Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
Melorin
üzenetére
Az acc-ot adja el. Valószínűleg eleve direkt csak ezért hozta létre ezt az acc-ot miután megszerezte a belépési adataidat.
Ha kapsz játékon belül üzenetet hogy csaltál egy csatában és itt a replay róla akkor arra ne kattints rá mert így szokták megszerezni az adatokat a csalók. -
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Mivel van felszerelve a tank? Gondolom csigaszemmel mert az csinál olyat, hogy kezdéskor amikor mozdulatlan vagy aktív és a teljes látótávot mutatja majd mikor megmozdulsz kezdés után és deaktoválódik akkor bezuhan a teljes látótávod 25%-ával. Ha megallsz 2 másodpercig és mozdulatlan vagy újra kibővül a látótáv. Cseréld le a csigaszemet coated optic-ra.
-
joergie
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
fú ne is mondd, teljesen kiidegel. eddig tudtad, hogy lehet hogy kilóg a felirat, de van ott egy tank. most látod a tank nevét, de keresni kell a pöttyöt. és rendszerint tizedmásodpercre pásztázza az ember a minimapot, úgyhogy fogalmad nincs kb 4 ellenséges tankról, hogy a minimapon a felirathoz tartozó pötty vajon hol van.
Feature-nek szánták, bug lett belőle. -
Baltazár123
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
a viperának meg a bisonténak van még jó HE lőszere, de tényleg nem lehet már jó szívvel ajánlani az HE-t annyira megbízhatatlan lett.
Talán a svéd tier10 td ebből, annak jó átütése van alap lőszerrel is és brutális dpm-je, tehát jó sok lövést le lehet adni vele és pontos lövéseket. sok lövés = sok esély a modul sebzésre
vagy valamelyik táras francia könnyű tank, ha kitárazol egy tank oldalára, hátára. szemből baromi nehéz belső modulokat sebezni, kivéve pár említett tank, amik szemből is gyakran kapnak ammo rack-et
-
Baltazár123
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
mióta nerfelték az HE-t, az ilyen küldetések mission impossible kategória. aki előtte megcsinálta, az jól járt, elég volt pl a 60tp-vel futni pár kört full HE-vel és megvolt.
a most ToTT-ban levő német lightnak van az egyik, ha nem a legjobb HE lőszere, 120mm átütés. Kizárólag papír tankokat lőttem, másik flippanzer, egy grille meg lt100, de azt oldalról, hátulról kaptam. Szép kövér sebzéseket adott be, de 7 sebző lövésből volt 1 lövész és 1 lánctalp. ami érdekes, mert a másik flippanzernek a tornyába lőttem és utána ütköztünk, abba pusztult el. Talán az ütközésnél sérült a lánctalp, passzolom a kérdést, de ennyi. Ennél nem tudok jobb HE-t a játékban és ez gyors tanks, ezzel testre, hátra lehet lőni, nem szemből szerencsétlenkedni. Nem ritka, hogy full HE-vel megyek, de valóban kevés a belső modul sebzés.
Nagy kaliberű, nagy átütésű ágyúkkal lehet megpróbálni, de ott is célszerű full arannyal menni az átütés miatt. Ha szerencséd lesz egyszer, akkor beadhatja. Próbálj kigyújtani tankokat, ha nincsenek jól felszerelve, akkor vannak tankok, amik kigyulladnak. Ha kigyullad és nincs oltója, akkor az azért elvisz több belső modult,legénységet is. Pl lt432, ha nincs rajta fejlesztett konfig, szinte azonnal kigyullad.
Az sconq meg a conq meg a centurion ax, ezeknek nagyon könnyen sérül a lőszerrekeszük és ha megjavítják, akkor megint el lehet nekik lőni. Robbanni viszont nem szoktak érdekes módon, szóval többször is ki lehet lőni nekik a lőszerrekeszüket, kivéve, ha felszerelték a tankjukat, mint ahogy én szoktam csinálni. Mert akkor ez se opció, alig sérül a lőszerrekesz.
