Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#203901) Jadro válasza ooloo (#203896) üzenetére


Jadro
veterán

Elég normálisan írta le szerintem. Neked nem ment át és sajnos nem megy át a játékosállomány nagy részének sem. Persze besértődni a legegyszerűbb. Ilyen hozzáállással maradnak a jó kis kemper csaták. Ez van. Mondom ezt úgy, hogy el tudom engedni én is és megyek red line kemperkedni, mert besokallok. Trollkodok még egy kicsit mielőtt kilépek és így kerek a történet. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#203902) ooloo válasza ollie (#203899) üzenetére


ooloo
őstag

Az , hogy muszáj , kicsit erős . Nyilván helyzete válogatja , hogy érdemes e bemenni avagy sem .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#203903) Dobi 562 válasza ooloo (#203902) üzenetére


Dobi 562
addikt

Tobben is irtak, hogy nincs igazad. Nalad jobb jatekosok. Ne hallgass rajuk! :DDD

(#203904) egyedülülő válasza ollie (#203899) üzenetére


egyedülülő
őstag

Nem konkrétan erre a pályára értettem, hanem általánosságban mondtam. Ott tényleg nem sok választása van egy nehéztanknak.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#203905) ooloo válasza Dobi 562 (#203903) üzenetére


ooloo
őstag

Ahogy én látom a belinkelt térképen , bementél a pofonért . Ennyi. :R

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#203906) Dobi 562 válasza ooloo (#203905) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem tudom eldonteni, hogy ennyire ertetlen vagy-e vagy trollkodsz de kerlek szepen es a jovoben ne reagalj a posztjaimra! Nem eri meg az idot amit egymasra pocsekolunk!

Igerem en is hasonlokeppen fogok tenni! :R

(#203907) ooloo válasza Dobi 562 (#203906) üzenetére


ooloo
őstag

Nem ... én szerettem volna értelmesen beszélgetni a felvetett témáról , de le lettem oltva azzal , hogy Te nagyon jó játékos vagy én pedig egy szar. Ha igaz is , miért kellett ezt az orrom alá dörgölni ? Ha jobban érzed magad tőle akkor tedd. Lehet értelmesen is beszélni a másikkal akkor is ha szakadékok választják el egymástól őket . Nem szívesen , de felhoznám példának a Sárkányt ( :R ) .... Ő például , ha el kell magyarázni valamit - amit a másik nem ért - akkor azt értelmesen , mindenki által érthetően teszi és nem kezdi feszegetni a másik játékbeli tudását .
Belinkelsz valamit ( dicsekvésből talán ? ) és csak a pozitív hozzászólásokat díjazod . Ha valaki megkérdőjelezi a csatán belüli tetteid jogosságát annak reszeltek .
Természetesen tiszteletben tartom a kérésed és a továbbiakban ignorállak .
Végszónak ... sok sikert a tankos játékban !

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#203908) Dobi 562 válasza ooloo (#203907) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem ,te nem szerettel volna ertelmesen beszelgetni. Te konfrontalodni szerettel volna. Eleve mar egyszer megkertelek, hogy hanyagoljuk egymast. De te nem birod ki...

El lett magyarazva, hogy mi a helyzet. Megis mi alapjan kell megitelni, hogy valaki mennyire kompetens World of Tanks temaban? Jatektudas alapjan gondolom.

Mikor valamit leirnak neked legalabb 3-szor es te akkor is a magadet fujod akkor azzal mit kezdjen az ember?

Nem dicsekvesbol posztoltam be, csak hozzatartozott az azt megelozo hozzaszolasomhoz (amit pedig dicsekveskent linkeltem, mert igen 8-as tankkal 10-es csataban 5k kombinalt az fasza. Nem varom el, hogy mindenki pozitivan alljon hozza.

Sok sikert neked is!

(#203909) BloodRay válasza ooloo (#203893) üzenetére


BloodRay
veterán

Nem vagyok unikum, de én is tudom, hogy az bizony kulcspozíció...
Ahogy azt is, hogy védő csata nem azt jelenti, hogy megállok a starthelyen és nyomogatom az egérgombot, "mert én most védő vagyok, nem szabad támadnom"...
Más dolog kérdezni valamit, mint kioktatni egy az embernél jóval hozzáértőbbet...

