Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27557) Geller72


Geller72
veterán

Üdv.
Az a helyzet, hogy kellett volna shoppingolnom egy leonardó féle fali bicajtartót és meg voltam rökönyödve az árán. Amúgy, így néz ki:

Kérdés: Mivel eléggé egybevág az egyik szakmámmal és meg is tudnám csinálni, azon gondolkoztam hogy néhány darabbal kiegészíteném az elkészítendő darabszámot. Többek közt azért, mert az alapanyagot célszerűbb/gazdaságosabb bolti léptékekben megvennem. Azaz olcsóbban jövök ki egy szál laposvassal, egy szál köracéllal, mintha egy darabra kivetítve venném meg. (Nem beszélve arról, hogy a legtöbb helyen szóba sem állnak velem ilyen pici tételnél, mert a legkisebb kiadható mennyiséget sem üti meg.) Tehát, ha lenne igény, akkor legyártanék többet is. Többféle elképzelés van részemről.

-Az egyik, hogy ahogy kész van technikailag, le van drótkorongozva és ennyi.
-Készen van, drótkorongozva, cinkromátos, ezüst alapozóval lefújva, amit később lehet festeni, lakkozni is akár. A festék 100 C-ig hőálló.
-Ugyan az, mint a fenti, csak pluszban porfestőben lefújfa, hőkamrában ráégetve. Ez utóbbi megbeszélés alatt.

A képen látható darab ~4500 ft üzletben. Ezt én mindenképpen 2k alatt képzelem el az első két pontban leírt módon. A porfestés miatt a harmadik mód képlékeny, ettől függ az ára, de szeretném ezt a műveletet leszorítani úgy, hogy max 2.5k fölé ne menjen a komplett dolog. Ha a harmadik dologgal megáll 2.5k-nál, úgy lenne rá, 10 év gar. Részemről. Ez kifejezetten a korrózióra és a hegesztési varratokra vonatkozna. A kampó simán elbírna egy DH/FR bicajt is. Ha valakit érdekel, kérem még ebben a hónapban jelezze. Teljes érdektelenség esetén is megcsinálom, max haveri körön belül marad a dolog.
Bármi kérdés van, jöhet. Gondolkodtam sima szénacél helyett saválló anyagban is, értelemszerűen sokkal drágább, viszont tartósabb, korróziómentes és lényegesen erősebb lenne. Ezt árban még nem kalkuláltam ki. Üdv:
Geller
:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.