A wg sz.rik a küldetésekre, pl artykkal a stunolás óta közel impossible mission az spg15 a t55a meg az obj260-hoz. Talán az elsődlegest meg lehet csinálni, 100-200 csatából 1x, de akkor meg nem adja a tokent.Az első accomon még régen simán megvolt mindkettő kitüntetéssel, most meg ki kellett váltanom a t55a-hoz, annyira nem adta és azóta is 1,5 év alatt 1 olyan csatám volt, ahol megfeleltem volna feltételeknek. Mondjuk nem vagyok arty fan, de játszom velük, pihentetésül.
A wg-t nem érdeklik az ilyen mellékhatások. Szerintem a tudatukig se jut el, hogy miről is pampognak a játékosok, ha váltotatnak a játék mechanikán, akkor finomhangolni kéne hozzá a küldetéseket is. Ez van.
-
Argh!
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Karácsonyfa, Vásár, Installáció, ezeket fejleszted 5-ös szintre akkor az ünnepi hangulat 10-es szintü lesz, megkapsz minden jutalmat onnan. Jók a jutalmak nem érdemes hanyagolni, főleg ha F2P vagy.
Első két nyersanyag kell ezekhez.Milla és Arni megbizása adja a credit és xp szorzókat.
Ehhez a 3. 4. nyersanyag kell.Nem kell gondolkodni rajta, mindig fejleszted amire van nyersanyag.
Ha F2P vagy nem érdemes nyersanyagot váltani mert -20% levesz. -
Gubu0101
veterán
válasz
Melorin
üzenetére
Credit farmolasra tenyleg nem epp a legalkalmasabb mod,de irtam is,hogy a normal jobban adja.Itt volt 2 killem meg 2k folott sebzes,gyoztes csatara adott 50ezret,ugy hogy prem tankal voltam +premium fiok

Meg nem epp gyors,volt olyan kor,hogy 6-6 ellen maradtak,azt lejart az ido addig huztak. -
Viktoár
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Sajnos soha. A WG-nek a profit többet ér mint bármilyen sértegetés/fenyegetés a játékosok között.
Én személy szerint korlátoznám a magas tier játékosállományát. Egy bizonyos szint alatt ne lehessen ott játszani. Elképesztő mennyi agyhalott van a játékban. Fel sem fogják hogy hogy működik a játék, de már tier 10-es tankkal bassza el a többi ember játékát.

-
Balion
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Látom a topikbéli tevékenységedet és nemcsak ebben. Addig idegesíted a másikat, amíg kikel magából az illető és jól csinálod, pont annyira, hogy ne legyél moderálva.
Látom még mindig szereted a végletekbe menőkig megmondani, hogy hogyan kellene játszani, mikor kéne külső nézetbe váltani, ilyenek. Csak, hogy a többiek tudják, testvérek vagyunk, sokat mentünk platoonban
Ez az utolsó kommentem feléd, nem szükséges moderálni, nem fogom folytatni, 100%#233415Melorin: értetlenkedsz. Azt írod: "Ki mondta, hogy 15 secig maradj sniperben?"
Mindtha én azt mondtam volna, hogy nem akarok 15 mpig sniperben maradni. 15 mperces a reload, ezért értelmetlen abban maradni 1 secig is.
Ha te nem így gondolod, tedd másképp. Tudod, ez az én véleményem. Másoké nem mindig egyezik meg a tieddel, megszokhattad volna.Most újra. Nem azt mondtam, hogy ezért kaphatnál moderációt, hanem azt írtam, látom, hogyan tevékenykedsz a topikokban. Sajnos nem látod magadban a problémákat

"Szerencsére" ezt még tudtam szerkeszteni, de újabb kommentem nem lesz, ahogy ígértem is.
-
Balion
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Ez automatikus, fogalmam sem volt róla, hogy csinálom. Én is furcsállom másoknál, sőt, most is furcsálltam, hogy ilyen gyorsan vissza váltok. Abból, hogy mellé megy egy tökéletesen kiszámított lövés, nincs mit tanulni. Még ha rossz helyen találtam volna el, talán. De a Standard pont annyira mozgott, hogy a lövedéknek a közepét kellett volna eltalálnia.