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#203910) kchryss válasza Dobi 562 (#203872) üzenetére


kchryss
addikt

Progetto-nál a pontosság nerf nekem teljesen érthetetlen. Full lila felszereléssel használom, lila stabilizátor, lila venti, spagetti, jó legénység szóval szinte maximumon vannak a pontosságot befolyásoló értékek mégsem érzem, hogy lézerágyú lenne rajta. Szerintem jelenleg pont jól van belőve a pontossága, sokszor találok vele menet közben, de elő szokott fordulni olyan is hogy nem talál el semmit.
A töltésgyorsítót elvehetnék az összes táras olasztól és azzal rendben is lenne az egész ág. Szerintem egyébként a legjobban balanszolt ág az egész játékban, nincs benne játszhatatlan tank és 10-esig folyamatosan egyre jobb tankok vannak, de egyik sem számít op-nak. Kár lenne értük.

A 430u-t ha nerfelni akarják akkor a sebességéből csípjenek le egy nagyon kicsit. A mozgékonyság és páncél kombónak van a legrosszabb hatása a játékra, lásd obj268v4. Annak is a sebességét kellett volna nerfelni nem a pontosságát, még most is a legjobb győzelmi aránnyal rendelkező normál 10-es tank. Valamit nagyon tudtak a ruszkik, hogy 75 tonna fémből (obj268v4) jobb páncélt tudtak kiönteni mint a németek 140 tonnából (jpze100).

Jelenleg ezek a túl op 10-es tankok: EBR, chieftain, obj279e
Az obj279e-t nem is tudom hogyan lehetne balanszolni. 10-esek ellen nem számít op-nak, de az alacsonyabb szintű tankok és prém lőszert nem használók számára szinte sebezhetetlen. Ha a játékos bázis erősebb lenne akkor egyébként nem lenne ilyen nagy a negatív hatása, de jelenleg sok a gyenge játékos aki nem gondolkodik és ahelyett hogy elkerülné a harcot vele inkább szétlöveti magát. A chieftain csak jó játékosok kezében op, annak egy kis sebesség és töltésidő nerf kéne és akkor rendben lenne. Az kerekeseket teljesen ki kéne venni a játékból, vagy ha nem kivenni akkor mindkét csapatba 1-et rakni max és természetesen ha az egyik csapatban van akkor a másikban is legyen.
Az obj907 már nem számít 11-es tanknak szerintem. Ha megnézed a top játékosokat randomban inkább játszanak STB1-gyel mint 907-tel. Az STB-nek mióta buffolták, jobb lett a dpm-je, nagyobb az alfája, pontosabb az ágyúja, jobb a csőlehajlása és ezek kompenzálják a gyengébb páncélt. Nem is látni olyan sok 907-et randomban mint régen. Még mindig jó tank, de már nem op kategória szerintem.

(#203882) jim bcs
Ha egyik orosszal sem tudsz jó kört menni akkor a hiba szerintem nálad van. A legtöbb orosz tank még mindig kifejezetten erősnek számít. IS-7, obj277, obj705a, obj140 teljesen jól egyensúlyozott tankok, mind erősek és sok jó kört lehet velük menni. Obj430u és obj268v4 kicsit túl vannak tolva és túl erősek. A t100lt jó lenne ha nem lenne EBR, de van EBR sajnos.

(#203905) ooloo
"Ahogy én látom a belinkelt térképen , bementél a pofonért ."
Azért 50% a győzelmi arányod, mert nem látod a helyes taktikát.

(#203911) Dobi 562 válasza kchryss (#203910) üzenetére


Dobi 562
addikt

En nem hiszem, hogy nerfelni kene a jutalomtankokat. Nem lenne fair azokkal a jatekosokkal szemben akik kigrindeltek oket. Ha mar a jatekba kerultek jelenlegi formajukba akkor hagyjak igy oket es a tobbi tankon buffoljanak kicsit, hogy legalabb kicsivel tobb eselyuk legyen ellenuk. Mondom ezt ugy, hogy nekem nincs egyetlen ilyen tank sem a garazsomban.

