- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
Proceed to Checkout-ra kattintasz. Elballagsz az utolsó előtti lépésig. Ott lesz előtted a részletes számla egyben a postaköltséggel együtt.
Ezek után, ha nem akarod megrendelni azonnal akkor modosítod a rendelendő termékek számát. Értelem szerűen, hogy töröld 0-ra kell állítanod. -
_Yvorl_
tag
Hát most ebbe igazán nem tudok neked mit mondani én utoljára pá éve rendeltem amazonról DVD-t akkor szálitási költséggel együtt töredéke votl az ára mint egy magyarba megvettnek, de azóta már leestek itthon is az árak újra meg kéne nézni.
Szállításról csak ebayes tapasztalatok kapcsán tudok nyilatkozni. igazából az olcsótóol a drágáig mindenfajta szállítás van csak ki kell verni a vevőböl. Mert előszeretettel adják meg a kevesebb gondal járó ultradrága gyorspostákat, de ha már ismered a szolgáltatókat és van párnak árkalkulátora megkérded a súlyt (van ahol meg is adják) bepötyögöd az adott oldalra csodalkozol, hogy jé ez iylen ''olcso'' és az eladó orra alá nyomod az összegfet és hogy ezzel szeretnéd.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
peti_sz
tag
kösz a választ. remélem nem annyira gáz a száll. költség. ( habár nem azt hallottam, hanem éppen hogy sok...)
-
_Yvorl_
tag
Persze az amazon.com ról is lehet rendelni minden további nélkül, ha olyan terméket nézel ki amihez nem jár garancia, Ruha cipő könyv CD DVD ... ilyeneket kihoznak minden további nélkül, viszont számitástechnikai alkatrészek fényképezők telefonok szorakoztató elektronikát nem sajnos.
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
peti_sz
tag
hello,
érdekelne, hogy az amazon.com-ról ugyanúgy megjön a cucc. csak azért, mert cipőt néztem és csak ott van. a .de és a .co.uk -n nincs,
szal amerika.
UGYANÚGY KIHOZZÁK ide Magyarországra::???
kösz a választ
[Szerkesztve] -
Fehérsólyom
aktív tag
Elsőként egy kis hibajavítás, tehát Magyarország .
Annyit csináltam, hogy végigmentem a lépéseken, mintha vennék egy processzort. Az utolsó lépés az, hogy véglegesítem a rendelést. Ezt az egy lépést nem tettem meg, mert akkor majd le szeretné vonni az árát...
A ''rendelés'' során pedig minden rendben ment. Nem írta volna, hogy az adott címre nem tud küldeni, sőt, még azt is kiírta, hogy január 30 és január 31 között kerül postára. Mármint kerülne, ha én kifizetném/megvenném.
Szerintem érdemes egy próbát tenned! Ha nem tudják kipostázni, akkor úgy sem vonják le a pénzt... Nincs mit veszteni, maximum egy átutalási költséget... -
lohi
tag
Hi!
Az első kérdés vedd tárgytalannak, nem tudok olvasi, akkor éppen hiányoztam... -
lohi
tag
válasz Fehérsólyom #42 üzenetére
Hi!
Te most megrendelted a cumót? Vagy ha megrendelem akkor küldik vagy akkor érkezik??
Köszi a segítséget! -
Fehérsólyom
aktív tag
válasz Fehérsólyom #41 üzenetére
Sikerült használnom a linket.
Január 30 és Január 31 között postáznák. -
Fehérsólyom
aktív tag
-
lohi
tag
Megvan hol írja...
De akkor miért engedi hogy fizessek??? -
lohi
tag
válasz Fehérsólyom #27 üzenetére
Sziasztok!
Ezek szerin ha rendelni akarok egy 359$ értékü procit akkor erre még rájön minden amit szeretett hazánk rápakol?? -
agrarfiatal
senior tag
válasz Fehérsólyom #27 üzenetére
ott nincs
majd megoldom valahogy ha mást nem bevállalom az egyéb költségeket is.tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz agrarfiatal #26 üzenetére
50$ a határ. amíg alatta van nem nézik meg. Fölötte kibontja a posta és mindent rátesznek amit csak lehet .
eBayen nem kapni? Olcsóbban kijössz szerintem. -
agrarfiatal
senior tag
válasz Fehérsólyom #25 üzenetére
kösz az infot
nem cd-t akarok rendelni hanem egy ezközt ami 100$ fölött van és ebből kifolyólag ha van vám áfa eléggé kemény összeg jöhet ki az eredeti árhoz képesttévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz agrarfiatal #24 üzenetére
A rendelés igazán nem bonyolult. Pénzt költeni egyszerű.