Helyezkedni, helyzetet felmérni viszont kell, és egy 15 sec körüli reloadnál biztosan nem maradok sniperben, mert egyhamar nem fogok lőni.Tedd, ahogy jónak látod, de szerintem ne feltételezd, hogy más tryhardkodásból csinálja.
u.i.: igen, amíg egy krumpli méretű rés van a tank és a karika között, megtörténhet, hogy mellé megy. De az a hektikusság, amivel a játék az ilyen lövéseket nem adja meg, míg a másik linkelt lövéshez hasonlóakat megadja, vérlázító. És nem 2 ilyen videót kell keresnem ahhoz, hogy hőböröghessek, hogy ilyen is van, meg olyan is, hanem egymás utáni meccsek ezek...
Kb. mint a meccsek kimenetele. Az egyik 1-15, de nem baj, a következő majd 15:1 lesz.
-
hulp01
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
HE-vel az a gond, hogy azzal meg sebezni nem lehet. Amúgy az FV goldammoja HESH, szóval ott a Leoban mindenkinek ki kellett volna pusztulnia minimum.
Arra már én is gondoltam, de annyira haszontalan skill szerintem normál esetben, hogy soha nem képeztem még legényt rá. Amúgy pont az utána következő csatában a grillével beadta a hármat. Persze 3k sebzéssel végeztem, csak hogy idegesítsen ez a szar.
Utána 4,5k sebzéssel, és két ilyen crew/modul killel az utolsó lövésem lepattant egy 1100hp-s is3a-ról (T30-cal voltam). Ott is simán meglehetett volna. De ha az rng azt mondja nem, akkor nem. -
jano_77
nagyúr
válasz
Melorin
üzenetére
Jaaa....akkor IGEN a válasz!

Csodálkozol?!?
Második csata, A46-al beállok Westfield-en a spot bokorba, rágyújtok egy cigire - ja nem, mert nem cigizek
- és egy világát nem tudo T34-85M beáll mögém! Persze hogy felspottolták a majmot és elkezdték lőni, de ki kapta szerinted a lövést!? Naná, hogy nem Ő, hanem én! De nem írtam be neki, mert elfelejtettem kikapcsolni a chatet, most megcsináltam, hanem lőttem bele párat. A legdurvább, hogy ilyenkor a világát nem tudok, azt sem tudják, hogy mi rosszat csináltak, miért kapták!? 
-
joergie
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
nem harcolt. a végén seggbelőtte az utolsó élő tankot, ami épp egy cérna volt.
gyakran: hát minden mással szökőévente van ammorack, ezzel volt hogy egymás utáni lövéssel volt 2 is. Szóval az esemény gyakoriságához képest igen, mondható hogy gyakori a bekövetkezés valószínűsége.kérdés: hogyan lehet kivenni rankeden kapott felszerelést?
bónuszkód
ZQYZGWOTYTMARCH -
joergie
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
sikerült belecsimpaszkodnod a részletekbe. amíg a batchattel megállt és célzott(és misselt), addig autoaimmel a centuriont kb leütközhette volna. de nem ez a lényeg, kb 2.5es célzásidő alatt mindennel használom. heavyvel td-vel meddel. lighttal a leghasznosabb(nem a manticore-ra gondolok)
Pont ez az, ami miatt létjogosultsága van. hogy toronyforgás közben a gun handling romlik. ha folyamatosan a célon van az ágyúd, kevésbé esik szét(kissebbet mozog de folyamatosan), mint amikor direktbe csak lövés előtt mozogsz tankkal és toronnyal IS. nyilván nem a hulldown csikicsukiról beszélek ahol vadászod a pixeleket.EMELLETT nem kell kezelned az ágyút. tudsz másra figyelni. oldalról lőnek e éppen, mi történik a minimapon, nekimész e valaminek mozgás közben stb.