Pluszban ha ket jo 10-es tech tree tankot nerfelnek akkor meg nagyobb lesz a szakadek a jutalomtankok es normal tankok kozott. Ezert sem ertem a WG lepeset.

Kerekesek nelkul szerintem is jobb lenne a jatek, gyakorlatilag megoltek a normal konnyu tankok kasztjat. De kivenni nem fogjak oket ezert kene balanszolni rajtuk legeloszor.

907-el kapcsolatban nyilvan tevedtem de meg mindig azt tartjak a legjobb 10-es szovjet mednek (430U mellett).

Jatszok mostanaban megint tier 10-es eleg sokat kampany miatt es en nem erzem problemanak ellenfelkent a Progetto-kat, a 430U az kemeny dio de en inkabb kuzdok az ellen mint 2-3 EBR-t probalok elloni. :DDD

(#203912) ooloo válasza kchryss (#203910) üzenetére


ooloo
őstag

Én úgy gondoltam a helyes taktikát mindig az adott felállás és a szituáció határozza meg . Nyilván ez rossz szemlélet .
( épp az előbb mondtam , hogy a válaszaidban nem firtatod a beszélgetőpartner játékbeli tudását ... elhamarkodott volt ;] )

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#203913) popey37


popey37
addikt

és nem ért tank ászt, kár.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#203914) Imilenni


Imilenni
addikt

Esetleg valaki letudja írni mikortól lesz SteelHunter játékmód? :R

Press "F" to pay respects.

(#203915) egyedülülő válasza Imilenni (#203914) üzenetére


egyedülülő
őstag

Az engem is érdekelne nagyon, mivel nagyon élveztem a legutóbbi Steel Hunter eventet is, de szerintem még nincs konkrét info róla, persze lehet tévedek, akkor majd kijavítanak.

"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."

(#203916) zodo válasza Imilenni (#203914) üzenetére


zodo
nagyúr

Konkrét dátum nincs de valamikor Augusztusban.

(#203917) Laraxior


Laraxior
titán

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#203918) kchryss válasza Dobi 562 (#203911) üzenetére


kchryss
addikt

Ez milyen érdekes hogy neked nincs cw tankod mégsem tartanád fair-nek ha nerfelnék őket, nekem meg 1 kivétellel az összes megvan mégis jogosnak tartanám például a chieftain nerfelését.
Az egyébként játékos szempontból nézve teljesen mindegy hogy a gyengébb tankokat buffolják a jobbakhoz vagy a legjobbakat nerfelik a rosszabbakhoz, a végeredmény ugyanaz. Bár sok powercreep miatt túlnőtt a tűzerő az egészséges szinten mivel a hp-hoz nem szoktak nyúlni, így a nerf azért szerintem jobb megoldás.

(#203912) ooloo
Nem leszólásnak szántam hanem tanácsnak. Komolyan gondolom hogy ha egyes csaták után többször keresnéd magadban a hibát és kevesebbszer hárítanád a felsőbb erők akaratára akkor megnőne a győzelmi arányod. Pár százalékról beszélünk, mondjuk 50% helyett 55% lenne mivel 15v15-ben 25% rng mellett az egyén hatása a csata kimenetelére sokszor csekély. Ez kevésnek tűnhet, de ha belegondolsz ez az 5% pont azokat a csatákat tartalmazza amiket 50%-nál nem nyertél volna meg de 55-nél megnyersz vagyis azokat amiket a te hatásodra nyertek meg. Nem tudom te hogy vagy vele de én pont ezekért a csatákért szeretek játszani, ezekre emlékszem vissza legszívesebben amikben ha nem úgy játszottam volna ahogy akkor elvesztettük volna. Vagyis ez az 5% nagyban növeli a pozitív élményt.
Ja és természetesen igazad van "a helyes taktikát mindig az adott felállás és a szituáció határozza meg", viszont sok jel arra mutat hogy van amikor nem jól értelmezed az adott szituációt vagy felállást.