Kinézed mit szeretnél. Szépen bepakolod a kosaradba. Ezek után Check out -> és lépésről lépésre végigvezet. Megkérdezi milyen postázással küldje, melyik címre, kell-e mint ajádék csomagolni stb. Legvégső lépésben megkérdezi melyik kártyádról akarod fizetni. Itt elvileg megnézi van-e rajta elég fedezet, de ebben nem vagyok biztos. Ha midnen oké megtörténik a megrendelés, melyről kapsz egy visszaigazoló levelet is. Ezek után összeszedik a csomagot, és ha minden megvan csak akkor vonják le a pénzt. Ekkor kapsz újabb levelet, hogy elindult és ekkor és ekkor fog megérkezni. Ennyi .
Én nem szoktam gyakran rendelni, de nem tart semeddig. Megbízható és jó áron vannak a cuccok (Zenei CD-k különösen. Ennél már csak az eBay jobb ). -
agrarfiatal
senior tag
válasz Fehérsólyom #23 üzenetére
rendelés menete is érdekel, de ha valaki gyakran rendel, esetleg másoknak is szokott rendelni akkor rajta keresztül is mehet a dolog
tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz agrarfiatal #22 üzenetére
A rendelés menete érdekel, vagy azt szeretnéd, hogy más rendelje meg neked a cuccaidat?
-
agrarfiatal
senior tag
valaki?
-
agrarfiatal
senior tag
up!
-
agrarfiatal
senior tag
engem is érdekelne az amazon.com-ról való rendelés menete v aki szokott rendelni és bevállalná h a következő rendelésénél nekem is be tudja szerezni a nekem kellő dolgot - jelentkezzen és megbeszéljük a részleteket
-
anulu
félisten
nyah, megjött a kártyám, csak nem tudom, hogy kezdjek neki. csinálok accot, kiválasztom, h mit akarok, megadom a kártyaszámot, szállítási címet, és csók?
ha jól értelmeztem a szállítási költségeket, akkor könyvenként $2,49, és még jön ehhez egyszeri talán $4,49?
aki járta ebben a kérdésben, pls válaszoljon!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
imago
csendes tag
hali
szeretnék rendelni a amerikai amazonról, a szállítást már megérdeklődtem. arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet fizetni? van lehetőség paypalos fizetésre?http://img.ashes.hu
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
-
joey7
őstag
Senki?
-
joey7
őstag
rendelni akarok az Amazon.de-ről; viszont mielőtt megadhatnám a szállítási címet,adataimat előtte a kártyaszámot kéri,olyan mintha lenyúlná a lóvét aztán semmi!
Valamit rosszul csinálok,vagy ez a menete a biznisznek?
plz,vki segítsen! -
Anthony001
senior tag
UP!
-
Anthony001
senior tag
Srácok!
Eléggé megbíztható az amazon?
Lehet PayPal-al fizetni?
[Szerkesztve] -
Fehérsólyom
aktív tag
Ez a kérdés nekem szól?
(Érdemes használni a jobb felső sarokban lévő Válsz gombot...)
Ha igen, akkor:
1, .com
2, postaköltésg
3, ennyi info kevés, de ha minden igaz 14,99-et fizetsz, 25 dollár felett pedig ingyenes szállítást kapsz, feltéve ha nem a .com-ról rendelsz és nem ide Mo.-ra hozatod, mert akkor NEM. -
peti_sz
tag
UP!!!!!!!!!!!!
-
peti_sz
tag
1.
Ez a 1 CD 6$ , 2CD 9 $...stb. ez most amazon.com, vagy amazon.de vagy amazon.co.uk??
2
Ez postaköltség???
És ez...--->>
Price: $14.99 and eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25
[Szerkesztve] -
-
D4v3
őstag
UP!
Milyen árral jönnek meg végül a cuccok? -
Tithian
őstag
Errefelé az Amazon.de is jó szolgálatot tehet.
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
anulu
félisten
felhoznám ezt a témát. találtam néhány ultrajó könyvet amazon.com-on, és még szállítanák is, de a fizetésnél csak a check-et tudom kiválasztani, mert nem dombornyomott a bankkártyám... szóval. ez a dolog utánvétet jelent??? nekem az nagyon jó lenne, ugyanis Európában nem megjelent Star Wars könyvekről van szó...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Lunatic
aktív tag
válasz adriankoooo #1 üzenetére
Európába amazon.co.uk, de itt sajnos el is veszik az árelőny.
Ha meg különlegességre vágysz és csak itt található, akkor vágj bele, bankoknak van spec elektronikus fizetésre tervezett kártyájuk, egyébként működik a rendszer.Careful with that axe, Eugene! ...
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni az amazon.comról. Csak azt nemtudom hogy hogy is muxik ez az egész.
Egy pár alap infora lenne szukségem, mint pl.: megéri ez nekem? mennyi a postakoltség? ... kell regisztrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10