Ennek az előnye abban az esetben, ha az autoaim olyan területre céloz, amit hasonló valószínűséggel ütsz át mint manuális aimmel elég nagy. -
joergie
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Sztornó! most tanultam még valamit
Akkor azért ad olyan gyakran ammorack pukkanást az st2. tegnap egy progetto65 pukkant el 1400ról duplalövésnél, autoaimmel oldalba. az st2 modulsebzése 165(x2), a progetto ammorackje meg 260.
ilyen szempontból akkor a duplaágyúsok alkalmasak leginkább az ammmorack robbantásra. -
Ispy
nagyúr
-
Balion
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Abból, hogy a wg engedte, hogy 6600-at sebezz tudhatod, hogy nagyon rossz játékos vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha mondjuk 10K-t össze szedtél volna, eláshatnád magad, hogy mennyire reménytelen vagy, a wg jóindulata visz csak előre.
Ha egyideig nem költesz a játékra, jönni fognak a 10k-s meccsek is!
Én pl. egy átlagos játékos vagyok, kifejlesztettem az E3-at és kb. a 3. meccsen sikerült 6k+-t össze hoznom. Jó helyen álltam meg, nem tudtak belőni, és spameltem az aranyat like a mthfckr. Az átlagsebzés elmehet a fenébe. Ha valaki tudatlanul játszik, sokat nulláz is, de ha megtalálja a vaktyúk a szeget, össze jönnek a dolgok, jön a topgun meg az ace tanker.
-
popey37
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
szerintem az, hogy a wg a botoknak kedvez, 3-4k-s értékelésű játékosok úgy játszanak mint az unicumok: láthatatlanok, minden lövésük talál és max sebzéseket lőnek.
őket belőni lehetetlen szinte: a leo 100 méterre volt tölem és nem láttam, pedig a tvp minden jóval fel van szerelve, persze ő simán látott és lőtt, de a lövés után sem szpottolodott fel.
szóval ez megy és ez csak rosszabb lesz, a wg talán igy akarja növelni a játékos bázist. a sok tomato tele lesz reward tankokkal, randomban meg menni fog a kempelés ezerrel, mert játszani egyik sem tud.
a lenti két csatában többet sebeztem egyedül, mit az egész csapatom. -
válasz
Melorin
üzenetére
Szóval még bizonyítékod is van a csalásra, csak rosszul értelmezed
Ez a kép egyértelműen bizonyítja, hogy csalás. Olyan, mint a SP szemből jobb oldali kupolája. Közel 7 éve hibás a hitboxa és látok lila streamereket is, hogy egymás után többször megpróbálják ellőni, hiába. -
egyedülülő
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Ez a csalás dolog tényleg csak amolyan kifogás, ha épp szarul megy a játék. Én végigjártam a szamárlétrát. Sokáig pirosként, narancssárga színekben pompáztam. Aztán elkezdtem odafigyelni a játékra. Mára már zöld vagyok és remelem nem itt lesz a vége, de ehhez sok csata kellett.
Ami a 9 éves pályafutásom legnagyobb tanulsága volt és a legtöbbet hozzaadott a játékteljesítményemhez, nem más mint a nyugalom és a higgadtság. Onnantól romlik el a dolog ha begözöl, rágörcsöl, befeszül az ember. Akkor oda a gondolkodás, a koncentráció, megy a kapkodás. Amiből meg fakad, hogy garázsjárat, illetve roszabb esetben lehet böngészni az aprót új eger/billentyűzet/monitor után.Járjon át titeket a flow.
-
Balion
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Kevés van, de azért tudok haladni, még ha néha "üresjáratban" vagyok is, tehát időnként nem gyűjtöm a pontokat, amíg nem szerzek meg egy következő tankot. De az való igaz, hogy a phase-sel megintcsak rengeteg pontot szerezhetnék.
Azt hiszem ma összejön 10 pont, úgyhogy költeni fogok

A phase 1 nagyon szimpatikus nekem is, a charhoz szerintem még béna vagyok. A phase - azt mondják mások is - többet megbocsát.Tegnap is mentem egy phase mellett, segítgettem neki, nagyon jól tolta, sok sebzése is lett, pedig nem volt egy nagy winrate-es játékos.