[ Szerkesztve ]

(#203919) Barret001 válasza kchryss (#203918) üzenetére


Barret001
addikt

Most mentem egy olyan kört,hogy a csapattárs foglalt.Végig mellette voltam,körön kívül...Onnan lövöldözgettem.Engem kilőttek,Ő megnyerte nekünk a csatát!!! Akkor tudatosult bennem,hogy nem segítettem foglalni...Így be lehet nézni a dolgokat,kezdő szinten...Még így is harmadik sebző lettem :D

(#203920) Atti777 válasza kchryss (#203910) üzenetére


Atti777
senior tag

Olvasgattam a hivatalos fórumot, és többen is felvetették a lehetőségét, hogy a Progetto nerfet csak azért dobták be, hogy ha végül lefújják az egészet, akkor ne az legyen, hogy "persze, mert a 430U-t nem nerfelik" hanem "szerencsére legalább a Progettot nem *szták el"

Путин, иди нахуй!

(#203921) kchryss válasza Atti777 (#203920) üzenetére


kchryss
addikt

Ez nekem is megfordult a fejemben. Annyira váratlan volt ez a progetto nerf bejelentés.
Előző 1 hónap normál 10-es med-jeinek statisztikája:
1. STB1 - 51,22%
2. UDES - 50,7%
3. Obj430U - 49,96%
4. Progetto - 49,89%

(#203922) Jadro válasza ooloo (#203912) üzenetére


Jadro
veterán

"Én úgy gondoltam a helyes taktikát mindig az adott felállás és a szituáció határozza meg ."

Ez pontosan így van, de ez csak egy közhely így egymagában. A lényeg, hogy képes vagy-e felismerni a helyes taktikát az adott szituációban. Mondjuk ez is csak egy szép közhely. :) Az eredmények pedig tények, amiken le lehet szűrni ki hogy érvényesíti a közhelyeket.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#203923) ooloo válasza Jadro (#203922) üzenetére


ooloo
őstag

Nem az eredményekről indult el a diskurzus , hanem egy adott szituációról , hogy azt-szerintem- más megközelítésben is el lehet képzelni . Kiderült , hogy nem lehet . Az , hogy bele lett keverve a teljesítmény , azt nagyon sajnálom .

Mitől lenne a kiragadott mondat közhely ? :F :F
"A közhely vagy klisé egy olyan gondolat leírására használt kifejezés, amelyet olyan gyakran és olyan módon használnak, hogy eredeti hatása és értelme elvész. "

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#203924) Jadro válasza ooloo (#203923) üzenetére


Jadro
veterán

Nem derült ki hogy nem lehet. A mintavétel elég karcsú volt. A tapasztalat az, hogy általában nem jön be, de van amikor igen. Ráadásul ha nincs más lehetőség, akkor jobb belemenni a kétes szituációba mint elpusztulni tétlenül.

Ráadásul ha szorongatott helyzetből sikerül olyan teljesítményt kihozni ami emlékezetes marad, akkor duplán is megéri. Mit veszítesz?

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#203925) ooloo válasza Jadro (#203924) üzenetére


ooloo
őstag

Te tudsz normális hangnemben is beszélgetni ? Köszönöm ! :R :R
És a fenti hozzászólásoddal teljes mértékben egyetértek .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#203926) Atti777 válasza kchryss (#203921) üzenetére


Atti777
senior tag

Ha elveszik a gun rammert, akkor kb el lehet felejteni, hogy többet lősz vele egynél, és még úgy is gyenge lesz a dpm-je.
Stock állapotban 16; 14; 12; 10 mp a töltési idő, nekem ez most BiA-val és rammerrel 13,5; 11,8; 10,1; 8,4.
Közelharcolni nem fogsz tudni, mert nem lesz dpm, lassú toronyforgás, nincs páncél.
Távolról meg a pontosság miatt nem lesz értelme.
Ha ezt meglépik, akkor szerintem megint tartok egy hosszabb szünetet a játékban.

Путин, иди нахуй!

