Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#124871) birorichard válasza hitchins (#124850) üzenetére


birorichard
őstag

Az elején szeretném leszögezni, hogy mikor xboxom volt, már akkor is ugyanez volt a véleményem. Sok jó dolog van azon az oldalon is, de ezekkel együtt is bőven a sony felé billen a mérleg nyelve, ha már választani kell, mert sokkal fajsúlyosabb dolgokra helyez iszonyat hangsúlyt és költ sokkal több pénzt, mint az ms.

Nem mondom, hogy tőlem nem férne el az ea acces ps-en is, de valszeg már ők is (ea) sajnálták a pénzt a platformra, azért nem tehették be ide a lábukat, mert hogy nem elvi akadálya volt ennek, arra mérget vehet mindenki, valószínűleg többet kért a sony, mint amennyit fizetni akart az ea, ennyi történhetett.
A tény, hogy azóta sem jelentkeztek ps4-en, arra enged következtetni, hogy nem igazán jött be annyira a modell, sőt, talán inkább egyfajta marketingnek tekinthető. Persze ez csak a saját véleményem, spekulációm.

Persze, nem azt mondom, hogy abszolút totál érdektelen, csak hogy kábé annyit is ér (5000/év), ha van több olyan cím, amivel játszogatna az ember néha, de nem akarja megvenni.

Mindamellett annyi megjelenés van, hogy a világ minden ideje nem volna elég végigtolni az új vagy éppen a rotációban az olcsóbb helyre került játékokat, és aki szerette volna, már megvette az érintetteket, mert tényleg bagóért mennek.

Szerintem tipik casual rétegnek való, aki nagyon keveset - de inkább semmit - nem költ játékra, és új belépő a videójátékok iparban. Annak lehet hogy vonzó a viszonylag olcsó ár, a "sok" cím, van benne bc játék, meg lehet nézni, lehet, hogy tetszeni is fog valakinek, de ennyi.

Akinek annyira bejön a titanfall vagy a battlefield, hogy folyamatosan játszik vele, már megvette, vagy inkább megveszi, mint bérli (akár lemezesen is).
Annyira szerteágazó a kínálat, hogy lehetetlen mindegyikkel játszani. Ha meg 1-2 miatt veszed, ami a valószínű, akkor ne előre csengess az ea-nek, hogy majd lehet fogsz vele játszani, hanem inkább lemezes vásárlás, aztán ha két hét múlva meguntad, akkor viszontlátod az árát vagy annak nagyobbik részét.

Mellesleg meg a játékok minősége ebben a csomagban kb kimerül a lecsúszott, ráadásul alapjáték Bf1-ben, a vállalhatatlna nfs szériában meg az unalomig ismételt, copy-pasteelt sportjátékokban.

Mondom, biztos van célközönsége, mohóságomban tavaly én is kifizettem egy évre előre, hogy na, mennyi játék 5000-ért... de megbántam, mert szinte semmivel nem játszottam, egyszerűen gagyik, megtanultam, hogy nem véletlenül vannak benne. Ezek a játékok sajnos pont ennyit érnek. Ennek ellenére ha valakinek jobban megéri, mint használtpiacot böngészni meg adni-venni játékot, lelke rajta, elfogadom, nem tartom rossznak, de mindettől még ez nem lesz egy jó szolgáltatás.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.