-
tasiadam
veterán
-
Balion
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
A másik tankját mindenki jobban játssza, mint a sajátját

Ez tényleg nagy probléma amúgy, főleg, hogy abban csúcsosodik ki, hogy "everybody report xxx player". Még streamereket is látok, hogy írják a chatjükön, hogy (skillt, QB-t, Kajzoo-t, stb.) reportolják, mert botok. Írtam is a wg-nek ezzel kapcsolatban, mert van, hogy az én csapatomban is valaki megkéri a csapatot, hogy reportoljanak engem, miközben vért izzadok. Küldtem replayt, levéllel és felhívtam a figyelmüket a problémára, de csak automata választ kaptam
Látom a skodával nagyon megy mostanában, gz!
-
paler
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
A WT-t is lehet F2P játszani, de természetesen sokkal lassabban haladsz úgy mint a Wot-ba. Én 180napos prém account vettem, és majd ez időszak alatt elválik hogy maradok-e WT tagja vagy sem. Ez idő alatt a WoT-t pihentettem. Egyébként én az sem értem, hogy sokan miért tartják úgy, hogy egy szellemi termékekèrt pl. Zenèk, Filmek, Könyvek, programok (felhasználói, vagy játék) nem kell fizetni. Pedig ezek mögött is emberek munkája van, úgy mint pl. telefon fejlesztése/gyártása, hifi berendezések, autók, bútorok és még sorolhatnám hogy mik mögött. De valamiért a szellemi termékekèrt a társadalom nagy része nem nagyon akar fizetni, ezzel szemben pedig megy a fikázásuk ingyen...
-
Balion
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Nem gondolom, hogy akiket hallasz pl. itt panaszkodni ne költöttek volna a játékra szépen, mivel f2p-ként nem könnyű érvényesülni, vagy akár t10 tankokat szerezni, fenntartani. Az érzésed szerintem téves.
Az én érzésem az, hogy akiknek már régen ott kellett volna hagyni a játékot a játék hülyeségei miatt, a bele ölt pénz miatt (még ha nem is tudatosan mondják ki magukban, hogy emiatt) még mindig ragaszkodnak hozzá, de idegekkel már nem bírják.Van egy ilyen dolog, hogy 'Sunk Cost Fallacy'
The Sunk Cost Fallacy describes our tendency to follow through on an endeavor if we have already invested time, effort, or money into it, whether or not the current costs outweigh the benefits.Üdv., MöBalázs voltam valaha egyébként.
ui.: már csak azért is gyanús a dolog, mert a legtöbb panaszkodó elmondja, vagy felteszi a kérdést, hogy nem is tudja miért játszik ezzel még, vagy ne is kérdezzék, hogy miért játszik még akkor. Én is sűrűn elgondolkodok rajta. Ha lenne ilyen felmérés, hogy melyik játékon gondolkodnak el a legtöbbet a játékosok, hogy játsszák-e, tuti a wot az élvonalban lenne. Én is minden nap elgondolkodom rajta, hogy hagyom a fenébe.
Régebben skill is azt mondta, hogy ha már ütni akarja a dolgokat a játék miatt, abba hagyja, ahhoz képest elég sokat üti mostanában a székét.
-
paler
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
Ez nem csak itt van így, hanem odaát is (WT). 1 hónapja kezdtem el a konkurenciával ismerkedni és játszani, de ott is hasonlóan megy a sírás-rívas...bár ott valami okból kifolyólag a prémium felhasználókra is előszeretettel fújnak valamiért. Tehát nem csak itt megy ez, bár az ottani fórum kevésbé aktív mint ez, de a FB csoportba is ez megy...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
De, megértettem elsőre is, amikor írtad.

A második hozzászólásban már csak azt próbáltam szemléltetni, hogy azonos sebzés mellett mekkora különbség is van. (mielőtt írnád, hogy hát nem is ugyanakkora a sebzés a 2 tankkal...)