(#203927) jr1994


jr1994
addikt

Leopard 1 nem tank ász. Viszont meglett a Chimera Block 15, kitüntetéssel. Ehhez győzni is kellett, úgyhogy a végén muszáj volt megindulnom. Kicsit féltem azért egyedül három tank +1 arta ellen, úgyhogy nem hagytam időt nekik. Majdnem magamnak sem, de végül pont jól jött ki a lépés. Az elején szétlövettem magam, úgyhogy nem vehettem fel később több lövést. Ha valaki megnézi, 7 perctől 2-ig nyugodtan tekerje át :D

Nem is értem miért nem szeretik sokan ezt a pályát, szinte minden tankkal lehet jókat játszani itt.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#203928) BÁ Nutrition válasza Atti777 (#203886) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Nyilvan lehetne mit tenni csak az akarat hianyzik.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#203929) kchryss válasza Atti777 (#203926) üzenetére


kchryss
addikt

Uhh nem gondoltam hogy a töltésgyorsító ennyit számít.
Összehasonlítottam tanks.gg-n bia-s legénység, kaja, töltésgyorsító-venti-stabi és töltésgyorsító helyett célzásgyorsító: [link]
2730 vs 2456 dpm.
Ez elég nagy különbség. Töltésgyorsító nélkül alacsonyabb lenne a dpm-je mint a tvp-nek pedig az teljesen táras tank.

Én abban reménykedem hogy nem lesz ebből a progetto nerfből semmi és szerintem nem is lesz. :)
Engem érzékenyen érintene mert ruszki szerveren ezt az egy 10-es tankot húztam ki hogy majd rangsorolt csatában behúzzam vele az aranyat és kötvényt amiből majd később vehetek 8-as prém tankokat. Eu szerveren nagyon jól ment a progetto-val rangsorolt csatában. Egész jól lehet vele érvényesülni úgy hogy prém lőszert szinte egyáltalán nem kell lőni, úgy haladtam vele simán előre a létrán hogy közben farmoltam a kreditet is.

(#203930) 3 válasza Dobi 562 (#203884) üzenetére


3
senior tag

Közismert, hogy ha távol maradsz a frontvonaltól és snipeolgatsz, akár retardáltként is jobb lesz az átlagod, mint az igyekvő átlagnak. A csaták fele vesztes csata. Ezekben a csatákban a távolról kiosztott több-kevesebb sebzés után a végjátékban még tudsz lőni párat az előrenyomuló ellenségre. Szerintem néhányan több tízezer csatán keresztül csinálják ezt, és a legjobbaknál is jobban tudják, hogy adott pályán melyik a kezdőpont legjobb bokra.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#203931) Laraxior válasza Laraxior (#203917) üzenetére


Laraxior
titán

Remelem valaki azert hasznositotta....

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#203932) kchryss


kchryss
addikt

Nem gondoltam hogy egy ilyen fos csatában fog összejönni a 6 kill-es küldetés. Egy rakás ennél 10x jobb csatám volt az előző hetekben, de mindig lelopkodták a kill-eket. Most meg 8 lövés 6 kill. :DDD

(#203933) galervin93


galervin93
őstag

Annyit tennék hozzá a map control - redline camper - nemértemavilágot témához, hogy bár sokszor látja az ember a csapaton, hogy nem jól pozícionálnak, de ha mégis határozottan megindul a jó irányba, egy-egy hasonlóan gondolkodó csapattársat el lehet csípni, rá lehet venni, hogy veled menjen. És azért egy kulcspozíciót ha nem egyedül, hanem 2-3 társsal tartasz, mégis csak jobb, mint egyedül, vagy ha nem is menne oda senki. Hátha addig a maradék birkája a túloldalon elér valamit. Persze ebből szoktak lenni ordas nagy szopások, de hát ilyen ez a popsuckma.

kchryss
Ez általában ilyen, nekem múltkor SU-152-vel volt 4 killem valami 500 sebzéssel (vö. mozsár alfája 700). :D

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#203934) Barret001 válasza jr1994 (#203927) üzenetére


Barret001
addikt

Egyik kedvenc pályám :)

(#203935) zodo válasza zodo (#203895) üzenetére


zodo
nagyúr

Ma 3 csata 3 győzelem mielőtt módosítottam a konfigot, fejlesztett jutalom célzásgyorsító és töltésgyorsítóra + távcsőre.
Szerintem nem kell félni ettől a tanktól, játszható egy átlagfelhasználónak is mint én.
28 csata

(#203936) zodo


zodo
nagyúr

Nyugodt szívvel bekaphatja ......

