.
-
tasiadam
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
A 9900K meg jo, de nem egy 11700. 3080 melle vagy 3090 melle is eleg. De kell a 8 mag, 6 mag so-so keves. Oke, egy 2700X-em van es egy 5600X is elveri, de vissza nem biztos hogy mennek mar 6 magra. A 6600K meg mar edes keves. WoT melle okes, de mas multikhoz mar nem jo. Meg par S is igenyli a 6 magot
-
Raidon
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Én is tank helyett újítottam be egy Ryzen 7 5800X-et 32gb G.skill 3200cl14-es ramot meg raktam félre majd videókártyára talán jövőre lesz értelmes áron...
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
ne is törödj vele, már vége a kihivásnak de a sok suttyó maradt, képtelenség játszani.
ha elértél 50-60%-ig, akkor talán érdemes megvenni, bár én egy forintot nem adnék érte.
a credit booston kivül mindent ad a játék a különböző küldikkel. a credit jön ha játszol.
én 60-ig jutottam, de kihagyom. hasonló tank már van a garázsban, a carnearvon AX 8-as prém. egy nagy nulla, nem is szoktm vele játékban tallkozni
a tankot 3,5 milla creditért lehet eladni és végtelenül visszállítható -
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
személyes tartalékok 2k, gold, a creditszorzót nem lehet megvenni.
a direktivák 20k credit/db.
modulok 1,5 milla credit
2 nap prém 850 gold. -
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
bemész a boltba és összeszámolod, ilyen egyszerű

a tank meg pénzért van, nem aranyért. annyi % engedmény ahol tartottál a kihivásban.
tehát azt senki nem tudja megmondani, hogy a tank mennyi gold.
de bárhogyan is számolsz, ugyis a wg jár jól. -
Nyugis
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
arrol van infoja BÁRKINEK, hogy ha vége ennek a BP-nek, akkor mikor indul uj?
hiszen ennek már hamarosan vége aszem még egy hónap van hátra belőle? -
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-Nice cheat noob! What's the name?
-Father.
:D -
Djuree
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
de most van 150 szint, akkor meg volt 50. szal most átlagos játékos akinek élete (család, munka) is van nem fog végigérni vagy pont végig ér...többi meg le van szarva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én most járok 40 körül, de én keveset játszok, 2-3 naponta 1-2 óra, de elég is, drága az idő ahhoz hogy ebbe többet beleöljek.
-
Geller72
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Az a poén, hogy én is végigértem, de még mindig írkálja a pontokat. Ami azért kár, mert a pontokat már ugye nem kapom, viszont a pontokon kívül a napi küldikhez lfszt sem ad, csak némi aprót.
. Mondjuk a harmadikhoz kötvényt is ma éppen. Itt most kimondottan a napi küldik után járó BP pontokat értem. Ez is remekül van progi szinten megírva. Mint az időszakos statok, lent a menüben. X db. fér el, a többit nem látod, mert "nem fér ki".
. -
Nyugis
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
szia reggelt! ez a forgatás, ez nekem is eszembe jutott!
és igen nekem kb minden tankomon már automata tűz van és még mindig van belőle!
-
peterson79
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni.
Nem nagyon kell erre rágörcsölni, napi küldetéseket figyeld, ahol lehet változtass, hátha beadja a töredéket. Nekem például tűzoltó készülék nem kell, van 700 darab úgy, hogy ugyanennyit eladtam a múltkor. Azt mindig elforgatom, hátha töredéket ad be helyette...vagy bármi mást ami hasznosabb nekem.
-
Geller72
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Most mentem az előbb vele egy egész jó meccset, kicsivel 3k feletti sebzéssel, 5.4k kombival, de közel nem szabad engedni senkit, mert szétszed.
. Most tudtam hulldownozni, arty sem volt, így azért egész jól használható.
. Valszeg azt veszem ki.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Ez baromi régóta így van, Hősies Védekezésnek hívja a játék (avagy Courageous Resistance külföldiül).
Ha bukó a meccs, de szerzel medált (nem mind számít asszem, de a fontosak igen), akkor a győztesnek járó xp-t kapod. Itt egy példa, 970 alap xp, de a harmadik oldalon az Achievements résznél hozzáad még 533-at és azzal lett meg az ász, a 970 másodosztály lenne szerintem. -
adrian360
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
10-est nem, de lefelé kapsz ugyan úgy mint a limit nélküli tankoknál
-
Bad Pritt
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
A 112? Ott van a prém tankok között ingame, le is van árazva most.
-
Djuree
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
én meg maradok melóban pár órával tovább egy nap és megvan az ára a prém tanknak.

sokaknak ez nem esik le és inkább szívnak heteken keresztül ezzel a szarral.

de hát ilyen a wot játékosállománya mit csodálkozok én ezen…
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazon Fire TV stick/box
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Artillery Genius 3D Nyomtató
- Prusa MMU3 MK4S/CoreOne (Multi Material Unit)
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.

Hogy én hogy utáltam ezt a tankot, most egy darabig semmilyen orosz tank közelébe sem megyek, pedig a ToT keretében haladni kellene a KV-4-el, csak egyszerűen nem visz rá a lélek.