De szerintem egy fix hozam van belőle a tankoknak. Nem hiszem, hogy úgy változna a kredit bónusz, ahogy a gunmarkhoz szükséges sebzés hétről hétre. Nyilván az nem sokat változik, de mondjuk ha hirtelen valamiért csökkenne, nem hiszem hogy a credit hozam meg nőne. Az XP-vel csak annyi a gond, hogy ha vesztes, ha győztes csata, a tank attól ugyanannyit hoz adott sebzésre, míg az XP vesztes csatában harmad annyi. Persze, tudom-tudom.

weres78
Igen, azt tudtam, hogy ha nagyobb tierű tankokat sebzel, akkor azért több creditet kapsz. Vagy ha esetleg ki is lövöd. De gondolom a közvetlen sebzésért jár a legtöbb, azért azt szoktam nézni viszonyításként. -
weres78
senior tag
válasz
Melorin
üzenetére
Volt egy csatám ma. Replay nincs, mert nem mentem csak az utolsót.
Strv S1 - ben ültem, egyik kedvenc tankom. T10 meccs. Volt egy Leopard T10. 4x lőttem rá, vagy el sem találtam, vagy nem ütöttem be. Ok, messze volt, rng, meg a többi.
Utolsó előtti tank voltam akit kilőttek, maradt egy K91, gondoltam megvárom amíg megölik és jövök vissza az Sztv-vel. Nézem mit csinál, jön neki a leo, nem találja el. Okk. 50 méterről, de ok. Következő lövés nem üti be. És a harmadik sem, csak ver rá egy láncot 0 sebzéssel. Aztán természetesen a k91 is meghalt, nem volt kérdés.
Na én teljesen biztos voltam benne, hogy a leo egy fos játékos lesz, erre a personal 10500 körül volt mint kiderült.
Na ennyit arról, hogy az rng csak a teljesen rossz játékosokat segíti.
Amúgy a k91 is 8k+ volt, kb mint jómagam. -
válasz
Melorin
üzenetére
Te még ébren vagy nem küldtek aludni
estimesék meg szép mesék mert mindent elhiszel
ott van wg fórumon konkrét lebukások amikor a modkészítők belenyúltak mélyen programba látták valójában milyen értékek vannak de ezek nagyját már leharcolták főleg német tankoknál csaltak nem kicsit szóval ébredjél már fel milyen szar céget véded -
joergie
őstag
válasz
Melorin
üzenetére
Engem is rohadtul zavar hogy mindenki panaszkodik, és konspirációkat gyárt. Unom. Leszarom a nyűgjét. És kerülöm az ilyen embereket. De ahogy én most érzem az ország állapotát, ennek megoldása jelenleg egyénileg társadalomváltással oldható meg.
De ez már politikai téma. -
sanya53
aktív tag
válasz
Melorin
üzenetére
Akkor ezek szerint nem az számít, hogy melyik nek mennyi a végsebessége.
Minden esetre nekem ez kínai.
Mondjuk én úgy gondolnám, hogy jobban a gyorsul a Skorpion, de hosszabb távon a SU a gyorsabb. Hát ezek szerint nem gondoltam jól. Köszi a felvílágosítást.
weres78: Igen igazad van a gyakorlat a lényeg és a Skorpion a nerő.
-
-
aginor
veterán
válasz
Melorin
üzenetére
Pedig szerintem de (az általad jelölt faág nem takarja ki az egész tankot). Ettől még alapvetően nem működik rosszul, de nem is hibátlan. Az már más kérdés, hogy pár dolog koncepciójában nem megfelelő szerintem.
Amúgy nézd meg a videót rendesen, mert másról is van benne szó. Arra mi a magyarázat? -
aginor
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Padavan firmware
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- és egy világát nem tudo T34-85M beáll mögém! Persze hogy felspottolták a majmot és elkezdték lőni, de ki kapta szerinted a lövést!? Naná, hogy nem Ő, hanem én! De nem írtam be neki, mert elfelejtettem kikapcsolni a chatet, most megcsináltam, hanem lőttem bele párat. A legdurvább, hogy ilyenkor a világát nem tudok, azt sem tudják, hogy mi rosszat csináltak, miért kapták!?