(#203937) #65537792 válasza zodo (#203936) üzenetére


#65537792
törölt tag

Mi van? 0 arty. Annak nem örültetek? :DDD

(#203938) Thrawn válasza zodo (#203936) üzenetére


Thrawn
félisten

Remélem szólt valaki szegény T-100LT-nek, hogy már nincs TotT :D

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#203939) zodo válasza Thrawn (#203938) üzenetére


zodo
nagyúr

:))

(#203940) ollie válasza jr1994 (#203927) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Gratulálok! Ennyi sebzéshez azért teljesíteni kell.

***

(#203941) Barret001 válasza zodo (#203936) üzenetére


Barret001
addikt

Így járt,aki nem EBR-rel játszik? :D

(#203942) zodo válasza Barret001 (#203941) üzenetére


zodo
nagyúr

Lehet.

Nincs korlátozva az mm mint pl. arty-k esetében?
lásd: Wotwiki

"The current matchmaker allows a maximum of five Light Tanks and three SPGs on one team."

Ja az EBR nem light hanem kerekes. :DDD :(((
Csaló wg :))

Mondjuk a legjobb lenne ha ezek kikerülnének a játékból vagy kapnának egy külön játékmódot. #onlyebr

(#203943) phoenix1989


phoenix1989
őstag

[link] az arti hogy a francba tudta hogy ott állok? nem voltam spoton nem vettek észre és nem döntöttem ki semmit. mégis abban a pillanatban odalött ahogy löttem. mint ha a lövésnél jelölte volna neki honnan érkezett a lövésem. az artykra volt régen ilyen mod az a painball vagy mi.

(#203944) Dobi 562 válasza phoenix1989 (#203943) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ez tenyleg erdekes, elotte par masodperccel kidontesz egy villanyoszlopot azt lathatta volna az arty jatekosa ha isten-nezetbol figyeli azt a teruletet de o mozgasban volt es nem is oda lo, hanem oda ahol kidontod azt a colopkeritest.

Nekem nagyon gyanus, hogy hasznalja azt a csalast ami megmutatja neki a minimap-en ha valaki valahol lerombol egy tereptargyat... :(

Egy probat esetleg tehetsz, hogy nyitsz egy ticketet a supportnal es elkuldod nekik a replay-t.

(#203945) phoenix1989 válasza Dobi 562 (#203944) üzenetére


phoenix1989
őstag

már megtörtént mert számomra ez már nagyon gyanús. a kerítést ugyan döntöttem de akkor is még mozgásban volt illetve az mögöttem volt . ő meg pontosan talált el.

(#203946) notika77 válasza phoenix1989 (#203945) üzenetére


notika77
senior tag

Egyértelmű a döntögető mod használata. Kb. a kerítés rombolására váltott célt az arty, előtte neked jobbra célzott, valószínűleg a kidöntött oszlopra. Ezek tisztán látszanak Free Camera mod használatával.

[ Szerkesztve ]

(#203947) Warton


Warton
őstag

Semmi különös, csak egy 1734 alap XP-s csata:

[link]

Na ezt a tankot kéne nerfelni, nem a Progettot.

(#203948) phoenix1989 válasza notika77 (#203946) üzenetére


phoenix1989
őstag

akkor jól sejtettem hogy valami nem stimmel. ment a supportnak a replay. + a játékon belüli jelentés.

(#203949) popey37 válasza Warton (#203947) üzenetére


popey37
addikt

már miért kellene nerfelni? olyan sok játékos játszik vele? ugyanmár. 500 csatából mész egy ilyet és egyből nerfelni kellene?

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#203950) Pug válasza popey37 (#203949) üzenetére


Pug
veterán

Mert mondjuk egy OP sealclubber tank, azert? :U

ELADÓ Mous S24 Ultra Limitless 5.0 - MagSafe Speckled Fabric https://hardverapro.hu/apro/bontatlan_mous_s24_ultra_limitless_5_0_magsafe_spe/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.