Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#119964) jano_77 válasza fradi81 (#119960) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én ha egy tankot aktív spotra akarok használni, akkor: Venti+Optika+Vert.stab/Rammer/Célzásgyorsító (értelem szerűen ebben a sorrendben, ha tehető az eszköz)

Ha passzívan akarom használni a tankot, akkor meg Álcaháló (festés is)+Periszkóp+Venti/Rammer

Biztos akkor én gondolom rosszul, de szerintem el kell dönteni az elején, hogy az ember az adott tankkal (light) aktív vagy passzív spotot akar inkább alkalmazni - nyilván a tank karakterisztikája is esetleg kedvez vmelyiknek - de pályához igazítani számomra nagy balgaság! Miért? Mert soha nem tudhatod, hogy melyik mapot fogja dobni (bár ez az utóbbi időben egyre kiszámíthatóbb, mert menni kell 3-4 csatát és akkor nagy %-ban már lehet is tudni, hogy az napra mi lett kijelölve MM által ;] ) és szerintem fontosabb eszközt hagysz le esetlegesen a tankról emiatt! Pl. betesz egy városi pályára vagy egy olyan mapra, ahol mondjuk alkalmasabb az aktív spotot használni, akkor teljesen feleslegesen van a tankon a Periszkóp, sokkal hasznosabb lenne a Venti, Stabi esetleg rammer! De fordítottan is igaz, mert ha vki bokorban ücsörögve szeret inkább spútolni, akkor tök feleslegesen van fent az Optika és foglalja a helyet adott esetben mondjuk az Álcahálótól, ami SOKKAL hasznosabb lenne.

Végre úgy néz ki, hogy megint lesz majd vmikor hasznos dolog is az egyik következő pöcsben:
"Folytatjuk a mod-ok elemeinek beépítését, a több soros garázs és a sebzés számláló a következőek.
Fejlesztések lesznek a láthatósági rendszerben is, érintve a spotolást és a renderelést. Szeptemberben tudunk majd több információt adni. A változtatások szerver és kliens oldaliak lesznek. A teleportálás el lesz távolítva."
- Na ez utóbbira kíváncsi vagyok, mert olyan régen jelen van, hogy már egészen hozzá is szoktam. :DDD

rlazol: ez végül is egy válasz féle a kérdésemre MM-el kapcsolatban: "Komoly munkálatok folynak az MM-mel kapcsolatban. A fő cél az, hogy ne legyenek kiegyensúlyozatlan csapatok és ne idegesítse a játékosokat. Lehet, hogy az ősszel lesznek a tesztek, az is lehet, hogy a publikus teszt szerveren, de jelenleg nem tudjuk biztosra." - lefordítva nagyon távoli jövőben. ;]

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.